L-mobi Mobile

L-mobi Mobile

2.00/5.00 • 27 reviews
J

Geen abonnement

Bij L-mobi Mobile heb ik een jaarbundel met 5 GB data, 500 belminuten en 50 sms. Deze jaarbundel kost in totaal € 104,95, wat omgerekend € 8,75 per maand is. Ik kon super eenvoudig de simkaart aanvragen en deze had ik ook snel in huis. Ik vind het fijn dat ik gewoon eenmalig die kosten betaal, zonder aan een abonnement vast te zitten. Het netwerk is ook heel goed, want je maakt gewoon gebruik van het KPN-netwerk. Geen slechte ontvangst dus. Ik las dat er wat mensen een slechte ervaring hebben met L-mobi Mobile, maar hier herken ik mij helemaal niet in. Ik ben er juist erg tevreden mee! Zoveel mogelijkheden heb je tegenwoordig ook niet als je niet aan een abonnement wilt vastzitten. Gewoon doen!

Joeri 17 jun 2022
Reageer
P

L-mobi jaarbundel is ideaal voor mijn kinderen

Ik heb zojuist voor mijn 3 kinderen de actie bundel 2+2 jaarbundel van 1GB+150 min+10 sms gekocht. nooit meer hogere factuur bedrag van een simonly abonnement provider die toevallig mijn kind iets te extra gebruikt.

Ik heb genoeg slechte ervaring met de simonly providers die voor kinderen abonnement te hoog facturen, €0,19 cent per MB factureren. Om dat te vermijden moet je de jaarbundel van L-mobi kopen.

Priya 4 dec 2022
Reageer
M

Zere slechte klantenservice

2 weken bezig geweest voor nieuwe simkaart. Dingen die afgesproken worden, niet nakomen. Niet reageren op email die worden verstuurd. Telefoon word erop gegooid als ze het antwoord niet meer weten. Veel ruis op de achtergrond tijdens telefoongesprek. Geen duidelijk verstaanbaar ABN.
Kortom zeer slechte klantenservice, waar ze niet kunnen communiceren met klanten!
Één ster al teveel!!

M. Hermenet 30 nov 2022
Reageer
J

slechte klantenservice

1 ster is nog te veel!
al een week van het kasje naar de muur gestuurd via de mail. In de mail worden er dingen belooft om op te sturen en niet nagekomen. Als je hierop contact opneemt met de vraag naar de voortgang, kunnen ze geen gegevens vinden. Door nogmaals een mail terug te sturen komen zijn de gegevens ineens wel bekend. Het verhaal nogmaals uitleggen, krijg een advies van de beste meneer en het lijkt niet te werken dan hangt hij gewoon op!!!! en bij terug bellen geen gehoor...

Niet te doen dit!

J. kreukniet 24 nov 2022
Reageer
D

Prepaid simkaart

Een poosje geleden heb ik tijdelijk een prepaid simkaart nodig. Zoiets is tegenwoordig moeilijk te vinden dus kwam ik uit bij Lmobi Mobile. Er stond wat data op, volgens mij 1 GB en dat was een maand geldig. Dat werkte toen prima. Verder valt er weinig over te vertellen. Het werkte gewoon goed.

Daan 14 okt 2022
Reageer
W

Oplichting

Drie weken terug een databundel bij L-mobi mobile aangeschaft. Ik kreeg een ordernumer en het verschuldigde bedrag werd van mijn rekening geschreven. Daarna een foutmelding. De andere dag was er nog geen databundel bijgeschreven. Vervolgens een e-mail naar de klantenservice van L-mobi mobile gestuurd met de gegevens van mijn bank en het ordernummer en het verzoek de bundel alsnog te activeren. Tot op heden geen enkele reactie van L-mobi mobile ontvangen. Ik denk dat ik mijn geld kwijt ben.
Deze werkwijze komt precies overeen met internet oplichting. Iets goedkoop aanbieden en niet leveren.

Wi West 14 sep 2022
Reageer
b

Pure oplichterij

Er van uit gaande dat Aldi niet met oplichters zou werken ben ik 3 weken geleden overgestapt naar l-mobi. Nummer overzetten ging vlot. Nu na 3 weken mijn beltegoed van bijna 40 euro nog steeds niet ontvangen. Ben toen gaan zoeken en zie dat ik niet de enige ben die opgelicht is. Begin er niet aan.
Die ene ster die ik moet geven om het bericht geplaatst te krijgen is er 1 teveel.

boekenworm 10 sep 2022
Reageer
E

Prima review! Precies dezelfde ervaring. Daabij is de klantenservice ook nog eens barslecht. Altijd antwoord van Nan Thiru en geen antwoord op mijn vragen.

ET 20 sep 2022
J

Ik ben niet eens aan L Mobi begonnen

Na ontelbaar veel negatieve recensies over L Mobi te hebben gelezen, heb ik (nadat Aldi Talk aangaf te stoppen en voorstelde om naar L Mobi over te stappen) maar de overstap naar Simyo gemaakt, incl. nummerbehoud. Mijn Aldi talk-beltegeod van bijna € 88,- ben ik dan wel kwijtgeraakt, maar dat zou bij de overstap naar L Mobi ook gebeurd zijn. Bedankt Aldi Talk !!!

PS L Mobi is eigenlijk geen enkele ster waard, maar ik diende er toch (minstens) eentje te geven om deze review geplaatst te krijgen.

John Langeberg 8 sep 2022
Reageer
M

Een groot drama en dikke afrader.

Sinds 16 juni jl bezig om nummerbehoud rond te krijgen, nog steeds niet gelukt. Er wordt van alles beloofd en gezegd, maar nog steeds geen resultaat. Naar mijn mening een grote zwendel bij l-mobi. Voor mij/ons een dikke afrader om daar zaken mee te doen. Ze schenden Europees recht op nummerbehoud, leuke zaak voor de consumentenprogramma’s op tv om hier eens aandacht aan te besteden.

M Plantenga 5 sep 2022
Reageer
C

Zeer slechte service

Als je een probleem hebt en contact met ze opneemt wordt je niet geholpen. Je blijft zitten met een niet werkende telefoon. Vragen worden niet beantwoord. Je krijgt antwoorden op niet gestelde vragen. De oplossing wordt op de verkeerde plek gezocht. Als je alle instellingen hebt gedaan, die zij aangeven en dat aan toont, blijven ze volhouden dat het niet goed is. Als je ondersteuning nodig hebt is L-mobile een ramp!

Cor 5 sep 2022
Reageer
A

Het probleem is dat ze in de meeste landen geen dekking hebben om het plaatselijk netwerk te gebruiken. Zo kun je niet gewoon bellen en sms berichten versturen en ontvangen. Dit horen ze wel te vermelden, maar dat doen ze niet. Zo kom je voor onvoorziene problemen te staan.

Anoniem 13 nov 2022
R

Gelijke monniken gelijke kappen wel zo eerlijk

Een hele goede tip voor LM, goedkope oplossing en effectief: maak geen onderscheid tussen LM mobile en LM TALK. Gelijk tarief en beide kaarten gewoon een jaar geldig, net zoals bij de Jumbo en het Kruidvat. Pas de gebruiksvoorwaarden niet "sneaky" aan naar minder gunstigere. Ik snap ook wel dat een bedrijf niet zit te wachten op "slapende" bellers en dat er omzet gedraaid moet worden, maar deze situatie kost per saldo ook geld en klanten. Een simkaart met bijbehorend nummer is niet alleen bestemd om te bellen, maar ook nodig bijvoorbeeld voor de overheid etc. en bereikbaarheid oudere mensen en kinderen.

Ronald 25 aug 2022
Reageer
R

werkende Lmobitalk of AldiTALK

Beste mensen, ik zie een hoop negatieve reviews over L-mobiMobile.

Ik ben op zoek naar een werkende simkaart van L-mobiTALK of AldiTALK die geporteerd / aangemeld is via de Aldi.
(niet te verwarren met de traditionele L-mobiMobile kaart die nog niet geporteerd is via AldiTALK)

Wie kan mij hieraan helpen , er hoeft geen saldo op te staan als hij maar werkt.
Reacties via de knop (reageer), dank voor uw medewerking.

Ronald 25 aug 2022
Reageer
D

Spijt

Ook hier noodgedwongen overgestapt van Alditalk naar L-mobi...
Overzetten van nummer ging probleemloos maar nu,na een dikke week nog geen resterend staande beltegoed ad €67 euro van Alditalk overgezet.
Lees veel reviews dat dit nogal "standaard" is bij deze club.
Nog even aankijken of dit alsnog gebeurt anders heel gauw wegwezen...

Dan 22 aug 2022
Reageer
R

Onbetrouwbaar en geen communicatie

Mijn Alditalk tegoed van meer dan €20,- zou overgezet moeten worden in combinatie met nummerbehoud. Nummerbehoud is goed gegaan, maar beltegoed is niet overgezet. Op geen enkele manier contact te krijgen met deze provider. Op WhatsApp en Chat wordt niet gereageerd. Komt heel onbetrouwbaar over. Ik ga op zoek naar een betrouwbare provider.

Richard 22 aug 2022
Reageer
A

Diefstal

Mijn AldiTalk beltegoed wordt niet bijgeschreven, ook niet na toezegging van L-mobi. Pure diefstal. Op mijn e-mail wordt door de klantenservice niet gereageerd. Blijf ver weg van deze provider! Op de website laat men weten "Uw AldiTalk bundel of beltegoed wordt binnen 2 werkdagen bijgeschreven nadat uw nummerbehoud is voltooid." niet dus.

A.G.W. 20 aug 2022
Reageer
R

Herkenbaar, mijn Alditalk beltegoed is ook niet bijgeschreven en op chat en Whatsapp reageren ze ook niet. Komt niet heel betrouwbaar over.

Richard 22 aug 2022
P

Ik heb wel op tijd ontvangen. Omdat ik wel was bevestigd door Alditalk dat ik beltegoed had. Heeft Alditalk bevestigd aan u dat u beltegoed had? U kunt beter Alditalk bellen ze kunnen uw oude tegoed zien.

Priya 4 dec 2022
G

Vervolg Vh drama in het kwadraat OPLICHTING

Zie mijn review van 24 juni dit jaar. 24-06' 22 begon de aanvraag bij L mobi; het overzetten van ALDI talk! 30 telefoontjes verder & €30,= armer (beltegoed) en nu 8 augustus '22 heb ik niets meer gehoord !!!! Zo kan ik ook rijk worden. 1 ster is nog teveel! Met recht vind ik deze gang van zaken " Oplichting" en ik wens ze niet het allerbeste toe.

Greveling 10 aug 2022
Reageer
H

Ronduit slecht

Ook hier een ramp. Ik heb voor mijn moeder beltegoed en telefoonnummer overgezet van Aldi naar Mobi. Telefoonnummer geen probleem maar 25,- beltegoed is weg. Ze zit nu al anderhalve maand zonder beltegoed. Ik heb al wel 20 keer gemaild. Op 5 juli is de laatste keer dat ze reageerden met de boodschap "uw beltegoed kan elk moment worden opgezet". We zijn alweer twee weken verder en nog steeds niets. Er wordt nu helemaal ook niet meer gereageerd op herhaaldelijk gestuurde mails. Waardeloos.

Hetty 19 jul 2022
Reageer
G

Drama in het kwadraat

Geachten directie,
Op 24 juni begon het telefonisch contact i.v.m. het bovenstaand smartfoon nummer. Nu; 21 gesprekken verder kan ik nog steeds niet bellen! Heb sindsdien na elkaar 2 simkaarten ontvangen, die ná teleportatie van bovengenoemd nr. het niet meer deden. Op 7 juli deed u mij een toezegging om mij een derde simkaart te sturen die van te voren bij u uitgetest zou worden, met boven vermeld smartfoon nummer . Tot op heden heb ik deze nog niet ontvangen; wilt a.u.b. alsnog u uiterste best doen om e.e.a. werkend te krijgen?
Met vriendelijke groet,

....€30,= beltegoed kwijt!?

Greveling 12 jul 2022
Reageer
C

Is L mobi de goedkoopste prepaid provider van NL

Ik hoor dat L-mobi de goedkoopste prepaid bundel heeft in Nederland. Ik zie ook dat L-mobi voor €2,50 1GB+150 min+10 sms aanbiedt. Ik zie ook dat L-mobi beltegoed onbeperkt geldig zolang de simkaart actief blijf. Ik wil graag van AldiTalk naar L-mobiTalk overstappen. Ik gebruikt niet veel, dus €2.50 is goed.

Chen 7 jul 2022
Reageer
A

Het lijkt er sterk op dat U bij L-mobi werkt .. en dat U de enigste ben welke van Aldi-Talk naar L-mobi overstapt , en dat dit goed is gegaan !! . ik zie enkel slechte ervaringen ( beltegoed verdwenen ! )

A . 4 aug 2022
C

Het lijkt er sterk op dat jij geen leven hebt. Laat mij mijn mening geven en respecteer deze. Als ik ergens blij mee ben mag ik dat aangeven. Ga lekker een eigen review typen in plaats van andere mensen te bekritiseren die niet dezelfde mening als jou hebben, zucht.

Chen 4 aug 2022
J

Wat ben u positief over L Mobi.
U werkt ongetwijfeld bij L Mob !
Maar ik heb er geen enkele waarde aan gehecht en ben overgestapt naar Simyo.

John 8 sep 2022
A

evenals John , heb ik gekozen om beslist niet voor L Mobi te kiezen door hun nalatige service en diensten . ik ben bij Lebara zeer tevreden , zonder enige problemen of welke ergenissen dan ook !

A . 8 sep 2022
G

Drama overzetten Aldi Talk beltegoed

Ook ik vind het overzetten van mijn Aldi Talk beltegoed naar L-Mobile geen succes.
Behalve dat mijn oude beltegoed na overzetten plotseling helemaal € 0,00 is geworden, is de looptijd ook maar beperkt. Deze was altijd 1 vol jaar na opwaardering. De beide zaken zijn uitermate vreemd daar waar men aangaf dat alles 1 op 1 overgezet zou worden. Ook de klantenservice kan ik geen service noemen want in een periode van 12 dagen niet reageren verdient geen schoonheidsprijs. Ondanks dat het bij mij niet om wereldbedragen gaat en mijn telefoonnummer mij niet heilig is overweeg ik toch om met deze L-Mobile niet verder te gaan. Naast mijn overweging zal ik wel even een melding van dit geheel maken bij de overkoepelende autoriteiten want de consument wordt op deze wijze weer belazerd. Jammer, jammer, jammer....... Ik ben benieuwd wat L-Mobile hier mee doet.

Gerrit 5 jul 2022
Reageer
P

L-mobi waardeloos

Na 2 weken kon ik pas bellen. Nu ben ik al 4 weken bezig om het mobilenetwerk aan de praat te krijgen. Diverse keren gebeld met de helpdesk, de kaart zal op afstand gereset worden. Zal dan terug gebeld worden, dus niet nu neemt de helpdesk niet meer op. Alleen een tussenpersoon gesproken die zei kan je een WhatsApp sturen dit gedaan een standaard antwoord verder geen contact. Als ik het opnieuw kon aanvragen nooit meer bij L-mobi.

Peter 5 jul 2022
Reageer
M

Heb je een sim-only abonnement bij L-Mobi afgenomen of een prepaid kaartje? En hoe lang is je eventuele contract? Je kan het binnen 14 dagen opzeggen hé. Als het nooit goed heeft gewerkt valt er vast wel iets te regelen.

Monster C 5 jul 2022
S

Van Aldi-talk noodgedwongen overgestapt naar het aangeraden L-mobi. Nu net een maand in gebruik, maar heb zojuist bij KPN een simkaart aangevraagd. Niks lijkt te werken. Beltegoed vervalt veeeeel te snel, is tevens slecht op te vragen en ik kwam er vanavond achter dat L-mobi niet eens een voicemail service heeft. Hoe slecht is dat? Dus maar gauw een KPN sim aangevraagd waar ik straks mijn oude nummer mee naartoe neem. Bye bye L-mobi

S. 6 jul 2022
a

Geen overboeking tegoedbedrag van Aldi

Helaas geen succes met het nieuwe L mobisimkaartje ipv Aldisimkaartje.
Bedrag wordt gewoon niet overgezet. waardoor saldo nu op 0,00 komt te staan.
Weg 20 euro Aldikaart. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Heb spijt dat ik hier aan begonnen ben na jaren tevreden te zijn geweest met
Alditalk. Ik wacht nog even af of tegoed komt en tja anders maar naar andere provider met nieuw telefoonnummer , helaas.

an 27 jun 2022
Reageer
N

Het beltegoed van Alditalk is niet overgezet. Door drukte wordt als reden door de klantenservice opgegeven, wacht nu 4 dagen Ben benieuw of ik het ooit nog terugkrijg. Klantenservice moeilijk bereikbaar. Geen goede beurt van dit bedrijf. Ik twijfel aan het serviceniveau van de klantenservice.
Als het niet in orde komt wordt het snel afscheid nemen van deze provider.

Nee he 29 jun 2022
A

Niet blij mee

Omdat AldiTalk ophoudt, diende ik uit te zien naar wat anders. Het advies was L-mobi. Op zich was het makkelijk een kaart aan te vragen. Die kwam a een paar dagen. Direct nummerbehoud aangevraagd. Zou zo geregeld zijn. Waar mijn zus die ook diende over te stappen bericht kreeg dat een en ander geregeld was, hoorde ik naar niets. Ik kon niet eens bellen. Via een andere telefoon contact gezocht jet L-mobi. Een kortaangebonden jongmens stond me te woord. De kaart kon ik al in get toestel plaatsen. Waarom ik geen bericht had daarvan en mijn zus wel. Geen antwoord. Wanneer het resterende Aldi-Talk beltegoed wordt bijgeschreven? Na vijf werkdagen. Mijn zus wacht daar al langer op, ik vrees nu voor mijn bijna 20 euro.
Er is geen voicemail. De instructies in de brief bij de simkaart zijn onvoorstelbaar summier. Om mijn 20 euro Aldi beltegoed niet kwijt te raken moest ik wel naar L-mobi, maar daar hen ik geel veel spijt van. Zodra dat geld erbij is, eerst zien dan geloven, maak ik het op en stap ik over naar een ander. Goedkoop is echt goedkoop, naadje dus. Negen maanden niet opwaarderen betekent dat je kaart vervalt. Wil je niet bij slechte wifi via je telefoon get net op, dan moet je er echt aan denken mobiel internet uit te hebben staan. Anders ben je snel door je geld heen. Dit is geen enkele ster waard, maar ik moest er nota bene een geven. Bah, bah en nog eens bah.

Anja 16 jun 2022
Reageer
H

Zelfde probleem , zo snel mogelijk wegwezen. Klanten service beloofd dat het goed komt en dat ze terug bellen, komt niet goed , ze doen niets , je hoort niets van hun

Henry 23 jun 2022
P

Tja

Als oud aldi klant wordt je deze geadviseerd. Jammer dat de simkaarten al vervallen na 9 maanden niet opwaarderen. Voor iemand die dus maar echt af en toe de telefoon gebruikt zeker niet aan te raden.

Had ook wel op de site kunnen staan, dan had ik de vervangende simkaart niet eens aangevraagd.

Piet 9 jun 2022
Reageer
J

Mensen kunnen beter naar Simyo toe gaan is veel goedkoper en het is ook kon ik heb Mobi gehad wat mij stoort is dat er geen voiemail is.

Je welsing 16 jul 2022
R

Nee hoor, die vervallen al na 3 maanden, kijk maar op de site. Voorheen was het inderdaad 9 maanden, maar dit is stilzwijgend aangepast naar 3 maanden.

Ronald 25 aug 2022
J

beltegoed is snel op

Waar iedereen louter positief is over l-mobi mobile ben ik dat zeker een stuk minder. Ik raak vrij snel over mijn bundel heen en dan kan je werkelijk niks meer (beltegoed is dan op). Voor kinderen is het misschien wel handig maar voor ouderen die gewoon bereikbaar moeten zijn is het geen fijne optie. Nogmaals: ik zou het voor kinderen wel echt aanraden op=op.

Janny 10 dec 2021
Reageer
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over L-mobi Mobile

Waar veel telecombedrijven zich focussen op Sim Only en abonnementen met telefoon, richt L-mobi Mobile zich op de doelgroep die zich niet wil of kan binden aan langdurige kosten. Dit houdt in dat L-mobi veel prepaid simkaarten verkoopt. Tevens is het mogelijk om bij L-mobi een maand en jaarbundel aan te schaffen, die je eenmalig betaald. Dit is een soort Sim Only zonder de optie om je grenzen te overschrijden. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

  • Nog niet geverifieerd