Telecom

GSMWEB.nl

30 reviews
50% positief
13% neutraal
37% negatief

GSMWEB.NL is al sinds 1998 dé onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. GSMWEB.NL heeft de voordeligste mobiele abonnementen van alle grote providers in Nederland. De nieuwste mobiele telefoons zijn altijd bij GSMWEB.nl verkrijgbaar. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van de beste abonnementen dus neem snel een kijkje of er voor jou een leuke deal bij zit.

Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Lebara


Reviews (30)

  • Tom

    Slechtste bedrijf ooit ga er NIET mee in zee

    Gsm besteld die ‘op voorraad’ staat. Vervolgens bericht dat levering ‘waarschijnlijk’ later volgt. Gebeld naar onvriendelijke klantenservice die je niet uit laat praten. Kunnen geen duidelijkheid geven. Weer gebeld later op de dag: toch weer levering enkele dagen uitgesteld. Gsm staat nog steeds als ‘op voorraad’ op de site, gewoon keihard gelogen want ze komt ‘misschien’ over 2 dagen binnen. Gevraagd voor duidelijke leverafspraak. Kunnen ze niet toezeggen en weer mag ik niet uitpraten. Vervolgens verbreekt men de verbinding.

    Tom 6 jan 2021

  • Ikke

    Iphone 12 oplichting

    Half oktober een Iphone 12 pro gekocht en volledig betaald. Zou de volgende dag in huis zijn.
    Vanuit GSMWEB is er nooooit meer communicatie geweest. Niet dat de telefoon betaald is, niet dat ik er recht op heb, biet dat de levering vertraagd is.
    Als ik ze bel sta ik standaard 40 minuten in de wacht met steeds een ander verhaal. Eerste keer (twee weken na bestelling:)
    Hij wordt binnen een week geleverd.
    Tweede keer, na die week: het is heel onwaarschijnlijk maar het zou twee weken kunnen duren.
    En nu hebben ze het over vier tot zes weken.

    Ik moet keer op keer de klantenservice bellen want zelf laten ze niks meer van zich horen.

    Gevraagd of ze een herroepingsformulier kunnen toesturen. Die is nu na drie weken nog steeds niet binnen.

    Ikke 7 dec 2020

  • Jelmer

    Gsmweb handige website

    Ik vind dit echt een hele handige website als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon of iets hiervoor nodig hebt.
    Je typt het in en even later krijg je verschillende mogelijkheden te zien, het kost niet veel dus dat is ook mooi.
    Als je in de stad naar een telefoonwinkel toe gaat voor iets soortgelijks dan durf ik te wedden dat je hier veel meer geld voor moet betalen.
    Dat hoeft natuurlijk niet erg te zijn, maar ik vind dat zonde en dat heb ik er persoonlijk niet voor over.
    Dus ik ben persoonlijk erg blij met gsmweb.nl en heb hier al meerdere keren een aankoop gedaan.

    Jelmer 27 sep 2020

  • H. Veening

    Geen gehoor gsmweb

    Ik heb hier een los toesten Apple iphone 8 plus gekocht maar tot op heden heb ik deze niet mogen ontvangen. Heb tevens gemaild maar krijg geen reactie. Hopelijk ben ik niet opgelicht want jullie prijs was goed, nu krijg ik toch kriebels in mijn buik want het duurt al 2 weken. Kan iemand gehoor geven aan mijn mails? Bedankt.

    H. Veening 24 aug 2020

  • Slimme Jan

    Gsmweb relatief goedkoper

    Ik snap niet dat je bij GSMweb goedkopere opties krijgt als dat je het via T-Mobile, KPN of Vodafone zelf besteld. Het is wel degelijk waar. Je zal verwachten van die mobiele bedrijven dat ze het fijn vinden als je het direct bij hen besteld zodat zij geen percentage hoeven over te dragen aan vergelijkers en reviewsites.
    Een Apple Iphone 11 Pro 64GB kan je bij GSMweb met T-mobile abonnement krijgen voor 52,50! Terwijl je op de T-Mobile site zelf 57,50 kwijt bent voor hetzelfde abonnement + telefoon.

    Slimme Jan 11 aug 2020

  • Jeroen

    slechte review voor gsmweb

    Ik wou dat het anders was, maar ik kan geen goede review voor gsmweb.nl schrijven, omdat ik hier niet tevreden over ben.
    Ik vind het een slechte website en ik vind dat mensen veel ter aanbieding krijgen op deze website.
    Gsmweb.nl doet zich voor als een luxe site met luxe producten, maar wat ik hier mis is het stukje klantenbinding en de uitleg die je in een telefoonwinkel krijgt wanneer je hier in levende lijve naartoe gaat.
    Dan kunnen ze je net even wat beter het verschil uitleggen tussen twee verschillende opties, het verschil waar je zelf online waarschijnlijk niet achter zou komen.

    Jeroen 9 apr 2020

  • Jill

    Gsmweb ervaring

    Ik heb mijn huidige telefoon besteld via gsmweb, maar ik weet niet of ik het wel nog een keer via deze wijze zou doen.
    Ik had er hier eentje uitgezocht maar werd daarna alsnog doorgestuurd naar een andere link, waar ik het uiteindelijk moest bestellen.
    Dit zijn voor mij wat te veel stappen, ik ga liever gelijk naar de site waar het ook besteld.

    Jill 30 jan 2020

  • Teun

    GSMweb.nl niet nodig

    Ik heb een website als GSMweb.nl niet nodig, zodra ik een nieuwe telefoon uit mag zoeken bij mijn abonnement dan ga ik naar de Vodafone winkel of website en dan doe ik dat daar.
    Mijn abonnement bevalt me nog steeds heel goed en die heb ik al jaaaaren zo, dus dat zal ook nog wel een tijd zo blijven denk ik.
    Iedere keer als ik mag verlengen dan kan ik het weer naar wens aanpassen en dat is zo gebeurt, dus ik heb dit soort dingen niet nodig.
    Maar ik snap dat het voor andere mensen, die willen vergelijken, heel erg prettig is.

    Teun 25 jan 2020

  • Roy

    Gsmweb.nl beoordeling

    Ik wou dat ik hier veel eerder van af had geweten. Wat een uitkomst zeg echt ideaal. Ik heb het al meerdere mensen aangeraden en dit zal ik ook blijven doen. Hier heb je heel snel een nieuwe telefoon met abonnement uitgezochte dat lukt je ergens anders niet zo snel.

    Roy 24 jan 2020

  • Mick

    GSMWEB.NL prijsvergelijker

    Deze website is echt een ideale prijsvergelijker wanneer je op zoek bent naar een nieuw abonnement voor je mobiele telefoon en je niet perse bij één provider wilt blijven en dat het je verder niet zo veel uitmaakt waar je zit.
    Op GSMWEB.NL zie je bijna alle providers en hun aanbiedingen van dat moment naast elkaar zodat je een goed beeld hebt van wat er mogelijk is en dan kun je zelf rustig kijken wat je graag wilt qua abonnement en de prijs die je hier maximaal voor wilt betalen en of dat haalbaar is.
    Op deze manier hoef je niet alle websites van de verschillende providers af te struinen om het zo te gaan vergelijken, maar hier kan dit in één oogopslag, ik ben wel fan.

    Mick 21 jan 2020