DGMOutlet.nl

DGMOutlet.nl

5.0 reviewscore • 7 reviews
T

Aantrekkelijke prijzen, uitstekende service

Ik heb al meerdere keren aankopen gedaan bij deze winkel en mijn ervaringen zijn elke keer weer zeer positief. Het personeel is altijd ontzettend vriendelijk, zowel in de winkel als aan de telefoon. Ze bieden echt goede service, ook als je belt met een vraag of probleem. Wat ik ook top vind, is dat hun prijzen vaak lager liggen dan bij de grote ketens. En eerlijk gezegd, ik vind het helemaal geen probleem als de verpakkingen licht beschadigd zijn of als de artikelen uit oudere collecties komen. Dat maakt het juist een beetje uniek. Kortom, ik ben echt tevreden en zal hier zeker blijven kopen.

Thijmen 24 aug 2023
Reageer
B

Uiteenlopende aankopen, altijd tevreden

Ik heb onlangs verschillende producten gekocht, variërend van een televisie tot kleding en wandelschoenen. Alles werd zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Al jaren koop ik mijn games hier tegen lagere prijzen. Deze webwinkel is ideaal voor mij. Ondanks sommige negatieve ervaringen van anderen, heb ik alleen maar positieve ervaringen. Let wel op de productstaat die bij het artikel vermeld staat.

Bas 4 dec 2023
Reageer
E

Tweedehands gaming muis aankoop

Ik heb onlangs een gebruikte gaming muis gekocht, en dat voor 40 euro minder dan de nieuwprijs. Dat was een mooie deal! Natuurlijk waren er enkele krassen op de onderkant, maar dat had ik wel verwacht bij een gebruikt product. Wat mij echt positief verraste, was de levering: precies zoals beloofd, al de volgende avond in huis. Ik ben super blij met mijn aankoop en de kwaliteit van de muis. Echt top! Bedankt voor de geweldige service!

Esther 20 okt 2023
Reageer
L

Diverse aankopen bij dgm outlet

Ik heb al een aantal keer wat gekocht bij Dgm outlet, variërend van schoenen tot een broodtrommel, en ik ben telkens uitstekend geholpen. Elke keer als ik vragen had, werden die snel en vakkundig beantwoord door een medewerkster genaamd Aisha. Haar hulp was echt top en maakte het winkelen daar nog aangenamer. Ik ben echt een zeer tevreden klant en heb alleen maar positieve ervaringen met deze outlet. Het is fijn om te weten dat je op zo'n goede service kunt rekenen.

Lars 15 jul 2023
Reageer
J

Positieve ervaringen met dgm outlet

Ik heb tot nu toe twee keer iets besteld bij DGM Outlet en beide keren waren mijn ervaringen positief. De laatste keer had ik een probleem met een PS5-controller en een FIFA23 voucher, maar DGM heeft dat keurig en naar volle tevredenheid opgelost. Ik ben echt onder de indruk van hoe ze met de situatie zijn omgegaan en de service die ze hebben geboden. Daarom geef ik hen zonder twijfel een dikke 5 sterren. Ze verdienen het echt!

Jan 11 jun 2023
Reageer
M

Snelle levering van een beschadigd product

Het product dat ik bestelde kwam precies overeen met de beschrijving: de doos was licht beschadigd, maar het product zelf was in nieuwstaat. Ik was verrast door de snelheid van de levering. Ik had impulsief besteld om 01:00 's nachts en ontving het pakket al om 18:00 dezelfde dag. Dit was een uitstekende ervaring, vooral omdat ik van tevoren wat gemengde reviews had gelezen. Maar mijn ervaring was absoluut positief en het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Michael 27 apr 2023
Reageer
S

Tevreden vinylaankoop bij dgm outlet

Ondanks de negatieve ervaringen die ik online over deze winkel had gelezen, was mijn eigen ervaring juist heel positief. Ik heb hier een aantal LP's/vinyl platen gekocht en was aangenaam verrast door de goede prijzen. Het klopt dat de buitenkant van de verpakkingen soms licht beschadigd was, maar dat was voor mij geen probleem, zeker omdat de producten zelf vaak goedkoper waren dan bij andere aanbieders. Ik vond het een goede deal en ben blij met mijn aankopen.

Sophie 3 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over DGMOutlet.nl

DGM Outlet is een bekende naam sinds 2010, met zowel een webshop als een fysieke winkel. Met een toegewijd team streven ze ernaar om klanten tevreden te stellen, zodat ze graag terugkomen. Na enkele verhuizingen en verbouwingen heeft DGM Outlet nu een ruime locatie aan de Klompenmakerstraat 32, 3194 DE Hoogvliet. Het twee verdiepingen tellende winkelgedeelte is groot en biedt een gevarieerd assortiment waar bezoekers uren kunnen rondsnuffelen. Kom gerust eens langs en ervaar het zelf. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur. Parkeren is gratis en kan recht voor de deur. DGM Outlet heeft een uniek concept waarbij klanten kunnen genieten van dezelfde producten, maar tegen lagere prijzen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dgmoutlet.nl
  • support@dgmoutlet.nl