T

Online NL geweldige internet en tv aanbieder

Ik lees de reviews en ben het 100% met ze eens. Een geweldige internet en tv aanbieder die nog een stuk goedkoper is dan de overige aanbieders. KPN en Ziggo zijn verreweg het duurste en daarna komen alle andere aanbieders die ongeveer dezelfde prijzen hanteren. Online.nl bestaat al jarenlang, nog voordat er all in one pakketten waren zat ik voor internet ook bij Online, nu ik wat trammelant heb gehad met een andere aanbieder heb ik besloten terug te gaan naar Online (die hadden toentertijd nog geen all in one pakket), tot op heden geen spijt van gehad en qua prijs ga ik er een best stuk op vooruit!

Theo Leeuwen 1 jun 2019
Reageer
F

Online KPN netwerk goed en goedkoop

Voor mensen die niet 2000 euro in de maand aan salaris ontvangen en dus ietwat op de kleintjes moeten letten is Online.nl echt een uitkomst. Eerder had je Telfort die van het KPN netwerk profiteerde en nu heb je Online die dit in principe overneemt. Waar het op neer komt: je krijgt alles wat je bij KPN ook zou krijgen maar dan voor 20 euro per maand goedkoper. Leuk feitje is dat Online.nl er eerder al was met die langzame inbel verbinding, iedereen die 30 jaar of ouder is kent dit nog als de dag van gisteren, goede tijden, leuk om te zien dat dit bedrijf zeer goed met de tijd meegaat.

Ferdi 26 mei 2019
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van september 2023.

Over Online.nl

De vernieuwing van Euronet, Online.nl, is een telecomprovider die zich richt op het leveren van internet, televisie en telefonie. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan voor consumenten en bedrijven, waarbij de nadruk ligt op flexibiliteit en keuzevrijheid. Klanten kunnen zelf hun pakket samenstellen en hebben daarbij de keuze uit verschillende internetsnelheden en televisiepakketten. Online.nl maakt gebruik van het netwerk van KPN en garandeert daarmee een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn diensten. Online.nl profileert zich als nieuw en innoverend en probeert daarbij innovatieve producten en diensten aan te bieden, zoals interactieve televisie en cloudopslag. De toekomstvisie van dit bedrijf is dat alles online verbonden zal worden en daarop richt het zich in.