Telecom

L-mobi Mobile

7 reviews
43% positief
57% negatief

Waar veel telecombedrijven zich focussen op Sim Only en abonnementen met telefoon, richt L-mobi Mobile zich op de doelgroep die zich niet wil of kan binden aan langdurige kosten. Dit houdt in dat L-mobi veel prepaid simkaarten verkoopt. Tevens is het mogelijk om bij L-mobi een maand en jaarbundel aan te schaffen, die je eenmalig betaald. Dit is een soort Sim Only zonder de optie om je grenzen te overschrijden. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (7)

 • an

  Geen overboeking tegoedbedrag van Aldi

  Helaas geen succes met het nieuwe L mobisimkaartje ipv Aldisimkaartje.
  Bedrag wordt gewoon niet overgezet. waardoor saldo nu op 0,00 komt te staan.
  Weg 20 euro Aldikaart. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
  Heb spijt dat ik hier aan begonnen ben na jaren tevreden te zijn geweest met
  Alditalk. Ik wacht nog even af of tegoed komt en tja anders maar naar andere provider met nieuw telefoonnummer , helaas.

  an 27 jun 2022

 • Joeri

  Geen abonnement

  Bij L-mobi Mobile heb ik een jaarbundel met 5 GB data, 500 belminuten en 50 sms. Deze jaarbundel kost in totaal € 104,95, wat omgerekend € 8,75 per maand is. Ik kon super eenvoudig de simkaart aanvragen en deze had ik ook snel in huis. Ik vind het fijn dat ik gewoon eenmalig die kosten betaal, zonder aan een abonnement vast te zitten. Het netwerk is ook heel goed, want je maakt gewoon gebruik van het KPN-netwerk. Geen slechte ontvangst dus. Ik las dat er wat mensen een slechte ervaring hebben met L-mobi Mobile, maar hier herken ik mij helemaal niet in. Ik ben er juist erg tevreden mee! Zoveel mogelijkheden heb je tegenwoordig ook niet als je niet aan een abonnement wilt vastzitten. Gewoon doen!

  Joeri 17 jun 2022

 • Anja

  Niet blij mee

  Omdat AldiTalk ophoudt, diende ik uit te zien naar wat anders. Het advies was L-mobi. Op zich was het makkelijk een kaart aan te vragen. Die kwam a een paar dagen. Direct nummerbehoud aangevraagd. Zou zo geregeld zijn. Waar mijn zus die ook diende over te stappen bericht kreeg dat een en ander geregeld was, hoorde ik naar niets. Ik kon niet eens bellen. Via een andere telefoon contact gezocht jet L-mobi. Een kortaangebonden jongmens stond me te woord. De kaart kon ik al in get toestel plaatsen. Waarom ik geen bericht had daarvan en mijn zus wel. Geen antwoord. Wanneer het resterende Aldi-Talk beltegoed wordt bijgeschreven? Na vijf werkdagen. Mijn zus wacht daar al langer op, ik vrees nu voor mijn bijna 20 euro.
  Er is geen voicemail. De instructies in de brief bij de simkaart zijn onvoorstelbaar summier. Om mijn 20 euro Aldi beltegoed niet kwijt te raken moest ik wel naar L-mobi, maar daar hen ik geel veel spijt van. Zodra dat geld erbij is, eerst zien dan geloven, maak ik het op en stap ik over naar een ander. Goedkoop is echt goedkoop, naadje dus. Negen maanden niet opwaarderen betekent dat je kaart vervalt. Wil je niet bij slechte wifi via je telefoon get net op, dan moet je er echt aan denken mobiel internet uit te hebben staan. Anders ben je snel door je geld heen. Dit is geen enkele ster waard, maar ik moest er nota bene een geven. Bah, bah en nog eens bah.

  Anja 16 jun 2022

 • Piet

  Tja

  Als oud aldi klant wordt je deze geadviseerd. Jammer dat de simkaarten al vervallen na 9 maanden niet opwaarderen. Voor iemand die dus maar echt af en toe de telefoon gebruikt zeker niet aan te raden.

  Had ook wel op de site kunnen staan, dan had ik de vervangende simkaart niet eens aangevraagd.

  Piet 9 jun 2022

 • Janny

  beltegoed is snel op

  Waar iedereen louter positief is over l-mobi mobile ben ik dat zeker een stuk minder. Ik raak vrij snel over mijn bundel heen en dan kan je werkelijk niks meer (beltegoed is dan op). Voor kinderen is het misschien wel handig maar voor ouderen die gewoon bereikbaar moeten zijn is het geen fijne optie. Nogmaals: ik zou het voor kinderen wel echt aanraden op=op.

  Janny 10 dec 2021

 • Jan

  Goedkoopste Prepaid provider van Nederland

  Ik kwam toevallig deze nieuwe prepaid provider tegen. Wat meteen opviel, was, en zeker qua Prepaid 1 van de goedkoopste providers zijn van Nederland.

  Wat ik wel minder vind, is het grote verschil tussen de jaarbundels en maandbundels, waardoor een maandbundel ineens heel erg duur lijkt. Dat kan beter.

  Wil je geen maandbundel? dan ben je met 1 cent per mb en 2 cent per 20 sec voor bellen ook erg goedkoop uit, je hebt geen start tarief namelijk.

  Jan 5 feb 2021

 • Irene

  L-Mobi ideaal en relatief goedkoop

  L-Mobi is wel ideaal omdat je nergens aan vast zit qua vaste lasten. Blijkt dus dat je prepaid beltegoed kan nemen op een gratis simkaart of een maandbundel of jaarbundel kan nemen met een eenmalige betaling. Het is dus niet zo dat je vast zit aan een abonnement! Je kan in principe elke maand een maandbundel kiezen voor een paar euro, even betalen en je weet precies wat je kan verbruiken. Ik ga dat proberen, als het bevalt doe ik daarna een jaarbundel voor 1GB internet + 125 MIN + 15 SMS, dit kost € 5,00 per maand dus eenmalig dien je dan € 60,00 te betalen, ben je voor 1 jaar klaar! Voor de mensen die wat meer nodig hebben kan je ook meer GB, belminuten en aantal sms per maand bestellen voor een iets hogere prijs.
  Ik heb het gisteren besteld dus ik ga er vanuit dat mijn gratis simkaart volgende week in huis is.

  Groetjes Irene

  Irene 2 jan 2021