L

online nl beoordeling

Als je een goede deal wilt sluiten dan moet je nu naar online.nl overstappen geloof ik, want dan betaal je maar een heel minimaal bedrag en krijg je er enorm veel voor terug!
Of de vrouwen er blij mee zijn vraag ik me af, want als je nu overstapt krijg je Fox Sport 1,2,3 er gratis bij en is de kans dus groot dat de mannen hele dagen alleen maar sport zitten te kijken hahahahaha
Maar als je dat aan mij zou vragen zou ik zeggen dat dat ook een beetje bij het man zijn hoort, want welke man houdt er nou niet van sport.
Als je dit zelf wil betalen bij een andere aanbieder dan ben je handen vol geld kwijt en dat slaat nergens op.
Nu ga ik er qua budget op vooruit want ik betaal per maand minder als ik naar online.nl ga en ik krijg er ook nog eens drie extra zenders bij, dan is voor mij de keus heel makkelijk en snel gemaakt!

Leroy 22 aug 2019
Reageer
B

Fox sport 1 2 3 gratis

Wij kregen een folder in onze brievenbus dat wanneer je nu overstapt naar online.nl dat je dan Fox sport 1, 2 en 3 een tijdlang gratis kunt ontvangen, dat maakte het voor mij zeker de moeite waard om dit in ieder geval even te onderzoeken.
Ik ben zelf een fanatieke sporter en vind het ook erg leuk om voetbal en dergelijke te kijken, maar wanneer ik zelf voor fox sport zou moeten betalen, zou ik dit een beetje zonde vinden.
Je betaalt normaal gesproken iets van 18 euro per maand extra geloof ik als je dit wilt ontvangen en dat wordt mij te gek, maar voor zo'n deal en dat je het dan een tijdlang gratis hebt is natuurlijk altijd goed!
En wie weet bevalt het zo goed dat ik daarna niet meer zonder kan en ik het alsnog zelf wil aanschaffen, ik zie de bui zelf in ieder geval al hangen.
Nu weet ik het niet heb weet ik nog niet wat ik mis en dan vind ik dat niet zo'n probleem, maar als je het een tijdje hebt gehad en het beviel goed en dan heb je het ineens niet meer, dan wordt het lastig.
Dat probleem hebben wij ook al eens gehad met een periode gratis netflix, daar konden we later ook niet meer zonder.
Dus we zullen zien.

Boris 22 aug 2019
L

Helemaal mee eens! Ik ben inmiddels al over gestapt en ik ben er erg tevreden over en blij met mijn keus.
Ik ben er per maand op vooruit gegaan want ik betaal nu minder geld per maand voor de televisie en dergelijke en daarbij heb ik die drie zenders er ook nog eens extra bij.
Nu ben ik ook echt iemand die enorm kan genieten van sport kijken, voetbal of wat voor sport dan ook ik vind bijna alles wel leuk.
Dus deze aanbieding was voor mij gemaakt en ik zal nu ook veel meer televisie gaan kijken dan wat ik voorheen deed dat is iets wat ik nu al zeker weet.

Leroy 22 aug 2019
N

Goedkoper maar ook minder goede service

Online.nl is een stuk goedkoper dan alle bekende namen in dit circuit, maar daar staat wel tegenover dat de service ook wel een stuk minder goed. Dus dat is dan een afweging die je voor jezelf moet maken, wat voor jou belangrijk is. Wil je dat, zodra er iets is, gelijk iemand paraat staat om je te helpen dan is dit misschien geen handige keus, maar gebruik je het netwerk maar minimaal en maakt dat dus niet zo veel uit dan is dit een hele goede keus, want het scheelt je heel wat geld. Voor ons is het internet en dergelijke niet zo belangrijk, dus dan betaal ik liever een stuk minder voor dit en voor ons is online.nl dus een goede keus geweest. Maar ik heb wel een keer een vraag gehad en toen heeft het echt wel lang geduurd voordat ik hiermee geholpen werd, dus ik ben er ook een keer tegen aan gelopen dat het niet helemaal ging zoals ik graag zou willen.

Niko 19 jul 2019
Reageer
B

Online NL goedkoper dan concurrenten

Online, prima service en je zit op het KPN netwerk zonder hiervoor teveel te betalen. Voor rond de 40 euro heb je alle opties terwijl je bij de grote jongens hiervoor ruim 65 euro betaald en ik kan jullie garanderen: je krijgt exact hetzelfde. Althans bij KPN, Ziggo heb ik nooit gehad en kunnen wij ook niet ontvangen dus kan daar niet over oordelen. Ik snap echt niet waarom mensen bij KPN gaan terwijl Online en Telfort hetzelfde aanbieden, ook op het KPN netwerk, maar dan voor minder kosten in de maand. Ik wil KPN zeker niet zwart maken maar het is wel gek. Ik zit al bij Online sinds er internet in huis ontvangen kan worden en toentertijd was Online.nl al een van de groteren dus ben blij dat ik daar nog steeds bij kan zijn. Enkele vrienden van me hebben een all in one pakket van KPN en hebben exact dezelfde tv kast als mij bijvoorbeeld.

Bennie de Voogd 21 jun 2019
N

Dit was voor mij ook de reden om over te stappen, de kosten die ineens een stuk minder werden en ik kan me niet voorstellen dat er iemand is wie dat niet aantrekkelijk zou vinden om over na te denken. Helemaal voor dit soort dingen vind ik het altijd zonde om daar heel veel geld voor te betalen. Jij zegt dat je precies hetzelfde krijgt als bij andere grote namen in dit circuit maar daar ben ik het niet geheel mee eens, want de prijs die je moet betalen voor een lagere prijs per maand is wel dat de service hiervan ook een stukje achteruit gaat. Maar dat is in dit geval iets wat ik graag voor lief neem.

Niko 19 jul 2019
T

Online NL geweldige internet en tv aanbieder

Ik lees de reviews en ben het 100% met ze eens. Een geweldige internet en tv aanbieder die nog een stuk goedkoper is dan de overige aanbieders. KPN en Ziggo zijn verreweg het duurste en daarna komen alle andere aanbieders die ongeveer dezelfde prijzen hanteren. Online.nl bestaat al jarenlang, nog voordat er all in one pakketten waren zat ik voor internet ook bij Online, nu ik wat trammelant heb gehad met een andere aanbieder heb ik besloten terug te gaan naar Online (die hadden toentertijd nog geen all in one pakket), tot op heden geen spijt van gehad en qua prijs ga ik er een best stuk op vooruit!

Theo Leeuwen 1 jun 2019
Reageer
F

Online KPN netwerk goed en goedkoop

Voor mensen die niet 2000 euro in de maand aan salaris ontvangen en dus ietwat op de kleintjes moeten letten is Online.nl echt een uitkomst. Eerder had je Telfort die van het KPN netwerk profiteerde en nu heb je Online die dit in principe overneemt. Waar het op neer komt: je krijgt alles wat je bij KPN ook zou krijgen maar dan voor 20 euro per maand goedkoper. Leuk feitje is dat Online.nl er eerder al was met die langzame inbel verbinding, iedereen die 30 jaar of ouder is kent dit nog als de dag van gisteren, goede tijden, leuk om te zien dat dit bedrijf zeer goed met de tijd meegaat.

Ferdi 26 mei 2019
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van mei 2024.

Over Online.nl

De vernieuwing van Euronet, Online.nl, is een telecomprovider die zich richt op het leveren van internet, televisie en telefonie. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan voor consumenten en bedrijven, waarbij de nadruk ligt op flexibiliteit en keuzevrijheid. Klanten kunnen zelf hun pakket samenstellen en hebben daarbij de keuze uit verschillende internetsnelheden en televisiepakketten. Online.nl maakt gebruik van het netwerk van KPN en garandeert daarmee een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn diensten. Online.nl profileert zich als nieuw en innoverend en probeert daarbij innovatieve producten en diensten aan te bieden, zoals interactieve televisie en cloudopslag. De toekomstvisie van dit bedrijf is dat alles online verbonden zal worden en daarop richt het zich in.