V

Overgegaan van Robin naar budget

Hallo,

Sinds kort is Robin naar budget gegaan. Sinds deze tijd heb ik een hele slechte internet verbinding..... Van andere kennisen de zelfde klachten gehoord... Jammer....

Verboom 8 feb 2020
Reageer
M

Budget Mobiel Basis Internet 7GB

Sinds gister overgestapt van Budget bel &sms naar Budget basis dus internet 7 GB,, zeer tevreden ,onbeperkt bellen,sms’en en internetten,goede verbinding, Heb er zeker geen spijt van en krijg maar liefst 7GB aan internet data, dit is veel meer als bij andere providers.

Marianne 31 jan 2020
Reageer
P

Budget Mobiel nieuw sim-kaart

Mijn sim-kaart deed het eerst niet maar het duurt blijkbaar enkele uren voordat de activatie werkt. Had naar de klantenservice van Budget Mobiel gebeld en die zeiden dat ik het eventjes moest afwachten en dit klopte. Plots pakte mijn iPhone het signaal en werkt het prima. De app van Budget Mobiel is ook handig in gebruik trouwens, die werkt eerst ook niet doordat ik nog niet was geactiveerd maar nu dus wel.

Peter de Jong 21 jan 2020
Reageer
P

Budget Mobiel provider

Hele goede provider werkt als een tierelier. Ik zat hiervoor bij Vodafone en wilde graag naar een KPN netwerk omdat we dichtbij een KPN antenne wonen en we in huis geen goed bereik hadden met Vodafone. Na een aantal suggesties te hebben bekeken en wij tevens Budget Energie als energieleverancier hebben, kwamen we op het punt dat we gingen overstappen van Vodafone naar Budget Mobiel voor 10 euro in de maand heb ik 7GB aan internetdata en kan ik onbeperkt bellen en SMSjes sturen.

Peter de Jong 21 jan 2020
Reageer
A

Budget Mobiel goed

Ik heb mijn abonnement afgesloten bij Budget Mobiel en dan heb ik een maandabonnement voor maar 20 euro per maand, met alles onbeperkt.
En aangezien ik ook nog klant ben bij Budget Energie, heb ik ook nog eens per maand 5 euro korting waardoor ik maar 15 euro per maand hoef te betalen.
Als je kijkt wat ik hier allemaal voor krijg, dan is dit een super goede prijs als je het mij vraagt.
Ik ken geen andere aanbieders waar het zo relatief goedkoop is als hier, dus dat is zeker een opsteker voor Budget Mobiel.
Ik ben hier heel erg blij mee.

Alexander 19 jan 2020
Reageer
J

2 dagen te laat betaald gelijk afgesloten

Ik maak al ruim een jaar gebruik van de service nooit te laat met betalen van de week gebeurde het dus voor het eerst dat er niet genoeg op de bank stond kreeg ik een waarschuwings mail 2 dagen daarna afgesloten kon ik niet meer bellen .... vind ik wel heel erg snel erg jammer ook het onbeperkt internet is een lachertje als je maar even niet op de WiFi bent dan krijg je snel al een bericht dat je te veel gebruikt en voor je het weet heb je langzaam internet
Ik ben aan het kijken voor een overstap naar een andere provider

Johannisse 19 jan 2020
A

Super slecht verbinding en service! Afgeraden en niet aansluiten! Super bagger verbinding en super slecht service!

A 22 feb 2020
I

Als er onvoldoende geld op je rekening staat krijg je een herinnering dat je moet betalen anders wordt je abonnement geblokkeerd. Als je dan direct betaald of binnen de 30 dagen ben je binnen 10 minuten weer aangesloten. Was ook bij Robin mobiel zo en is niet veranderd deze voorwaarden.

Ingrid 4 jun 2020
p

Incasso was mislukt. Daarna in ochtend bericht dat ik voor 22 uur moest betalen omdat ik anders diezelfde avond 22 uur afgesloten zou worden.
Volgende ochtend betaald maar 21 uur in avond nog steeds afgesloten. Eenrichtingsverkeer dus.

patricia 22 nov 2021
Y

Budget mobiel

Vreselijk, waar je nog onbeperkt internet had bij Robin mobile en je nog need for speed voor 3 weken aanschaft, zet budget mobiel je internet gewoon uit!!

Niet doen
Vreselijk dit

Yva 19 jan 2020
S

Na de 7GB zetten ze je internet in zijn geheel stop? Geen snelheidsverlaging of extra kosten maar gewoon de stekker eruit? Dat is niet fijn inderdaad. Ik ben nog nooit over de 7GB heen gekomen, dan werkt het wel prima.

Simar 19 jan 2020
F

Max 5.0 mbps download en 1.0 mbps upload

Waarom is Budget mobiel relatief goedkoop? Ik heb het voor jullie uitgezocht. Allereerst heeft Budget een aantal categorieen:

Budget Energie
Budget Alles in 1
Budget Mobiel

Wanneer je meerdere bundels hebt krijg je een zogenaamde 5 euro combikorting, ideaal.

Maar waarom is Budget Mobiel goedkoper dan bijvoorbeeld andere mobiele providers als Vodafone of KPN? Budget Mobiel beperkt je downloadsnelheid tot 5.0 Mbps en de uploadsnelheid tot 1.0 mbps. In principe heb je hier geen last van want je kan alles gewoon doen op je telefoon zonder dat je er last van hebt (heb ik zelf ondervonden). Ik weet nog dat bij Vodafone, als je daar over je bundel gaat dat je nog maximaal 2.0 Mbps uploadsnelheid krijgt, is ook prima. Doordat Budget Mobiel dit doet hoeven ze minder data in te kopen bij hoofdleverancier KPN en kunnen ze hierdoor goedkopere pakketten aanbieden. Ik kan iedereen garanderen dat je geen betere mobiele provider krijgt met 7GB internet, onbeperkt bellen en onbeperkt SMS en de wetenschap dat een combikorting van 5 euro snel geregeld is.

Ik geef deze mobiele provider 5 sterren omdat de opzet slim is, hierdoor goedkoop en het KPN netwerk heel goed werkt (daar werkt Budget Mobiel mee).

Ferdinand 18 jan 2020
L

Ik zat bij Vodafone + Ziggo maar dat werd me al met al een beetje te duur. Nu heb ik Budget Mobiel en Budget Alles-in-1 en dat is toch wel een stuk goedkoper voor mij. Ben er erg blij mee, het enige wat ik nu mis is Ziggo Sport en Formule 1 maar daarentegen krijg ik Fox sports gratis!

Leon 24 jan 2020
m

als ik op simonlycheck kijk, dan staat er bij budget mobiel, dat internet snelheid zeer laag is en niet geschikt voor browsen en muziek luisteren. Ben benieuwd wat de praktijkervaring is.

mk 12 feb 2020
F

Dan heeft simonlycheck dit fout. Wat ik al stelde: je krijgt 5.0 mbps maximum uploadsnelheid maar hier kan je echt heel veel mee en dit zal je zeker niet beperken in browsen en muziek luisteren. :)

Ferdinand 12 feb 2020
A

Is tv kijken via je mobiel met deze lage snelheid (5 mbps) ook mogelijk?

Astrid 3 jun 2020
F

Ja dit kan gewoon en je moet ook rekenen dat je heel erg vaak gewoon op WIFI zit thuis enzovoort maar om je vraag goed te beantwoorden:

Ja, je kan met 5 mbps downloadsnelheid tv kijken op je mobiel.

Ferdinand 3 jun 2020
S

Je kan alles doen met 5 mbps download en 1 mbps upload! Ik stream soms delen van mijn leven op Twitch via mijn telefoon, werkt prima! Dus als dat al kan dan zal alles wel kunnen! Kijk ook vaak genoeg Youtube filmpjes in de trein en dergelijke. Niks op aan te merken, prima service van Budget Mobiel.

Simar 16 jun 2020
h

Voordeel is met een maximum internetsnelheid (5 mbps in dit geval) dat je eigenlijk altijd die maximum hebt. Kan je alles redelijk soepel mee openen inclusief filmpjes. Daarnaast heb je nu overal, zelfs in het openbaar vervoer, Wi-Fi.

hendrik 12 aug 2020
J

Budget Mobiel onbeperkt besteld vorige week en vandaag alles aangesloten, nieuwe sim-kaart toegestuurd gekregen en mocht mijn nummer behouden. Zeer goed geregeld. Moet zeggen dat de internetsnelheid me niets tegen valt! Je leest wel wat reviews en ervaringen dat het internet beperkt is, dat zal best zo zijn, ik heb echter nergens last van en alles werkt zoals het zou moeten werken.

Julian 7 sep 2020
J

100% mee eens dat de internetsnelheid, ondanks dat het beperkt is, zeer goed te gebruiken is en je er vrijwel geen hinder van hebt. Gebruik het nu een paar weken en ben tevreden, voor 15 euro per maand zeer veel internet (7GB). Denk de goedkoopste provider van dit moment.

Hoe lang zal het duren voordat er weer een nieuwe telecomprovider komt die de prijzen weer scherper zet?
: - D

Jansen 14 sep 2020
V

Voor mij persoonlijk werkt het prima. Ik snap dat velen zich afvragen of je geen hinder hebt met de maximale internetsnelheid. Ik vind het heel goed werken eigenlijk overal en het signaal is ook vrijwel altijd 4 of 5 streepjes. Ben erg blij met Budget Mobiel als mijn telecomaanbieder, werkt altijd goed en de prijs is goed.

Valerie 27 sep 2020
W

Kun je met deze snelheid van 5 mb je telefoon ook als hotspot gebruiken voor gebruik op i pads ??

Wil 18 dec 2020
J

Hotspot is mogelijk maar niet om video's te bekijken of zware games te spelen. Als je wat wilt surfen op het internet, dan lukt dit prima.
Vaak zie je met een hotspot dat wat je doorgeeft een stukje minder is doordat het via de lucht gaat. Je iPhone zal 5.0 Mbps doorsturen maar je Ipad zal misschien 4.0 Mbps ontvangen.

Jansen 18 dec 2020
H

Kan ik smart vieuw gebruiken en YouTube op 1080p casten naar mijn tv zonder problemen?

Henk 10 jan 2021
P

Vraagje. Zijn 5 Mbps snell gemoeg voor een Zoom sessie op de PC (met mijn mobiel als hotspot)?

Peter 12 jul 2021
T

@Henk @Peter

Qua hotspots en YouTube zal ik toch voor een wat solidere provider gaan. Voor dagelijks gebruik is het meer dan prima maar voor echt filmpjes kijken of het gebruiken als een soort WiFi netwerk in je huis is geen doen.

Tom 12 jul 2021
S

100% snel genoeg bij normaal gebruik. Valt niks anders van te zeggen. Natuurlijk is de internetsnelheid geknepen tot 5 Mbit maar met een 4G verbinding haal je dit altijd minimaal wel dus je hebt gewoon altijd 5 Mbit te besteden. Dat is meer dan zat voor vrijwel alles. Zelfs filmpjes kijken lukt prima. Ik gebruik het al langer dan een jaar en heb nog nooit hinder ondervonden.

Groetjes en kus Sammy

Sammy 18 okt 2021
T

Budget mobiel basis gekocht

Ik heb het budget mobiel basis besteld waar je 7GB aan internet hebt, onbeperkt kan bellen en onbeperkt kan smsen voor 15 euro. Je komt echt nooit door die 7GB heen tenzij je de hele tijd filmpjes gaat kijken op bijvoorbeeld YouTube of Netflix. Als je dat wel wilt dan moet je budget mobiel onbeperkt nemen, dan heb je ook daadwerkelijk onbeperkt internet. Je kan je nummer gewoon houden als je momenteel bij een andere provider zit en het is maandelijks opzegbaar. Ik kon na plaatsing van de sim-kaart meteen gebruik maken van een 4G netwerk.

Ik denk er ook over na om Energie bij budget te nemen of een alles-in-1 pakket want dan krijg je 5 euro korting wat wel flink op kan lopen en je hebt vele vaste lasten bij 1 aanbieder wat ikzelf wel fijn vind i.v.m. duidelijkheid facturen.

Tinus Berends 18 jan 2020
Reageer
H

Ervaring budget mobiel

Gewoon doen, overstappen regelen ze zelf, het is de goedkoopste telecomprovider en daarnaast maken ze gebruik van het kpn netwerk wat erg goed is (overal bereik in Nederland). Meer kan je niet wensen. Ik had binnen 2 dagen mijn nieuwe sim-kaart ontvangen en kon meteen alles doen. Het enige waar je over kan twijfelen is dat ze nieuw zijn en misschien daarom nog foutjes maken maar hier heb ik nog niks van vernomen.

Harm 16 jan 2020
W

De specs geven een zeer lage up- en down snelheid (5 Mbps ) weer terwijl ze suggereren dat het wel 4G is. vergelijk met bv Tele2 (225 Mbps / 40 Mbps)
Wie heeft ervaring met de internetsnelheid?

Wouter 18 jan 2020
H

Denk even contact leggen met Budget Mobiel klantenservice Wouter, ze zitten op het KPN netwerk dus kunnen in principe ook die snelheden halen. Ze bieden ook meer aan dus er zal vast een switch ergens omgezet moeten worden.

Harm 18 jan 2020
H

Nu zie ik het inderdaad ook op de website staan: Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up. Heb zelf nog geen last gehad van de internetsnelheid maar die beperking is zeker vreemd te noemen.

Harm 18 jan 2020
W

@Harm, budget moet ergens vandaan komen. Door het wel 4G te noemen maar de bandbreedte flink te knijpen hoeven ze minder data in te kopen bij KPN. Het is feitelijk 3G.

Wouter 18 jan 2020
H

Ja klopt daarom is het goedkoper, ik vind het prima heb er zelf geen last van, kan alles doen wat ik wil. Zelfs films kijken kan gewoon soepel. 15 euro voor vrijwel onbeperkt internet is prima voor mij en je krijgt 5 euro korting als je ook energie of alles in 1 pakket bij budget hebt. Dus dan wordt het nog een stuk goedkoper.

Harm 18 jan 2020
S

Ik vind 15 euro voor 7GB nog wel best veel. Het kan wel uit als je inderdaad Budget Energie of Budget Alles-in-1 hebt, dan betaal je nog maar 10 of 5 euro voor je mobiele provider. Anders zijn er wel goedkopere opties te vinden denk ik.

Simar 18 jan 2020
F

@Simar, nee dit is niet duur. Er is geen enkele mobiele provider die goedkoper is dan 15 euro voor 7GB aan internet. Daar betaal je vrijwel het dubbele al hebben deze providers geen beperking op je internetsnelheid. Het is wel een stuk sneller dan 3G trouwens Harm.

Ferdinand 18 jan 2020
W

@Ferdinand, de prijs is goed maar niet geweldig. Vergelijk met Tele2, kost 16 euro voor 7 GB, hier is de snelheid wel conform 4G. Helaas heeft Tele2 in het buitenland, op een kleine uitzondering na, geen 4G.

Wouter 19 jan 2020
F

Klopt maar met de 5 euro combikorting wordt het al een stuk leuker.

Ferdinand 19 jan 2020
J

Hey hebben jullie al weleens getest met de app "speedtest.net" uit de playstore, hoeveel down en up snelheid je werkelijk hebt met budgetmobiel? Ben wel benieuwd namelijk....

Johan 2 jul 2020
C

Ik heb geen speedtests gedaan via allerlei apps en websites. Wel kan ik jullie vertellen dat ik totaal geen last heb van de zogenaamde snelheidsbeperking. Ik weet dat die er is maar ik kan gewoon Whatsappen, surfen, filmpjes kijken zonder dat ik hoef te bufferen.

Gebruik Budget Mobiel nu 3 maanden en het is prima. Zeker als je ook Budget Energie of Budget Alles in 1 hebt. Dan krijg je namelijk combikorting.

Camel 3 sep 2020
B

mijn vrouw heeft budget mobiel klaagde over traag internet. Net een speed test gedaan 3,1 mb p/s niet echt handig als je geen wifi hebt.

Bert 14 sep 2020
L

Speedtest Budget: 3.6 Mb/s en was te traag om daarmee een Teams sessie goed te kunnen volgen. Alles ging haperen. Via mijn andere telefoon (Simpel, die 64 Mb/s heeft) geen enkel probleem.
Dat met 4g geldt dus blijkbaar alleen voor de dekking, want de "snelheid" is vergelijkbaar met H+

Lex 23 nov 2020
G

Inderdaad een hele lage internet data. Had ik namelijk niet goed na gekeken. Ik zeg mij maandelijkse contract weer op

Gerry 7 apr 2021
P

Ik zit te denken om zo'n abonnement te nemen, alleen de 5mb strijdt mij een beetje tegen..
Wil de kaart In de auto gebruiken, zodat ik altijd internet heb..
Vraag mij alleen af of dit goed gaat...
Wil spotify kunnen gebruiken flitsmeister altijd online en indien nodig googlemaps.
Moet wel allemaal soepel kunnen draaien zonder bufferen of storingen etc.

Pascal 1 jul 2021
W

Ik heb juist helemaal geen hinder van de snelheidsbeperking. Sterker nog ik heb vaak het idee dat het sneller was dan mijn vorige providers. De meeste toestellen gebruiken nu 4G waardoor je gewoon snel internet hebt. Dat ze het vastpinnen op 5Mbit maakt niet zoveel uit. Betekent gewoon dat je altijd 5Mbit hebt, en ook niet lager aangezien 4G veel meer binnen kan halen.

Wendy 17 okt 2021
S

Je krijgt nu een 100 euro cadeau gratis bij een 1 en 2-jarig abonnement. Wellicht de moeite waard om eens te kijken op de website als je nog geen lid bent of als je abonnement bijna afloopt. Heb net ook een recensie over budget mobiel geschreven.

Simar 18 okt 2021
T

Tot op de dag van vandaag ben ik tevreden over de diensten van budgetmobiel. Kwam toevallig op deze pagina toen ik naar budgetmobiel reviews aan het zoeken was gewoon voor mijn plezier. Dus dacht zal even melden dat ik er al minimaal 1.5 jaar gebruik van maak zonder klagen. Met name het bereik is altijd 4 of 5 streepjes, waar ik ook ben!

Timothy 31 okt 2021
B

Budget Mobiel review

Ik dacht al waar komt me dit zo bekend van voor maar nu weet ik het.
Budget thuis heeft een aantal aparte sectoren met dezelfde logo's alleen met andere woorden. Wel mooi overigens.
Budget Energie, Budget Alles in 1 en nu Budget mobiel. Je krijgt overigens korting als je meerdere bundels dus bijvoorbeeld internet en tv neemt + budget mobiel, wat overigens wel handig is om al je vaste lasten bij 1 bedrijf te hebben. Zal er zelf eens over na gaan denken zit momenteel nog 4 maand vast bij Ziggo voor tv en internet.

Kan het verder nog niet beoordelen dus geef het 5 sterren. Het KPN netwerk is altijd prima voor mobiel internet en bellen.

Bob 15 jan 2020
Reageer
E

Budget mobiel goedkoop en op kpn netwerk

Werk sinds 2 dagen met Budget Mobiel, wat eerder van Robin Mobile was. Is heel goedkoop met een vast bedrag die in principe niet omhoog kan gaan door over je bundel heen te gaan. Je zit op het KPN netwerk die over het algemeen overal goed te bereiken is. Installeren van simkaart en dergelijke gaat automatisch en hoef je alleen 2 keer op ja te klikken op je telefoon. Prima. Ben er erg blij mee.

Erik Speentjes 15 jan 2020
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van maart 2024.

Over Budget Mobiel

Onderdeel van het grotere Budget concern (van Budget Thuis), is dit een telecom provider die zich richt op het bieden van voordelige mobiele abonnementen. Het bedrijf maakt gebruik van het snelle netwerk van T-Mobile en biedt zowel sim only abonnementen als abonnementen met een toestel. De abonnementen van Budget Mobiel bieden onbeperkt bellen en sms'en en verschillende datalimieten tegen een scherpe prijs. Budget Mobiel onderscheidt zich door haar transparante en eenvoudige tarieven en door het feit dat er geen verborgen kosten zijn. Klanten kunnen hun abonnementen online afsluiten en beheren, Budget Mobiel biedt ook een handige app aan om het gebruik van hun diensten te beheren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Telecomproviders
  • https://www.budgetthuis.nl/mobiel/
  • klanten@budgetmobiel.nl