Lovezone

Lovezone

4.0 reviewscore • 76 reviews
O

Lovezone nl

Hallo,

Hierbij wil ik graag een ervaring met jullie delen ingaande de datingsite Lovezone.nl.

Registratie verloopt vrij soepel maar zodra je wilt chatten moet je betalen, prima, 29 euro, en je kan gaan met die banaan. Er zijn genoeg vrouwen die wel in zijn voor een chat maar een date moet je vrij veel voor doen in mijn ogen, dagen chatten wel te verstaan. In een maand tijd heb ik 2 ontmoetingen gehad terwijl ik meer van het daten ben in plaats van het ellenlange chatten. Ik geef Lovezone 5 sterren, deze levert een prima dienst, de vrouwen mogen echter wel wat beweeglijker zijn. :)

Ollie 16 mei 2019
K

Ben het eens met je review, weinig te klagen als het gaat om de dienstlevering van Lovezone.nl. Site werkt snel, genoeg vis en je zit niet vast aan een automatische incasso na betaling. Groetjes Kees.

Kees 17 mei 2019
L

Erg fijne datingsite inderdaad. Heb me in Januari aangemeld en vanaf die datum ben ik elke avond wel even online op Lovezone. Prima site met veel leuke mensen waar je gemakkelijk een praatje mee kan houden.

Lisanne 26 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van mei 2024.

Over Lovezone

Lovezone is niet alleen voor het vinden van een romantische liefdesdate, al doet de naam misschien wel anders vermoeden. Je kunt je hier ook inschrijven als je op zoek bent naar een leuke vriend of vriendin. Ben je net verhuisd en wil je in je nieuwe omgeving leuke mensen leren kennen? Dan is Lovezone een prima uitgangspunt. Dagelijks zijn er duizenden leden online om mee te chatten of om mee af te spreken voor een leuke date. De profielen worden altijd handmatig gecontroleerd en je kunt voor de betaalde diensten kiezen uit verschillende abonnementen. Inschrijven en profielen bekijken is altijd gratis.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Datingsites
  • https://www.lovezone.nl
  • klantenservice@lovezone.nl