G

Drama in het kwadraat

Geachten directie,
Op 24 juni begon het telefonisch contact i.v.m. het bovenstaand smartfoon nummer. Nu; 21 gesprekken verder kan ik nog steeds niet bellen! Heb sindsdien na elkaar 2 simkaarten ontvangen, die ná teleportatie van bovengenoemd nr. het niet meer deden. Op 7 juli deed u mij een toezegging om mij een derde simkaart te sturen die van te voren bij u uitgetest zou worden, met boven vermeld smartfoon nummer . Tot op heden heb ik deze nog niet ontvangen; wilt a.u.b. alsnog u uiterste best doen om e.e.a. werkend te krijgen?
Met vriendelijke groet,

....€30,= beltegoed kwijt!?

Greveling 12 jul 2022
Reageer
C

Is L mobi de goedkoopste prepaid provider van NL

Ik hoor dat L-mobi de goedkoopste prepaid bundel heeft in Nederland. Ik zie ook dat L-mobi voor €2,50 1GB+150 min+10 sms aanbiedt. Ik zie ook dat L-mobi beltegoed onbeperkt geldig zolang de simkaart actief blijf. Ik wil graag van AldiTalk naar L-mobiTalk overstappen. Ik gebruikt niet veel, dus €2.50 is goed.

Chen 7 jul 2022
A

Het lijkt er sterk op dat U bij L-mobi werkt .. en dat U de enigste ben welke van Aldi-Talk naar L-mobi overstapt , en dat dit goed is gegaan !! . ik zie enkel slechte ervaringen ( beltegoed verdwenen ! )

A . 4 aug 2022
C

Het lijkt er sterk op dat jij geen leven hebt. Laat mij mijn mening geven en respecteer deze. Als ik ergens blij mee ben mag ik dat aangeven. Ga lekker een eigen review typen in plaats van andere mensen te bekritiseren die niet dezelfde mening als jou hebben, zucht.

Chen 4 aug 2022
J

Wat ben u positief over L Mobi.
U werkt ongetwijfeld bij L Mob !
Maar ik heb er geen enkele waarde aan gehecht en ben overgestapt naar Simyo.

John 8 sep 2022
A

evenals John , heb ik gekozen om beslist niet voor L Mobi te kiezen door hun nalatige service en diensten . ik ben bij Lebara zeer tevreden , zonder enige problemen of welke ergenissen dan ook !

A . 8 sep 2022
G

Drama overzetten Aldi Talk beltegoed

Ook ik vind het overzetten van mijn Aldi Talk beltegoed naar L-Mobile geen succes.
Behalve dat mijn oude beltegoed na overzetten plotseling helemaal € 0,00 is geworden, is de looptijd ook maar beperkt. Deze was altijd 1 vol jaar na opwaardering. De beide zaken zijn uitermate vreemd daar waar men aangaf dat alles 1 op 1 overgezet zou worden. Ook de klantenservice kan ik geen service noemen want in een periode van 12 dagen niet reageren verdient geen schoonheidsprijs. Ondanks dat het bij mij niet om wereldbedragen gaat en mijn telefoonnummer mij niet heilig is overweeg ik toch om met deze L-Mobile niet verder te gaan. Naast mijn overweging zal ik wel even een melding van dit geheel maken bij de overkoepelende autoriteiten want de consument wordt op deze wijze weer belazerd. Jammer, jammer, jammer....... Ik ben benieuwd wat L-Mobile hier mee doet.

Gerrit 5 jul 2022
Reageer
P

L-mobi waardeloos

Na 2 weken kon ik pas bellen. Nu ben ik al 4 weken bezig om het mobilenetwerk aan de praat te krijgen. Diverse keren gebeld met de helpdesk, de kaart zal op afstand gereset worden. Zal dan terug gebeld worden, dus niet nu neemt de helpdesk niet meer op. Alleen een tussenpersoon gesproken die zei kan je een WhatsApp sturen dit gedaan een standaard antwoord verder geen contact. Als ik het opnieuw kon aanvragen nooit meer bij L-mobi.

Peter 5 jul 2022
M

Heb je een sim-only abonnement bij L-Mobi afgenomen of een prepaid kaartje? En hoe lang is je eventuele contract? Je kan het binnen 14 dagen opzeggen hé. Als het nooit goed heeft gewerkt valt er vast wel iets te regelen.

Monster C 5 jul 2022
S

Van Aldi-talk noodgedwongen overgestapt naar het aangeraden L-mobi. Nu net een maand in gebruik, maar heb zojuist bij KPN een simkaart aangevraagd. Niks lijkt te werken. Beltegoed vervalt veeeeel te snel, is tevens slecht op te vragen en ik kwam er vanavond achter dat L-mobi niet eens een voicemail service heeft. Hoe slecht is dat? Dus maar gauw een KPN sim aangevraagd waar ik straks mijn oude nummer mee naartoe neem. Bye bye L-mobi

S. 6 jul 2022
a

Geen overboeking tegoedbedrag van Aldi

Helaas geen succes met het nieuwe L mobisimkaartje ipv Aldisimkaartje.
Bedrag wordt gewoon niet overgezet. waardoor saldo nu op 0,00 komt te staan.
Weg 20 euro Aldikaart. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Heb spijt dat ik hier aan begonnen ben na jaren tevreden te zijn geweest met
Alditalk. Ik wacht nog even af of tegoed komt en tja anders maar naar andere provider met nieuw telefoonnummer , helaas.

an 27 jun 2022
N

Het beltegoed van Alditalk is niet overgezet. Door drukte wordt als reden door de klantenservice opgegeven, wacht nu 4 dagen Ben benieuw of ik het ooit nog terugkrijg. Klantenservice moeilijk bereikbaar. Geen goede beurt van dit bedrijf. Ik twijfel aan het serviceniveau van de klantenservice.
Als het niet in orde komt wordt het snel afscheid nemen van deze provider.

Nee he 29 jun 2022
J

Geen abonnement

Bij L-mobi Mobile heb ik een jaarbundel met 5 GB data, 500 belminuten en 50 sms. Deze jaarbundel kost in totaal € 104,95, wat omgerekend € 8,75 per maand is. Ik kon super eenvoudig de simkaart aanvragen en deze had ik ook snel in huis. Ik vind het fijn dat ik gewoon eenmalig die kosten betaal, zonder aan een abonnement vast te zitten. Het netwerk is ook heel goed, want je maakt gewoon gebruik van het KPN-netwerk. Geen slechte ontvangst dus. Ik las dat er wat mensen een slechte ervaring hebben met L-mobi Mobile, maar hier herken ik mij helemaal niet in. Ik ben er juist erg tevreden mee! Zoveel mogelijkheden heb je tegenwoordig ook niet als je niet aan een abonnement wilt vastzitten. Gewoon doen!

Joeri 17 jun 2022
Reageer
A

Niet blij mee

Omdat AldiTalk ophoudt, diende ik uit te zien naar wat anders. Het advies was L-mobi. Op zich was het makkelijk een kaart aan te vragen. Die kwam a een paar dagen. Direct nummerbehoud aangevraagd. Zou zo geregeld zijn. Waar mijn zus die ook diende over te stappen bericht kreeg dat een en ander geregeld was, hoorde ik naar niets. Ik kon niet eens bellen. Via een andere telefoon contact gezocht jet L-mobi. Een kortaangebonden jongmens stond me te woord. De kaart kon ik al in get toestel plaatsen. Waarom ik geen bericht had daarvan en mijn zus wel. Geen antwoord. Wanneer het resterende Aldi-Talk beltegoed wordt bijgeschreven? Na vijf werkdagen. Mijn zus wacht daar al langer op, ik vrees nu voor mijn bijna 20 euro.
Er is geen voicemail. De instructies in de brief bij de simkaart zijn onvoorstelbaar summier. Om mijn 20 euro Aldi beltegoed niet kwijt te raken moest ik wel naar L-mobi, maar daar hen ik geel veel spijt van. Zodra dat geld erbij is, eerst zien dan geloven, maak ik het op en stap ik over naar een ander. Goedkoop is echt goedkoop, naadje dus. Negen maanden niet opwaarderen betekent dat je kaart vervalt. Wil je niet bij slechte wifi via je telefoon get net op, dan moet je er echt aan denken mobiel internet uit te hebben staan. Anders ben je snel door je geld heen. Dit is geen enkele ster waard, maar ik moest er nota bene een geven. Bah, bah en nog eens bah.

Anja 16 jun 2022
H

Zelfde probleem , zo snel mogelijk wegwezen. Klanten service beloofd dat het goed komt en dat ze terug bellen, komt niet goed , ze doen niets , je hoort niets van hun

Henry 23 jun 2022
P

Tja

Als oud aldi klant wordt je deze geadviseerd. Jammer dat de simkaarten al vervallen na 9 maanden niet opwaarderen. Voor iemand die dus maar echt af en toe de telefoon gebruikt zeker niet aan te raden.

Had ook wel op de site kunnen staan, dan had ik de vervangende simkaart niet eens aangevraagd.

Piet 9 jun 2022
J

Mensen kunnen beter naar Simyo toe gaan is veel goedkoper en het is ook kon ik heb Mobi gehad wat mij stoort is dat er geen voiemail is.

Je welsing 16 jul 2022
R

Nee hoor, die vervallen al na 3 maanden, kijk maar op de site. Voorheen was het inderdaad 9 maanden, maar dit is stilzwijgend aangepast naar 3 maanden.

Ronald 25 aug 2022
C

Nummers en Beltegoed kwijt na eenzijdig contract aanpassen. Antwoord van L-Mobi " Helaas..". Het is een beetje kort door de bocht.

Cor 6 mrt 2023
J

beltegoed is snel op

Waar iedereen louter positief is over l-mobi mobile ben ik dat zeker een stuk minder. Ik raak vrij snel over mijn bundel heen en dan kan je werkelijk niks meer (beltegoed is dan op). Voor kinderen is het misschien wel handig maar voor ouderen die gewoon bereikbaar moeten zijn is het geen fijne optie. Nogmaals: ik zou het voor kinderen wel echt aanraden op=op.

Janny 10 dec 2021
Reageer
J

Goedkoopste Prepaid provider van Nederland

Ik kwam toevallig deze nieuwe prepaid provider tegen. Wat meteen opviel, was, en zeker qua Prepaid 1 van de goedkoopste providers zijn van Nederland.

Wat ik wel minder vind, is het grote verschil tussen de jaarbundels en maandbundels, waardoor een maandbundel ineens heel erg duur lijkt. Dat kan beter.

Wil je geen maandbundel? dan ben je met 1 cent per mb en 2 cent per 20 sec voor bellen ook erg goedkoop uit, je hebt geen start tarief namelijk.

Jan 5 feb 2021
J

Moet je maar wel net iemand zijn die prepaid beltegoed zoekt. Dat is voor mij vrijwel niet haalbaar omdat ik zo snel door mijn tegoed heen ben elke keer. Heb nu elders maar weer een Sim Only besteld. Liever dat dan dat je soms niet meer bereikbaar bent. Voor kids vind ik L-mobi mobile wel handig.

Janny 10 dec 2021
I

L-Mobi ideaal en relatief goedkoop

L-Mobi is wel ideaal omdat je nergens aan vast zit qua vaste lasten. Blijkt dus dat je prepaid beltegoed kan nemen op een gratis simkaart of een maandbundel of jaarbundel kan nemen met een eenmalige betaling. Het is dus niet zo dat je vast zit aan een abonnement! Je kan in principe elke maand een maandbundel kiezen voor een paar euro, even betalen en je weet precies wat je kan verbruiken. Ik ga dat proberen, als het bevalt doe ik daarna een jaarbundel voor 1GB internet + 125 MIN + 15 SMS, dit kost € 5,00 per maand dus eenmalig dien je dan € 60,00 te betalen, ben je voor 1 jaar klaar! Voor de mensen die wat meer nodig hebben kan je ook meer GB, belminuten en aantal sms per maand bestellen voor een iets hogere prijs.
Ik heb het gisteren besteld dus ik ga er vanuit dat mijn gratis simkaart volgende week in huis is.

Groetjes Irene

Irene 2 jan 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van juni 2024.

Over L-mobi Mobile

Er zijn 36 reviews geschreven over L-mobi Mobile op Reviews.nl. Met een 2.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Telecomproviders
  • https://l-mobimobile.nl
  • info@l-mobimobile.nl