Ourtime

Ourtime

2.1 reviewscore • 54 reviews
J

Mijn 2e review . Een vergissing.

Op 10 februari heb ik een review geplaatst over ourtime. Deze was positief. Nu 2 weken verder is dit een vergissing. Drie vervelende ervaringen van nepprofielen en betalingen. Waarschijnlijk bedoeling oplichting ( aandelen Dubai) en gesprekken zonder foto alsof je met deze persoon al in gesprek zou zijn. Zelfde naam, leeftijd, woonplaats. Ook citaten uit gevoerde berichten aangehaald zodat het vertrouwd overkomt. De berichten worden dus gelezen door anderen. Hoe is dit mogelijk. Zodra mijn abonnement afloopt, ga ik profiel verwijderen.

Jozef 22 feb 2021
Reageer
P

Ourtime vraag

Is er wellicht en pagina over voor mannen en vrouwen die in een relatie zitten en toch daten? Dit zou niet moeten en vooral niet kunnen. Heb dat helaas zelf mee moeten maken met een ..heer...die ook op de lexa staat en iedereen in de maling neemt, kan er niet iets komen voor dit soort mensen want je zit hier toch om een eerlijke en vooral betrouwbaar iemand tegen te komen. Dan ben je gewaarschuwd en wat je er dan mee doet is dan jouw ..probleem..

Pauline 11 feb 2021
Reageer
J

Goede datingsite

Ik vind ourtime een van de betere datingsites. Ik lees hier vaak dat wanneer je betaald hebt geen of nauwelijks nog reacties ontvangt. Ik heb deze ervaring totaal niet. Na betaling heb je veel meer mogelijkheden en ik merk niets van fake accounts. Dat je mailbox niet vol stroomt als man zijnde is logisch. De medewerkers zijn vriendelijk.

Jozef 10 feb 2021
Reageer
N

Ourtime is waardeloos

Ben woest!
Heb nauwelijks een profiel aangemaakt, en heb al 50 matches!! Hoezo dat dan??
Elke dag word ik bestookt met berichten, en elke dag meld ik me af., echter wordt niets mee gedaan.
Zeer onbetrouwbare, slechte dating site!!!!!!
Contact met de site is onmogelijk!
Je blijft op de site rondcirkelen...grrrrr ben woest!!

Noor 2 feb 2021
B

Tja, dat krijg je als Lexa een nieuwe website online gooit met een andere naam. Waarom? Ze staan zeer slecht op het internet te boek dus maken ze een nieuwe website. Beginnen ze dus weer opnieuw qua reviews en ervaringen. Te triest voor woorden eigenlijk want iedereen weet zo onderhand wel dat Ourtime van Lexa is.

Bennie 2 feb 2021
K

Ourtime Lexa en Neu.de oplichting

Mijn 2 vrouwelijke collega's en ik besloten om ons in te schrijven bij Ourtime. De eerste dag werden wij alle 3 benaderd door exact dezelfde heren. En met berichtjes met dezelfde inhoud. Wij hadden de indruk dat deze heren voor Ourtime werken. Veel fakeprofielen. En om van het lidmaatschap af te komen is een groot probleem. Verder komt je profiel ook op Lexa en Neu.de te staan.

Karin 2 jan 2021
S

Ow wauw je hebt gelijk. Neu.de is blijkbaar een Duitse versie van Lexa. Nooit van gehoord maar website ziet er inderdaad hetzelfde uit. Ourtime is wel van bekend dat het van dezelfde makers is en dat je dezelfde personen kan zien, alleen dan vanaf 50 jaar.
Natuurlijk wel spijtig om te lezen dat zelfs grote datingsites als Lexa je premium pakketten proberen aan te smeren.

Simar 2 jan 2021
M

Bedrog

Ik heb mij een jaar geleden afgemeld . Maar ik sta nu nog steeds op de site . Arme dames die met mij in contact willen komen bereiken mij niet. Dit is mij ook gebeurt naar dames toe . Nu weet ik ook waarom deze dames geen antwoorden gaven . Ze zijn niet meer betalend ingeschreven . Schijnbaar doet men dat om z.g.n.veel kandidaten te hebben .

M.vlaar 28 nov 2020
F

Deze site heeft best wel veel bots. Dit zijn vooral de dames die betaald lid zijn. Het enige wat ze vragen is of je met ze wil praten, wat uiteraard geld kost om een abonnement af te sluiten. Zelfs nadat je een e-mailadres hebt gegeven willen ze op Ourtime blijven praten en nooit verder gaan dan alleen praten. Vaak stokt het gesprek ook vrij snel. Ik heb het getest door een stuk groffer te praten. Ze reageren nog steeds hetzelfde. Over de niet betaalde leden kan ik niet oordelen.

Freek 28 nov 2020
W

Deze website is voor 99% nep, allemaal fake profielen die je proberen over te halen om te betalen. Niet aan beginnen. Is ook nog eens een slap aftreksel van Lexa.nl

Wim 26 dec 2020
C

Ik was betalend lid en werd benaderd door een zekere Zweed genaamd Simon Sebastian werkend op een platform in de Zwarte zee. Lovend en verliefd kwamen de gesprekken op gang. Iedereen waarschuwde me al en na 14 dagen kijkende op de site van Kees v.d. Spek ontdekte ik dat hij aan 4 van de 5 items voldeed v.w.b. dating fraudeur. Heb hem daar mee geconfronteerd en......... nooit meer iets van gehoord. Het was een Belgisch telefoonnummer.

Corrie Tiersma 12 sep 2023
M

onmogelijk om uit te schrijven

Het lukt me niet om uit te schrijven, alleen maar om betaald lid te worden en dat wil ik niet. Dus Ourtime ga het regelen dat wanneer je op de link uitschrijven drukt dat ook mogelijk is. Zorg ervoor dat de site klantvriendelijk is. De site zorgt ervoor dat je veel onnodige tijd kwijt bent.

Marian 22 okt 2020
W

Welkom in de wereld van online dating waar het op elke datingsite of app moeilijk is om jezelf uit te schrijven. Een account verwijderen gaat altijd gepaard met veel zoekwerk en denkwerk om allerlei gekke constructies te omzeilen. Datingsites vinden het niet prettig dat mensen snel het account weer verwijderen. Dat stelt je ook te denken of datingsites en apps wel willen dat je een date krijgt, dan is het account immers ook gevlogen.

Willem 28 dec 2020
R

Uitschrijven, uw wachtwoord klopt niet krijg ik als antwoord.
(Die klopt dus wel, want had hem opgeschreven)
Wij sturen u binnen 5 minuten een mail. (Zit al 5 dagen te wachten)

Rinze 13 sep 2021
W

Beoordeling over ourtime

Ik wil graag een beoordeling en ver de dating website ourtime schrijven aan de hand van mijn ervaring hier op.
Ik heb denk ik ongeveer zes maanden gespendeerd op ourtime en ben zo met veel vrouwen in contact gekomen.
Met meerdere vrouwen klikte het van beide kanten en konden we verder kennis maken.
Met twee vrouwen heb ik zelfs een keer koffie gedronken met als resultaat dat er tussen mij en één van deze twee vrouwen iets moois is opgebloeid.
Ourtime is wat mij betreft dus een hele goede optie als je serieus op zoek bent naar een leuke relatie en al over een bepaalde leeftijd heen bent.

Willem 29 aug 2020
Reageer
h

9 van de 10 vrouwen reageren helemaal niet

Ik ben nu ruim maand lid. Spreek de vrouwen aan met persoonlijke tekst. 9 van de 10 vrouwen reageert niet. Is dat onfatsoen of bestaan ze gewoon niet. Ik denk het laatste. Bovendien denk ik veel oude profielen die gewoon blijven staan ondanks dat ze al lang zijn uitgeschreven. Drie kwart van de vrouwen die mijn geliked hebben zijn inmiddels verdwenen en ik heb dus 3/4 poppetjes met leeg profiel op mijn likes staan. Haal die dingen dan weg. Ook mensen die mij geblokt hebben of ik hen hoef ik niet iedere keer in beeld te krijgen.

henri Op de Beek 19 aug 2020
Reageer
A

Ohhhh wat slecht

Eigenlijk is elk woord teveel voor deze (nog steeds legale) oplichterssite. Wil je niets voor veel geld, schrijf je dan vooral snel in!

Adriaan 31 jul 2020
H

Ja het is te gek voor woorden dat Lexa ineens een andere naam aanneemt voor een nieuwe datingwebsite (Ourtime), nergens toont dat het van Lexa zelf is en dan maar hopen dat mensen dubbel betalen voor dezelfde dienst. Ourtime is zogenaamd voor de oudere garde maar volgens mij kan je ook gewoon registreren als 30 jarige bijvoorbeeld. Het is slim bedacht maar hoop toch dat mensen hier doorheen kijken.

Henri 31 jul 2020
V

Veel geld voor weinig op Ourtime

Veel fake accounts op deze site, de heren met een professionele foto lijken te zijn ingehuurd door de firma Ourtime. Er wordt bijna tot niet gereageerd op berichten die je stuurt.
De kans dat je hier iemand vind die je leuk vindt is kleiner dan het winnen van de Staatsloterij.

Vera 22 jul 2020
h

9 van de 10 vrouwen reageren niet. Denk veel nep profielen of hele ouwe die al lang zijn verdwenen. Denk massaal aangifte gaan doen en ons geld terug eisen.

henri Op de Beek 19 aug 2020
D

Ourtime geld vragen en profielen zitten in complot

Ik ben geen hallo en heet geen Hallo. Wie op deze onprofessionele wijze een klant begroet vanuit een bedrijf heeft het kennelijk niet helemaal begrepen hoe men correct iemand aanschrijft en is allerminst een visitekaartje voor het bedrijf waar hij werkt! Zo mailden ze me namelijk nadat ik mijn geld had terug gevraagd en had gevraagd waarom ze me hadden verwijderd.

De ontvangst van het hieronder aanwezige bericht is dan ook behoorlijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten en ik ben behoorlijk pissed off! En laat ik dan direct duidelijk zijn ik heb een broertje dood aan onfatsoenlijk behandeld te worden, zeker als dot 2x in successie is.

Opvallend in dit hele verhaal is dat in onderstaande mail een soort zelfde kromme zinsbouw en bewoording wordt gebruikt als in de dames profielen waar ik door ben benaderd. Nog opvallender is dat twee van de profielen uit verschillende steden op ruime afstand van elkaar qua tekst en zelfs alinea’s nagenoeg op dezelfde manier zijn opgebouwd. Daarnaast is ook de inhoud van de tekst zo goed op dezelfde manier opgebouwd. En dat is heel vreemd, want de beide dames krijgen hier elkaars profiel nooit te zien.

Wanneer er nu geroepen gaat worden dat het hier écht toeval betreft brengt wellicht het boekje wiskunde voor brugklassers met het hoofdstuk kansberekening uitsluitsel: eventjes weer doornemen om te weten dat dit een dermate nihile kans is dat dit spontaan voorkomt zeker op de kleine schaal binnen een alleen Nederlandse datingsite.

Ook de modus operandi (dwz de wijze waarop het contact plaatsvind) is bij beide profielen identiek. Beiden stellen ze mij ook nog eens zo goed als dezelfde begin vraag. Hoeveel toevalligheden stapelen zich hier wel niet op! Woohoo, er is hier voer voor wetenschappers!!

Als ik antwoord op hun vraag komt haakt ook geen van beiden in op wat ik vertel. Beide profielen geven wel aan zéér geinteresseerd in mijn persoon te zijn (ook al ben ik 16(!) jaar ouder dan zij). En nog opvallender, zo geinteresseerd dat zij mij zeggen te zijn: geen van hen nam een moment de moeite om mijn profiel (en de daar aanwezige extra foto’s) te bekijken.

Wel willen zij graag direct een praatje maken en eigenlijk zo snel mogelijk vragen om geld om de kromste redenen dat iemand ziek is o.i.d. Tevens proberen ze zo snel mogelijk een andere app te gebruiken, geef dus nooit zo snel je prive gegevens dames en heren...

Wanneer ik geen geld opstuur dan is de interesse voor mij ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Raar toch...

Als ik van een derde dame in successie krijg te horen dat ze me ook wel leuk vind maar nooit mijn profiel heeft bekeken.. wordt het wel heel discutabel wat hier gebeurd. Alweer toeval?

Vervolgens geef ik aan dat ik echt geen geld ga sturen via aparte rekeningen enzovoort.
Wanneer ik haar vraag of zij mij geld wil sturen zegt ze nee dat zal ik nooit doen. Ehm, ok, dit gedrag komt duidelijk overeen met mijn eerdere bevindingen dat ik hier kennelijk degene ben die in het hebben van contacten extra geld moet gaan steken.

Nadat ik aangeef dat ik denk dat men hier bezig is met ‘het verdien model op deze site: mannen direct vragen om geld (en zelf niets sturen) blokkeer ik haar. Ik ben klaar met deze tot niets leidende gesprekken. Tot mijn verbazing krijg ik tóch dwars door mijn blokkade heen een tegenbericht: ze reageert ‘dat ‘ze alleen dates hiermee verdient’.
Om haar antwoord te kunnen geven dien ik haar eerst weer te deblokkeren: Ok. Suc6 stuur ik haar. En ik blokkeer haar wederom en log uit. Ik heb even helemaal mijn buik vol van deze fake en dat al binnen 1 dag.

Als ik even later wil inloggen kan dat niet meer. In mijn e-mail vind ik een bericht dat mijn profiel is verwijderd met als reden: ONRUST STOKEN. Pardon?

En tot mijn verbazing wordt in onderstaande e-mail weer een andere de reden genoemd: BELEDIGEN. Sorry?

Nergens heb ik gezien dat deze dame zich beledigd voelde. Er is geen onvertogen woord gevallen; sterker nog, haar antwoord was best gevat: ‘ik verdien hier alleen dates mee’. Ja, dat klinkt inderdaad als zwaar beledigd.

Maar de opmerking (en ik citeer): ‘omdat u iemand hebt beledigd op de website ingaande dat u stelt dat mevrouw voor ons werkt‘, slaat werkelijk alles. Dus iemand die gesuggereerd dat hij of zij voor Ourtime of Lexa werkt is door die opmerking direct beledigd? Och arme, hoe vertel je dan met trots dat je voor deze datingsite werkt als iemand je op een feestje vraagt of je er werkt. Want e-mail opsteller: door die opmerking ben je immers direct door de vrager beledigd...

En dan kom ik op het totaal ontbreken van enige juridische grondslag om mijn account te blokkeren. Waar in de openbare voorwaarden staat de term vermeld: ONRUST STOKEN? En waaraan toetst deze moderator de in de mail genoemde BELEDIGING in de voorwaarden?

Waar staat dat het gebruik van de blokkeerknop een halsmisdaad is? Elke juridische grondslag om mijn account op te schorten ontbreekt. Er is hier slechts sprake van een wilde interpretatie door een kennelijk overijverige geïrriteerde moderator die ook niet wist onder welk kopje de overtreding te plaatsen: dan maar iets als ONRUST STOKEN. Onrust stoken? Op een datingsite? Hoe werkt dat als je 1 op 1 chat?

Maar geen probleem, ik ben in het bezit van de screenshots. Als iets zo toevallig is dan documenteer ik dat. Beroepsdeformatie uit mijn tijd bij het inlichtingenwerk. Want zo kan er niet gezegd worden dat het niet zo was.

Mag ik de directie hierbij een tip geven: tik de betreffende moderator op de vingers en stop het té doorzichtige spel van zich vervelende callcenter medewerkers.
Maak het verschil met deze datingsite: er is al genoeg kaf tussen het koren.

En ik? Graag zie ik excuses tegemoet van zowel de betreffende moderator (met naam) alsook de e-mail schrijver (tevens met naam). Ik verschuil me hier niet, dus excuus vanuit klantenservice Ourtime dat zegt me niets en zit ik niet op te wachten.

Natuurlijk staat het u vrij om mijn verzoek als klant hier niet te honoreren.
Echter daarmee dwingt u mij een excuus tezamen met een redelijke vergoeding wegens het opschorten zonder enige juridische grond (die overigens naar een goed doel zal worden overgemaakt) te eisen bij de kantonrechter, want op deze wijze laat ik mij niet behandelen in een professionele zakelijke setting waar sprake is van een betaalde overeenkomst voor een dienst.

Mocht u het toch zover laten komen dan zal mijn advocaat de screenshots openbaar maken als productie aan de rechtbank en zullen de door mij uitgenodigde media, (waaronder diverse consumenten fora deze publiceren. Daar zal het Nederlandse publiek met liefde haar mening geven inzake de wijze waarop uw moderator de betalende klanten behandelt). ik zou dat in dit geval niet willen, maar nogmaals: daagt u mij vooral uit!

Dave 6 jul 2020
Reageer
P

Grote dating oplichting naar mijn mening

Beste mensen, geloof niet wat er hier aan reviews is geschreven over Ourtime. Ik dacht na het lezen van al die positieve reviews te maken hebben met een eerlijke datingsite. Echter niets is minder waar. Na ingeschreven te hebben en daarna Premium lid te zijn geworden krijg je plots amper nog reactie terwijl dit zonder Premium echt heel veel was. Dat terwijl ik er juist na betaling ook nog meerdere foto's heb bijgeplaatst maar dat blijkt ook niet te werken. Echt elke vrouw wilde wel met me chatten maar zodra je betaald is al het pret over. Ik heb daarna gelijk mijn lidmaatschap opgezegd ( na 2 dagen) en mijn geld terug geëist. Ik ben daar nu al heel lang mee bezig maar geld terug krijgen ho maar. Ourtime is absoluut niet een eerlijke datingsite, trap er niet in, je bent je geld kwijt en een illusie armer.

Paulus 1 jul 2020
Reageer
R

Daten voor 50 plussers

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor mensen die 50 jaar zijn of ouder, ben je jonger dan ben je ook niet welkom op deze website.
Ik vind dit een prima regel en ik vind het helemaal niet erg dat ze onderscheid maken in leeftijd , eigenlijk is dit zelfs leeftijdsdiscriminatie.
Maar ik ben er blij mee want als je de 50 gepasseerd bent, dan zit je in een hele andere levensfase dan iemand van bijvoorbeeld 30 jaar oud.

Ik ben al een tijdje lid op ourtime en ik moet zeggen dat er hele leuke dames op deze website te vinden zijn.
Dus geloof me, ook op deze leeftijd zijn er echt nog wel schoonheden te vinden ook al lijkt dat soms niet zo.
Het is ook maar net waar je op valt.

Richard 25 jun 2020
Reageer
A

Doe er mee wat je wilt

Wat is mijn ervaring met Ourtime?
Gelet op de imposante rij aan websites waar je je tegenwoordig op kunt inschrijven kwam ik via een fake account op zoosk terecht op Ourtime. Welnu een inschrijving was zo geregeld. Weer 29,95 armer maar alla het leek voortvarend met al die leuke recensies op het internet. Wat was het gevolg. Na slechts 2 uur verscheen er een leuke dame die een gesprekje wilde starten, prima dacht ik. 3 dagen later en 5 verzoeken om geld over te maken wist ik wel genoeg, alla weer 50 euro kwijt.. Was er alleen maar een respons en verzoek om geld over te maken om allerlei gekke redenen van heel veel 30 jarige vrouwen, waarvan ik het idee heb dat ze niet zitten te wachten op een vent van 55. Dan de algemene voorwaarden, zonder dat je er erg in heb (als je die niet gelezen heb) wordt jouw profiel gebruikt op ander websites waar toekomstige partners die geen inlog hebben op Ourtime verwezen worden naar Ourtime en daar dus een chat abonnement nodig hebben om met jou te kunnen chatten. Inmiddels heb ik diverse malafide chats achter de rug, geen centimeter gechat met iemand en ben wel 80,00 armer. Het is de vraag of dit de doelstelling is van Ourtime of dat het een goed ingerichte websites is waar iemand die op zoek is naar de liefde van zijn leven heel snel zijn geld kwijt raakt. Tot slot ik heb inmiddels binnen 3 dagen enkele dames op de chat gehad die geld van me wilden innen, terwijl ik minstens net 1 volle zin heb kunnen chatten met de dame in kwestie…….. Als je zoekt op dames tussen de 43 en 55 jaar kom je ongeveer 125 dames tegen waarvan er misschien 12 een kroontje voor hun naam hebben staan en je dus mee kunt chatten.. De rest niet. Foto’s die privé geplaatst worden worden dus niet gecheckt. Helaas zal dit wel zo zijn met mindere recensies voor Ourtime. Voor wat het waard is mijn advies: Ondanks alle leuke recensies, niet doen je bent je geld kwijt en een illusie armer. Ben benieuwd hoe snel mijn account geblokkeerd wordt na deze recensie.

Alex 29 mei 2020
Reageer
A

OPZEGGEN OURTIME

beste organisatie ben al dagen aan het bellen allemaal STORING. IK HEB ME 25-3-2020 INGESCHREVEN . IK WILDE DE VOLGENDE OCHTEND ANNULEREN . MAAR WEET GEEN ADRES OMDAT TE DOEN VOLGENS DE WET WAARBORG MAG IK BINNEN 48 UUR ME BEROEPEN OP MIJN AANKOOP DUS BIJ DEZE WIL IK GRAAG MIJN GELD RETOUR ZIEN . GR ANS ASSMANN. HARTELIJK DANK EN HOOP OP BERICHT.

Ans 27 mrt 2020
Reageer
P

Schandalige site vind ik het

Ik heb het volgende meegemaakt op de website van Ourtime: duidelijk vermeld in mijn profiel dat ik niet op zoek was naar een vrouw onder de 35. Toen dit bijna alleen maar het geval was zei ik ook tegen een vrouw dat ik dit vrij nep vond. Ik werd direct op inactief gezet. Bij de klachtencommissie die dus gewoon met je privéchats meelezen. Heb mailverkeer met toezeggingen dat mijn geld zou worden terug gestort. Dat was in Juli 2019. In September kreeg ik eindelijk antwoord op diverse mails dat het bedrijf dat hun ideal betaling verzorgt het zou overmaken. Je raad het al nooit meer wat gehoord of gezien. Dus ook hun recensies zijn hoogstwaarschijnlijk gemanipuleerd.

Patrick 14 mrt 2020
Reageer
C

Ourtime is Lexa voor ouderen

Waarom zegt iedereen toch dat het een slecht aftreksel is van Lexa? Natuurlijk is het van dezelfde makers, dat blijkt uit alles maar om dit nou te gaan afkraken is ook zo wat. Dan moet je Lexa ook gaan afkraken... Ourtime is gewoon de Lexa voor ouderen (50+). Ikzelf ben er zeer tevreden over, in plaats van te klagen kunnen jullie ook gewoon eens je best doen?

Corine 8 mrt 2020
Reageer
B

Ourtime slecht aftreksel Lexa

Ourtime is een slecht aftreksel van lexa. Het enige verschil is dat je 50+ moet zijn op Ourtime maar desondanks zitten er heel veel jongere dames hierop. Super raar allemaal. Ik dacht oké leuk een nieuwe datingsite, zie je ook een aantal keer op de tv, dit moet het zijn. Kom je erachter dat het precies hetzelfde is als Lexa, zucht.

Bernard 3 mrt 2020
Reageer
R

Het zijn oplichters

Alle positieve reviews die je hier ziet, zijn hoogstwaarschijnlijk fake en door de mensen achter Ourtime zelf geschreven. Hier mijn ervaring met Ourtime.

Ik had een account aangemaakt net als vele en ben onder andere ook Premium geweest voor een hele korte tijd. Premium is immers niet al te duur en in vergelijking met vele heeft Ourtime inderdaad ook een automatische incasso. Deze heb ik snel uitgeschakeld dus tja tot dusver nog eigenlijk redelijk positief. Nadat ik mijn Premium aankoop had gedaan nam mijn mening al gauw een omschakeling.

Ik kreeg al gauw meerdere berichten van verschillende dames. Leuk! Zou je dan denken. Maar alle gesprekken namen al gauw dezelfde wendingen. Alle vrouwen zeggen je ff hoi en beginnen daarna om extra foto's te sturen via de chat. (Ook al had ik al 4 a 5 foto's op me profiel). Maar foto's versturen in de chat kan niet en willen ze meteen prive gegevens en dergelijke wat ik zeker niet doe.

Omdat letterlijk ieder gesprek zo verliep vertrouwde ik de site niet meer en ben ik Ourtime gaan mailen. Ourtime zichzelf natuurlijk verdedigen dat de profielen en gesprekken etc. echt zijn maar ik hield voet bij stuk.

Op 10 januari heeft Ourtime mijn account verwijderd en mij verteld over de mail dat ik mijn geld (restitutie) terug zou krijgen. Prima dacht ik, alleen duurde dit wel erg lang. Hierover had ik ook weer gemaild want ik vroeg mij af waar het bleef en ik werd doorgestuurd naar de voorwaarde op de site van Ourtime. Hier staat dat het 14 dagen kon duren en die waren toen nog niet voorbij.

Nu is het onderhand 17 februari, we zijn meer als een maand verder. De 14 dagen op de site zijn al lang voorbij, maar raad eens? Ik heb nog geen enkele cent terug ontvangen. Sinds dat laatste antwoord waarin ik naar de voorwaarde werd gestuurd reageert Ourtime niet eens meer op mijn mail en er is verder geen enkele optie om contact te krijgen met de mensen die hier achter zitten.

Voorheen ook nooit een review geplaatst, aangezien op een gegeven moment zag dat mensen geen geld meer terug kregen als ze hier ook maar iets negatiefs hadden geplaatst was ik er ook wat huiverig voor en keek ik dus wel uit. Maar nu ze zich zelf niet aan hun eigen voorwaardes houden vind ik dat zoveel mogelijk mensen moeten weten hoe nep deze site wel niet is.

Dus a.u.b. mensen doe het niet, deze site is verspilling van je geld en tijd, het is een grote neppe bende en als je ze er mee confronteert dan willen ze kennelijk niks meer met je te maken hebben en kan je fluiten naar je centen.

Rick 17 feb 2020
Reageer
A

Ourtime negatieve ervaring

Ik deel dezelfde mening als menig ander hier... je wordt gebombardeerd als je je als premium lid inschrijft (want dat moet je wel doen indien je een leuk contact wenst aan te spreken(typen)....met vragen: "hoe gaat het, alles goed, etc"
De moderators/administrators monitoren real time wat je schrijft.... wees op je hoede, als een of andere hysterisch wijf je beschuldigt van oplichting omdat jij geen foto van je zelf wilt laten zien terwijl zij een foto (vermoedelijk uit het internet of uit een of andere dark web site geplukt) naar je als het ware gooit (!)...wordt je direct er uit geknikkerd... ben blij dat ik voor een maand had betaald. Als ik voor een jaar had betaald, dan kon ik fluiten naar een paar honderd euro!!!
Ik heb wat lesgeld moeten betalen...

Albert 15 dec 2019
Reageer
R

Klacht Ourtime.nl

5 dagen geleden mij aangemeld bij de site, ziet er leuk uit betaal voor abonnement niet zo gek veel.
met het abonnement kan je alleen chatten en foto's bekijken op de profielen, het eerste bericht wat ik kreeg had mijn profiel niet gelezen en de eerste regel van het bericht s luide of ik wel een echt persoon was dus ik moest praten als een brugman om te stellen dat ik wel degelijk geen nep persoon was, zucht.
Nu ben ik 5 dagen later, ik kan me niet meer inloggen op de site zonder reden ben ik verwijderd, wat heel vreemd is.
Zo kan ik ook wel makkelijk geld verdienen mensen laten inschrijven en ze vervolgens verwijderen zonder een reden aan te geven, waanzinnig.
De site is op andere datingsites actief zo heb ik een lexa profiel en zie ik mijn eigen profiel op ourtime en sommige zeggen ook van: hey ik zie je profiel ook op lexa.nl.
Mensen trap hier niet in, als je niet in plaatje van hen past word je zonder een waarschuwing verwijderd van de site.

Rick 9 dec 2019
Reageer
R

opgelicht makkelijk geld verdienen Lexa 2.0

Ik zit nu 4 dagen op Lexa ik heb voor een maand betaald tot op heden krijg ik alleen maar berichten van vrouwen die geen profielfoto hebben of heel lelijk zijn. En als je een keer een vraag stelt krijg je vaak een automatisch gegenereerd antwoord, wordt niemand blij van! Voel me best opgelicht eigenlijk.
Daarnaast maak je een profiel aan waar niemand naar kijkt.
Makkelijk geld verdienen zo trap er niet in. Net als Lexa 2.0!

Rick 8 dec 2019
Reageer
B

Ourtime is fake niemand praat als je betaald

Ourtime is echt fake als je lid bent geworden krijg je geen contact meer terwijl dit voorheen juist heel veel was, lijkt wel op een bepaalde scam actie van medewerkers om je meer geld uit te laten geven ik zou er niet in trappen alles aan deze site is net als alle anderen fake zijn er alleen om je geld uit je zak te kloppen.

Bram 7 dec 2019
Reageer
H

Ourtime ervaring

Sinds ik op ourtime zit, en dat is nu een aantal weken, heb ik in ieder geval wel al vijf vrouwen ontmoet waar ik heel leuk contact mee heb.
Zo leuk zelfs dat ik hier best eens iets moois uit zie opbloeien, het is natuurlijk wel de vraag met welke van deze vrouwen dat dan zal zijn.
Maar wat ik er mee wil zeggen is dat je hier hele leuke mensen kunt ontmoeten, op een makkelijke wijze en het zijn eigenlijk altijd mensen die je anders nooit had ontmoet als je niet het internet op gegaan was.

Henry 31 aug 2019
J

Het is zo nep als het maar zijn kan weet echt welke rand debiel als hierboven ook maar iets positiefs kan zeggen over deze site. Of ze krijgen er geld voor mijn god zeg.dan ook nog degene die het test..ga dan maar beter ergens frikadellen verkopen want skills heb je dan niet

Johan 7 dec 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van april 2024.

Over Ourtime

Ourtime richt zich op de doelgroep 50+. Singles die nog volop in het leven staan en op zoek zijn naar een partner of een warme vriendschap. Het doel is matches te maken tussen mensen die bij elkaar in de buurt wonen en dezelfde interesses delen. Je kunt ervoor kiezen om je profiel ook op andere 50+ datingsites van dezelfde aanbieder te zetten. Dit vergroot de kans op een goede match. Je kunt op verschillende manieren contact leggen, onder andere via een videogesprek. Er is een handige app beschikbaar voor Apple en Android die je op je smartphone kunt installeren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.ourtime.nl
  • customercare@help.ourtime.nl