Beter Bed

Beter Bed

1.5 reviewscore • 2 reviews
A

WARNING THIEFS

SCAMMERS ! DONT BUY FROM BETERBED.NL UNLESS YOU WANT TO LOOSE MONEY AND TIME.
I ordered bed that suppose to be 10/10/2020 at my home. They lied to me about order date, then they lied about payment recive, then they dont want to send back my money. Just thiefs what stealing money from clients. Support didnt help anything, 3 days waiting for response.
DONT BUY ANYTHING FROM THEM ! WARNING !!!

A.Jejer 12 okt 2020
T

In juli een matras besteld (levertijd 2 weken) bij Beter Bed voor in ons nieuwe huis, waar we half september in zouden trekken. Ruim van tevoren zou je denken. Nu zijn we 8 weken verder en ik heb nog steeds geen matras waardoor wij genoodzaakt zijn om op een luchtbed te slapen. Als klant bij Beter Bed moet je zelf overal achteraan bellen, de nieuwe leverdatum die was belooft is weer niet gehaald. Nadat er weer gebeld is met de klantenservice is er een onderzoek gestart waar we na een paar dagen nog steeds niks van vernomen hebben. Daarnaast doet Beter Bed ook geen moeite om een oplossing dan wel een alternatief aan te bieden.
Beter Bed komt afspraken niet na en is niet transparant. Daarom zou ik ook niemand adviseren om hier ooit iets te bestellen.

Tim 15 sep 2021
Z

Emma air matras

Er moet geld terug gestort worden van de emma air die wij geannuleerd hebben. Dit duurt al een aantal maanden. Ik ben zo boos. Jij moet gelijk betalen,maar geld retour storten is zo moeilijk. Ben helemaal klaar met dit bedrijf. Als je contact wil hang je of 3 kwartier in de wacht met een muziekje die je nog meer op fokt of als je WhatsApp contact wil krijg je gelijk standaard bericht terug dat ze druk zijn. Ik geef ze tot vrijdag . Anders sleep ik ze voor de rechter met extra kosten voor de frustratie. Op z'n minst gezegd een zeer klote bedrijf.

Zoetebier 12 aug 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Beter Bed

Beter Bed is een gerenommeerde speler in de slaapindustrie en heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en beddengoed. Met meer dan 35 jaar ervaring weet Beter Bed als geen ander wat nodig is voor een goede nachtrust. Het bedrijf biedt diverse kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs en is daarom toegankelijk voor iedereen. Beter Bed staat bekend om hun uitstekende klantenservice en het deskundige advies dat ze bieden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste matras of het samenstellen van een compleet bed, het personeel staat altijd klaar om te helpen. Beter Bed is een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar comfortabele en duurzame slaapproducten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.beterbed.nl
  • info@beterbed.nl