Hot or Not

Hot or Not

4.0 reviewscore • 26 reviews
J

een chat stokt vrij snel

Hotornot, van dezelfde makers als Badoo en andere grote namen in de online dating wereld. Het is onmogelijk om in 10 jaar tijd door alle leden te bladeren, zoveel leden heeft Hotornot, te gek voor woorden, lees: positief! Hoe meer mensen, des te meer vreugd.

Wat me wel opvalt is dat veel gesprekken beginnen met een begroeting, hierna een vraag: alles goed? Soms reageert de vrouw nog van: ja en met jou? En dit was het dan. 90% van de keren is het hiermee afgesloten. Blijkbaar weten ze dat het goed met je gaat en daar is het ze om te doen? Heel raar maar aangezien het een gratis chat is geef ik het 4 sterren.

Jup 18 mei 2019
T

Hahaha dat van die leden en de grote hoeveelheden hiervan daar heb je zeker een punt!
Maar ik zie dat alleen maar als een goed iets want in dit geval is het toch hoe meer mensen op de site hoe beter!

Dat met die chats heb ik nog niet gehad, meestal als ik hier een leuke klik met iemand heb dan chatten we echt wel een avond lang met elkaar en dan spreken we soms ook nog weer voor een volgende chat sessie af, maar ik snap wel dat je dat in jouw geval een beetje vreemd vindt.

Tim 17 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Hot or Not

De datingsite Hot or Not is de ideale ontmoetingsplaats als je gezellig wilt chatten met leuke mensen. Maar ook voor het vinden van een spannende date kun je hier natuurlijk terecht. Je kunt iemand op je hot list zetten. Die ander krijgt daar een melding van en ziet dus meteen dat jij hem of haar leuk vindt. Een account aanmaken is snel geregeld en bovendien is dat gratis. Je betaalt alleen als je daadwerkelijk contact wilt gaan leggen met andere members. Je kunt dus eerst op je gemak even rondkijken of je mensen ziet die je graag beter wilt leren kennen.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Datingsites
  • https://www.hotornot.nl
  • klantenservice@hotornot.nl