Zonnemarkt

Zonnemarkt

3.25/5.00 • 9 reviews
D

Zonnepanelen

Ik heb in 2015 24 panelen gekocht voor 9500 euro. Sindsdien al 3 keer panelen werken niet. Soms 2 panelen soms 4 en nu 10 panelen werken niet. Als ik bel voor reparatie dan gesprek gaat heel gezellig maar in praktijk gebuurt weinig, traag, duurt lang, ze komen niet, moeilijk bereikbaar etc. Kwaliteit van panelen dat ze leveren is zeer slecht service net zo. Drama met deze bedrijf.

Djordje 26 sep 2022
Reageer
F

Helaas heb ik geen goede ervaring

Helaas heb ik niet z'n goede ervaring

Helaas heb ik niet z'n goede ervaring. Het verkoop gedeelte ging heel goed. Echter bij de installatie hebben ze veel rommel veroorzaakt in de meterkast. Na verder kijken was de aansluiting in de meterkast van de aardlek automaat verkeerd. Dit hebben ze opgelost. Verder deed 1 paneel het niet en moesten ze terugkomen omdat blijkbaar een stekker los zat. Ook kreeg ik storingen wanneer het regende. Diverse connectoren en de kabels lagen los op het dak en veroorzaakte een lekstroom. Ik heb toen een erkende schade expert naar de installatie laten kijken en een rapport laten opmaken. Deze is op 3 punten brandgevaarlijk. De schade om dit alles op te lossen is berekend op meer dan 2000 Euro. Dus let op dat bekabeling juist wordt gedaan! Dit kan brand of verdere schade voorkomen.

FT 13 dec 2020
Reageer
R

Betere keuze

Energie verkrijgen is natuurlijk nooit heel erg goed, maar als je dan energie nodig hebt en dat heb je gewoon nodig voor sommige dingen. Kies dan net als wij voor zonne Energie, dat is even eenmalig een behoorlijke investering en daarna pluk je er alleen maar de vruchten van. Ik ben nog steeds heel erg blij dat wij drie jaar geleden toch de keus hebben gemaakt voor zonne energie in plaats van gewone energie.

Ronald 14 jul 2020
Reageer
C

Ik lees je review Ronald. Ben ik de enige die echt geen zonnepanelen op mijn dak wil hebben simpelweg omdat ik ze gewoon hartstikke lelijk vind?
Of ben ik de enige die dit wil toegeven dat kan ook nog.
Het is heel goed voor het milieu dat snap ik zeker wel, maar het ziet er echt niet uit vind ik.
En zo lang er geen betere/mooiere oplossing te verkrijgen is, zul je ze bij mij thuis niet vinden.

Chris 25 aug 2020
M

zonne-energie met dakpanelen

Zelf zonne-energie gebruiken met behulp van dakpanelen is helemaal iets van deze tijd. Steeds meer mensen om me heen zag ik zonnepanelen nemen. Zelf durfde ik het eerst nog niet zo goed aan, omdat het best prijzig is. Maar inmiddels zijn ze al zo ver in de ontwikkeling hiervan dat ik het ook aan heb gedurfd. En eenmaal geïnvesteerd, ben je daarna natuurlijk wel veel minder geld kwijt aan je energie rekeningen. Het duurt even voor dit uit kan, maar uiteindelijk is dit natuurlijk wel het geval. Mooi vind ik ze nog steeds niet, maar dat is niet anders.

Marcus 29 apr 2020
Reageer
W

Goede voornemens

De dure maand qua verlichting is weer geweest, denk aan kerstlampjes, gourmetstellen ercetera. Dus nu is het voor mij weer tijd om op de kleintjes te letten en aan het klimaat te denken.
Daarom heb ik er voor gekozen om over te stappen naar deze energie maatschappij en hier zo mijn steentje mee bij te dragen.
Het is natuurlijk maar een klein gebaar, maar als iedereen zo denkt, dan maken we samen een groot gebaar en heeft het wel degelijk effect.
Een van mijn goede voornemens is dan ook ik meer bezig te zijn met het klimaat en om mijn kinderen hier ook in te betrekken zodat zij weten wat er speelt en wat we hier als mensheid aan kunnen doen.

Wimpie 7 jan 2020
Reageer
L

Mijn goede voornemens zijn het hele jaar door geld besparen, maar dit lukt helaas bijna nooit haha. Maar ik snap heel goed wat je bedoelt en ik wil ook graag bewuster gaan leven en betere keuzes gaan maken, niet alleen voor mezelf maar ook voor onze planeet. Dus dat je hier voor hebt gekozen en dat als goede voornemen voor 2020 hebt genomen, vind ik heel knap van je. Andere mensen zouden een voorbeeld aan je moeten nemen, ik doe dat in ieder geval wel, je hebt me er weer bewust van gemaakt dat dit nodig is en ik ben weer met mijn neus op de feiten gedrukt. Dankjewel daarvoor!

Laura 19 jan 2020
L

Wij hebben het ook overwogen maar we krijgen zoveel brieven in de bus van bedrijven die zonnepanelen aan ons willen verkopen dat we het niet vertrouwen.

Leonie 19 jan 2020
P

Zonne energie voor het milieu

Het milieu en dan vooral wat we er als bevolking aan kunnen doen om hier goed mee om te gaan is weer helemaal hot en happening de laatste tijd.
En dat moet ook, want er moeten echt drastische maatregelen genomen worden om het milieu te verbeteren, kijk maar naar de bosbranden in Australië.
Ik vind dat we er als mensen alles aan moeten doen wat we kunnen om meer van dit soort natuurrampen te voorkomen.
En als we dan een kleine stap kunnen nemen door zuinigere energie te gaan gebruiken dan is dit voor mij een hele gemakkelijke keuze. En het is ook goed voor de portemonnee dus, eerlijk moet je wel blijven tegen jezelf.

Paulien 6 jan 2020
Reageer
I

Bewust met het milieu bezig zijn

Eindelijk een keer een energie leverancier die bewust met het milieu bezig is.
De andere leveranciers zeggen wel dat ze het beste met de wereld voor hebben, maar dat zijn alleen maar praatjes.
Zonnemarkt is de enige leverancier die ook daadwerkelijk stappen onderneemt om het te verbeteren en minder milieu onvriendelijk te maken.
Het zal nooit helemaal schade vrij worden, maar alle beetjes helpen in dit geval toch en ik vind dat wij als bevolking dit toch zo goed mogelijk moeten stimuleren en hier ook naar leven.

Ivo 31 dec 2019
Reageer
P

Super fijn toch, bedrijven en leveranciers als deze die niet alleen maar denken aan een zo groot mogelijke omzet maken, maar die ook daadwerkelijk met het milieu en het verbeteren hiervan bezig zijn.
Zo zijn er niet veel leveranciers die dit ook kunnen zeggen, dus des te meer een groot pluspunt voor Zonnemarkt Energie.

Paulien 6 jan 2020
L

Zonnepanelen lelijk

Ik ben best een voorstander van de zonne-energie en ik zie hier ook echt toekomst en hele goede dingen in.
Maar ik kan me er niet overheen zetten hoe lelijk het is, wij hebben een huis met een rood dak, dan ga ik er toch geen grote zwarte zonnepanelen op zetten.
Als we nou een zwart dak gehad zouden hebben, vind ik het nog weer minder erg, maar zelfs dan vind ik het lelijke dingen.
Dan wacht ik liever nog een aantal jaartjes tot ze weer wat nieuwe dingen hebben ontdekt op dit gebied, want ik denk dat dat tegenwoordig wel heel hard gaat op die markt en dan kunnen wij er alsnog wel aan beginnen.
Misschien is het stom dat ik het belangrijk vind hoe het eruit ziet, maar een huis kost hartstikke veel geld en dan heb ik geen zin om iedere keer wanneer ik thuis kom te denken 'hè bah, wat een lelijk dak'.

Lynn 30 jul 2019
Reageer
D

Er zijn op dit moment goede en mooie rode panelen te koop

Dirk Schaap 9 nov 2022
B

Zonne energie in opkomst

Je ziet steeds meer mensen die gebruik gaan maken van zonne energie door middel van zonne panelen op het dak.
De meeste huishoudens kunnen hier nog niet volledig op teren maar in ieder geval een deel helpt natuurlijk al heel erg om de wereld schoner te maken.
Ik ken ook aardig wat mensen die hier nog niet voor kiezen omdat ze van die zonne panelen op het dak er erg lelijk uit vinden zien.
En ik moet bekennen dat ik het zelf ook geen schoonheidsprijs waard vind en al helemaal niet bij bepaalde huizen.
Bij sommige huizen staat het beter dan bij andere, maar daardoor hebben wij ons niet laten weerhouden om hier alsnog voor te kiezen.
Niet alles hoeft altijd maar mooi te zijn vind ik, je moet ook aan je medemens en het grotere geheel denken.
En dat is ook wat deze maatschappij doet en dat vind ik erg goed.

Ben 8 jun 2019
Reageer
L

Bij ons in de straat heeft ook wel bijna de helft van de huizen zonnepanelen op het dak geloof ik.
En het verschilt echt per dak, of ik dit heel lelijk vind of niet, want als je toch een donker dak hebt dan valt het niet eens echt heel veel op en dan stoor ik me hier ook niet aan.
Maar wanneer je een lichter dak hebt, zoals wat wij hebben (rood), dan vind ik het er echt niet uit zien en dat is ook één van de redenen dat ik dit niet wil hebben.
Daarbij is het nog in de ontwikkelfase en als ik het dan toch een keer aanschaf, dan wacht ik liever nog een aantal jaar, dan hebben ze toch weer betere opties dan wat ze nu hebben op dat gebied.

Lynn 30 jul 2019
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van december 2022.

Over Zonnemarkt

Zonnemarkt is gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnepanelen en complete zonnestroomsystemen. Dit kan een gezin al snel enkele honderden euro's besparen op jaarbasis. Ze hebben een groot assortiment van zonnestroom producten zodat ze iedere potentiële klant goed kunnen helpen, elk dak is immers anders. Op deze wijze kunnen klanten op gemakkelijke wijze kosten besparen op de energierekening.

  • Nog niet geverifieerd