C

Ze lossen problemen snel op bij KPN

Wat ons betreft is KPN een groot bedrijf die een perfecte dienst levert. Letterlijk 1 dag deed ons internet het niet, gebeld... Vrij snel had ik iemand aan de lijn die goed meedacht en de volgende dag hadden we al een medewerker in huis. Bleek dus dat iemand bij ons vooraan de straat een kabel doormidden had gehakt, meerdere in onze straat hadden hier last van. Ze gingen er gelijk mee aan de slag en het was binnen de ochtend al opgelost. Meneer kwam ook nog even bij ons binnen kijken en heeft voor ons een nieuwe router geïnstalleerd waardoor we een beter wifi signaal hebben. Na het kopje koffie ging hij weer op weg naar de volgende klus, top geregeld!

Cupid 12 apr 2023
Reageer
D

Waardeloos.

KPN prepaid beltegoed verdwijnt vroegtijdig, als sneeuw voor de zon (dit zal hoogstwaarschijnlijk met de klimaatverandering / agenda 2030 doelstellingen te maken hebben).
In de goede oude tijd altijd tevreden geweest over KPN prepaid, ook altijd aanbevolen bij familie en vrienden (uiteraard mee gestopt) maar sinds de laatste jaren alleen maar ergernis.
Slechte service en pure diefstal!

D. 11 apr 2023
Reageer
D

Waardeloos.

KPN prepaid beltegoed verdwijnt tegenwoordig steeds voortijdig en verdwijnt als sneeuw voor de zon (dat zal hoogstwaarschijnlijk met de klimaatverandering / agenda 2030 te maken hebben). Na het (opnieuw) opwaarderen krijg je het oude beltegoed ook niet meer terug zoals in de goede oude tijd nog wel het geval was. Puur diefstal!

D. 11 apr 2023
Reageer
t

wijzigen abonnement KPN mobiel

Abonnement bijna afgelopen, omzet naar onbeperkt internet. Zou volgende maand (April) ingaan. Nu blijkt dat dit voorlopig nog niet het geval is. Zit wel aan een nieuw contract van 2 jaar vast. Jammer, een bedrijf waar je niet klant bent omdat ze zo goedkoop zijn zou het beter moeten doen. Juffrouw bij klantenservice wel vriendelijk maar lost het probleem niet op.

t.rijpma 11 apr 2023
Reageer
M

Slechte service

WAAR-DE-LO-ZE service van KPN.
Ik heb een internet abbo van KPN en hier kreeg ik een xbox series S bij cadeau (met xbox gamepass). Heel leuk en aardig maar doordat m'n controller niet goed werkte ben ik er achter gekomen dat de controller (en xbox) al dik anderhalf jaar actief zijn.
Ik KPN bellen en verhaal halen, hun in gesprek met microsoft en daa is uit gekomen dat KPN mij een nieuwe controller moet sturen.

Vorige week woensdag kreeg ik een belletje dat de controller binnen 3 dagen bij mij thuis is. We zijn een week verder en nog steeds geen controller. Bel ik net op, bij KPN weten ze van niks en alles is moeilijk.
Dus ik vraag kan ik dan ook korting krijgen op m'n gamepass abbo? Aangezien ik die al 2 en halve week niet kan gebruiken (door HUN fout!).

Nee meneer dit is uw eigen schuld gaan we geen korting voor geven.

Dus ik moet nu EN nog steeds wachten op m'n controller waar ik nu geen datum meer voor heb EN ik moet m'n volle abbo betalen.

Lekkere service KPN, fantastisch goed bezig😒

Michael van Oel 5 apr 2023
S

Zit je bij KPN voor de goede internetverbinding en tv of alleen omdat je daar een XBOX bij krijgt? KPN had blijkbaar een dealtje dat je er een console bij krijgt maar als daar dan iets aan kapot is, dan is dat voor KPN niet zo eenvoudig om op te lossen, dat gaat dan weer via het tussenbedrijf. Je kan ze beter beoordelen op de internetverbinding en/of het tv signaal goed werkt... Daar zijn ze immers voor.

Simar 5 apr 2023
M

@Simar
Ik zit bij hoofdzakelijk bij kpn voor het internet omdat de provider waar ik weg kom was het meer problemen dan goede wifi. De Xbox was idd een dealtje bij het abonnement.

Waar het mij om gaat is dat als je zoiets aanbied moet je ook goed problemen kunnen oplossen, is dat niet via KPN, dan via het tussenbedrijf. Maar ik ben klant bij KPN en niet bij het tussenbedrijf.
Verder loopt mijn gamepass abonnement ook via KPN, dus hebben ze er wel degelijk wat mee te maken. Maar ik word ondertussen al 2 en halve week van het kastje naar de muur gestuurd terwijl KPN mij zelf al een week lang beloofd dat er een controller onderweg is.

Dus ik snap je punt maar als KPN niet kan leveren wat ze me zelf beloven en me verder niet kunnen/willen helpen terwijl mijn abonnement wel gewoon doorloopt, dan heb ik toch het recht om te klagen over de service?

Michael van Oel 5 apr 2023
S

Jawel, maar je abonnement die doorloopt heeft niks te maken met je gamepass in principe. Dat is gewoon een presentje. Ik snap dat het rot is maar snap ook dat KPN dit niet zo even 1, 2, 3 oplost omdat het zelf geen Microsoft is bij wijze van spreken. Ik hoop voor je dat het alsnog snel is opgelost. :-)

Simar 5 apr 2023
J

Kpn Tv+ Een mislukt project van Kpn

Ik had Tv+ genomen en gelukkig heb ik mijn abonnement terug laten draaien naar het oude.
Ik heb nu weer kpn internet met tv ontvanger arris VIP5202 en het werkt zoals het hoort, ik heb eigenlijk niets te klagen.

Kpn Tv+ ontvanger heeft de naam DiW7022, het is een Android box met een tv app van kpn simpel gezegd. DiW7022 kort geleden uitgebracht met heel veel mankementen dat er wekelijks een update krijgt.
Heb je geen smart-TV en je vindt wat haperingen/opstartproblemen/geluidsproblemen/ vertraging bij het zappen (er zijn nog veel meer ) niet erg dan is Tv+ een uitkomst.
Heb je een mooie smart-TV waarom zou je Tv+ nemen?

J.Dennis P 4 apr 2023
Reageer
T

KPN TV+ Box wat een drama

De ‘allernieuwste’ KPN+ TV Box voldoet zowel technisch als in gebruik totaal niet. Hardware valt steeds uit en moet opnieuw opgestart worden. De software voldoet niet en veel foutmeldingen. Het gebruik is dramatisch. Denk aan contant resetten en uitvalt tijdens TV kijken, zeer traag zender wisselen, geluid en beeld lopen niet synchroon, enzovoort, enzovoort. Bij KPN worden storingen volledig onderkend maar niemand doet er iets mee en verwijst naar een volgende update en wens me veel geduld toe. Schandalig, vooral ook omdat de problemen bekend zijn en er nog volop verkocht wordt. Los het eerst op en breng een deugdelijk product op de markt!!

Ton 3 apr 2023
Reageer
S

Bij schade ben je bij KPN de Sjaak

Bij de aanleg van glasvezelkabels door de onderaannemer van de onderaannemer (ja, allerlei goedkope onverstaanbare knuppeltjes die niet verzekerd zijn) van alles misgegaan: eerst honderden euro’s schade aan de voordeur door allerlei beschadigingen, maar nee, ze wisten van niets natuurlijk, bewijs het maar, terwijl het overduidelijk was en met getuigen en al. Paar maanden later laten ze na installatie bij vertrek de deur van kelderbox open staan: elektrische fiets gestolen. Ja eigen schuld, had ik zelf (3hoog) de deur zelf maar moeten dichtdoen. KPN Schade en onderaannemertjes weer de schuld afschuiven op de klant.
Dan Ziggo een paar jaar geleden: beschadiging aan hemelwaterafvoer, reparatiekosten loodgieter keurig en direct vergoed. Gewoon verantwoordelijkheid nemen.
Waarschuwing, laat KPN of Selectra niet toe als ze kabels willen aanleggen; schade gegarandeerd en vergoeden ho maar. Onderaannemertjes zijn er niet voor niets, lekker goedkoop en afschuiven, maar klant is niet interessant meer bij schade. Dringend advies: ver weg blijven van deze amateurs en gewoon lekker bij Ziggo blijven!

Sterz 17 mrt 2023
S

UPDATE: uiteindelijk hebben KPN en onderaannemer Selecta na veel aandringen elk €100 voor de gestolen elektrische fiets vergoed. Veel te weinig, maar beter iets dan niets. Aanbod geaccepteerd.

Sterz 4 apr 2023
F

KPN +. Werkt uitzonderlijk slecht

Ik heb me TV+ laten aanpraten door een KPN medewerker het zou gratis zijn als ik mijn contract zou verlengen. Ik zat al meer dan 40 ja bij
KPN dus deed ik dat. Toen begonnen de problemen. De kwaliteit van PKN+ is erg slecht. En toen KPN dat niet kon verhelpen wilde ik binnen de gestelde termijn mij oude abonnement terug. Let wel dit was na uren bellen met jan en alleman van KNP. Alleen willen ze niet mijn contract verlenging ongedaan maken. En dat wil ik wel want ik ben KPN spuug zat, en ik wil daar na 40 jaar weg.

Fred Horst 16 mrt 2023
Reageer
M

Wifi

Het is eigenlijk ongelooflijk aar ik heb al jaren kpn en jaren slechte wifi. Heb echt alles geprobeerd. Met versterker met monteur blijft slecht. Ik heb weinig keuze maar er komt een nieuwe aanbieder DELTA ben heel benieuwd eindelijk stoppen bij kpn. Ik heb 3 WiFi versterkers moeten kopen en het is nog steeds slecht Max 28 a 30 mps, soms zelf maar 8.

Marc 25 feb 2023
Reageer
I

Waardeloos

Dan neem je voor de 5e keer contact op met de klantenservice met een klacht dat je kastje maar half werkt om vervolgens nogmaals ruim 1 uur aan de lijn te zitten om vervolgens nog niet geholpen te zijn!
Jammer dat het abonnement nog maanden duurt anders was ik per direct opgestapt!

Alsof je niet meer te doen hebt ook…
De klantenservice is niet meer wat het geweest is!!!

Wel abonnementskosten betalen, voor iets dat niet naar behoren werkt 🤔
En dan niet serieus genomen worden!

Ingrid Kramer 24 feb 2023
Reageer
W

Duur contract en niet meer service!

Na een aantal jaar eens gebeld omdat andere providers veel goedkoper zijn. Bleek dat ik een veel te duur abonnement had die ze bij de kpn al niet eens meer boden. Waarom zij mij dit nooit hebben laten weten vind ik al getuigen van een zeer slechte service.
Toen ik vertelde weg te willen boden zij mij een "geweldige" aanbieding. Wat zij mij NIET hebben verteld is dat ik hier tot eind november aan vast zit. Ik voel mij behoorlijk bedonderd door kpn. Dit is mij niet verteld. Men vertelde dat ik altijd vrij was om weg te gaan (yeah right, pas na 9 mnd!!!!!!) Zeer, zeer slechte provider. Verwacht ook niet veel van een klantenservice, het standaard zinnetje is dat je het zelf kunt regelen in MIJNKPN. Op die site kom je er als leek niet uit. Het is net een doolhof. Zeer omslachtig allemaal. Ik kan niet wachten tot november dat ik bij deze boeven vandaan kan! Voor ons NOOIT meer kpn!

Wendy 1 feb 2023
Reageer
A

Geholpen om half twee s nachts

Had geen wifi omdat zelf heb tussen 2.3Hz en 5Hz verbindingen geklooid. Zelf geprobeerd wifi op te starten het lukte niet. Om 1:30 s nachts gewoon binnen paar mintuten een medewerker kunnen berijken die gaf duidelijke instructies over wat moet ik doen om weer wifi te hebben. Binnen kwartier weer wifi!

Anna 20 jan 2023
Reageer
A

Waardeloos

Maanden lang elke dag tv en internet dat voor lange tijd wegvalt. Je moet zelf technisch zijn als je kpn neemt. Bellen heeft geen zin dat houd in 20 min stekkers erin en eruit zonder succes. Ik betaal voor diensten die het totaal niet doen. Terug bel afspraken worden ook nooit nagekomen.
Ik raad iedereen kpn tv en internet af

Antonia 17 jan 2023
Reageer
M

Onbetrouwbaar

Alle medewerkers van KPN zijn onbetrouwbaar. Dat geven ze zelf ook steeds aan. De monteur gaf aan dat de winkelmedewerker mij nooit de belofte had mogen maken want dat was nog helemaal niet mogelijk. Pas wanneer glasvezel aangelegd zou zijn zou dat in orde gemaakt worden maar nu nog niet dus kwamen er nog extra kosten voor mij bij om tot er glasvezel zou zijn toch gebruik te kunnen kunnen maken van mijn abonnement. Glasvezel was geïnstalleerd dus ik belde kpn om het juiste modem te regelen. Ze blijven volhouden dat wat mij is beloofd niet mogelijk is, en dat de monteur dat nooit had mogen zeggen. Het gebeurd helaas heel vaak dat er dingen beloofd worden die niet kunnen zei de medewerkster. Ze zou namens mij een klacht indienen en dan zou ik binnen 3 dagen teruggebeld worden om het verder op te pakken. 2 weken later ben ik nog niet terug gebeld, maar doet mijn internet het niet. Ik bel de kpn. Zij kunnen op afstand niet zien wat er aan de hand is want daar hebben zij mijn internet voor nodig. Enige optie is dat er een monteur komt, maar dan moet ik eerst akkoord gaan met mogelijke kosten voor de monteur als de problemen aan mijn woning blijken te liggen. Wanneer dit wel of niet aan mijn woning ligt kan de medewerker mij niet vertellen. Ik geef aan dat ik terug gebeld zou worden n.a.v. de klacht die haar collega namens mij heeft ingediend. Medewewerker zegt dat klachten die door hen ingediend worden nooit in behandeling worden genomen dus dat de medewerker dat helemaal niet had kunnen zeggen.
Nou het komt er dus op neer dat je geen enkele medewerker kan vetrouwen. Als je met kpn in zee gaat, laat alles vast leggen!!

Michelle 2 jan 2023
Reageer
R

Tevreden klant

In het verleden even een moeilijkheid gehad met een fout in de administratie van KPN, maar gelukkig is dat rechtgezet. En nu al jaren tevreden klant, alles in één, de prijs zou wat goedkoper kunnen, het is wel duur, maar de service en kwaliteit is wel goed. En nu over naar de glasvezel zal de kwaliteit alleen maar nog beter zijn.

Renee 27 dec 2022
Reageer
B

Werkt prima

Al jaren tevreden over de KPN.
Bij mijn ouders thuis eerst ADSL, daarna glasvezel.
Doet het altijd, eens in de 5 jaar gaat het modem stuk, maar dan binnen 2 dagen een nieuw binnen.
Bij het laatste nieuwe modem aanvragen kreeg ik zelfs de tip dat ze een actie hadden, bij het opnieuw afsluiten van het al bestaande abonnement, de rest van het abonnement 10% korting!
Al met al een aanrader dus

Bram 23 dec 2022
Reageer
R

Meest negatieve ervaring ooit

Wat ik meegemaakt heb KPN, is de meest negatieve ervaring die ik in mijn leven ervaren heb.

Glasvezel laten installeren in mijn huis, bijpassend ook een hussel aanbod genomen. Internet viel constant weg en daar is in totaal 4 keer een monteur langsgeweest. na de 2e monteur gaf ik aan dat het vermoedelijk weleens in de buitenlijn zou kunnen liggen, maar volgens KPN absoluut niet. Dus de kennis van de monteurs is van een bedroevend niveau. Je zit iedere keer met een ander persoon aan de lijn en bij iedereen mag je weer opnieuw je verhaal doen.

Uiteindelijk kreeg ik als compensatie een aanbod voor 9 maanden korting. Deze ging ik mee akkoord. Iets in het systeem was niet goed doorgelopen. Ik bellen naar KPN, 20 telefoontjes verder en een paar keer de verbinding verbroken met doorverbinden werd mij verteld dat helaas het contract welke ik in mijn mail had, niet meer geldig was. Maar ze konden me wel een "fantastisch" aanbod doen van 3 maanden korting. KPN heeft steekjes laten vallen bij het doorvoeren van mijn order en willen vervolgens niet erkennen dat zij een fout hebben gemaakt.

Opgesomd:
- Monteurs hebben weinig tot geen kennis.
- Klantenservice amateuristisch.
- Niemand heeft beslissingsbevoegdheid bij KPN.
- Lange wachttijden (onderbezet of veel klachten?).
- Ze doen er alles aan om je te houden met allerlei omwegen. Kan me voorstellen dat veel mensen zoiets hebben van "het is wel prima zo", maar voor mij zijn dit principekwesties.

Hopelijk lezen mensen dit voordat ze een contract afsluiten bij KPN. Mijn advies: ga NOOIT met deze partij in zee.

Gr,
Ronald

Ronald 8 dec 2022
Reageer
A

Kabelbreuk afspraak monteur

Kabelbreuk. Kpn moet een monteur langskomen, maar met kpn is geen contact te krijgen. 4 keer ruim een uur aan de telefoon gewacht op een telefonist. Twee maal na 1,5 uur werd domweg de hoorn erop gelegd. Twee keer een terugbelverzoek ingediend, maar teruggebeld worden ho maar. Naar diverse nummers gebeld en vaak wordt je eerst opgehangen alvorens hè überhaupt iemand aan de lijn krijgt. Om vervolgens geen hulp te krijgen, van het kastje naar de muur te worden verwezen en zelfs een reactie krijgen dat ze je niet kunnen helpen. Uiteindelijk op een wachtlijst voor een afspraak met een monteur geplaatst. Geen benul van het geval spoed (ik ben 41 weken zwanger, al een week contact aan het proberen te krijgen met kpn). Nee, gewoon wachten. Geen inzicht krijgen in wachttijden. Geen tegemoetkoming in internet. Wij kunnen zometeen onze familie en vrienden niet eens op de hoogte brengen van de geboorte van ons kindje.

Annemarije Vos 6 dec 2022
Reageer
P

Klantenservice welke klantenservice

Alles bij elkaar 1,5 uur aan de telefoon gezeten,heel mijn netwerk vernageld en nog niet goed geholpen.morgen maar weer eens proberen maar ze snappen er echt niks van bij de helpdesk, 0,0 technische kennis en toen ik aangaf dat ze ook mij wifiextenders(extra netwerken)gereset had zei ze nee hoor maar ik verbind u wel door toen kwam ik uit bij xs4all en die stuurde me weer terug.echt om te janken!

Patrick van Mechelen 5 dec 2022
Reageer
C

Tv

Gisterenavond had ik ineens geen zenders meer. Contact met KPN klantenservice, ik kreeg een zeer vriendelijke mevrouw te spreken. Zij nam alle tijd en liet ondertussen een flinke dosis humor zien. Zij is geboren of heeft gewoond op Costa Rica. Uiteindelijk is het probleem opgelost. Bij deze wil ik haar hartelijk bedanken. En KPN, houdt deze mevrouw in eren. Zij is een zeer positief visitekaartje voor KPN.

C.M Roos 30 nov 2022
Reageer
J

Transitie glasvezel succesvol

Al ruim 40 jaar ben ik klant van KPN, voorheen PTT. Niet alles verloopt vlekkeloos, maar doordat uiteindelijk altijd alles goed terechtkomt blijf ik KPN trouw, met name door hun goede helpdesk.

Hun producten en diensten gaan zeer met de tijd mee en daar lift ik graag op mee.

De laatste ontwikkeling - glasvezel heb ik derhalve ook maar omarmd.
De aanloop had veel hobbels; de afspraak tot buiten aansluiting ging tot 3x toe verkeerd, evenals de afspraak voor de aansluiting van glasvezel binnen.

Echter monteur Mark die alles binnen aan de praat moest zien te krijgen (had nog TV ontvangst met adaptors, oude experia box etc etc) heeft na 2,5 uur noeste arbeid, uitruil van materiaal met collega's die in de buurt aan het werk waren, alles perfect aan het werk gekregen.
Na installatie van 3 wifipunten, een nieuw modem, dubbel check van de 2 vaste telefoonlijnen en het stofzuigen van zijn werkplek heb ik hem innig dankbaar weer uitgelaten. Blij met KPN.

Jochems 10 nov 2022
Reageer
U

Zakelijk een maand geen internet

Klein zakelijk abonnement; bij verhuizing op tijd aangegeven dat ik ging verhuizen en internet op het nieuwe adres wilde. Was mogelijk om vooraf te regelen. Nee, toch niet, moest na de verhuizing, maar dan was het binnen 3 dagen rond. Nee toch niet, op zijn snelst 10 dagen. Na activatie zou het meteen werken. Nee, toch niet, modem doet het niet. Twee sessies bellen met de klantenservice, geen resultaat. Er kon een monteur komen, maar pas over anderhalve week. Eigen zaak, met een maand zonder internet!!! kan toch niet. Heb het maar anders opgelost.

UHO 5 nov 2022
Reageer
A

Oudere mensen in de steek laten

Mijn moeder van 84 wordt door kpn in de steek gelaten en niet serieus genomen. Door slinkse wijze heeft Ziggo haar een contract aangesmeerd waar ze niet voor getekend heeft. Afgelopen maandag had ze in eens geen telefoon,tv en internet meer. Uitgezocht waar dat aan lag en het was dus opgezegd door KPN omdat ze door Ziggo zou zijn overgenomen.Nu willen we dit teruggedraaid krijgen zodat ze weer bereikbaar is. Wat zegt kpn “ dat kan wel 5 dagen duren” ze hadden haar een mail gestuurd met de opzegging en daar had ze niet op gereageerd, nee ze is 84 jaar. Mijn moeder is dus 5 dagen niet bereikbaar en kan zelf ook niemand bereikbaar. Wat is er moeilijk aan ( ze heeft 14 dagen tijd te annuleren ) om het contract te resetten. Wat een slechte service

Albertina van der Heide 26 okt 2022
Reageer
Z

Spijt dat ik weer terug ben gegaan bij KPN

Zwaar teleur gesteld dat ik na 15 jaar weer terug ben gegaan bij KPN glasvezel internet en tv.
Afgesproken dat zij de kabel aansluiting gingen verzorgen tot de woonkamer op de 1ste etage en ik sterke wifi in heel mijn huis zou hebben, ik ging er niets van merken was mij beloofd..
Afspraak om over te stappen zou per 28 oktober gaan, 11 oktober hebben zij dat eenzijdig besloten en gedaan zonder overleg, ik had in eens geen internet en toen ik op onderzoek ging kijken in de meterkast kwam ik erachter dat zij het kastje niet goed hadden gemonteerd en daardoor geen verbinding maakte.
Heb dat maar zelf opgelost, anders had ik nog een extra dag moeten wachten op een monteur van KPN.
Abonnementskosten afgesproken eerste jaar €35,- per maand maar zij hebben €36,17 afgeschreven van mijn rekening.
Vandaag gebeld met klantenservice, kosten 10 cent per minuut
Eerst werd ik in de wacht gezet , na 5 minuten wachten werd opgenomen en na dat ik mijn verhaal heb gedaan, werd ik weer in de wacht gezet.
Die beste meneer vond het sneu dat ik het zo gegaan is, hij ging overleggen en zou terug komen met een oplossing, maar helaas na meer dan 5 minuten in de wacht werd helaas opgehangen.
een NUL ster wat mij betreft.

Zoubir 21 okt 2022
Z

Update,
Vandaag is een vriendelijke monteur geweest en alle problemen heeft opgelost gelukkig.
ik ben een tevreden klant.
KPN dank u wel voor de snelle service

Zoubir 24 okt 2022
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over KPN

KPN is een toonaangevend Nederlands telecombedrijf dat zich richt op de markt voor breedbandinternet, televisie, telefonie en mobiele communicatie. Het bedrijf biedt diverse pakketten aan voor consumenten en bedrijven, variërend van standaardpakketten tot uitgebreide pakketten met extra diensten. KPN is een betrouwbare en stabiele telecomprovider die gebruik maakt van een eigen netwerk en daarmee een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice en biedt daarnaast innovatieve producten en diensten aan, zoals cloudopslag en smart home-oplossingen. KPN heeft als doel om zijn klanten altijd en overal te verbinden en te ondersteunen bij hun digitale communicatiebehoeften.