Dating

Ourtime

49 reviews
21% positief
8% neutraal
71% negatief

Ourtime is een datingsite die speciaal is opgericht voor de 50-plussers in Nederland, hier kunnen deze singles gericht zoeken naar een leuke partner. Ourtime zorgt er voor dat ze met behulp van een uigebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en verschillende georganiseerde activiteiten de mogelijkheid krijgen om singles van hun leeftijd te ontmoeten.

Lovezone is van alle datingsites de beste keuze.

Bezoek Lovezone


Reviews (49)

  • Rob

    Oplichting

    Pas op op site is dame met de naam GELUK bezig en licht je op door te zeggen dat er iemand komt met spul en dat zij bij de Chinees is en of je vast even wil betalen de man die langs komt zogenaamd uit Assen en heeft geen tijd en wil vast het geld en Anna rekent af met je masr zodra hij het geld heeft is whatsapp in eens verbroken ja het is dom masr trso er inZe word ook wel Anna genoemd en komt uit Utrecht

    Rob 16 feb 2022

  • Nicolette

    Had ik de reviews maar eerder gelezen

    Eindelijk de stoute schoenen weer aangetrokken en dacht dat ik nu mannen van de rond de 50 kon ontmoeten en dat deze datingsite voor 50+ wel wat serieuzer zou zijn dan lexa of relatie planet. Helaas zit ik weer voor 3 maanden aan deze site vast...Ik krijg super veel likes, maar heel toevallig 0 reactie van mannen die ik dan like. Lijkt me sterk dat al die mannen die ik dan leuk vind, mij toevallig niet leuk vinden. Denk dat er inderdaad een hoop oude profielen op staan van mannen die in het verleden lid zijn geweest en die niet verwijderd worden. Ik ben er na 5 dagen al weer helemaal klaar mee :(

    Nicolette 8 feb 2022

  • Loes Bakels

    Hoezo heilige privacy

    Ik meldde me voor een maand aan op Ourtime, dan duurt het even een paar dagen voor je snapt hoe alles werkt tenminste bij mij wel want ik zit niet dag en nacht op mn telefoon.. Na 2 dgn zag ik dat ik een test kon doen die de kansen op een goede match zou vergroten. Na het doorlopen van deze test loopt mijn email vol met Lexamore berichten.. Huh? Hoe dan? Toen ik begreep dat via de test mn foto, gegevens en profiel en ook gebrnaam en ww gewoon gekopieerd waren naar Lexamore was ik echt geschokt! Heel erg vind ik dit! Heb een boos bericht gestuurd en ben benieuwd of ik er ooit nog iets van hoor...

    Loes Bakels 26 jan 2022

  • mano

    zeer slecht

    Inderdaad een hele slechte en commerciële misleidende site. Een assist met foto en naam maar blijkt een goedkope chatbot slechter dan een Atari computer uit jaren 80
    Ik ben er voor een maand op en had al mijn twijfels. Tinder in het kwadraat qua slecht zijn.
    Ben zelf een hele mooie verzorgde man en met een prima profiel. En als je ziet hoeveel mijn profiel hebben bezocht en hoe ie er uit zien en geen reactie???
    Het is echt schokkend en niet relatie minded maar je eigen waarde naar beneden halend.
    Ik heb zeker geen reden tot rivaliteit maar wil een ieder valse hoop besparen. Maar om dit zelf te ervaren zou ik zeggen neem een maand abonnement af te sluiten om tot dezelfde conclusies te komen...

    mano 19 jan 2022

  • erwin

    ourtime oplichters

    nooit lid worden! contact met helpdesk onmogelijk als je het lidmaatschap wilt opzeggen. en de app werkt niet om op te zeggen!
    dus trap er niet in! Dus ordinaire oplichters en erg klantonvriendelijk is nog te mild.
    E-mails geven bericht: komen niet aan met bericht geblokkeerd...
    Een helpdesk ontbreekt in zijn geheel.

    erwin 8 dec 2021

  • L. Hendriks

    Succes

    Supersite! Is eenvoudig in gebruik. Link met Lexa was niet duidelijk. Chatfunctie is prettig en veilig.
    Ik heb 3 dates gehad, waarvan de 1e alleen maar uit was op sex. Dat soort types zijn er natuurlijk altijd.
    Bij mijn 3e date was het raak. Klikte super goed. Was hem "in het echt" nooit tegen gekomen.
    We zijn inmiddels getrouwd.

    L. Hendriks 14 nov 2021

  • Anoniem

    Hoger bedrag afgeschreven dan abonnement

    Ik had een abonnement voor 6 maanden voor ongeveer EUR 15 per maand.
    Echter in de 3e en 4e maand werd er het dubbele bedrag afgeschreven.
    Het blijkt dat zonder mijn medeweten een duurder abonnement wordt afgeschreven.
    Kon op de site nergens vinden hoe dit aan te passen.
    Dus mijn abonnement opgezegd.

    Anoniem 5 nov 2021

  • Ellerebelz

    Vreemde zaken

    Na 6 jaar dacht ik, laat ik weer eens op zo'n datingsite kijken. Ourtime gelinkt aan Lexa. Betrouwbaar? Nee.
    Matches met kandidaten die verder dan 100 km wonen. Ouder zijn dan 70. Matches met profielen die niet meer actief zijn of betalend. Toevallig weet ik dat, omdat een vriend van mij er nog steeds op staat en ik hem tegenkwam. Mannen die niet reageren op jouw berichten. Heb je een afspraakje dan zijn de verwachtingen van de mannen 'hooggespannen'. Dat zegt niets over de website, maar toch. Profielen worden niet gescreend, want ik kwam een verstopte Ghanees tegen. Er wordt teveel op de onderbuikgevoelens van de oudere ingespeeld. Een match komt bijna niet voor. Een datingsite opzetten is een leuk verdienmodel, maar doet weinig voor de klant.

    Ellerebelz 2 nov 2021

  • Cato

    hoezo zoekopdrachten

    geluk bij een ongeluk dat ik een maandabonnement heb afgesloten en die bijna an het eind is. Bij zoekopdracht vulde ik in niet rokend en de leeftijd, 50-60. Krijg ik profielen van mannen die roken en die 75 jaar zijn!!! Verder die dagelijkse mailtjes met teksten als: Die laat zich verleiden..., die valt voor je charmes..., misschien verwarmt een bezoek van .... je. Maar dat zijn alleen maar mannen die gluren en verder niks. Heel gewoon natuurlijk voor zo'n soort site, maar waar blijft de datingsite die gewoon puur matcht binnen de aangegeven opdracht en die zich niet laat leiden door hebzucht???

    Cato 9 okt 2021

  • Run Forrest Run

    Oude wijn in nieuwe vaten

    LEXA verlaten omdat ik deze datingsite zooooo slecht vond, is Ourtime een kloon van LEXA.
    Man man man wat wordt de consument toch weer beet genomen.
    Niet doen, wegblijven, weggegooid geld.
    Het is gewoon een verdienmodel en als je match vindt is dat voor hun mooi meegenomen.
    Jouw geluk staat niet op een, verdienen aan jouw zoektocht naar geluk wel!
    Direct weer opgezegd, dus Run Forrest Run!

    Run Forrest Run 5 okt 2021

  • Anne

    Ourtime is een oplichters datingsite

    Net lid geworden betaald voor een maand.
    Kan niet meer inloggen. Weet zeker dat ik het goede wachtwoord heb gebruikt, en op mijn mailadres heb ik ook de bevestiging van betaling gehad en nog -tig andere mails van Ourtime om Premium lid te worden etc.
    Nu al klaar mee heb dit nooit eerder meegemaakt.
    Dit wekt geen vertrouwen en ga morgen mijn geld terug vorderen bij de bank.

    Anne 1 okt 2021

  • C van Meel

    misleidend en geen privacy

    een site die vooral misleidend is hetgeen al begint bij de inschrijving en tevens is er geen privacy bij je berichten. Ook is er gen mogelijkheid tot het versturen van privé informatie aan eventuele geïnteresseerden. De doelstelling van deze site is kennelijk anders dan het op het eerste gezicht lijkt. Ik beveel deze site echt niet aan, er zijn betere alternatieven

    C van Meel 3 sep 2021

  • Wim 61

    Veel leuke vrouwen op Ourtime

    In een aantal jaren tijd meerdere ouderen datingwebsites bezocht en vrijwel nooit met veel succes. Op Ourtime zijn er best wat leuke vrouwen waar ik leuk en goed me chat voor enkele weken nu. Wil dan ook graag deze datingwebsite in het zonnetje steken want ik geniet van de gesprekken en vind de website heel overzichtelijk. Ik vind de telefoontjes van nu te klein waardoor ik genoodzaakt ben om een datingwebsite via een computer te bezoeken. Dan kan je ook goed toetsen met een toetsenbord. Touchschermen zijn niks voor mij. De datingwebsite is altijd online en ik probeer zoveel mogelijk online te zijn zodat ik snel op berichten kan reageren van de mooie vrouwen.

    Groetjes Wim

    Wim 61 2 sep 2021

  • Riekels

    Veel spam ook veel beloven maar klopt dat wel

    Ik wilde mij wel aanmelden voor een datingsite en via een collega kwam ik terecht bij Ourtime. Ik wilde het eerst proberen of het wel iets voor mij zou zijn. Je kunt eerst een gratis abonnement nemen om later te beslissen of je een betaald abonnement wil.
    Je mailbox staat vol met berichten hoeveel kans je wel niet hebt op een date.
    Op de website van Ourtime geef je aan wat jouw leeftijdscategorie is waar je naar zoekt en de kortste en langste lengte. Van het aanbod klopt niets van.
    Dan zijn er weer nieuwe aanmeldingen waar jij misschien in geïnteresseerd bent. Het zijn geen nieuwe aanmeldingen want ik heb de personen al eerder op de website gezien.
    Ook kreeg ik het bericht van Ourtime dat verschillende personen jouw geliket hebben die jij ook geliket heb. Nou ik had helemaal niemand geliket.
    Dan sturen zij je ook matches met personen die helemaal van de andere kant van Nederland wonen.
    En de berichten komen steeds maar op je af hoeveel kans je wel niet hebt op een geslaagde date bij een betaald abonnement.
    Ourtime is een ordinaire commerciële winstinstelling die over de rug van alleenstaanden dik willen verdienen.

    Riekels 17 aug 2021

  • An

    Likes

    Ik heb het vermoeden dat er gesjoemeld wordt met het aantal bezoekers op mijn profiel. Komt vaak voor dat iemand mijn profiel heel vaakbezoekt en verder niets. Ik heb dit eens nagevraagd en die persoon was zich van geen kwaad bewust. Ik vertrouw het dan ook niet als ik kijk naar wie mijn profiel bezoekt. Ook vaak onzinnige berichten, mannen die me blokkeren zonder dat ik contact gehad heb.... ook niet geweten dat het gewoon lexa is en ik weer al diezelfde Gezichten tegenkom.

    An 14 jul 2021

  • H v Beek

    Ourtime positieve review

    Zie veel negatieve reacties, kan mij na 15 maanden daar niet in vinden. Dat ik er nog steeds op sta heeft meer met mijzelf te maken daar ik niet zo gauw contact durf te maken of dat er geen match is, maar zie wel meerdere die al een lange tijd zoeken op Ourtime.

    Je kunt zelf opzeggen voor de wettelijke opzegtermijn (al na 24 uur). Na een tijdje zonder volledig lid te zijn krijg je altijd wel weer een aantrekkelijke aanbieding b.v. van €4,99 voor een maand full member.

    De profielen zijn niet nep! en als er eens een verdacht persoon mij benaderde was deze al snel verwijderd door de site zelf als verdacht persoon. Als je geen full member bent is het op een betalende site begrijpelijk dat je weinig kunt, er zijn ook gratis sites waar jan en alleman of vrouw opstaat en er weinig die serieus zijn.

    Een ieder maakt zijn profiel en foto(s).. (wel of niet recent) naar zijn of haar wens conform hij of zij veel of weinig reacties krijgt, en lijkt mij dat je zelf kunt weten of iemand wel of niet goede bedoelingen heeft of dat het je wat lijkt!
    Enigste vervelende wat ik persoonlijk vind is dat men je zomaar kan blokkeren na dat ze jouw profiel hebben bezocht.
    Een 'gewone' site zoals zo vele!

    H v Beek 7 mei 2021

  • Willem

    Ourtime een complexe site en erg commercieel

    Ik heb wat ervaring op dating site Maar Ourtime is écht commercieel. Na inschrijving, het goedkoopste tarief is voor 6 maanden, denk je dat je er bent. Maar nee. Als je meer gevonden wil worden op de site....extra betalen. Wil je ook reacties ontvangen van alle ingeschreven leden.... opnieuw extra betalen. En, je abonnement loopt stilzwijgend door na de afgesproken periode (voor de reguliere prijs). Goed opletten dus.

    De gehele site vrij rommelig ingedeeld. De buttons zijn klein en je eigen account openen en/of corrigeren is best een klus.
    Een ander punt: Je wordt stevig bestookt met vele e-mails.
    Wie er gratis lid is en wie betalend lid is niet duidelijk. Dat is wél belangrijk omdat een gratis lid NIET kan reageren op jou verstuurde bericht (als betalend lid). Dat motiveert niet.

    Ook storend is dat bij elke keer inloggen telkens die "Ik ben geen robot" security afbeeldingen komen.

    Willem 15 apr 2021

  • Corry

    Ghosting op Ourtime

    Beste mensen ik krijg hier geen mannen te zien op hbo niveau, dat is 1
    2 is dat je altijd tegen de zelfde koppen aan zit te kijken er komt geen nieuw mannelijk profiel bij,
    En het gevaar voor ghosting geld aftroggelen, en mannen die normaal naar sex werkers gaan zoeken hier hun heil in Corona tijd.
    Dan blijft er een 1 staan alsof er iemand is die wat heeft geschreven en ook daar doen ze niets mee.
    En kijk uit voor een Ron uit Woerden Ghosting, gewaarschuwd mens telt tot 10, daar is mijn vriendin slachtoffer van geweest,
    En dan van die sexisten diender over “ een beurt” krijgen hebben...
    Veilig nee alles behalve, je vind hier de rand figuren van de samenleving, en dat is geen feest.
    Dus wordt geen lid hulp krijg je niet feedback krijg je niet opzeggen moet je met een extern bureau, en kost je ook nog eens zeker 13 euro.
    Nee ik geloof dat ik liever alleen ben dan al deze shit zooi

    Corry 27 mrt 2021

  • Corry

    Ghosting

    Hier op “ Ourtime “ datingsite voor ouderen, “ het” idee, omdat het voor oudere was, dat het veiliger ,
    “ zou zijn...., niets is minder waar.
    Het is hier voor vrouwen van boven de 50 levensgevaar, waarom, omdat wij de Engelse thermen, en afkortingen niet kennen, van de ronduit gevaarlijke dingen die hier uit voortvloeien.
    Ik ben slachtoffer geworden van een Ron, uit Woerden, van Ghosting.
    Een “ aller” charmantste man, waarmee je dan denkt “ een” relatie te hebben...
    Die een keer koffie komt drinken, en de keer daarop, ijskoud schrijft, ik kom niet alleen voor koffie, maar wil “ ook” sex.
    Je voelt je dan onder druk gezet, “ hij “ is” zo leuk,
    “ zo” charmant....
    En condooms nee, die wil die niet, “ zegt”, dat zijn gereedschap “ TE” groot is....
    En je verdwijnt dan met zo’n man in een bed, om vervolgens nooit meer iets te horen van deze,
    “ geweldige” Ron, die “ veiligheidsdeskundigen is, (behalve in bed), en alleen zijn werkgever, dat weet je dan, EN zijn telefoonnummer dat heeft ie naar “ jou” toe uitgeschakeld....
    En weet je wat dit soort mannen zijn???
    Hoeren lopers, die normaal naar sex werkers gaan, maar door Corona, zich verplaatsen naar datingsites, als Lexa en ourtime.
    En juridisch sta je in de kou, want je hebt toestemming gegeven.
    Daarnaast zit je bij de huisarts om te kijken of je geen SOA hebt , je gaat psychisch dood in zo’n week wachtende op de uitslag.
    Dus denk beslist niet ourtime, een datingsite voor oudere dat je daar als man of vrouw veilig bent omdat het gericht is op oudere.
    En dan nog maar te zwijgen over alle fake profielen en het vragen om geld, en het proberen naar een privé chat te lokken voor geld naaktfoto’s en God weet al niet meer.
    Het zijn Afrikanen die met een UK telefoonnummer of een US telefoonnummer proberen bovenstaande los te peuteren.
    Het is een organisatie die 24/ 7 doorgaat aantekeningen maakt van de gesprekken, en ieder van die griezels neemt dan een deel van een etmaal voor zijn rekening.
    Ik haal ze eruit door wanneer ze I do , schrijven ze dan i do, kleine schrijf fouten daar herken je ze aan.
    Advies als je hier wilt daten, of je mijn waarschuwing aanneemt of niet, zeg niks over jezelf, laat hen praten, en nodig ze never nooit uit in je “ eigen” huis, jou huis moet “ jou” veilige plek ZIJN EN BLIJVEN, en geen condoom is opdonderen,
    En alleen koffie komen drinken , als hij sex kan krijgen is ook opdonderen, laat je niet onder druk zetten, dan zijn het kerels die normaal naar de hoeren gaan.
    Voor mij is alles goed afgelopen God zij dank, maar het had zo anders “ kunnen” zijn.
    Praat met je zoon of dochter of jonge buurvrouw, last mensen je alles uitleggen zoals de afkortingen waar deze griezels hun een malige wip mee omschrijven in het Engels, en woorden als Ghosting, wat mij overkomen is.
    WEET WAAR JE AAN BEGINT!!!
    En klachten daar doet Ourtime, of Lexa niets mee,
    Want het zijn allemaal betalende klanten, ook de schoft die mij dit heeft aangedaan.
    Een slimme meid/ vent is voorbereid!!!
    Schrijf je NIET in

    Corry 21 mrt 2021

  • Liza

    Slechte ervaring

    Zowel ikzelf als een vriendin beiden een profiel aangemaakt op Ourtime. Helaas beiden dezelfde ervaring, heel veel likes, maar geen berichtjes; zelfs niet als er een ‘match’ is ’
    Als je zelf bericht stuurt krijg je zelden antwoord (bijzonder onbeleefd).
    Staat er in een profiel: zoekt serieuze relatie blijkt het toch in 90% van de gevallen om ‘heren’ te gaan die alleen op zoek zijn naar een sex afspraak (en soms ook gewoon gehuwd zijn). Kortom, weggegooid geld

    Liza 5 mrt 2021

  • Jozef

    Mijn 2e review . Een vergissing.

    Op 10 februari heb ik een review geplaatst over ourtime. Deze was positief. Nu 2 weken verder is dit een vergissing. Drie vervelende ervaringen van nepprofielen en betalingen. Waarschijnlijk bedoeling oplichting ( aandelen Dubai) en gesprekken zonder foto alsof je met deze persoon al in gesprek zou zijn. Zelfde naam, leeftijd, woonplaats. Ook citaten uit gevoerde berichten aangehaald zodat het vertrouwd overkomt. De berichten worden dus gelezen door anderen. Hoe is dit mogelijk. Zodra mijn abonnement afloopt, ga ik profiel verwijderen.

    Jozef 22 feb 2021

  • Pauline

    Ourtime vraag

    Is er wellicht en pagina over voor mannen en vrouwen die in een relatie zitten en toch daten? Dit zou niet moeten en vooral niet kunnen. Heb dat helaas zelf mee moeten maken met een ..heer...die ook op de lexa staat en iedereen in de maling neemt, kan er niet iets komen voor dit soort mensen want je zit hier toch om een eerlijke en vooral betrouwbaar iemand tegen te komen. Dan ben je gewaarschuwd en wat je er dan mee doet is dan jouw ..probleem..

    Pauline 11 feb 2021

  • Jozef

    Goede datingsite

    Ik vind ourtime een van de betere datingsites. Ik lees hier vaak dat wanneer je betaald hebt geen of nauwelijks nog reacties ontvangt. Ik heb deze ervaring totaal niet. Na betaling heb je veel meer mogelijkheden en ik merk niets van fake accounts. Dat je mailbox niet vol stroomt als man zijnde is logisch. De medewerkers zijn vriendelijk.

    Jozef 10 feb 2021

  • Noor

    Ourtime is waardeloos

    Ben woest!
    Heb nauwelijks een profiel aangemaakt, en heb al 50 matches!! Hoezo dat dan??
    Elke dag word ik bestookt met berichten, en elke dag meld ik me af., echter wordt niets mee gedaan.
    Zeer onbetrouwbare, slechte dating site!!!!!!
    Contact met de site is onmogelijk!
    Je blijft op de site rondcirkelen...grrrrr ben woest!!

    Noor 2 feb 2021

  • Karin

    Ourtime Lexa en Neu.de oplichting

    Mijn 2 vrouwelijke collega's en ik besloten om ons in te schrijven bij Ourtime. De eerste dag werden wij alle 3 benaderd door exact dezelfde heren. En met berichtjes met dezelfde inhoud. Wij hadden de indruk dat deze heren voor Ourtime werken. Veel fakeprofielen. En om van het lidmaatschap af te komen is een groot probleem. Verder komt je profiel ook op Lexa en Neu.de te staan.

    Karin 2 jan 2021