Zeebad

Zeebad

4.0 reviewscore • 4 reviews
R

Geweldige ligging

Huisje Kanteel 803 was een prachtige, schone accommodatie met een mooie ligging aan het water en nabijheid van het strand. Het park zelf had echter wat te wensen over, zoals het beperkte eetcafé dat slechts friet en pizza's verkocht en vaak vroeg dichtging vanwege geplande kinderactiviteiten. Er was wel een leuk binnenzwembad, fietsverhuur en broodjesbeschikbaarheid. Het omringende Breskens bood echter veel te beleven.

RT 16 aug 2022
Reageer
V

Ontspannen met het gezin

Het zwembad is onvoldoende voor de grootte van het park, met het uitbreidingsproces momenteel nog bezig. Er is geen animatie, ondanks aangegeven op de website. De horeca was gesloten. Aan de andere kant heeft het park mooie huisjes en voldoende speelplaatsen, dicht bij zee en makkelijk bereikbaar via de overzetboot naar Vlissingen. Jumbo supermarkt ligt op slechts enkele minuten afstand.

Van Geest 17 nov 2022
Reageer
K

Heerlijk aan de duinen

De locatie van het park is prachtig, met de duinen die direct naar het strand leiden. Het huisje is simpel, maar functioneel. Het zitgedeelte, bestaande uit een loungebank, kan echter beter. Er zijn weinig activiteiten en faciliteiten aanwezig. Ondanks deze minpunten is de locatie zeker de moeite waard om opnieuw te bezoeken. Let wel op het lawaai en het bouwverkeer 's ochtends vroeg vanwege de nog aan de gang zijnde bouwwerkzaamheden op het park.

Kat 14 mrt 2022
Reageer
F

Mooie ligging

Op het naastliggende park Schoneveld verbleven wij tijdens onze reis. Het park is wat ouder en bestaat uit een combinatie van bewoonde huisjes en verhuuraccommodaties. Het huisje was wat ouder, eenvoudig maar netjes en voldeed aan onze verwachtingen. De locatie was fantastisch met de zee op minder dan een km afstand. Over het park zijn diverse speelgebieden voor kinderen verspreid. Waarschijnlijk zal het park tijdens de zomer drukker zijn dan in de herfst.

Fam. Pavlic 19 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Breskens.

Over Zeebad

Vakantiepark te Breskens, Zeeland.