Ourtime

Ourtime

2.25/5.00 • 47 reviews
W

Beoordeling over ourtime

Ik wil graag een beoordeling en ver de dating website ourtime schrijven aan de hand van mijn ervaring hier op.
Ik heb denk ik ongeveer zes maanden gespendeerd op ourtime en ben zo met veel vrouwen in contact gekomen.
Met meerdere vrouwen klikte het van beide kanten en konden we verder kennis maken.
Met twee vrouwen heb ik zelfs een keer koffie gedronken met als resultaat dat er tussen mij en één van deze twee vrouwen iets moois is opgebloeid.
Ourtime is wat mij betreft dus een hele goede optie als je serieus op zoek bent naar een leuke relatie en al over een bepaalde leeftijd heen bent.

Willem 29 aug 2020
Reageer
h

9 van de 10 vrouwen reageren helemaal niet

Ik ben nu ruim maand lid. Spreek de vrouwen aan met persoonlijke tekst. 9 van de 10 vrouwen reageert niet. Is dat onfatsoen of bestaan ze gewoon niet. Ik denk het laatste. Bovendien denk ik veel oude profielen die gewoon blijven staan ondanks dat ze al lang zijn uitgeschreven. Drie kwart van de vrouwen die mijn geliked hebben zijn inmiddels verdwenen en ik heb dus 3/4 poppetjes met leeg profiel op mijn likes staan. Haal die dingen dan weg. Ook mensen die mij geblokt hebben of ik hen hoef ik niet iedere keer in beeld te krijgen.

henri Op de Beek 19 aug 2020
Reageer
A

Ohhhh wat slecht

Eigenlijk is elk woord teveel voor deze (nog steeds legale) oplichterssite. Wil je niets voor veel geld, schrijf je dan vooral snel in!

Adriaan 31 jul 2020
Reageer
H

Ja het is te gek voor woorden dat Lexa ineens een andere naam aanneemt voor een nieuwe datingwebsite (Ourtime), nergens toont dat het van Lexa zelf is en dan maar hopen dat mensen dubbel betalen voor dezelfde dienst. Ourtime is zogenaamd voor de oudere garde maar volgens mij kan je ook gewoon registreren als 30 jarige bijvoorbeeld. Het is slim bedacht maar hoop toch dat mensen hier doorheen kijken.

Henri 31 jul 2020
V

Veel geld voor weinig op Ourtime

Veel fake accounts op deze site, de heren met een professionele foto lijken te zijn ingehuurd door de firma Ourtime. Er wordt bijna tot niet gereageerd op berichten die je stuurt.
De kans dat je hier iemand vind die je leuk vindt is kleiner dan het winnen van de Staatsloterij.

Vera 22 jul 2020
Reageer
h

9 van de 10 vrouwen reageren niet. Denk veel nep profielen of hele ouwe die al lang zijn verdwenen. Denk massaal aangifte gaan doen en ons geld terug eisen.

henri Op de Beek 19 aug 2020
D

Ourtime geld vragen en profielen zitten in complot

Ik ben geen hallo en heet geen Hallo. Wie op deze onprofessionele wijze een klant begroet vanuit een bedrijf heeft het kennelijk niet helemaal begrepen hoe men correct iemand aanschrijft en is allerminst een visitekaartje voor het bedrijf waar hij werkt! Zo mailden ze me namelijk nadat ik mijn geld had terug gevraagd en had gevraagd waarom ze me hadden verwijderd.

De ontvangst van het hieronder aanwezige bericht is dan ook behoorlijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten en ik ben behoorlijk pissed off! En laat ik dan direct duidelijk zijn ik heb een broertje dood aan onfatsoenlijk behandeld te worden, zeker als dot 2x in successie is.

Opvallend in dit hele verhaal is dat in onderstaande mail een soort zelfde kromme zinsbouw en bewoording wordt gebruikt als in de dames profielen waar ik door ben benaderd. Nog opvallender is dat twee van de profielen uit verschillende steden op ruime afstand van elkaar qua tekst en zelfs alinea’s nagenoeg op dezelfde manier zijn opgebouwd. Daarnaast is ook de inhoud van de tekst zo goed op dezelfde manier opgebouwd. En dat is heel vreemd, want de beide dames krijgen hier elkaars profiel nooit te zien.

Wanneer er nu geroepen gaat worden dat het hier écht toeval betreft brengt wellicht het boekje wiskunde voor brugklassers met het hoofdstuk kansberekening uitsluitsel: eventjes weer doornemen om te weten dat dit een dermate nihile kans is dat dit spontaan voorkomt zeker op de kleine schaal binnen een alleen Nederlandse datingsite.

Ook de modus operandi (dwz de wijze waarop het contact plaatsvind) is bij beide profielen identiek. Beiden stellen ze mij ook nog eens zo goed als dezelfde begin vraag. Hoeveel toevalligheden stapelen zich hier wel niet op! Woohoo, er is hier voer voor wetenschappers!!

Als ik antwoord op hun vraag komt haakt ook geen van beiden in op wat ik vertel. Beide profielen geven wel aan zéér geinteresseerd in mijn persoon te zijn (ook al ben ik 16(!) jaar ouder dan zij). En nog opvallender, zo geinteresseerd dat zij mij zeggen te zijn: geen van hen nam een moment de moeite om mijn profiel (en de daar aanwezige extra foto’s) te bekijken.

Wel willen zij graag direct een praatje maken en eigenlijk zo snel mogelijk vragen om geld om de kromste redenen dat iemand ziek is o.i.d. Tevens proberen ze zo snel mogelijk een andere app te gebruiken, geef dus nooit zo snel je prive gegevens dames en heren...

Wanneer ik geen geld opstuur dan is de interesse voor mij ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Raar toch...

Als ik van een derde dame in successie krijg te horen dat ze me ook wel leuk vind maar nooit mijn profiel heeft bekeken.. wordt het wel heel discutabel wat hier gebeurd. Alweer toeval?

Vervolgens geef ik aan dat ik echt geen geld ga sturen via aparte rekeningen enzovoort.
Wanneer ik haar vraag of zij mij geld wil sturen zegt ze nee dat zal ik nooit doen. Ehm, ok, dit gedrag komt duidelijk overeen met mijn eerdere bevindingen dat ik hier kennelijk degene ben die in het hebben van contacten extra geld moet gaan steken.

Nadat ik aangeef dat ik denk dat men hier bezig is met ‘het verdien model op deze site: mannen direct vragen om geld (en zelf niets sturen) blokkeer ik haar. Ik ben klaar met deze tot niets leidende gesprekken. Tot mijn verbazing krijg ik tóch dwars door mijn blokkade heen een tegenbericht: ze reageert ‘dat ‘ze alleen dates hiermee verdient’.
Om haar antwoord te kunnen geven dien ik haar eerst weer te deblokkeren: Ok. Suc6 stuur ik haar. En ik blokkeer haar wederom en log uit. Ik heb even helemaal mijn buik vol van deze fake en dat al binnen 1 dag.

Als ik even later wil inloggen kan dat niet meer. In mijn e-mail vind ik een bericht dat mijn profiel is verwijderd met als reden: ONRUST STOKEN. Pardon?

En tot mijn verbazing wordt in onderstaande e-mail weer een andere de reden genoemd: BELEDIGEN. Sorry?

Nergens heb ik gezien dat deze dame zich beledigd voelde. Er is geen onvertogen woord gevallen; sterker nog, haar antwoord was best gevat: ‘ik verdien hier alleen dates mee’. Ja, dat klinkt inderdaad als zwaar beledigd.

Maar de opmerking (en ik citeer): ‘omdat u iemand hebt beledigd op de website ingaande dat u stelt dat mevrouw voor ons werkt‘, slaat werkelijk alles. Dus iemand die gesuggereerd dat hij of zij voor Ourtime of Lexa werkt is door die opmerking direct beledigd? Och arme, hoe vertel je dan met trots dat je voor deze datingsite werkt als iemand je op een feestje vraagt of je er werkt. Want e-mail opsteller: door die opmerking ben je immers direct door de vrager beledigd...

En dan kom ik op het totaal ontbreken van enige juridische grondslag om mijn account te blokkeren. Waar in de openbare voorwaarden staat de term vermeld: ONRUST STOKEN? En waaraan toetst deze moderator de in de mail genoemde BELEDIGING in de voorwaarden?

Waar staat dat het gebruik van de blokkeerknop een halsmisdaad is? Elke juridische grondslag om mijn account op te schorten ontbreekt. Er is hier slechts sprake van een wilde interpretatie door een kennelijk overijverige geïrriteerde moderator die ook niet wist onder welk kopje de overtreding te plaatsen: dan maar iets als ONRUST STOKEN. Onrust stoken? Op een datingsite? Hoe werkt dat als je 1 op 1 chat?

Maar geen probleem, ik ben in het bezit van de screenshots. Als iets zo toevallig is dan documenteer ik dat. Beroepsdeformatie uit mijn tijd bij het inlichtingenwerk. Want zo kan er niet gezegd worden dat het niet zo was.

Mag ik de directie hierbij een tip geven: tik de betreffende moderator op de vingers en stop het té doorzichtige spel van zich vervelende callcenter medewerkers.
Maak het verschil met deze datingsite: er is al genoeg kaf tussen het koren.

En ik? Graag zie ik excuses tegemoet van zowel de betreffende moderator (met naam) alsook de e-mail schrijver (tevens met naam). Ik verschuil me hier niet, dus excuus vanuit klantenservice Ourtime dat zegt me niets en zit ik niet op te wachten.

Natuurlijk staat het u vrij om mijn verzoek als klant hier niet te honoreren.
Echter daarmee dwingt u mij een excuus tezamen met een redelijke vergoeding wegens het opschorten zonder enige juridische grond (die overigens naar een goed doel zal worden overgemaakt) te eisen bij de kantonrechter, want op deze wijze laat ik mij niet behandelen in een professionele zakelijke setting waar sprake is van een betaalde overeenkomst voor een dienst.

Mocht u het toch zover laten komen dan zal mijn advocaat de screenshots openbaar maken als productie aan de rechtbank en zullen de door mij uitgenodigde media, (waaronder diverse consumenten fora deze publiceren. Daar zal het Nederlandse publiek met liefde haar mening geven inzake de wijze waarop uw moderator de betalende klanten behandelt). ik zou dat in dit geval niet willen, maar nogmaals: daagt u mij vooral uit!

Dave 6 jul 2020
Reageer
P

Grote dating oplichting naar mijn mening

Beste mensen, geloof niet wat er hier aan reviews is geschreven over Ourtime. Ik dacht na het lezen van al die positieve reviews te maken hebben met een eerlijke datingsite. Echter niets is minder waar. Na ingeschreven te hebben en daarna Premium lid te zijn geworden krijg je plots amper nog reactie terwijl dit zonder Premium echt heel veel was. Dat terwijl ik er juist na betaling ook nog meerdere foto's heb bijgeplaatst maar dat blijkt ook niet te werken. Echt elke vrouw wilde wel met me chatten maar zodra je betaald is al het pret over. Ik heb daarna gelijk mijn lidmaatschap opgezegd ( na 2 dagen) en mijn geld terug geëist. Ik ben daar nu al heel lang mee bezig maar geld terug krijgen ho maar. Ourtime is absoluut niet een eerlijke datingsite, trap er niet in, je bent je geld kwijt en een illusie armer.

Paulus 1 jul 2020
Reageer
R

Daten voor 50 plussers

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor mensen die 50 jaar zijn of ouder, ben je jonger dan ben je ook niet welkom op deze website.
Ik vind dit een prima regel en ik vind het helemaal niet erg dat ze onderscheid maken in leeftijd , eigenlijk is dit zelfs leeftijdsdiscriminatie.
Maar ik ben er blij mee want als je de 50 gepasseerd bent, dan zit je in een hele andere levensfase dan iemand van bijvoorbeeld 30 jaar oud.

Ik ben al een tijdje lid op ourtime en ik moet zeggen dat er hele leuke dames op deze website te vinden zijn.
Dus geloof me, ook op deze leeftijd zijn er echt nog wel schoonheden te vinden ook al lijkt dat soms niet zo.
Het is ook maar net waar je op valt.

Richard 25 jun 2020
Reageer
A

Doe er mee wat je wilt

Wat is mijn ervaring met Ourtime?
Gelet op de imposante rij aan websites waar je je tegenwoordig op kunt inschrijven kwam ik via een fake account op zoosk terecht op Ourtime. Welnu een inschrijving was zo geregeld. Weer 29,95 armer maar alla het leek voortvarend met al die leuke recensies op het internet. Wat was het gevolg. Na slechts 2 uur verscheen er een leuke dame die een gesprekje wilde starten, prima dacht ik. 3 dagen later en 5 verzoeken om geld over te maken wist ik wel genoeg, alla weer 50 euro kwijt.. Was er alleen maar een respons en verzoek om geld over te maken om allerlei gekke redenen van heel veel 30 jarige vrouwen, waarvan ik het idee heb dat ze niet zitten te wachten op een vent van 55. Dan de algemene voorwaarden, zonder dat je er erg in heb (als je die niet gelezen heb) wordt jouw profiel gebruikt op ander websites waar toekomstige partners die geen inlog hebben op Ourtime verwezen worden naar Ourtime en daar dus een chat abonnement nodig hebben om met jou te kunnen chatten. Inmiddels heb ik diverse malafide chats achter de rug, geen centimeter gechat met iemand en ben wel 80,00 armer. Het is de vraag of dit de doelstelling is van Ourtime of dat het een goed ingerichte websites is waar iemand die op zoek is naar de liefde van zijn leven heel snel zijn geld kwijt raakt. Tot slot ik heb inmiddels binnen 3 dagen enkele dames op de chat gehad die geld van me wilden innen, terwijl ik minstens net 1 volle zin heb kunnen chatten met de dame in kwestie…….. Als je zoekt op dames tussen de 43 en 55 jaar kom je ongeveer 125 dames tegen waarvan er misschien 12 een kroontje voor hun naam hebben staan en je dus mee kunt chatten.. De rest niet. Foto’s die privé geplaatst worden worden dus niet gecheckt. Helaas zal dit wel zo zijn met mindere recensies voor Ourtime. Voor wat het waard is mijn advies: Ondanks alle leuke recensies, niet doen je bent je geld kwijt en een illusie armer. Ben benieuwd hoe snel mijn account geblokkeerd wordt na deze recensie.

Alex 29 mei 2020
Reageer
A

OPZEGGEN OURTIME

beste organisatie ben al dagen aan het bellen allemaal STORING. IK HEB ME 25-3-2020 INGESCHREVEN . IK WILDE DE VOLGENDE OCHTEND ANNULEREN . MAAR WEET GEEN ADRES OMDAT TE DOEN VOLGENS DE WET WAARBORG MAG IK BINNEN 48 UUR ME BEROEPEN OP MIJN AANKOOP DUS BIJ DEZE WIL IK GRAAG MIJN GELD RETOUR ZIEN . GR ANS ASSMANN. HARTELIJK DANK EN HOOP OP BERICHT.

Ans 27 mrt 2020
Reageer
P

Schandalige site vind ik het

Ik heb het volgende meegemaakt op de website van Ourtime: duidelijk vermeld in mijn profiel dat ik niet op zoek was naar een vrouw onder de 35. Toen dit bijna alleen maar het geval was zei ik ook tegen een vrouw dat ik dit vrij nep vond. Ik werd direct op inactief gezet. Bij de klachtencommissie die dus gewoon met je privéchats meelezen. Heb mailverkeer met toezeggingen dat mijn geld zou worden terug gestort. Dat was in Juli 2019. In September kreeg ik eindelijk antwoord op diverse mails dat het bedrijf dat hun ideal betaling verzorgt het zou overmaken. Je raad het al nooit meer wat gehoord of gezien. Dus ook hun recensies zijn hoogstwaarschijnlijk gemanipuleerd.

Patrick 14 mrt 2020
Reageer
C

Ourtime is Lexa voor ouderen

Waarom zegt iedereen toch dat het een slecht aftreksel is van Lexa? Natuurlijk is het van dezelfde makers, dat blijkt uit alles maar om dit nou te gaan afkraken is ook zo wat. Dan moet je Lexa ook gaan afkraken... Ourtime is gewoon de Lexa voor ouderen (50+). Ikzelf ben er zeer tevreden over, in plaats van te klagen kunnen jullie ook gewoon eens je best doen?

Corine 8 mrt 2020
Reageer
B

Ourtime slecht aftreksel Lexa

Ourtime is een slecht aftreksel van lexa. Het enige verschil is dat je 50+ moet zijn op Ourtime maar desondanks zitten er heel veel jongere dames hierop. Super raar allemaal. Ik dacht oké leuk een nieuwe datingsite, zie je ook een aantal keer op de tv, dit moet het zijn. Kom je erachter dat het precies hetzelfde is als Lexa, zucht.

Bernard 3 mrt 2020
Reageer
R

Het zijn oplichters

Alle positieve reviews die je hier ziet, zijn hoogstwaarschijnlijk fake en door de mensen achter Ourtime zelf geschreven. Hier mijn ervaring met Ourtime.

Ik had een account aangemaakt net als vele en ben onder andere ook Premium geweest voor een hele korte tijd. Premium is immers niet al te duur en in vergelijking met vele heeft Ourtime inderdaad ook een automatische incasso. Deze heb ik snel uitgeschakeld dus tja tot dusver nog eigenlijk redelijk positief. Nadat ik mijn Premium aankoop had gedaan nam mijn mening al gauw een omschakeling.

Ik kreeg al gauw meerdere berichten van verschillende dames. Leuk! Zou je dan denken. Maar alle gesprekken namen al gauw dezelfde wendingen. Alle vrouwen zeggen je ff hoi en beginnen daarna om extra foto's te sturen via de chat. (Ook al had ik al 4 a 5 foto's op me profiel). Maar foto's versturen in de chat kan niet en willen ze meteen prive gegevens en dergelijke wat ik zeker niet doe.

Omdat letterlijk ieder gesprek zo verliep vertrouwde ik de site niet meer en ben ik Ourtime gaan mailen. Ourtime zichzelf natuurlijk verdedigen dat de profielen en gesprekken etc. echt zijn maar ik hield voet bij stuk.

Op 10 januari heeft Ourtime mijn account verwijderd en mij verteld over de mail dat ik mijn geld (restitutie) terug zou krijgen. Prima dacht ik, alleen duurde dit wel erg lang. Hierover had ik ook weer gemaild want ik vroeg mij af waar het bleef en ik werd doorgestuurd naar de voorwaarde op de site van Ourtime. Hier staat dat het 14 dagen kon duren en die waren toen nog niet voorbij.

Nu is het onderhand 17 februari, we zijn meer als een maand verder. De 14 dagen op de site zijn al lang voorbij, maar raad eens? Ik heb nog geen enkele cent terug ontvangen. Sinds dat laatste antwoord waarin ik naar de voorwaarde werd gestuurd reageert Ourtime niet eens meer op mijn mail en er is verder geen enkele optie om contact te krijgen met de mensen die hier achter zitten.

Voorheen ook nooit een review geplaatst, aangezien op een gegeven moment zag dat mensen geen geld meer terug kregen als ze hier ook maar iets negatiefs hadden geplaatst was ik er ook wat huiverig voor en keek ik dus wel uit. Maar nu ze zich zelf niet aan hun eigen voorwaardes houden vind ik dat zoveel mogelijk mensen moeten weten hoe nep deze site wel niet is.

Dus a.u.b. mensen doe het niet, deze site is verspilling van je geld en tijd, het is een grote neppe bende en als je ze er mee confronteert dan willen ze kennelijk niks meer met je te maken hebben en kan je fluiten naar je centen.

Rick 17 feb 2020
Reageer
A

Ourtime negatieve ervaring

Ik deel dezelfde mening als menig ander hier... je wordt gebombardeerd als je je als premium lid inschrijft (want dat moet je wel doen indien je een leuk contact wenst aan te spreken(typen)....met vragen: "hoe gaat het, alles goed, etc"
De moderators/administrators monitoren real time wat je schrijft.... wees op je hoede, als een of andere hysterisch wijf je beschuldigt van oplichting omdat jij geen foto van je zelf wilt laten zien terwijl zij een foto (vermoedelijk uit het internet of uit een of andere dark web site geplukt) naar je als het ware gooit (!)...wordt je direct er uit geknikkerd... ben blij dat ik voor een maand had betaald. Als ik voor een jaar had betaald, dan kon ik fluiten naar een paar honderd euro!!!
Ik heb wat lesgeld moeten betalen...

Albert 15 dec 2019
Reageer
R

Klacht Ourtime.nl

5 dagen geleden mij aangemeld bij de site, ziet er leuk uit betaal voor abonnement niet zo gek veel.
met het abonnement kan je alleen chatten en foto's bekijken op de profielen, het eerste bericht wat ik kreeg had mijn profiel niet gelezen en de eerste regel van het bericht s luide of ik wel een echt persoon was dus ik moest praten als een brugman om te stellen dat ik wel degelijk geen nep persoon was, zucht.
Nu ben ik 5 dagen later, ik kan me niet meer inloggen op de site zonder reden ben ik verwijderd, wat heel vreemd is.
Zo kan ik ook wel makkelijk geld verdienen mensen laten inschrijven en ze vervolgens verwijderen zonder een reden aan te geven, waanzinnig.
De site is op andere datingsites actief zo heb ik een lexa profiel en zie ik mijn eigen profiel op ourtime en sommige zeggen ook van: hey ik zie je profiel ook op lexa.nl.
Mensen trap hier niet in, als je niet in plaatje van hen past word je zonder een waarschuwing verwijderd van de site.

Rick 9 dec 2019
Reageer
R

opgelicht makkelijk geld verdienen Lexa 2.0

Ik zit nu 4 dagen op Lexa ik heb voor een maand betaald tot op heden krijg ik alleen maar berichten van vrouwen die geen profielfoto hebben of heel lelijk zijn. En als je een keer een vraag stelt krijg je vaak een automatisch gegenereerd antwoord, wordt niemand blij van! Voel me best opgelicht eigenlijk.
Daarnaast maak je een profiel aan waar niemand naar kijkt.
Makkelijk geld verdienen zo trap er niet in. Net als Lexa 2.0!

Rick 8 dec 2019
Reageer
B

Ourtime is fake niemand praat als je betaald

Ourtime is echt fake als je lid bent geworden krijg je geen contact meer terwijl dit voorheen juist heel veel was, lijkt wel op een bepaalde scam actie van medewerkers om je meer geld uit te laten geven ik zou er niet in trappen alles aan deze site is net als alle anderen fake zijn er alleen om je geld uit je zak te kloppen.

Bram 7 dec 2019
Reageer
H

Ourtime ervaring

Sinds ik op ourtime zit, en dat is nu een aantal weken, heb ik in ieder geval wel al vijf vrouwen ontmoet waar ik heel leuk contact mee heb.
Zo leuk zelfs dat ik hier best eens iets moois uit zie opbloeien, het is natuurlijk wel de vraag met welke van deze vrouwen dat dan zal zijn.
Maar wat ik er mee wil zeggen is dat je hier hele leuke mensen kunt ontmoeten, op een makkelijke wijze en het zijn eigenlijk altijd mensen die je anders nooit had ontmoet als je niet het internet op gegaan was.

Henry 31 aug 2019
Reageer
J

Het is zo nep als het maar zijn kan weet echt welke rand debiel als hierboven ook maar iets positiefs kan zeggen over deze site. Of ze krijgen er geld voor mijn god zeg.dan ook nog degene die het test..ga dan maar beter ergens frikadellen verkopen want skills heb je dan niet

Johan 7 dec 2019
O

Ourtime klacht

Ourtime is een hele goede website maar als ik dan toch even een puntje mag hebben om te klagen dan is het wel het volgende.
Ik vind dat ourtime zich maar weinig onderscheid van de andere datingsites die je online kunt vinden.
Want ik ben per toeval bij ourtime gekomen en ik ben hier hartstikke tevreden over dus ik ga ook echt niet naar een andere website, maar als ik kritisch zou gaan kijken dan zou ik niet weten waarom ik hiervoor zou kiezen en niet voor een van de andere websites die in principe hetzelfde bieden.
Dus dat is mijn ‘klacht’, maar nogmaals ik hem hartstikke tevreden over hoe het op ourtime is en gaat

Olfred 24 aug 2019
Reageer
G

Slechte service van Ourtime leden

Ik ben premium lid en heb een duidelijke profielomschrijving incl fotos.
Waarom krijg ik zoveel chats van jonge meiden die allemaal zeuren dat mijn profiel niet goed is ingevuld. Hun profielen zijn vaak slechts summier ingevuld. Ik krijg de indruk dat deze profielen niet in de haak zijn. Moderators?

Ik denk dat ik mijn premium maar niet verleng. Zo chatten is voor een serieus zoekende niet echt leuk. Of ben ik op de verkeerde website. Is deze alleen maar voor de chat fun en is de rest allemaal verzonnen.

Een redelijk teleurgestelde klant.

Gerard Welters 21 aug 2019
Reageer
V

beoordeling ourtime

Het spijt me wel, maar ik vind ourtime geen goede site!
Ten eerste noemen ze de website ourtime, terwijl de mate van tijd met zijn tweeën in het echt hier maar zo beperkt is dat ik wel andere normale datingsites ken waar het er een stuk spannender aan toe gaat dan hier.
Dus de naam van deze site doet het echt geen eer aan en misleid de mensen gigantisch.

Daarnaast zit hier amper iemand op deze website, dus je hebt een grote kans dat als je een keer online bent dat je dan de enige bent en dat er verder geen kip is met wie je een beetje leuk kunt chatten.

Voor mij was het abonnement dat ik hier heb aangeschaft echt een gigantische miskoop en echt een eens en nooit weer gebeuren.
Ten minste niet hier, dan zoek ik liever een andere website op die zijn naam wel eer aan doet en die de beloftes wel kan waar maken.

Victor 21 aug 2019
Reageer
P

Op dit vlak zijn wij het dus volkomen oneens.
Als de meiden die hier zitten voor jou nog niet goed genoeg zijn, dan graag ik mij eerlijk gezegd af wat jij dan wel niet goed vind.
Zelf was ik ook niet zo veel gewend dus voor mij is het dan denk ik ook al sneller goed, maar ik vind het hier echt helemaal geweldig.
En dat hier bijna niemand op zit dat kan ik niet zeggen, want altijd als ik hier op zit dan is er voldoende te doen.
Moet ik wel zeggen dat dit altijd in de avond is, dus als jij het overdag doet Ian dat natuurlijk verschillen ik heb geen idee.

Peter 21 aug 2019
P

Ourtime review

Als je ook maar een beetje van mooie dames houdt en eerlijk is eerlijk, welke man houdt hier nu niet van?!
Dan zit je hier echt op de goede plek!
Deze website is zo spannend en de meiden die er op zitten zijn minimaal zo leuk en mooi!
Altijd als ik hier op zit dan verheug ik me van te voren al op wat er gaat komen en ze hebben me nog nooit teleurgesteld hier.
Ik vind het geen probleem dat de vrouwen van alle leeftijden (volwassen natuurlijk haha) te vinden zijn, zo lang ze maar blijven doen wat ze hier doen vind ik het goed.

Peter 21 aug 2019
Reageer
B

Als je geld zomaar in een putje wilt gooien moet je vooral naar deze site gaan ik snap niet dat er mensen zijn die ourtime goed vinden je wordt in de maling genomen ze willen alleen maar geld uit je zak kloppen dus niet doen en als je een slechte beoordeling geeft wordt je verwijderd trap er niet in

Bas 7 dec 2019
O

Veel lelijke mannen.en ook mannen die kwaad worden omdat jij/ ik dus in mijn profiel heb staan dat ik iemand zoek tot een bepaalde leeftijd..zijn ze 8 jaar te oud( bijvoorbeeld) schrijven ze: leeftijd is maar een getal, en; ik voel me nog jong etcetera.mooi voor hen.maar ik beslis zelf met wie ik wil en de leeftijdskeuze.ben er wel klaarmee

Olga 23 jun 2021
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2022.

Over Ourtime

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor de 50-plussers in Nederland, hier kunnen deze singles gericht zoeken naar een leuke partner. Ourtime zorgt er voor dat ze met behulp van een uigebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en verschillende georganiseerde activiteiten de mogelijkheid krijgen om singles van hun leeftijd te ontmoeten.

  • Nog niet geverifieerd