Maes & Hills

Maes & Hills

4.7 reviewscore • 3 reviews
B

Een eerste indruk die blijft hangen

Normaal gesproken neem ik nooit de moeite om een review achter te laten, maar Maes & Hills heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Ik heb voor een zeer scherpe prijs een tas kunnen bemachtigen die op andere websites veel duurder was. Wat me ook opviel was de superieure communicatie. Mijn vragen werden via e-mail bijna direct beantwoord en het team hield me voortdurend op de hoogte over de voortgang van mijn levering. Tot mijn verbazing arriveerde de tas ook veel sneller dan ik had verwacht. Maes & Hills heeft het online winkelen tot een genot gemaakt, en ik ben hen daar erg dankbaar voor.

Bram 15 aug 2023
Reageer
D

Uitzonderlijke service, zelfs bij obstakels

Mijn ervaring met Maes&Hills was positief, ondanks enkele strubbelingen met de bezorging door Post NL. Gelukkig wist meneer Siemer snel te reageren en het probleem op een vriendelijke manier op te lossen. Dankzij zijn inzet kreeg ik alsnog mijn tas op tijd. Het heeft me ervan overtuigd dat Maes&Hills klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Bij mijn volgende zoektocht naar een kwaliteitstas, zal Maes&Hills zeker weer bovenaan mijn lijst staan.

Daan 13 okt 2023
Reageer
E

Topkwaliteit producten en klantenservice

Wat me het meest trof bij Maes & Hills was niet alleen hun breed scala aan stijlvolle producten, maar ook hun toewijding aan klantenservice. Toen ik daar een prachtige leren luiertas kocht en later een klein probleem ondervond met de rits, was ik aangenaam verrast door hun reactiesnelheid en klantgerichtheid. Meneer Siemer, die zich persoonlijk met mijn zaak bezighield, was zelfs buiten reguliere werktijden bereikbaar. Dankzij zijn proactieve benadering vonden we snel een oplossing waar ik heel tevreden mee was. Het is zeldzaam om zo'n toegewijd bedrijf tegen te komen, en ik kan Maes & Hills van harte aanbevelen.

Eva 18 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Maes & Hills

Er zijn 3 reviews geschreven over Maes & Hills op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://maeshillscollection.com
  • info@maeshillscollection.com