F

Prima bedrijf niks te klagen

Maak nu 2 jaar gebruik van de Energiedirect.nl diensten omtrent gas en energie. Prima bedrijf die de afspraken goed nakomt. Hiervoor had ik een 3 jarig abonnement bij Essent wat ook prima was overigens maar nu betaal ik ongeveer 200 euro minder op jaarbasis. Kan dus wel uit! Zal voor iedereen anders zijn qua huissituatie en dergelijke dus even een goede vergelijker raadplegen en je komt al een heel eind. Moet ook eerlijk zeggen dat als mijn abonnement verloopt ik gewoon weer ga kijken waar ik het goedkoopste uit ben en dan overstappen indien Energiedirect niet het goedkoopste is. Energie is energie, toch?

Ferdinand 16 mrt 2020
Reageer
M

Energiedirect geld terug

Erbij weer een jaar voorbij en dan vind ik het altijd spannend als het moment er aan komt dat we te horen krijgen of we wat bij moeten betalen of wat terug krijgen van de energie maatschappij en hoeveel dit dan is. Vorig jaar moesten we heel wat bij betalen en hier zijn we erg van geschrokken. We hebben toen drastische maatregelen getroffen in ons huishouden, maar hebben ook het maandbedrag dat we betalen iets opgehoogd. Al met al heeft dit goed gewerkt, want gisteren hebben we bericht gekregen dat we dit keer niets hoeven bij te betalen, maar dat we zelfs €28,- terug krijgen van energiedirect. Nou, gelukkiger kun je me niet maken want ik zag alweer zo’n horror rekening voor me, net als vorig jaar, waarbij ik mijn halve maandloon kon inleveren.

Maar heel fijn dat Energiedirect ons heeft geholpen met het berekenen van wat voor maandbedrag dan goed voor ons zou zijn, zodat we niet aan het eind van zo’n jaar de schrik van ons leven (beetje overdreven) krijgen.

Merel 7 feb 2020
Reageer
V

energiedirect goed

Energiedirect heeft een hele handige website waarop je precies kunt berekenen hoeveel je per maand kwijt bent.
Je moet dan je woonplaats invullen en hoeveel je verbruikt etc. en dan krijg je precies een overzicht van wat je dan moet betalen.
Zelf vind ik dit heel erg handig en zo kun je ook een beetje de verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voordat je een keus maakt waar je een ruime tijd aan vast zit.
Er zijn meer leveranciers die dit doen hoor dus daarin onderscheiden ze zich niet heel erg van de andere leveranciers, maar er zijn ook leveranciers die dit niet doen en dan is dit wel een heel stuk beter.
Verder is dit gewoon een keurige leverancier die levert wat ze beloven en waar wij verder weinig aanmerkingen op hebben.

Victor 5 jan 2020
Reageer
O

Overstap scheelt honderden euros

Hele fijne service van Energiedirect. Zo zie je maar dat je vaak bij een dochteronderneming een betere service krijgt dan bij de big boys. Tevens betaal je minder, hoe gek het ook klinkt. Sinds dit jaar zijn de prijzen flink omhoog gevlogen dus heb in januari onze situatie nog eens goed bekeken en door wat vergelijkingssites gehaald en wat blijkt, het scheelt enkele honderden euros om een overstap te maken naar energiedirect en nogmaals, ik ben er blij mee. Alles is hetzelfde als vroeger, de energieleverancier haalt geld van onze rekening en levert gas en energie, alleen dan goedkoper. Ik kan iedereen aanraden om eens goed naar een vergelijker te gaan kijken, je eigen huissituatie in te vullen en kijken welke het beste uit de bus komt. Dit varieert ook nog eens iedere maand of jaar dus ik ga ieder jaar kijken of er een betere optie voor mij is, zeker omdat overstappen geen enkele moeite is. Je nieuwe leverancier regelt dat gewoon voor je.

Onix 21 jun 2019
V

Bij dit soort dingen, als energie, maar ook bij internet en tv en dergelijke, is het het handigste om over te stappen wanneer er een goede aanbieding is. Dat kan je dan inderdaad honderden euro's per jaar schelen, hier hebben wij ook dankbaar gebruik van gemaakt. Je moet zoiets dus niet overhaasten, maar je kans goed afwachten en dan je kans grijpen wanneer het zo ver is en er een goede aanbieding voorbij komt.

Victor 5 jan 2020
H

Energieleverancier let op

Bij een energieleverancier draait het in theorie alleen om de prijzen, ga daarom altijd bij een energiebedrijf zoals EnergieDirect die gebruik maakt van andere grotere aanbieders haar aansluitingen waardoor de prijzen over het algemeen iets goedkoper zijn. Ik kom van Essent, ook prima hoor, niks te klagen maar Energiedirect was voor mij 200 euro ongeveer goedkoper op jaarbasis en ik kreeg nog een welkoms bonus ook. Zo zie je maar dat het wel uit kan om even een vergelijker erbij te pakken om wat centjes te besparen.

Harm 26 mei 2019
T

Hier geven ze een goede instructie en handige tips om te besparen op je energieverbruik. Wij hebben hier al veel aan gehad. We gebruiken nu veel minder energie dan voorheen. Maar nog steeds vind ik het maandbedrag te hoog. Dit heeft er mee te maken dat ik Energiedirect behoorlijk aan de dure kant vind.

Tygo 6 jun 2019
R

Prima energieleverancier

Prima energieleverancier en was bovendien voor ons de goedkoopste optie. Ik had Essent maar was iets mis gegaan bij de verhuizing waardoor ik plots een nieuwe energieleverancier moest kiezen en Essent deed een beetje raar in de communicatie dus maar overgestapt naar EnergieDirect op aanraden van een prijsvergelijker, waar die dus als goedkoopste de bus uit kwam. Tot op heden een prima gevoel bij!

Rudy 20 mei 2019
H

Sinds dit jaar betaalde ik plots veel meer voor gas en elektriciteit dus ben eens gaan kijken naar andere aanbieders, via een vergelijker kwam ik er achter dat ik bij EnergieDirect 300 euro minder betaal op jaarbasis terwijl ik evenveel verbruik, super gek eigenlijk. Erg blij met de extra centjes die ik over houdt elke maand.

Harmsen 5 okt 2021
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere energieleveranciers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van september 2023.

Over energiedirect.nl

energiedirect.nl is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2002 op de markt is. Het bedrijf is onderdeel van Essent, wat overgenomen is door Vattenfall, een van de grootste energiebedrijven van Europa. energiedirect.nl richt zich op de levering van groene en grijze stroom, en gas aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Een belangrijk kenmerk van energiedirect.nl is de nadruk op goedkoop. Het bedrijf probeert op een zo simpele mogelijke wijze de prijs te drukken voor de klant. Daarnaast biedt energiedirect.nl klanten de mogelijkheid om zelf hun termijnbedrag te wijzigen en hun energieverbruik bij te houden via de online omgeving. Als onderdeel van Vattenfall investeert energiedirect.nl in duurzame energiebronnen en zet zich in voor een duurzamere toekomst.

  • Nog niet geverifieerd
  • Energieleveranciers
  • https://www.energiedirect.nl
  • klantenservice@energiedirect.nl