hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

3.50/5.00 • 26 reviews
E

Ga zo door Hollands Nieuwe

2 maanden geleden overgestapt van de klantonvriendelijke Vodafone naar het geweldige Hollands Nieuwe
De overstap met nummer behoud is geruisloos gegaan, althans ik heb er niets van gemerkt. Geweldige klantenservice bij Hollands Nieuwe super snel antwoord en nog een paar extra wensen werden super snel uitgevoerd. Ze hebben ook mijn nummer gratis verhuisd. Wat ik fijn vind is de super snelle helpdesk. Ga zo door!
Conclusie, zoek je een snelle en goedkope telefoon en internet verbinding neem Hollands Nieuwe.

Edwin 14 aug 2020
Reageer
S

Heb al jaren een Sim Only abonnement van Hollandsnieuwe en ben er zeer blij mee. Voor 7 ,50 euro heb ik 2000MB internet wat volgens mij het goedkoopst is wat er mogelijk is. Service is altijd goed geweest want ik heb overal in Nederland prima bereik en de snelheid is tevens zeer goed. Omdat ik thuis Ziggo heb aangesloten krijg ik 1000MB extra internet en een extra Ziggo tv pakket! Kan er dus ook nog wel bij! Als je heel goedkoop en goed wilt is Hollandsnieuwe een super aanrader.

Sebastiaan Santing 9 sep 2020
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een snel groeiende en tevens een van de grotere Sim Only providers van Nederland. Gebruikers van deze telecomprovider kunnen genieten van het goede Vodafone netwerk. Naast Sim Only abonnementen is het ook mogelijk om een abonnement aan te gaan inclusief mobiel toestel tegen scherpe prijzen. Iedereen is welkom zonder kredietcheck met gratis nummerbehoud.

  • Nog niet geverifieerd