GSMWEB.nl

GSMWEB.nl

2.75/5.00 • 41 reviews
d

Lijken wel oplichterspraktijken bij GSMweb

Helaas kan ik geen negatieve sterren geven. Tja ze waren de goedkoopste. Helaas ben ik kortzichtig geweest en niet even gegoogled op GSMweb. Wat mij tegenvalt is dat ik vertrouwen had in trusted reviews. Dit blijkt ook de enige positieve reviewsite te zijn. En zo stom ik ben op basis hiervan een Samsung s21 Ultra met Vodafone abonnement aangeschaft.
Het afsluiten is het enige wat gesmeerd ging. Binnen no-time contract afgesloten bij Vodafone. De Samsung S21 ultra was op voorraad. Dus wat kan er fout gaan.
GSMweb laat na het afsluiten niks meer horen, op e-mail word niet gereageerd (terwijl ik in een telefoongesprek begrijp dat ze wel gelezen worden)
Na een week krijg ik te horen dat de telefoon klaar voor verzending staat.
Na betaling van de telefoon. (Ja dit is best een fors bedrag) word de telefoon verzonden.
Ik krijg inderdaad s'avonds een track&trace van GSMweb, en later verschijnt de zending als ontvangen bij PostNL.
Helaas blijft het hierbij. Elke dag krijg ik de melding dat het bezorgmoment is gewijzigd. 4e dag op rij iemand moeten regelen om het pakket op te kunnen vangen en te laten tekenen.
Elke dag met onvriendelijke lui van GSMweb aan de telefoon. Welke doodleuk aangeven, dat het pakket als vermist is op gegeven, en er een onderzoek word gestart door PostNL. Als ontvangende klant sta je dus met lege handen, en een flinke schuld. Als je de berichten zo her en der leest.Weet je dat dit een lange weg gaat worden.
GSMweb geeft niet thuis. En op de vraag of ze mij een nieuwe zending willen doen. Krijg ik te horen dat dat niet kan. Ze willen het onderzoek afwachten. Voor mij onacceptabel omdat mijn telefoon stuk is gegaan.
Aangegeven bij GSMweb dat als ze niks kunnen toezeggen, of een nieuwe telefoon willen toezenden. Ik de koop en Vodafone overeenkomst wil ontbinden. Hier gaan ze niet mee akkoord, en blijven weren met het onderzoek van PostNL. Op mijn aangeven dat dit volgens een Jurist een wettelijk recht is. Het gesprek werd hierop uiterst onvriendelijk. En de verbinding werd verbroken.
Bij deze dus onze rechtsbijstand in werking moeten zetten.

de Jager 16 jun 2021
Reageer
S

Volgens mij is 1 ster vrij negatief hahaha. Wel spijtig om te lezen dat bedrijven blijkbaar zo omgaan met hun klanten en eigenlijk geen oplossing zoeken. Als de oplossing te lang duurt gaan ze al gauw boos en onvriendelijk worden. Dit zie je overal eigenlijk wel. Iedere service medewerker wordt getraind dat ze altijd aardig moeten blijven maar ondertussen...

Simar 16 jun 2021
P

Abonnement met toestel

Ik heb een abonnement met toestel genomen via gsmweb. De overstap van vodafone naar kpn was geen enkel probleem. Ik heb voor gsmweb gekozen omdat het toestel er een stukje goedkoper was. Na het afsluiten van het abonnement had ik mijn nieuwe telefoon snel in huis. Alles lijkt gewoon goed en de telefoon werkt perfect. Ook heb ik nog contact gehad via de klantenservice en ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. De reden hiervoor was dat ik wat vragen had met betrekking tot de overstap en nummerbehoud. Ik heb verder niks negatiefs te melden over gsmweb. Ze doen gewoon wat ze moeten doen.

Pieter 22 mei 2021
Reageer
N

Telefoon besteld i.c.m. zakelijk abonnement. Snel en correct geleverd. Wel hadden ze een administratieve fout gemaakt waardoor ik meerdere contracten had bij de provider van het abonnement. Na wat contact is dit keurig opgelost door GSMweb.

Door de scherpe prijs, snelle levering en het correct afhandelen van het probleem, 5 sterren recensie ben ik het 100% mee eens.

Nick 28 aug 2021
K

Misleidende reclame

Paar dagen abonnement afgesloten niet willen annuleren!
We hebben contact met gsmweb en ze willen nog steeds niet annuleren. De oplossing of de claim voor oordopjes en smartwach regelen of het abonnement en toestel terugnemen
Wat we willen of de claim voor oordopjes en smartwacht regelen of alles terugnemen en dan kunnen we dit zelf gaan claimen

Kudadi 10 mei 2021
Reageer
Y

Hele slechte service en medewerkers.
Telefoon wordt vaak verzonden voor reparatie maar komt terug zonder dat het gerepareerd is.

Medewerkers aan de lijn met name Emma spreekt heel onbeschoft met cliënten.
Toestel moet je altyd op eigen kosten verzenden en alsnog komt t terug zonder reparatie.
Hele slechte zaak en service en ik zal het aan niemand aanraden.

Yasir Hamid 28 mei 2021
K

Bovenstaande review is van mij, had een Samsung z fold 2 geen Europees toestel verkocht!
Paar dagen abonnement afgesloten niet willen annuleren!
We hebben contact opgenomen met gsmweb en ze willen nog steeds niet annuleren. De oplossing of de claim voor oordopjes en smartwach regelen of het abonnement en toestel terugnemen

Gewenste Oplossing
de claim voor oordopjes en smartwach regelen of het abonnement en toestel terugnemen zoals het vermeld is

Kudadi 30 mei 2021
J

Besteld op Gsmweb maar niets ontvangen

Op 6 april heb ik een Samsung A52 besteld, kleur wit. Levertijd volgens de website 1 á 2 dagen. Op 9 april had ik mijn bestelling nog steeds niet binnen. Bijna dagelijks gebeld naar een zeer onbeschofte medewerkster van de "klantenservice". Als je een opmerking maakt over de bestelling dan wordt de verbinding verbroken. Ze blijft zeggen "de telefoon komt morgen binnen". Dat heeft ze 14 dagen vol gehouden. Op 22 april heb ik voor de 15de keer gebeld en gezegd dat ik de telefoon niet meer hoef te hebben en dat ik mijn geld terug wil.
Op vrijdag 23 april heb ik dezelfde telefoon besteld bij Bol.com, gewoon op voorraad, en deze werd netjes de volgende dag bij mij thuis afgeleverd. Dit is de allerlaatste keer geweest dat ik iets bij GSMweb besteld heb. Wat een waardeloos bedrijf, en nou druk ik mij nog netjes uit. Helaas kan ik niet 0 sterren geven want 1 ster is nog echt teveel.

Jacky 26 apr 2021
Reageer
J

Om nog even een aanvulling te geven op mijn review. Zij hebben totaal geen toestellen op voorraad. Ik heb een toestel besteld dat op voorraad zou zijn, levertijd 1 a 2 dagen. Na 16 dagen heb ik gevraagd om mijn geld terug te storten omdat het nog steeds niet op voorraad was. Een medewerker aan de "Klantenservice" die nog nooit van het woord service heeft gehoord. Wat een onvriendelijk persoon, die mocht bij mij de wc nog niet schoonmaken. Voor mij nooit meer GSM web. Bah. Ik kan Bol.com en Mobiel.nl aanbevelen, daar kan je tenminste op vertrouwen.

Jacky 26 apr 2021
Y

Loze beloften

iPhone 12 128gb blue graphite besteld (04-02-21).
Kreeg bevestigingsmail waarin stond dat als ik een accessoire bestel deze geleverd zou worden met het toestel.
Heb een screenprotector besteld.

Dag later wilde ik graphite wijzigen naar blue.
Dit kon. Toen werd ook gezegd zodra het toestel binnen is wordt deze verzonden. Dit kon nog een week duren. Volgens de medewerker stond dat 04- 02 niet op de site. Dus als ik 4-02 bestel moet ik weken wachten. 5 wordt het in 1 á 2 geleverd ?!. Het staat er nog steeds.

Gemeld dat de bestelling geannuleerd moet worden.
Moest een formulier invullen en opsturen. Dit gedaan.
Bij Belsimpel een bestelling gedaan. Daar werd gemeld dat gsmweb eerst de reservering moest opheffen.
Aanvragen gaat soepel. Maar dit stoppen duurt inmiddels al 4 dagen.
Kpn gebeld, zij kunnen niks voor mij betekenen.
Krijg ik vandaag de screenprotector binnen!?
Gebeld naar gsmweb. Heel verhaal van de medewerker. Terwijl ik wijs op wat in de mail staat. "We sturen deze dan mee met de rest van je bestelling." Ik heb geen toestel binnen gehad 🤦🏾‍♂️.

Kreeg een mail binnen dat ik het terug kan sturen. Moet ik ook nog verzendkosten betalen voor een fout welke gsmweb heeft gemaakt.

He-le-maal klaar met gsmweb.

YoD 9 feb 2021
Reageer
J

zeer slechte service bestel hier geen telefoon.
wacht al 12 weken op de iphone 12 pro.
klantenservice is ook zeer slecht zeggen alleen maar excuses levertijd is nog 2 a 3 weken elke keer en komen niet met oplossingen.
klacht indienen heeft ook geenzin die nemen ze niet inbehandeling. zeer teleurgesteld in gsmweb !!!!

Jiannis 7 apr 2021
J

Bespaar je de moeite en koop hier niets

Bespaar je de moeite en ergenis, en sla deze winkel gewoon over. Ik had hier een kpn abonnement met een samsung telefoon en een gratis smart watch er bij. Op hun site stond dat de telefoon direct uit voorraad leverbaar was.. helaas na de bestelling officieel te maken een mail: het door uw gekozen model is helaas niet op voorraad komt bij ons over 5 werkdagen binnen. Weer op hun site gekeken.. en ja hoor gewoon direct uit voorraad leverbaar. Een paar dagen wachten op een toestel maakt me niet uit. Maar vermeld dit gewoon. Ik heb er achteraan gebelt hoe dit zat. En niet echt een zinnig antwoord op gekregen. Maar goed na een dikke week het toestel binnen. Maar zonder het horloge. Weer bellen. Ja die moet u zelf aanvragen... oke hoe dan? Netjes uitgelegt en ze stuurden mij de link door.. helaas deze aktie was al een maand verlopen. Al met al een verkeerde link ontvangen. Goed kan. Volgende link afgekeurd deze winkel is niet aan deze aktie verbonden. Weer bellen krijg je te horen dat ik het zelf met kpn of samsung maar moet regelen... nou nee jullie verkopen mij deze aktie. Los het op.. na heel veel bellen aangezien gsmweb nergens zelf op terug komt wat ze wel beloven. Inmiddels na 2 maand toch het horloge ontvangen. Al met al een hoop ergenis en zou het liefste maar 1 ster geven. Maar goed uit eindelijk gekregen wat de bedoeling was

J. Huisman 9 feb 2021
Reageer
T

Slechtste bedrijf ooit ga er NIET mee in zee

Gsm besteld die ‘op voorraad’ staat. Vervolgens bericht dat levering ‘waarschijnlijk’ later volgt. Gebeld naar onvriendelijke klantenservice die je niet uit laat praten. Kunnen geen duidelijkheid geven. Weer gebeld later op de dag: toch weer levering enkele dagen uitgesteld. Gsm staat nog steeds als ‘op voorraad’ op de site, gewoon keihard gelogen want ze komt ‘misschien’ over 2 dagen binnen. Gevraagd voor duidelijke leverafspraak. Kunnen ze niet toezeggen en weer mag ik niet uitpraten. Vervolgens verbreekt men de verbinding.

Tom 6 jan 2021
Reageer
S

Een refurbished Iphone X A-grade besteld. Deze ontvangen maar er zitten absoluut gebruikssporen op. Inmiddels 5 keer gebeld maar ze blijven volhouden dat de telefoon ter reparatie op gestuurd moet worden en dat duurt 2 weken.
Ze hebben i.p.v een A-grade een pruts-grade geleverd maar ze blijven volhouden dat deze niet omgeruild kan worden maar gerepareerd moet worden. Slaat nergens en een klantgerichte reactie blijft uit.... Nooit nooit iets kopen bij gsmweb.nl, zeer slechte service !

Stijn 7 mrt 2021
I

Iphone 12 oplichting

Half oktober een Iphone 12 pro gekocht en volledig betaald. Zou de volgende dag in huis zijn.
Vanuit GSMWEB is er nooooit meer communicatie geweest. Niet dat de telefoon betaald is, niet dat ik er recht op heb, biet dat de levering vertraagd is.
Als ik ze bel sta ik standaard 40 minuten in de wacht met steeds een ander verhaal. Eerste keer (twee weken na bestelling:)
Hij wordt binnen een week geleverd.
Tweede keer, na die week: het is heel onwaarschijnlijk maar het zou twee weken kunnen duren.
En nu hebben ze het over vier tot zes weken.

Ik moet keer op keer de klantenservice bellen want zelf laten ze niks meer van zich horen.

Gevraagd of ze een herroepingsformulier kunnen toesturen. Die is nu na drie weken nog steeds niet binnen.

Ikke 7 dec 2020
Reageer
J

Gsmweb handige website

Ik vind dit echt een hele handige website als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon of iets hiervoor nodig hebt.
Je typt het in en even later krijg je verschillende mogelijkheden te zien, het kost niet veel dus dat is ook mooi.
Als je in de stad naar een telefoonwinkel toe gaat voor iets soortgelijks dan durf ik te wedden dat je hier veel meer geld voor moet betalen.
Dat hoeft natuurlijk niet erg te zijn, maar ik vind dat zonde en dat heb ik er persoonlijk niet voor over.
Dus ik ben persoonlijk erg blij met gsmweb.nl en heb hier al meerdere keren een aankoop gedaan.

Jelmer 27 sep 2020
Reageer
H

Geen gehoor gsmweb

Ik heb hier een los toesten Apple iphone 8 plus gekocht maar tot op heden heb ik deze niet mogen ontvangen. Heb tevens gemaild maar krijg geen reactie. Hopelijk ben ik niet opgelicht want jullie prijs was goed, nu krijg ik toch kriebels in mijn buik want het duurt al 2 weken. Kan iemand gehoor geven aan mijn mails? Bedankt.

H. Veening 24 aug 2020
Reageer
I

Is nu een jaar later, heb je inmiddels de IPhone 8 mogen ontvangen of mogen we aannemen dat je bent opgelicht? Heb zelf nog nooit gehoord van GSMWEB maar zag wel wat goede aanbiedingen voor mij voorbij komen. Dus even afwachten of het geen oplichting is. Zag wel mooie deals op de site dus, vertel het me. :D

Ireen 1 okt 2021
S

Gsmweb relatief goedkoper

Ik snap niet dat je bij GSMweb goedkopere opties krijgt als dat je het via T-Mobile, KPN of Vodafone zelf besteld. Het is wel degelijk waar. Je zal verwachten van die mobiele bedrijven dat ze het fijn vinden als je het direct bij hen besteld zodat zij geen percentage hoeven over te dragen aan vergelijkers en reviewsites.
Een Apple Iphone 11 Pro 64GB kan je bij GSMweb met T-mobile abonnement krijgen voor 52,50! Terwijl je op de T-Mobile site zelf 57,50 kwijt bent voor hetzelfde abonnement + telefoon.

Slimme Jan 11 aug 2020
Reageer
S

Wat ik enorm handig vond is dat je hier gewoon lekker telefoons en verschillende abonnementen kunt vergelijken voordat je ergens aanvast zie waar je later spijt van krijgt. Dus ook al is je vorige abonnement nog niet eens afgelopen, begin vast lekker met rondstruinen op GSMweb en dan is de kans groot dat je al iets nieuws hebt gevonden voor wanneer het zo ver is en je moet gaan verlengen of overstappen.

Stefan 15 dec 2020
J

slechte review voor gsmweb

Ik wou dat het anders was, maar ik kan geen goede review voor gsmweb.nl schrijven, omdat ik hier niet tevreden over ben.
Ik vind het een slechte website en ik vind dat mensen veel ter aanbieding krijgen op deze website.
Gsmweb.nl doet zich voor als een luxe site met luxe producten, maar wat ik hier mis is het stukje klantenbinding en de uitleg die je in een telefoonwinkel krijgt wanneer je hier in levende lijve naartoe gaat.
Dan kunnen ze je net even wat beter het verschil uitleggen tussen twee verschillende opties, het verschil waar je zelf online waarschijnlijk niet achter zou komen.

Jeroen 9 apr 2020
Reageer
J

Gsmweb ervaring

Ik heb mijn huidige telefoon besteld via gsmweb, maar ik weet niet of ik het wel nog een keer via deze wijze zou doen.
Ik had er hier eentje uitgezocht maar werd daarna alsnog doorgestuurd naar een andere link, waar ik het uiteindelijk moest bestellen.
Dit zijn voor mij wat te veel stappen, ik ga liever gelijk naar de site waar het ook besteld.

Jill 30 jan 2020
Reageer
T

GSMweb.nl niet nodig

Ik heb een website als GSMweb.nl niet nodig, zodra ik een nieuwe telefoon uit mag zoeken bij mijn abonnement dan ga ik naar de Vodafone winkel of website en dan doe ik dat daar.
Mijn abonnement bevalt me nog steeds heel goed en die heb ik al jaaaaren zo, dus dat zal ook nog wel een tijd zo blijven denk ik.
Iedere keer als ik mag verlengen dan kan ik het weer naar wens aanpassen en dat is zo gebeurt, dus ik heb dit soort dingen niet nodig.
Maar ik snap dat het voor andere mensen, die willen vergelijken, heel erg prettig is.

Teun 25 jan 2020
Reageer
R

Gsmweb.nl beoordeling

Ik wou dat ik hier veel eerder van af had geweten. Wat een uitkomst zeg echt ideaal. Ik heb het al meerdere mensen aangeraden en dit zal ik ook blijven doen. Hier heb je heel snel een nieuwe telefoon met abonnement uitgezochte dat lukt je ergens anders niet zo snel.

Roy 24 jan 2020
Reageer
G

Dit is nog eens een goede website voor telecom aanbieders.
Als je een nieuwe provenier dient en je hebt geen idee welke het best bij jou past dan is deze perfect.
Maar als je een goede provider hebt en die bevalt naar behoren, dan is een website als deze overbodig en kun je gewoon verlengen.
Dus ik kan me goed voorstellen dat dit iets is waar de meningen duidelijk over verdeeld zijn.
Ik hoor bij de groep positieve mensen, want ondanks dat ik een prima provider heb, ben ik altijd op zoek naar iets beters en goedkopere.

Giel 7 okt 2020
M

GSMWEB.NL prijsvergelijker

Deze website is echt een ideale prijsvergelijker wanneer je op zoek bent naar een nieuw abonnement voor je mobiele telefoon en je niet perse bij één provider wilt blijven en dat het je verder niet zo veel uitmaakt waar je zit.
Op GSMWEB.NL zie je bijna alle providers en hun aanbiedingen van dat moment naast elkaar zodat je een goed beeld hebt van wat er mogelijk is en dan kun je zelf rustig kijken wat je graag wilt qua abonnement en de prijs die je hier maximaal voor wilt betalen en of dat haalbaar is.
Op deze manier hoef je niet alle websites van de verschillende providers af te struinen om het zo te gaan vergelijken, maar hier kan dit in één oogopslag, ik ben wel fan.

Mick 21 jan 2020
Reageer
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over GSMWEB.nl

GSMWEB.NL is al sinds 1998 dé onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. GSMWEB.NL heeft de voordeligste mobiele abonnementen van alle grote providers in Nederland. De nieuwste mobiele telefoons zijn altijd bij GSMWEB.nl verkrijgbaar. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van de beste abonnementen dus neem snel een kijkje of er voor jou een leuke deal bij zit.

  • Geverifieerd bedrijf