Optima Formula

Optima Formula

4.9 reviewscore • 7 reviews
D

Tevreden klant hier!

Ik ben echt tevreden met mijn aankoop bij Optima Formula. De website was makkelijk te navigeren en mijn bestelling kwam sneller dan verwacht. Ik gebruik de producten nu elke avond, en ik merk een groot verschil in hoe snel ik in slaap val. Het zijn geen medicijnen wat het gewoon heerlijk makkelijk maakt om te bestellen, maar voor mij werken ze wel net zo goed.

David 10 mrt 2023
Reageer
T

Slaapproblemen verminderd

Optima Formula heeft echt een verschil gemaakt in mijn dagelijkse routine. Ik gebruik hun olie nu een paar weken om te helpen met mijn slaapproblemen en stress, en ik merk een duidelijke verbetering. De olie heeft een aangename smaak en de verpakking maakt doseren eenvoudig. Zeker een aanrader voor CBD gebruikers op zoek naar kwaliteit.

Theresa K 6 feb 2024
Reageer
F

Onder de indruk van effectiviteit

Ik gebruik de CBD-capsules van Optima nu al een tijdje voor mijn gewrichtspijn, en ik ben echt onder de indruk. Het is makkelijk in te nemen en ik begin de voordelen te zien. De levering van Optima is ook geweldig; mijn bestellingen komen altijd op tijd aan en in perfecte staat. Fijn dat dit in Nederland gewoon online te bestellen is.

Fred 15 jan 2024
Reageer
W

Wat meer informatie nodig over gebruik

De CBD-olie van Optima is van goede kwaliteit, maar ik had moeite met de smaak. Misschien is het gewoon niet mijn ding. Het leek wel te helpen met mijn hoofdpijn, dus dat is een plus. Ik had gehoopt op wat meer informatie op de website over hoe het product te gebruiken voor de beste resultaten, want nu is het gewoon gokken en proberen.

Wendy89 5 dec 2023
Reageer
B

Goede kwaliteit, maar wat prijzig

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de CBD-olie van Optima, maar ik vind de prijs aan de hoge kant. Het helpt me ontspannen na een lange dag werken, maar ik zal moeten kijken of ik het op lange termijn kan blijven gebruiken gezien de kosten. De snelle levering en goede service als bij de discrete verpakking zijn wel pluspunten.

Bram 22 nov 2023
Reageer
B

Effectief, maar smaak kan beter

De voedingssuplementen van Optima Formula helpen me te ontspannen en beter te slapen, wat ik echt nodig had. Echter, de smaak is niet helemaal mijn ding. Gelukkig werken de producten wel zoals beloofd, dus ik kijk door de smaak heen. Misschien probeer ik de volgende keer een andere variant. Gelukkig is er wel veel keuze, dus dat is wel fijn weer.

Bas 28 feb 2023
Reageer
J

Altijd goede ervaringen

top website. ze doen wat ze zeggen

de cbd olie werkt goed, heb zelf niet veel ervaring met de rest maar mijn vrouw kan niet genoeg krijgen van de parfum olie.

heb soms wat problemen met betalen,dat zou beter kunnen maar dat is het wel met de kritiek.

over het algemeen een goede website ik raad het zeker aan

J. van Vliet 16 mrt 2021
G

Deze recensie kan ik alleen maar beamen. Een fijne webshop met prima producten, met name de cannabidiol olie gebruik ik veel. Had het besteld en was heel snel bezorgd. Wel jammer dat ze geen chat op de website hebben om klanten te helpen want niet iedereen weet precies wat CBD olie is denk ik.

Geraldine 28 jun 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Optima Formula

Optimaformula.nl is een waardevolle toevoeging aan de natuurgeneeskundige praktijk OptimaHealth. Deze online winkel biedt klanten een gemakkelijke manier om hoogwaardige CBD-olie, andere cannabinoïdenoliën en voedingssupplementen te bestellen. Optima Formula staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit CBD-olie en voedingssupplementen, en promoot de juiste levensstijl en een positieve omgeving. Op de website worden specifieke en innovatieve producten aangeboden die kunnen helpen bij het verbeteren en onderhouden van de gezondheid. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis kan Optima Formula klanten ook helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun behoeften. De CBD-olieproducten worden al sinds 2015 met groot succes gebruikt in de praktijk. Optimaformula.nl is een betrouwbare bron voor hoogwaardige natuurlijke producten die de gezondheid ondersteunen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.optimaformula.nl
  • info@optimaformula.com