Lovezone

Lovezone

4.0 reviewscore • 70 reviews
F

Fijne datingsite om mee te werken

In tegenstelling tot andere datingsites heb ik hier veel contact met vrouwen. Ze reageren gewoon inhoudelijk terug op mijn vragen en alleen dat is uniek in de datingwereld heb ik het idee. Heb zelf op meer dan 10 datingsites gezeten de afgelopen jaren, sommige gratis en met veel neppers, andere waarvoor je betaalde per berichtje wat je heel veel geld kostte in de maand. Nu dus voor 29,99 kan je onbeperkt chatten op een zeer goede datingsite. Door het coronavirus heb ik nog maar 2 ontmoetingen gehad in 2 maanden tijd maar ik zie het rooskleurig in!

Fred 13 mei 2020
Reageer
D

Klacht Lovezone.nl

Ik heb mijn vraagtekens gehad bij de datingsite Lovezone en laatst had ik een klacht, dit heb ik gemaild naar de helpdesk en ik ben denk ik binnen een kwartier geholpen.
Hier was ik erg van onder de indruk en de klacht bleek uiteindelijk een misverstand te zijn, dus ook in dat geval is het erg fijnst ze zo snel reageerden.
Inmiddels snap ik nu hoe het daar werkt en heb ik er al hele leuke mensen mogen ontmoeten

Derick 5 mei 2020
Reageer
E

datingsites voorbeeld aan lovezone

Wat mij betreft zouden er wel wat meer datingsites een voorbeeld mogen nemen aan Lovezone.
Het is een mooie en integere website die er goed op letten dat er geen nepleden op zitten.
De controle is streng, soms iets te streng naar mijn mening, maar dat er controle is op de foto's en dergelijke vind ik alleen maar een pluspunt.
Lovezone heeft ook veel leden op de website en dat is op sites als deze erg belangrijk, want anders schiet het niet zo veel op.

Elize 1 mei 2020
Reageer
F

Ben ik het 100% mee eens. Mijn foto was ook een keer verwijderd omdat er een logo op stond van Facebook dacht ik, dat willen ze niet hebben omdat je zo mensen weg kan lokken en dan bijvoorbeeld om geld vragen zonder dat Lovezone het kan filteren. De klantenservice reageert ook heel snel als je een vraag hebt!

Fred 4 nov 2020
M

Lovezone.nl overgestapt

Ik had via een andere datingsite iemand ontmoet die zei dat hij ook op Lovezone een account had en dat chatten daar fijner was. Dus eenmaal overgestapt kan ik vertellen dat dit inderdaad wel waar is. Een mooie chat en vooral veel keuze aan mannen.

Als vrouw heb je eigenlijk op iedere datingsite wel veel aanspraak, gelukkig moet je op Lovezone betalen als je serieus geïnteresseerd bent. Websites als Badoo word je helemaal gek van, zelfde voor Tinder. Liever een datingsite waar je een maandbedrag betaald waardoor je meteen de serieuze rakkers eruit kunt vissen.

Michelle 8 apr 2020
Reageer
Lovezone

Hallo Michelle,

Fijn om te horen dat je onze datingwebsite als prettig ervaart.

Op Lovezone kunnen leden inderdaad alleen chatten met een VIP pakket, om zo de onserieuze mensen, maar vooral ook de nep leden, geen kans te geven.
Daarnaast kunnen wij van deze inkomsten een 24/7 service garanderen die ieder profiel handmatig checkt op echtheid.

Met vriendelijke groet,
Team Lovezone Klantenservice

Lovezone 12 apr 2020
M

Gebruik Lovezone.nl

Ik maak al maanden gebruik van Lovezone.nl en ben er erg tevreden over. Heb iedere avond leuke gesprekken met dames op de website. Ik zie ook dagelijks nieuwe leden dus er is genoeg te doen. In totaal 3 leuke ontmoetingen gehad, helaas nu even moeten staken i.v.m. het coronavirus. De dames begrijpen dat ook dus geen probleem. Nu webcam ik met sommige dames via Skype, werkt ook prima. Die dames heb ik allemaal gevonden op Lovezone.nl en wil ze daar voor bedanken. Het kost je 29 euro per maand maar dan kan je wel onbeperkt chatten.

Michael 6 apr 2020
Reageer
Lovezone

Hallo Michael,

Fijn om te horen dat onze datingsite jou bevalt. Daten is op het moment niet handig i.v.m. besmettingsgevaar, dit raden we ook af.

Gelukkig is chatten geheel veilig! Zeker op Lovezone.nl :-)

Met vriendelijke groet,
Team Lovezone Klantenservice

Lovezone 6 apr 2020
B

Beperkte leesbaarheid chats

Vandaag heb ik eens de stoute schoenen aangetrokken, en een betaald abonnement aangeschaft voor uw chatsite Lovezone.

Helaas vind ik de modaliteiten van de site toch wat tegenvallen ; zo blijken chatberichten niet bewaard te worden, en kan voorts alleen de laatste 10 ?) chatberichten teruglezen, daarna lijkt dit niet meer mogelijk te zijn. Verder kunnen er geen bestanden tezamen met de berichten worden verzonden.

Ik had dit abonnement niet aangegaan als ik dit vooraf had geweten.

Daarom wil ik u vragen of ik een beroep kan doen op de ontbindingsmogelijkheid zoals neergelegd in de Wet Koop op afstand.

Bas Kimman 28 mrt 2020
Reageer
B

Heb na contact keurig contact gehad met de klantenservice die me restitutie hebben aangeboden. Prima service.

Bas Kimman 28 mrt 2020
Lovezone

Hallo Bas Kimman,

Er kunnen wel degelijk bestanden als zijnde foto's worden gestuurd in onze chat naar andere leden. Hier zijn wel diamanten voor benodigd.

We hebben inderdaad restitutie voor u ingesteld zoals staat beschreven in onze voorwaarden.

Als u nog meer vragen hebt, hoor ik dit graag.

Met vriendelijke groet,
Team Lovezone Klantenservice

Lovezone 6 apr 2020
T

Erg blij met Lovezone datingsite

Prima datingsite met veel gebruikers. las in een vorige review dat er geen app is en dat is inderdaad het enige minpunt. Lovezone gebruikt geen automatische incasso waarin ze uniek zijn. Daarnaast praten er heel veel vrouwen daadwerkelijk terug, wat ook uniek is op datingsites... Hoe gek het ook klinkt. Kende het persoonlijk niet totdat een vriend van me het aanraadde. Had even de kat uit de boom gekeken en na een week toch maar een vip abonnement besteld. Sindsdien veel contact met leuke vrouwen, nog geen date maar dat komt mede door het coronavirus.

Tim 19 mrt 2020
Reageer
Lovezone

Hallo Tim,

Erg fijn om te horen dat je blij bent met onze datingsite en dat de kat uit de boom is.

Wij zijn inderdaad een van de enige datingsites die geen automatische incasso toepast. Dit is namelijk de meest voorkomende klacht op het gebied van dating.

Met vriendelijke groet,
Team Lovezone Klantenservice

Lovezone 6 apr 2020
B

Lovezone geen app

Ik snap niet waarom iedereen zo positief is over Lovezone. Er is geen app namelijk dus je moet iedere keer je browser openen om gesprekken in te zien en je krijgt geen push berichten. Ja, je krijgt een mail als je een berichtje hebt ontvangen maar die belanden bij mij soms in de spambox. Moet wel eerlijk zeggen dat het meerendeel van de leden terug chat en dat is wel uniek ten aanzien van andere datingsites en apps maar voor mij gaat het niet werken zonder app.

Bastiaan 21 feb 2020
Reageer
Lovezone

Hallo Bastiaan,

Wij hebben inderdaad helaas geen app.
Wel werkt onze website op vrijwel iedere browser, inclusief de browser op jouw telefoon.
Zodra alle telefoons push berichten toestaan vanuit de browser, zullen we dit implementeren zodat de browser hetzelfde functioneert als een app.

Voor nu raden we iedereen aan de mailbox in de gaten te houden.

Met vriendelijke groet,
Team Lovezone Klantenservice

Lovezone 6 apr 2020
R

Goede mening over Lovezone

In zeer korte tijd mijn nieuwe vriendin leren kennen op Lovezone. Moet zeggen dat er veel mensen op Lovezone actief zijn die op zoek zijn naar spanning en avonturen maar ook wel gewoon relatie zoekers dus. Mijn vriendin zei dat ze heel veel aansprak had van mannen, voor een man valt dat wel redelijk mee. Ongeveer 5 gesprekken per dag krijg je als je actief op de site bent, relatief weinig als je ziet hoeveel mensen er op de site aanwezig zijn maar aan de andere kant, op andere sites heb je vrijwel geen enkele aanspraak dus we mogen niet klagen!

Roelof 24 jan 2020
Reageer
L

Lovezone.nl review fijne datingsite

Hele fijne datingsite met enorme aantallen leden die online zijn. Vooral in de avond kan ik soms mijn inbox niet leeg houden wat natuurlijk een positief iets is. Let wel, sommige mannen zijn wat ouder en vaak ook wat meer in voor seks, ik vraag dan ook altijd eerst wat ze zoeken etc. Dan weet ik meteen of ik er mee door moet gaan of niet. :)

L. van der Vissen 22 nov 2019
Reageer
R

Voor mannen is het wel anders hoor, ik krijg 5 berichtjes per dag terwijl ik van vrouwen verneem dat ze er 20 krijgen. Verschil is groot maar ik klaag niet met 5 berichten per dag (van verschillende vrouwen wel te verstaan).

Richard 7 apr 2020
A

Lovezone review

Ik ben een hele blije klant van Lovezone.
Ik vind dat het een goede site is, lekker goedkoop en effectief zonder al te veel gekkigheid er omheen.
Er zitten zoveel mensen op en iedere keer dat ik hier inlog leer ik weer nieuwe mensen kennen.
Zelfs als dit niet op een relatie uit draait vind in dit hartstikke fijn

Adan 20 nov 2019
Reageer
L

Zelfde in deze corona tijd zijn er honderden elk uur online. Prima website inderdaad!

Leon 7 apr 2020
H

Lovezone klacht

Al een behoorlijke tijd heb ik nu een lidmaatschap op lovezone en iedere keer loop ik tegen hetzelfde probleem aan.
Wat voor mij echter een probleem is zal voor een ander juist een deugd zijn, maar dat is voor iedereen anders.
De website lovezone is zo enorm dat het een gigantisch bereik heeft en talloze mensen hier op de website heeft.
Voor mij is dit wat te veel van het goede en had iets minder ook wel gemogen.
Dat zou het voor mij persoonlijk wat overzichtelijker maken.
Maar ik snap ook dat dit een luxe probleem is en dat ik eigenlijk niet mag klagen, maar het zal wel met mijn leeftijd te maken hebben zeg ik dan maar met een knipoog, dat ik niet meer zoveel drukte aan kan als vroeger.

Harm 20 okt 2019
Reageer
B

Ja er zijn zoveel leden op Lovezone dat ik geen profielfoto durf te uploaden omdat anders de kans erg groot is dat iemand die mij kent me ziet. Dat is natuurlijk niet wat ik wil, alhoewel mannen me volgens mij niet kunnen zien omdat ik op vrouwen zoek dus misschien moet ik het toch maar eens proberen. Het is overigens wel echt een top datingsite zonder automatische incasso incasseringen en gewoon geen adders onder het gras, bekijk de voorwaarden maar eens, duidelijk, relatief klein en overzichtelijk.

Ben H 18 nov 2019
L

Lovezone te jong

Lovezone zou de nieuwe website zijn voor alle daters in Nederland. En dat zal voor een heel groot deel hiervan ook gelden, want de site is ontzettend mooi en er zitten enorm veel mensen op dus ik snap al die positiviteit best goed. Maar voor mannen als ik die er al jaren ervaring op hebben zitten, valt hier niet veel meer te vinden. Het zijn de jonge daters die op Lovezone zitten, veel vrouwen van boven de 50 kom je hier helaas niet tegen en dat vind ik erg jammer.

Leroy 25 jul 2019
Reageer
M

Lovezone Gratis

Als je slim bent kan je Lovezone.nl wel gratis gebruiken, hoe? Simpelweg gratis aanmelden en wachten tot er een leuke man (of vrouw) naar je profiel komt en die elk half uur gaan liken. Eerder heeft geen zin want dan krijgt de ander geen notificatie. Als je dat een aantal keer doet, je kan hem of haar ook nog in je favorietenlijst zetten, waar diegene een melding van krijgt! Als je wederzijds elkaars profiel telkens bekijkt is het duidelijk dat je elkaar wilt, dus dan moet je hopen dat de ander een vip pakketje neemt om jou zijn of haar e-mailadres te geven en klaar is kees. :) Zo doe ik het altijd, heel soms krijg ik ook een gratis vip pakket ter waarde van een week onbeperkt chatten overigens, dan kan je gewoon chatten en is het wel 100x makkelijker lol.

Melissa 25 mei 2019
Reageer
T

Ja zo deed ik het ook een tijdje, wel grappig maar uiteindelijk moet je wel erg veel doen om een kansje te maken op een date, ik herhaal: een kansje. De ander moet namelijk wel VIP zijn om zijn of haar gegevens door te spelen.
Wel goed dat je gratis kan registreren op Lovezone.

Tuinman Bob 25 mei 2019
C

Wel handig dat je op Lovezone inderdaad als gratis lid berichten kan inzien. Ik heb eerder ook wat datingsites gezien waarbij je echt werkelijk niks kon dus geen chat starten maar tevens ook geen chat inzien als er toevallig een dame iets tegen je heeft gezegd. Ook kan je op Lovezone zien wie je profiel heeft bekeken, wel handig. Vind persoonlijk 30 euro voor een maand onbeperkt chatten wel een prima prijs, veel maar fair.

Charlison 30 mei 2019
L

Haha erg slim allemaal maar koop gewoon een 29 euro pakketje en je kan je geluk niet op. Ik heb juist een hekel aan mannen en vrouwen die telkens op je profiel loeren en niets zeggen...

Leon 7 apr 2020
M

Dit is werkelijk waar de slechtste tip die je aan iemand kan geven. Datingsites worden overspoelt met personen die niet willen betalen. Dat is hun goed recht. Maar voor iedereen die wel betaald en dus wel echt serieus zoekende is, is het onwijs irritant. Telkens iemand die op mijn profiel kijkt en niets zegt? Die blokkeer ik meteen zonder pardon. Dat slaat toch helemaal nergens op? Ik vind het eerder irriterend gedrag.
Betaal gewoon voor een datingsite of verwijder anders je profiel als je toch niet serieus op zoek bent naar een date.

Marit 14 aug 2021
L

Daten op Lovezone NL

Ik lees hieronder een review waarin staat dat het lastig is om een date te plannen. Ik kan jullie garant stellen dat het wel degelijk makkelijk is om een date te krijgen als je er maar wat moeite voor doet. Het klopt dat er meer mannen op datingsites zitten dan vrouwen dus als man moet je je best doen, wat dat inhoudt? Chatten, steek er tijd in, vraag hoe haar dag was en ga zo door. Als je dit doet dan krijg je altijd een aantal ontmoetingen, easy peasy. Mannen die roepen dat het niet mogelijk is die moeten eens in de spiegel kijken denk ik. In een maand tijd heb ik 4 ontmoetingen gehad en veel meer chats dus tja, spreekt voor zich lijkt me.

Leon de Boon 23 mei 2019
Reageer
R

Ik heb ook al meerdere ontmoetingen gehad op Lovezone.nl. Website werkt prima en je hebt een ruime keuze aan vrouwen. Zelfs hier in de omgeving van Groningen zijn er honderden tot duizenden vrouwen.

Richard 7 apr 2020
Lovezone

Hallo Leon de Boon,

Erg fijn om te horen dat je enkele ontmoetingen hebt gehad vanuit Lovezone.nl. De eerste stap tot een date is energie steken in het feit dat je de ander wil leren kennen.

Met vriendelijke groet,
Team Lovezone Klantenservice

Lovezone 11 apr 2020
T

Lastig een date te plannen

Veel positieve reviews maar als je eerlijk bent moet je stellen dat, ja er zijn veel actieve leden en je krijgt veel aanspraak maar daten gaat echt niet zo makkelijk als iedereen stelt. Ik ben iedere avond online en chat me een ongeluk maar van een date komt het vrijwel nooit en ik doe het al 3 maanden. Voor chats alleen betaal ik natuurlijk niet ik wil ook daten maar de vrouwen houden bijna altijd de boot af.

Tim 20 mei 2019
Reageer
M

Lovezone beter dan bekendere datingsites

Super datingsite waar ik enkele maanden geleden mijn nieuwe vriend heb leren kennen! Na een aantal andere datingsites achter de rug te hebben gehad was ik wel klaar met het online daten, grote datingsites die op de tv adverteren zoals Lexa zijn het geld echt niet waard. Via via had ik gehoord van Lovezone dat de drempel om te chatten daar erg laag lag en dat klopt, ik had althans veel aanspraak van mannen die mijn profiel hadden bezocht. Van het een kwam het ander en al vrij snel had ik een date.

Marianne 20 mei 2019
Reageer
E

Goede datingsite met veel leuke jongens

Een vriendin van me heeft me overgehaald Lovezone te proberen omdat zij veel succes heeft (veel chats en ontmoetingen met jongens in de buurt). Dus aangemeld, een profielfoto geplaatst en eigenlijk 10 minuten erna had ik al enkele chats, dus een VIP pakket gekocht en beginnen te chatten. Nu 3 weken later heb ik een aantal jongens leren kennen maar tot een relatie is het nog niet gekomen al lijkt me dit een kwestie van tijd. Lovezone.nl is voor mij een goede en leuke datingsite geweest en ik zal het zeker iedereen aanraden!

Esther 20 mei 2019
Reageer
R

Automatische incasso vip lidmaatschap

Heb in de voorwaarden van lovezone.nl niets kunnen vinden omtrent het aflopen van het Vip-memberschip of abonnement.
Betekent dit dat het Vip-membership niet automatisch wordt verlengd en geïncasseerd?

Red 19 mei 2019
Reageer
R

Dan zijn jullie de enige datingsite waar ik ooit voor ga betalen, best gek dat andere datingsites altijd maar aan automatische incasso's doen om zo meer winst te behalen? Gebruikers kunnen naderhand het automatisch geïncasseerde geld ook terughalen dus ik betwijfel of ze er daadwerkelijk winst mee maken maar blijkbaar wel, anders hadden ze het natuurlijk niet ingevoerd. Voor de gebruikers zelf is het een doorn in het oog! Overal aan vast zitten terwijl je juist niet vast wil zitten aan iets als een datingsite, grote pluim voor Lovezone en bedankt voor de reactie (ook per mail heb ik al een reactie gehad).

Red 19 mei 2019
R

Alleen om deze reden al zal ik Lovezone boven andere datingsites kiezen. Natuurlijk kan je op iedere datingsite wel iets aanmerken zo simpel is dat maar lovezone denkt in ieder geval aan de klant in plaats van roekeloos jaren lang bedragen van je rekening te halen zonder het te weten (lexa, pepper)!

Richard 7 apr 2020
Lovezone

Hallo,

Wij zijn inderdaad de enige datingsite in Nederland die niet aan automatische incasso doet. Dit staat aangegeven op de betaalpagina en als u niet bent ingelogd op:

www.lovezone.nl/pakketten-prijzen

Met vriendelijke groet,
Lovezone Klantenservice

Lovezone 7 apr 2020
O

Lovezone nl

Hallo,

Hierbij wil ik graag een ervaring met jullie delen ingaande de datingsite Lovezone.nl.

Registratie verloopt vrij soepel maar zodra je wilt chatten moet je betalen, prima, 29 euro, en je kan gaan met die banaan. Er zijn genoeg vrouwen die wel in zijn voor een chat maar een date moet je vrij veel voor doen in mijn ogen, dagen chatten wel te verstaan. In een maand tijd heb ik 2 ontmoetingen gehad terwijl ik meer van het daten ben in plaats van het ellenlange chatten. Ik geef Lovezone 5 sterren, deze levert een prima dienst, de vrouwen mogen echter wel wat beweeglijker zijn. :)

Ollie 16 mei 2019
Reageer
K

Ben het eens met je review, weinig te klagen als het gaat om de dienstlevering van Lovezone.nl. Site werkt snel, genoeg vis en je zit niet vast aan een automatische incasso na betaling. Groetjes Kees.

Kees 17 mei 2019
L

Erg fijne datingsite inderdaad. Heb me in Januari aangemeld en vanaf die datum ben ik elke avond wel even online op Lovezone. Prima site met veel leuke mensen waar je gemakkelijk een praatje mee kan houden.

Lisanne 26 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van februari 2023.

Over Lovezone

Lovezone.nl is een van de toppers van dit moment. Er zijn louter positieve reviews en ervaringen te vinden over deze populaire datingsite. Daarbij scoort de datingsite op alles goed qua gebruikersgemak, actieve leden aantal en prijs/kwaliteit verhouding. Voor 29,99 kan je al onbeperkt contact leggen met andere leden op Lovezone.