Ourtime

Ourtime

2.1 reviewscore • 54 reviews
S

Gewoon nep

Ik heb sinds 1 maand een abonnement . Veel heb ik er niet aan want als je met iedereen in contact wil komen heb je nog extra een premium abonnement nodig, en als je nog beter wilt een booster, incognito enz. Ik ben nu 25,- voor een maand kwijt, als je de rest ook wilt misschien wel 60,- belachelijk. De meeste vrouwen hebben geen abonnement en kunnen niet reageren en niets lezen. Geen idee wat ze dan precies op een datingsites doen! De vrouwen die er op staan van rond 60 jaar zien eruit als 30, dus gewoon nep accounts of ze plaatsen Fotos van 20 jaar geleden. Het is een onderdeel van Lexa, ik dacht dat het een serieuze aanbieder was, maar helaas. Kortom, geen aanrader, bij afloop abonnement zal ik zeer zeker niet meer verlengen, tenminste als opzeggen lukt. Ik heb begrepen dat dit niet meevalt, En dat je op allerlei manieren wordt gedwarsboomd als je wilt opzeggen. Dus trap er niet in!!!

Stelvio 29 nov 2023
Reageer
M

Slecht

Hele slechte site veel fake profielen. Zitten zelfs profielen op die je naar een andere site toe lokken.
Naar Lovezone ook waardeloos. Trap er niet in het lijkt alsof er heel veel mannen je leuk vinden enzovoort. Maar bijna geen enkele man is betalend lid. En je kunt dan helemaal niets. Mijn advies ga naar iemand op zoek in jet echte leven. Dat heb ik ook gedaan en ben nu heel gelukkig.

Mila 23 nov 2023
Reageer
A

Opzeggen niet makkelijk....

Ik heb een abonnement voor 6 maanden afgesloten.Via telefoon lukte het niet om af te zeggen. Daardoor helaas pas wat later via een laptop. Het is gelukt : een uur na de 14 dagen waarin je bedenktijd hebt. Best zuur.
Hier over gemaild en kreeg een standaard antwoord.
Dus ik moet nu 6 maanden betalen.....
De informatie dat opzeggen heel gemakkelijk is klopte , in mijn geval, in ieder geval niet.

Anja 30 okt 2023
J

Ja, hier ben ik ook ingetrapt. Kom er ook niet uit. Mail wordt geweigerd. Ben vandaag 26 februari lid geworden. En kom er helaas ook niet vanaf. Herroepingrecht lukt dus niet

Joke 26 feb 2024
F

Fake

Heerlijk van dating sites genoten maar veelal fake, en vaak kom je er snel achter dat er veel op je geld uit zijn, veel bedrog leugens kwetsen en uit eindelijk laten de vrouwen je berooid achter. Dating site is niet betrouwbaar vaak en veelal nepaccounts .mensen doen zich anders voor . Je kunt via dating zeggen wat je wil de ander kan het nooit virieren of iets wel of niet waar is. Veelal trappen mensen er in. Met mijn huidige vriendin ziels gelukkig maar ook daarvoor heel veel negatieve ervaringen op gedaan en nog steeds doe ik negatieve ervaringen op. Veel ongewenstheden

Fred M 22 sep 2023
Reageer
E

Oplichting

Geld klopperij steeds opnieuw betalen terwijl ik al had betaald donderdag betaald om weer op de site te kunnen 10 min eraf gegooidt vrijdag weer betaald 10 minuten kan nergens meer op lexa ook niet wel dik betaald zeer slecht zijn niet te bereiken telefoon nummer is niet in gebruik werken aan geen enkele oplossing pik dit niet ga er werk van maken

Engelina 29 jul 2023
E

our time heeft het net opgelost kan weer op de site maar lexa niet ze zeggen algemene voorwaarden overschreden heb niks gedaan alleen betaald echt een schande

Engelina 29 jul 2023
M

Niet doen, slechte ervaring mee!!!!

Ben al vier maanden uitgeschreven. Nog steeds ontvang ik dagelijks zeker 15 berichten. Mannen sturen mij berichtjes. Die zullen vast denken wat onbeschoft omdat ze geen antwoord krijgen. Mijn hoofd krijg ik er niet af. Heb op een na alle foto's kunnen vervangen door kunstfoto's. Dus mensen lees eerste de reviews. Heb ik helaas niet gedaan!!!! Gewoon op terras Heiloo iemand ontmoeten.

Mathilde M 6 jul 2023
Reageer
J

Schandelijke site !!

Nepsite! Verspil geen tijd en blijf hier weg. 90-95% nep. De enige deelnemers die reageren, zijn oplichters. In 3 maanden tijd nauwelijks een goed contact gehad met mijn premium abonn.
1 ogenschijnlijk net contact bleek na enige tijd ( via mail en whatsapp) ook een oplichter te zijn. Ik 70+ zij 63. Lisa B. uit Antwerpen, zei later uit Brussel te komen. Zegt een interieurontwerp studio te hebben.(Lissarun). Maar nergens op internet te vinden. Zei in Dubai te werken aan project. Wilde geld lenen vanwege tegenslag. Ik vroeg haar om nadere gegevens, maar kreeg ik niet. Bij Ourtime gemeld, net als al die andere verdachte profielen.(in mijn 3 maanden meer dan 100!!) Soms worden ze kort daarna verwijderd, of je hoort dat ze dat om 'privacy' redenen niet doen. Ook dit profiel bestaat nog steeds. En van deze persoon, die ik heb gewaarschuwd, hoor ik natuurlijk niets meer.
Ik vermoed dat het eigen medewerkers zijn, die voor contact maken worden betaald. Deze ging wel heel erg ver daarin.
Ik vind het een grote schande, dat deze site nog steeds bestaat en ben benieuwd of ik mijn profiel wel kan verwijderen. En dat ik niet in de bak blijf staan.

Jan Bee 28 jun 2023
H

Een slechte site, 1 maand lid geweest, mij uitgeschreven, ze zeggen geen automatische afschrijving, maar de 2e maand ging wel 30 juni, van mijn rekening af,€29,99 belachelijk. ik heb de rekening geblokkeerd, en ik zeg nogmaals ik ben geen lid meer. SCHRIJF MIJ UIT PLEASE!!!!!!!!!!!

Henk 30 jun 2023
L

Het algoritme bugs en veel nep profielen

Het algoritme of bug's geven mede leden de indruk dat ik hun profiel vaak bekijk wat ik niet doe. Dit leid tot irritatie bij hen en dat begrijp ik.
Wat zeer irritant is, is dat er veel nep profielen op deze site zijn. Ook wordt er door het algoritme steeds de zelfde profielen gepresenteerd. Ik heb één maand gratis gekregen daarna is het voorbij.

Liv 7 okt 2022
D

Bij datingsites die je gratis dingen aansmeren weet je al dat het niet goed is. Anders hadden mensen er wel gewoon voor betaald. Probeer eens Hot or Not, is een veel betere datingsite zonder kleine lettertjes.

Dennis 7 okt 2022
L

bedankt voor je bericht ... ook site is niet al te best als ik alles lees dan staan er een heleboel slechte reviews

Liv 7 okt 2022
P

Die nep-profielen klopt! De velen uit bijv. Duitsland is moeilijker te controleren, maar ik heb het idee, dat er ook van daaruit zogenaamde interessesklikken zijn. Verder ook veel profielen met een Nederlandse plaatsnaam maar als je dan (op verzoek) buiten de site om gaat, blijken ze uit Verweggistan te komen....

Pjotr 27 jan 2023
J

Word ik niet echt vrolijk van...

Op basis van mijn profiel kiest de site elke dag zo'n 100 vrouwen waarvan zo'n 33% uit Duitsland, België of ergens ver weg in Nederland en zegt dan dat ze op veel punten met mij overeenkomen. Alleen staan hun profielen in het Duits of Frans en mijne in het Nederlands. Ik zou niet weten hoe je dan kunt ontdekken dat dat profiel zo goed met dat van mij overeenkomt. Voelt vreemd en nep. Het blijken - toeval of niet - vaak ook de aantrekkelijkste vrouwen te zijn, die uit Duitsland of België komen. Ontzettend veel profielen hebben geen foto.
Ourtime zou na 20x inloggen toch echt wel eens mogen weten dat ik geen robot ben...

J 12 sep 2022
Reageer
e

ourtime oplichters

nooit lid worden! contact met helpdesk onmogelijk als je het lidmaatschap wilt opzeggen. en de app werkt niet om op te zeggen!
dus trap er niet in! Dus ordinaire oplichters en erg klantonvriendelijk is nog te mild.
E-mails geven bericht: komen niet aan met bericht geblokkeerd...
Een helpdesk ontbreekt in zijn geheel.

erwin 8 dec 2021
G

Helaas ben ik er ook in getuind, bij opzegging moest dit via de pc, die ik niet heb.Mijn dochter heeft het opgezegd, nu heb ik een mail gekregen, dat ik alsnog 6 mnd moet betalen, zat er nog geen week op.Heb me weer aangemeld, en mail proberen te sturen, maar word niet verzonden. Ik las op radar, dat er ook nep datingsites zijn
Kijk uit voor je lid word.

Grietje 8 aug 2022
d

gewoon naar je afschrift giro gaan en dan openen daar staat bedrag terug storten en binnen dag heb je je geld terug

dirk 6 mrt 2023
L

Succes

Supersite! Is eenvoudig in gebruik. Link met Lexa was niet duidelijk. Chatfunctie is prettig en veilig.
Ik heb 3 dates gehad, waarvan de 1e alleen maar uit was op sex. Dat soort types zijn er natuurlijk altijd.
Bij mijn 3e date was het raak. Klikte super goed. Was hem "in het echt" nooit tegen gekomen.
We zijn inmiddels getrouwd.

L. Hendriks 14 nov 2021
Reageer
A

Hoger bedrag afgeschreven dan abonnement

Ik had een abonnement voor 6 maanden voor ongeveer EUR 15 per maand.
Echter in de 3e en 4e maand werd er het dubbele bedrag afgeschreven.
Het blijkt dat zonder mijn medeweten een duurder abonnement wordt afgeschreven.
Kon op de site nergens vinden hoe dit aan te passen.
Dus mijn abonnement opgezegd.

Anoniem 5 nov 2021
Reageer
E

Vreemde zaken

Na 6 jaar dacht ik, laat ik weer eens op zo'n datingsite kijken. Ourtime gelinkt aan Lexa. Betrouwbaar? Nee.
Matches met kandidaten die verder dan 100 km wonen. Ouder zijn dan 70. Matches met profielen die niet meer actief zijn of betalend. Toevallig weet ik dat, omdat een vriend van mij er nog steeds op staat en ik hem tegenkwam. Mannen die niet reageren op jouw berichten. Heb je een afspraakje dan zijn de verwachtingen van de mannen 'hooggespannen'. Dat zegt niets over de website, maar toch. Profielen worden niet gescreend, want ik kwam een verstopte Ghanees tegen. Er wordt teveel op de onderbuikgevoelens van de oudere ingespeeld. Een match komt bijna niet voor. Een datingsite opzetten is een leuk verdienmodel, maar doet weinig voor de klant.

Ellerebelz 2 nov 2021
Reageer
C

hoezo zoekopdrachten

geluk bij een ongeluk dat ik een maandabonnement heb afgesloten en die bijna an het eind is. Bij zoekopdracht vulde ik in niet rokend en de leeftijd, 50-60. Krijg ik profielen van mannen die roken en die 75 jaar zijn!!! Verder die dagelijkse mailtjes met teksten als: Die laat zich verleiden..., die valt voor je charmes..., misschien verwarmt een bezoek van .... je. Maar dat zijn alleen maar mannen die gluren en verder niks. Heel gewoon natuurlijk voor zo'n soort site, maar waar blijft de datingsite die gewoon puur matcht binnen de aangegeven opdracht en die zich niet laat leiden door hebzucht???

Cato 9 okt 2021
Reageer
R

Oude wijn in nieuwe vaten

LEXA verlaten omdat ik deze datingsite zooooo slecht vond, is Ourtime een kloon van LEXA.
Man man man wat wordt de consument toch weer beet genomen.
Niet doen, wegblijven, weggegooid geld.
Het is gewoon een verdienmodel en als je match vindt is dat voor hun mooi meegenomen.
Jouw geluk staat niet op een, verdienen aan jouw zoektocht naar geluk wel!
Direct weer opgezegd, dus Run Forrest Run!

Run Forrest Run 5 okt 2021
S

Je schiet inderdaad weinig op als je van Lexa naar Ourtime verkast hahaha. Mee eens dat het zeer matige datingsites zijn. Wellicht Badoo of Tinder eens proberen, is gratis.

Simar 5 okt 2021
A

Ourtime is een oplichters datingsite

Net lid geworden betaald voor een maand.
Kan niet meer inloggen. Weet zeker dat ik het goede wachtwoord heb gebruikt, en op mijn mailadres heb ik ook de bevestiging van betaling gehad en nog -tig andere mails van Ourtime om Premium lid te worden etc.
Nu al klaar mee heb dit nooit eerder meegemaakt.
Dit wekt geen vertrouwen en ga morgen mijn geld terug vorderen bij de bank.

Anne 1 okt 2021
E

Na zo'n 6 jaar en blijkbaar nog niet wijzer, mij aangemeld op Ourtime. Slechte matches, vreemde reacties. Hoezo gescreende profielen. Er deed zich zelfs weer een Ghanees in disguise voor. Dat moet je dan melden. Binnen mijn matches, mannen van verder dan 100 km. Ouder dan 70. Hoe dan is de vraag. Likes, die ik niet uitgedeeld heb. Er wordt teveel op de droevige onderbuikgevoelens van menigeen ingespeeld. Een mooi verdienmodel.

Ellerebelz 2 nov 2021
C

misleidend en geen privacy

een site die vooral misleidend is hetgeen al begint bij de inschrijving en tevens is er geen privacy bij je berichten. Ook is er gen mogelijkheid tot het versturen van privé informatie aan eventuele geïnteresseerden. De doelstelling van deze site is kennelijk anders dan het op het eerste gezicht lijkt. Ik beveel deze site echt niet aan, er zijn betere alternatieven

C van Meel 3 sep 2021
E

Geen fijne datingsite. Na betaling van een lidmaatschap worden er extra kosten berekend voor meerdere voorzieningen? Traag in pop-up en emailmeldingen, privacy wordt niet gewaarborgd (niet fijn voor vaak kwetsbare senioren), profielen kloppen niet, software laat te wensen over.

Evenanders Net 17 sep 2021
W

Veel leuke vrouwen op Ourtime

In een aantal jaren tijd meerdere ouderen datingwebsites bezocht en vrijwel nooit met veel succes. Op Ourtime zijn er best wat leuke vrouwen waar ik leuk en goed me chat voor enkele weken nu. Wil dan ook graag deze datingwebsite in het zonnetje steken want ik geniet van de gesprekken en vind de website heel overzichtelijk. Ik vind de telefoontjes van nu te klein waardoor ik genoodzaakt ben om een datingwebsite via een computer te bezoeken. Dan kan je ook goed toetsen met een toetsenbord. Touchschermen zijn niks voor mij. De datingwebsite is altijd online en ik probeer zoveel mogelijk online te zijn zodat ik snel op berichten kan reageren van de mooie vrouwen.

Groetjes Wim

Wim 61 2 sep 2021
E

Geweldig Wim, wat een positiviteit. Ik heb geen idee hoe jij er uitziet, maar ik kom weinig appetijtelijke mannen tegen op Ourtime.

Ellerebelz 2 nov 2021
R

Veel spam ook veel beloven maar klopt dat wel

Ik wilde mij wel aanmelden voor een datingsite en via een collega kwam ik terecht bij Ourtime. Ik wilde het eerst proberen of het wel iets voor mij zou zijn. Je kunt eerst een gratis abonnement nemen om later te beslissen of je een betaald abonnement wil.
Je mailbox staat vol met berichten hoeveel kans je wel niet hebt op een date.
Op de website van Ourtime geef je aan wat jouw leeftijdscategorie is waar je naar zoekt en de kortste en langste lengte. Van het aanbod klopt niets van.
Dan zijn er weer nieuwe aanmeldingen waar jij misschien in geïnteresseerd bent. Het zijn geen nieuwe aanmeldingen want ik heb de personen al eerder op de website gezien.
Ook kreeg ik het bericht van Ourtime dat verschillende personen jouw geliket hebben die jij ook geliket heb. Nou ik had helemaal niemand geliket.
Dan sturen zij je ook matches met personen die helemaal van de andere kant van Nederland wonen.
En de berichten komen steeds maar op je af hoeveel kans je wel niet hebt op een geslaagde date bij een betaald abonnement.
Ourtime is een ordinaire commerciële winstinstelling die over de rug van alleenstaanden dik willen verdienen.

Riekels 17 aug 2021
Reageer
A

Likes

Ik heb het vermoeden dat er gesjoemeld wordt met het aantal bezoekers op mijn profiel. Komt vaak voor dat iemand mijn profiel heel vaakbezoekt en verder niets. Ik heb dit eens nagevraagd en die persoon was zich van geen kwaad bewust. Ik vertrouw het dan ook niet als ik kijk naar wie mijn profiel bezoekt. Ook vaak onzinnige berichten, mannen die me blokkeren zonder dat ik contact gehad heb.... ook niet geweten dat het gewoon lexa is en ik weer al diezelfde Gezichten tegenkom.

An 14 jul 2021
P

Ik vind het ‘n waardeloze site, ik vind me vaak virtueel aangerand, mannen op deze site zijn maar op één ding uit. Het zou verboden moeten worden om ‘n dergelijke wijze ‘n site te exploiteren . Zijn alleen maar op geld uit bij ourtime.
Verder doet deze site niets voor je, misleidende reclame, eerlijke mensen zijn de dupe.

Puck 9 aug 2021
H

Ourtime positieve review

Zie veel negatieve reacties, kan mij na 15 maanden daar niet in vinden. Dat ik er nog steeds op sta heeft meer met mijzelf te maken daar ik niet zo gauw contact durf te maken of dat er geen match is, maar zie wel meerdere die al een lange tijd zoeken op Ourtime.

Je kunt zelf opzeggen voor de wettelijke opzegtermijn (al na 24 uur). Na een tijdje zonder volledig lid te zijn krijg je altijd wel weer een aantrekkelijke aanbieding b.v. van €4,99 voor een maand full member.

De profielen zijn niet nep! en als er eens een verdacht persoon mij benaderde was deze al snel verwijderd door de site zelf als verdacht persoon. Als je geen full member bent is het op een betalende site begrijpelijk dat je weinig kunt, er zijn ook gratis sites waar jan en alleman of vrouw opstaat en er weinig die serieus zijn.

Een ieder maakt zijn profiel en foto(s).. (wel of niet recent) naar zijn of haar wens conform hij of zij veel of weinig reacties krijgt, en lijkt mij dat je zelf kunt weten of iemand wel of niet goede bedoelingen heeft of dat het je wat lijkt!
Enigste vervelende wat ik persoonlijk vind is dat men je zomaar kan blokkeren na dat ze jouw profiel hebben bezocht.
Een 'gewone' site zoals zo vele!

H v Beek 7 mei 2021
Reageer
W

Ourtime een complexe site en erg commercieel

Ik heb wat ervaring op dating site Maar Ourtime is écht commercieel. Na inschrijving, het goedkoopste tarief is voor 6 maanden, denk je dat je er bent. Maar nee. Als je meer gevonden wil worden op de site....extra betalen. Wil je ook reacties ontvangen van alle ingeschreven leden.... opnieuw extra betalen. En, je abonnement loopt stilzwijgend door na de afgesproken periode (voor de reguliere prijs). Goed opletten dus.

De gehele site vrij rommelig ingedeeld. De buttons zijn klein en je eigen account openen en/of corrigeren is best een klus.
Een ander punt: Je wordt stevig bestookt met vele e-mails.
Wie er gratis lid is en wie betalend lid is niet duidelijk. Dat is wél belangrijk omdat een gratis lid NIET kan reageren op jou verstuurde bericht (als betalend lid). Dat motiveert niet.

Ook storend is dat bij elke keer inloggen telkens die "Ik ben geen robot" security afbeeldingen komen.

Willem 15 apr 2021
Reageer
C

Ghosting op Ourtime

Beste mensen ik krijg hier geen mannen te zien op hbo niveau, dat is 1
2 is dat je altijd tegen de zelfde koppen aan zit te kijken er komt geen nieuw mannelijk profiel bij,
En het gevaar voor ghosting geld aftroggelen, en mannen die normaal naar sex werkers gaan zoeken hier hun heil in Corona tijd.
Dan blijft er een 1 staan alsof er iemand is die wat heeft geschreven en ook daar doen ze niets mee.
En kijk uit voor een Ron uit Woerden Ghosting, gewaarschuwd mens telt tot 10, daar is mijn vriendin slachtoffer van geweest,
En dan van die sexisten diender over “ een beurt” krijgen hebben...
Veilig nee alles behalve, je vind hier de rand figuren van de samenleving, en dat is geen feest.
Dus wordt geen lid hulp krijg je niet feedback krijg je niet opzeggen moet je met een extern bureau, en kost je ook nog eens zeker 13 euro.
Nee ik geloof dat ik liever alleen ben dan al deze shit zooi

Corry 27 mrt 2021
Reageer
C

Ghosting

Hier op “ Ourtime “ datingsite voor ouderen, “ het” idee, omdat het voor oudere was, dat het veiliger ,
“ zou zijn...., niets is minder waar.
Het is hier voor vrouwen van boven de 50 levensgevaar, waarom, omdat wij de Engelse thermen, en afkortingen niet kennen, van de ronduit gevaarlijke dingen die hier uit voortvloeien.
Ik ben slachtoffer geworden van een Ron, uit Woerden, van Ghosting.
Een “ aller” charmantste man, waarmee je dan denkt “ een” relatie te hebben...
Die een keer koffie komt drinken, en de keer daarop, ijskoud schrijft, ik kom niet alleen voor koffie, maar wil “ ook” sex.
Je voelt je dan onder druk gezet, “ hij “ is” zo leuk,
“ zo” charmant....
En condooms nee, die wil die niet, “ zegt”, dat zijn gereedschap “ TE” groot is....
En je verdwijnt dan met zo’n man in een bed, om vervolgens nooit meer iets te horen van deze,
“ geweldige” Ron, die “ veiligheidsdeskundigen is, (behalve in bed), en alleen zijn werkgever, dat weet je dan, EN zijn telefoonnummer dat heeft ie naar “ jou” toe uitgeschakeld....
En weet je wat dit soort mannen zijn???
Hoeren lopers, die normaal naar sex werkers gaan, maar door Corona, zich verplaatsen naar datingsites, als Lexa en ourtime.
En juridisch sta je in de kou, want je hebt toestemming gegeven.
Daarnaast zit je bij de huisarts om te kijken of je geen SOA hebt , je gaat psychisch dood in zo’n week wachtende op de uitslag.
Dus denk beslist niet ourtime, een datingsite voor oudere dat je daar als man of vrouw veilig bent omdat het gericht is op oudere.
En dan nog maar te zwijgen over alle fake profielen en het vragen om geld, en het proberen naar een privé chat te lokken voor geld naaktfoto’s en God weet al niet meer.
Het zijn Afrikanen die met een UK telefoonnummer of een US telefoonnummer proberen bovenstaande los te peuteren.
Het is een organisatie die 24/ 7 doorgaat aantekeningen maakt van de gesprekken, en ieder van die griezels neemt dan een deel van een etmaal voor zijn rekening.
Ik haal ze eruit door wanneer ze I do , schrijven ze dan i do, kleine schrijf fouten daar herken je ze aan.
Advies als je hier wilt daten, of je mijn waarschuwing aanneemt of niet, zeg niks over jezelf, laat hen praten, en nodig ze never nooit uit in je “ eigen” huis, jou huis moet “ jou” veilige plek ZIJN EN BLIJVEN, en geen condoom is opdonderen,
En alleen koffie komen drinken , als hij sex kan krijgen is ook opdonderen, laat je niet onder druk zetten, dan zijn het kerels die normaal naar de hoeren gaan.
Voor mij is alles goed afgelopen God zij dank, maar het had zo anders “ kunnen” zijn.
Praat met je zoon of dochter of jonge buurvrouw, last mensen je alles uitleggen zoals de afkortingen waar deze griezels hun een malige wip mee omschrijven in het Engels, en woorden als Ghosting, wat mij overkomen is.
WEET WAAR JE AAN BEGINT!!!
En klachten daar doet Ourtime, of Lexa niets mee,
Want het zijn allemaal betalende klanten, ook de schoft die mij dit heeft aangedaan.
Een slimme meid/ vent is voorbereid!!!
Schrijf je NIET in

Corry 21 mrt 2021
T

Hier een eerlijke man ( lidmaatschap na 5 maanden opgezegd) geen enkele serieuze reactie wel vrouwen die in geldnood zitten enz. Maar tja ik zal wel geen knappe vent zijn ( kaal enz ) daarbij ook nog arbeidsongeschikt. Maar tja toch maakt het je onzeker als je in 5 maanden geen positieve reacties krijgt. Ik wil hiermee aangeven dat je mannen niet over 1 kam moet scheren, ook wij krijgen ongewenste berichten. Vervelend dat er zoveel mensen zijn die op andere dingen uit zijn waarvoor ook ik hoop heb gehad een leuk iemand tegen te komen. Toch maar hopen om in real life een wondertje mee te maken 🤔 groetjes en ik hoop voor je dat je je prins ooit tegen gaat komen. Tonny

Ton 17 nov 2021
L

Slechte ervaring

Zowel ikzelf als een vriendin beiden een profiel aangemaakt op Ourtime. Helaas beiden dezelfde ervaring, heel veel likes, maar geen berichtjes; zelfs niet als er een ‘match’ is ’
Als je zelf bericht stuurt krijg je zelden antwoord (bijzonder onbeleefd).
Staat er in een profiel: zoekt serieuze relatie blijkt het toch in 90% van de gevallen om ‘heren’ te gaan die alleen op zoek zijn naar een sex afspraak (en soms ook gewoon gehuwd zijn). Kortom, weggegooid geld

Liza 5 mrt 2021
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van maart 2024.

Over Ourtime

Ourtime richt zich op de doelgroep 50+. Singles die nog volop in het leven staan en op zoek zijn naar een partner of een warme vriendschap. Het doel is matches te maken tussen mensen die bij elkaar in de buurt wonen en dezelfde interesses delen. Je kunt ervoor kiezen om je profiel ook op andere 50+ datingsites van dezelfde aanbieder te zetten. Dit vergroot de kans op een goede match. Je kunt op verschillende manieren contact leggen, onder andere via een videogesprek. Er is een handige app beschikbaar voor Apple en Android die je op je smartphone kunt installeren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.ourtime.nl
  • customercare@help.ourtime.nl