M

Canal+ films en series

Voor 5 euro in de maand heb ik een abonnement afgesloten voor Canal+ films en series. Ik kijk altijd veel series en soms ook films. Ook heb ik eigenlijk al alle streamingdiensten gehad. Ik was wel benieuwd wat Canal+ had te bieden en voor die prijs hoef je het niet te laten. Het was wel een leuke afwisseling met de Europese series, iets wat je toch minder ziet op de bekende streamingsdiensten. Ik heb er van genoten maar nog niet verlengd. Misschien komt dat nog.

Miranda 14 mrt 2024
Reageer
H

Veel haperingen.

Wij wonen in het buitengebied. We hebben al Canal+ sinds Digitenne ermee ophield. Het aanbod is voor ons ruim voldoende, maar de techniek is niet helemaar oké. We hebben een schotel met decoder, voor terugkijken een Experiabox en 5g versterker, maar beeld en geluid blijven maar haperen. Echt mega irritant. We hebben inmiddels een glasvezelkabel, maar wachten nog op de definitieve aansluiting. Dan zijn we van die haperingen af.

Han 19 mei 2024
Reageer
P

Canal+ goede prijs voor 75 zenders en ESPN

Voor 14,95 krijg je 75 zenders, ESPN gratis erbij en enkele films en series. Denk niet dat het veel goedkoper kan, zo kan je bijvoorbeeld Ziggo opzeggen qua tv en alleen een glasvezel internet nemen ergens. Die oude mediaboxen die je ook altijd krijgt bij KPN en Ziggo zijn sowieso niet meer van deze tijd dus ik stap over naar Canal+.

Is het trouwens van Canal Digitaal? Daar kan ik niet echt een antwoord op krijgen.

Poorts 20 feb 2024
Reageer
M

Tevreden klant van canal plus

Als klant van Canal Plus voor 4 jaar kan ik zeggen dat het een super product is. De MyCanal-app is een grote + want hierdoor heb ik overal toegang heb tot mijn favoriete series en films. Je kan de App gelijk installeren op je tv, tablet en telefoon dus je kan overal kijken. Kost maandelijks wat maar dan heb je ook wat.

Martijn 2 jan 2024
Reageer
B

Canal+ terug in Nederland!!!

Heel fijn om te lezen dat Canal+ weer terug komt naar Nederland. We hebben het eens gehad kan ik me heugen en vond het jammer dat het verdween. Las ook dat ze 30% van de rechten van ViaPlay overnemen? Laten we hopen dat ze de F1 erbij overnemen want dan kunnen we het gewoon van Canal+ overnemen. Zal voor ons misschien wel gratis zijn omdat we ook Canal Digitaal hebben aangesloten.

Ben 16 dec 2023
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2024.

Over Canal+

Er zijn 5 reviews geschreven over Canal+ op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.