Zorgthuiswinkel.nl

Zorgthuiswinkel.nl

5.0 reviewscore • 2 reviews
M

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Ik wil graag mijn ervaring delen met Zorgthuiswinkel.nl. De producten die ik heb ontvangen, voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ze zijn van goede kwaliteit en vormen een waardevolle aanvulling op mijn dagelijks leven.

Er was echter een kleine hapering in het bezorgproces. Ik woon in een appartementencomplex, en toen de bezorger aanbelde, realiseerden we ons niet meteen dat het om een pakketje van GLS ging. Dit kwam door een misverstand via de intercom, en het was moeilijk te verstaan. Hierdoor misten we de levering.

Gelukkig hebben we de volgende dag het pakket zelf kunnen ophalen bij de dichtstbijzijnde pakketshop. Hoewel er een kleine hobbel was in het bezorgproces, ben ik tevreden over de geboden producten en de kwaliteit ervan.

Marieke 28 jul 2023
Reageer
P

Service van Zorgthuiswinkel is uitstekend

Als een niet al te frequente klant wil ik benadrukken dat de service van Zorgthuiswinkel.nl uitstekend is, ongeacht de omvang van de bestelling. Mijn bestelling werd snel verwerkt en geleverd, en zelfs toen ik met een klein probleem werd geconfronteerd, was de klantenservice bereid om snel te helpen. Het is belangrijk om te weten dat als er iets niet naar wens is, je dat altijd kunt aangeven. Als iemand met een beperking klaag ik soms, omdat onze dagelijkse uitdagingen al moeilijk genoeg zijn. Zorgthuiswinkel.nl streeft er met zijn assortiment naar om ons leven iets comfortabeler te maken, en dat waardeer ik enorm.

Pieter 18 jul 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Zorgthuiswinkel.nl

Dankzij de uitgebreide selectie thuiszorgartikelen van Zorgthuiswinkel in Rijen kun je met vertrouwen zelfstandig blijven wonen. Ze bieden diverse producten aan die jouw mobiliteit, gezondheid en wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Als je hulp nodig hebt bij het aankleden, ben je bij hen aan het juiste adres. Met hun thuiszorgproducten, zoals elastische veters, kun je gemakkelijk jouw schoenen aantrekken. En met een lange schoenlepel kun je dit zelfs rechtopstaand of zittend doen. Zorgthuiswinkel heeft een ruim assortiment aan thuiszorgartikelen die jou kunnen ondersteunen bij jouw dagelijkse behoeften. Of het nu gaat om algemene zorg of specifieke vereisten, Zorgthuiswinkel zorgt ervoor dat je de nodige hulp en gemak in huis hebt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.zorgthuiswinkel.nl
  • info@zorgthuiswinkel.nl