GoVolt

GoVolt

3.1 reviewscore • 57 reviews
I

Goede offerte maar wil graag iets meer overleg

Ik ben wel positief over GoVolt hoor, laat dat voorop stellen. Hele goede offerte gekregen waarbij ik helaas het niet eens ben over waar de zonnepanelen worden geplaatst (symmetrie vind ik belangrijk). Heb hier ook nog geen zeggenschap in gehad, zal vast wel kunnen als je echt akkoord gaat met de offerte. Iets meer overleg zal dan ook wel fijn zijn want qua prijzen en gehele opzet van de offerte is niets mis mee. Ze nemen er in ieder geval wel de tijd voor om een goed beeld te geven wat je kan verwachten aan besparing en kosten.

Irene 7 jan 2022
Reageer
B

Zonnepanelen offerte aangevraagd

Ik heb ook een offerte aangevraagd en het ziet er wel goed uit. Heb met Govolt afgesproken dat ik hierop terug kom rond Maart April. lijkt me wat logischer dan met hartje winter zonnepanelen te plaatsen. Ik wist trouwens niet dat er een houdbaarheidsdatum aan zonnepanelen zitten en dat ze in principe ieder jaar iets minder stroom leveren. Des te beter is het om net voor de zomer ze te plaatsen zodat ze meteen hun werk goed kunnen doen. Ook leuk dat ze via een Google Maps image al precies kunnen laten zien waar ze de zonnepanelen willen gaan plaatsen. Ik had hierop nog wel wat aanmerkingen want het moet er wel een beetje mooi uitzien vind ik. Dat kon allemaal wel volgens Govolt dus prima tot dusver. Zodra ik de zonnepanelen heb laten plaatsen zal ik hierop nog een reactie sturen over hoe het is gegaan.
Geef ze voor nu 5 sterren. De offerte is heel mooi overzichtelijk opgebouwd, zoals trouwens hieronder in een review staat omschreven door iemand anders.

B. Vermeer 9 dec 2021
Reageer
S

Offerte GoVolt.nl

Ik heb er totaal geen eieren van gegeten dus heb bij verschillende bedrijven een offerte aangevraagd voor zonnepanelen. In de offerte van GoVolt.nl heb ik onderstaande punten duidelijk gekregen:

- opbrengst voor de komende 25 jaar
- besparing voor de komende 25 jaar
- het op maat geadviseerde zonnepanelen systeem
- legplan
- informatie over de aangeboden producten
- informatie over de installatie

Verwachte opbrengst zou voor mijn situatie 3.574 kWh zijn, een besparing van € 964,98 euro het eerste jaar. Besparing na 25 jaar zou € 25.613,39 moeten bedragen en de terugverdientijd is ongeveer 5 jaar.
Staan nog enkele milieubesparingen bij maar daar doe ik het niet voor, sorry maar gaat toch echt om mijn eigen portemonnee.

Het aanbod betreft 11 zonnepanelen van Trina Solar met een omvormer SolarEdge. Je kan alle opbrengsten monitoren op je smartapparaat. Betreft een volledige all-inclusive installatie waarbij kabels mooi worden weggewerkt en worden aangesloten in de meterkast, waar ze ook een extra groep gaan aanmaken. Montage is binnen 4-6 weken en je krijgt een gratis BTW-teruggave service.

Kostenplaatje is € 5.082,64 zonder BTW en € 6.150,00 inclusief BTW. Het is mogelijk dit te financieren bij Santander als je het niet in 1 keer kunt betalen. Betaal je natuurlijk wel rente over.

Wat is peroonlijk mooi vind is dat ze een plaatje van bovenaf van je huis meesturen waarop de zonnepanelen al op staan. Zo kan je zien waar ze komen. Staat verder nog onderaan de offerte welke zonnepanelen het precies zijn, wat het totaalvermogen en het gewicht is en nog meer van zulke info. Zelfde met de omvormer.

Heb de offerte zo goed mogelijk vertaald en hopelijk hebben jullie hier iets aan. Had hem wel wat later dan verwacht maar dat kwam doordat er een weekend tussen zat. Van alle zonnepaneelbedrijven is de offerte van GoVolt.nl het beste geformuleerd en hebben tevens de snelste levertijd.

Groetjes Simaro

Simaro 2 nov 2021
Reageer
W

GoVolt positief maar toont geen prijzen op website

Wij besparen ongeveer 1000 euro per jaar aan energie! Zonder te overdrijven, hier staat natuurlijk wel een kostenplaatje tegenover en dit kan wel erg variëren qua aankoopprijzen van je zonnepanelen. Denk dus goed na en vraag bij minimaal 3 aanbieders een offerte op. Dit is meestal vrijblijvend. Wij zijn hierdoor uit gekomen bij GoVolt, deze was het goedkoopste en kwamen vrij snel met een definitief voorstel. Moet wel eerlijk bekennen dat er ook veel bedrijven waren die prijzen toonden op de website, in tegenstelling tot GoVolt. We waren dus bijna naar een andere partij gegaan. Maakt weinig uit waar je ze besteld, zolang het maar goed wordt aangesloten en je de juiste prijs pakt.

Ik geef GoVolt 3 sterren. Ze hebben bij ons alles goed aangesloten namelijk. Enige jammere vond ik in het begin dat ze geen prijzen toonden op de website. De chat werd ook niet beantwoord. Mijn man had een offerte aangevraagd via de website en vanuit daar ging het lopen.

Wendy 29 okt 2021
M

Die chat mogen ze inderdaad wel opzeggen, waar slaat dat op? Ik kreeg ineens een melding op de website dat iemand met me wilde chatten dus ik opende de chat, stond er: Kunnen wij u helpen met uw keuze? Dus ik reageer daarop van ja graag. Uren later nog steeds niks gehoord. Ga dan ook niet met me chatten dom volk.

Marissa 30 okt 2021
A

Zelf zonnepanelen plaatsen van GoVolt

Na lang getwijfeld te hebben, heb ik toch gekozen voor zonnepanelen van GoVolt. Het is een erg fijn bedrijf om mee te werken. De communicatie ging vlot en ze waren erg meedenkend. Daarnaast was de prijs ook erg goed. Veel beter kun je het niet treffen.

Wij hebben er voor gekozen om de zonnepanelen zelf te plaatsen en dit was goed te doen. Alle materialen waren netjes op tijd gebracht. Keurig in de garage uitgeladen en neergezet. Het viel mij meteen op dat de materialen van een goede kwaliteit zijn, wat natuurlijk wel heel fijn is om te weten. Als techneut lukte het wel om de zonnepanelen op het dak te plaatsen, maar voor de mindere techneuten onder ons kan een installatie handleiding niet kwaad. Dit wil ik dan ook als tip meegeven. Natuurlijk kun je de zonnepanelen ook laten plaatsen door GoVolt, maar sommige mensen willen ze ook graag zelf op hun dak leggen. Dit kan soms nog best een gepuzzel zijn.

Ik kan iedereen aanraden die zonnepanelen wilt om deze af te nemen bij GoVolt. Heel goed bedrijf die beloven wat ze zeggen en de communicatie is zeer goed te noemen.

Aart 21 sep 2021
R

Communicatie zeer goed? Er staat op de homepagina een chat icoontje met de tekst: binnen 2 minuten heb je reactie. Ik wacht nu al een uur en heb nog geen antwoord op een hele simpele vraag. Die chat werkt duidelijk niet dus hoe kan de communicatie dan goed zijn?

Rianne 29 sep 2021
H

GoVolt zonnepanelen

GoVolt heeft 18 zonnepanelen geïnstalleerd op m'n dak. Na de offerte ging alles razendsnel. De zonnepalen zijn zeer deskundig geïnstalleerd en ze gebruikten kwalitatieve materialen. Heel erg blij dat ik voor GoVolt heb gekozen! Wat mij erg beviel is dat ze goed meedenken. Zelf had ik al wat ideeën en samen zijn we tot de perfecte oplossing gekomen voor mijn situatie. Hoe vaak zie je dit nog bij bedrijven? Vaak moet alles snel en krijg je geen deskundig advies. Als je al advies krijgt is het vaak van iemand van de klantenservice die geen verstand van de materie heeft. Dit is bij GoVolt zeker niet het geval! Prettige communicatie en ze weten heel goed waar ze het over hebben. Verder hebben ze zeer vakkundig personeel die heel precies te werk gaan. GoVolt verdient een grote pluim.

Henk 11 sep 2021
Reageer
T

Zonnepanelen besteld bij GoVolt

Wij hebben zonnepanelen besteld bij GoVolt! We kregen al maanden lang brieven in de bus van potentiele zonnepaneelaanbieders die je dan kon huren. Door corona zijn we toch eens gaan nadenken en zijn we tot de conclusie gekomen dat dit wel iets voor ons zou zijn. We verbruiken best veel energie omdat ik thuis werk en daarbij willen we graag wat kosten besparen. Gelijk op de homepage van GoVolt (kwamen via Google op de website) kan je jouw postcode invullen en zie je meteen of het mogelijk is om zonnepanelen op jouw huis te installeren door een zogenaamde dakscan. Je krijgt hierna een resultaat per e-mail toegestuurd. Meteen het bedrijf even gemaild om verder te communiceren over hoe en wat. Nu zijn er dus 6 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd! Een gasloos huis komt nu wel erg dicht in de buurt voor ons. De overstap naar meteen een warmtepomp was ons te duur dus dit is voor ons de perfecte middenweg.

Tim 9 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over GoVolt

GoVolt streeft ernaar om hun klanten de beste zonnepaneleninstallatie te bieden tegen de laagste prijs. Op deze manier willen ze steeds meer mensen laten profiteren van hun eigen opgewekte energie. Ze geloven in de kracht van duurzame energie uit zonnepanelen en dragen zo bij aan een beter milieu en lagere energiekosten. Bij GoVolt staat service, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal. Ze hechten veel waarde aan het leveren van duurzame oplossingen die zowel het milieu als de portemonnee ten goede komen. Met GoVolt kies je voor een betere toekomst en een duurzamere levensstijl.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://govolt.nl
  • info@govolt.nl