J

beltegoed is snel op

Waar iedereen louter positief is over l-mobi mobile ben ik dat zeker een stuk minder. Ik raak vrij snel over mijn bundel heen en dan kan je werkelijk niks meer (beltegoed is dan op). Voor kinderen is het misschien wel handig maar voor ouderen die gewoon bereikbaar moeten zijn is het geen fijne optie. Nogmaals: ik zou het voor kinderen wel echt aanraden op=op.

Janny 10 dec 2021
Reageer
J

Goedkoopste Prepaid provider van Nederland

Ik kwam toevallig deze nieuwe prepaid provider tegen. Wat meteen opviel, was, en zeker qua Prepaid 1 van de goedkoopste providers zijn van Nederland.

Wat ik wel minder vind, is het grote verschil tussen de jaarbundels en maandbundels, waardoor een maandbundel ineens heel erg duur lijkt. Dat kan beter.

Wil je geen maandbundel? dan ben je met 1 cent per mb en 2 cent per 20 sec voor bellen ook erg goedkoop uit, je hebt geen start tarief namelijk.

Jan 5 feb 2021
Reageer
J

Moet je maar wel net iemand zijn die prepaid beltegoed zoekt. Dat is voor mij vrijwel niet haalbaar omdat ik zo snel door mijn tegoed heen ben elke keer. Heb nu elders maar weer een Sim Only besteld. Liever dat dan dat je soms niet meer bereikbaar bent. Voor kids vind ik L-mobi mobile wel handig.

Janny 10 dec 2021
I

L-Mobi ideaal en relatief goedkoop

L-Mobi is wel ideaal omdat je nergens aan vast zit qua vaste lasten. Blijkt dus dat je prepaid beltegoed kan nemen op een gratis simkaart of een maandbundel of jaarbundel kan nemen met een eenmalige betaling. Het is dus niet zo dat je vast zit aan een abonnement! Je kan in principe elke maand een maandbundel kiezen voor een paar euro, even betalen en je weet precies wat je kan verbruiken. Ik ga dat proberen, als het bevalt doe ik daarna een jaarbundel voor 1GB internet + 125 MIN + 15 SMS, dit kost € 5,00 per maand dus eenmalig dien je dan € 60,00 te betalen, ben je voor 1 jaar klaar! Voor de mensen die wat meer nodig hebben kan je ook meer GB, belminuten en aantal sms per maand bestellen voor een iets hogere prijs.
Ik heb het gisteren besteld dus ik ga er vanuit dat mijn gratis simkaart volgende week in huis is.

Groetjes Irene

Irene 2 jan 2021
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van maart 2023.

Over L-mobi Mobile

Waar veel telecombedrijven zich focussen op Sim Only en abonnementen met telefoon, richt L-mobi Mobile zich op de doelgroep die zich niet wil of kan binden aan langdurige kosten. Dit houdt in dat L-mobi veel prepaid simkaarten verkoopt. Tevens is het mogelijk om bij L-mobi een maand en jaarbundel aan te schaffen, die je eenmalig betaald. Dit is een soort Sim Only zonder de optie om je grenzen te overschrijden. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!