Zeebad

Zeebad

4.0 reviewscore • 8 reviews
S

Prima verblijf dichtbij het strand

Het zwembad op het park is voornamelijk geschikt voor jongere kinderen, wat ideaal is voor gezinnen. Het huisje waarin we verbleven was comfortabel en bood een aangename accommodatie. Het park zelf had een rustige en ontspannen sfeer, waardoor het een prettige omgeving was om in te verblijven. Helaas waren we teleurgesteld toen we ontdekten dat de keuken gesloten was vanwege de drukte. Dit beperkte onze mogelijkheden om op het park zelf te dineren.

Sophie 14 jul 2023
Reageer
K

Geweldige ervaring in een prachtige omgeving

Geweldige ervaring met uitstekende locatie en prachtige lodges. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We zijn zeker van plan om terug te komen. De rustige periode na de herfstvakantie was precies wat we zochten. De lodges waren ruim, comfortabel en mooi ingericht. Alles was goed verzorgd en we voelden ons direct thuis. De ligging van het park was perfect, met gemakkelijke toegang tot verschillende attracties in de omgeving. Het vriendelijke personeel maakte ons verblijf extra speciaal. Kortom, een fantastisch verblijf dat onze verwachtingen overtrof. We kijken er nu al naar uit om terug te komen en opnieuw te genieten van alles wat dit park te bieden heeft.

Kevin 28 feb 2023
Reageer
V

Ontspannen met het gezin

Het zwembad is onvoldoende voor de grootte van het park, met het uitbreidingsproces momenteel nog bezig. Er was geen animatie, ondanks dat het staat aangegeven op de website. De horeca was ook nog eens gesloten. Aan de andere kant heeft het park mooie huisjes en voldoende speelplaatsen, dicht bij zee en makkelijk bereikbaar via de overzetboot naar Vlissingen. Jumbo supermarkt ligt op slechts enkele minuten afstand.

Van Geest 17 nov 2022
Reageer
H

Een verblijf om te herhalen

Het huisje was gunstig gelegen en bood voldoende ruimte. Hoewel de keuken eenvoudig was en ontbrak aan een magnetron, broodrooster en wijnopener, was het nog steeds functioneel. Koken kon gelukkig nog. Gelukkig waren er in de omgeving leuke recreatiemogelijkheden, waardoor we ons prima hebben vermaakt. Zouden hier wel weer terug willen komen.

Henrieke 26 okt 2022
Reageer
J

Mooi park

We waren onder de indruk van het prachtige huis en de goed ingerichte keuken. Het huis bood alle comfort die we nodig hadden voor een aangenaam verblijf. Helaas werden we teleurgesteld door de netheid van het huis, aangezien het niet schoon was bij aankomst. Dit was een minpunt dat afbreuk deed aan onze ervaring. Bovendien waren we ontevreden over de manier waarop klachten werden afgehandeld. Het leek erop dat onze klachten niet serieus werden genomen of niet goed werden behandeld. Dit gebrek aan responsiviteit van het personeel was jammer en liet een negatieve indruk achter.

Jannes 15 nov 2021
Reageer
F

Mooie ligging

Dit vakantiepark is al wat ouder en bestaat uit een combinatie van bewoonde huisjes en verhuuraccommodaties. Het huisje was wat ouder, eenvoudig maar netjes en voldeed aan onze verwachtingen. De locatie was fantastisch met de zee op minder dan een km afstand. Over het park zijn diverse speelgebieden voor kinderen verspreid. Waarschijnlijk zal het park tijdens de zomer drukker zijn dan in de herfst.

Fam. Pavlic 19 okt 2021
Reageer
D

Een fijn verblijf, maar te kort!

Het personeel was uiterst vriendelijk, we werden hartelijk ontvangen. Alles was zeer schoon, het sanitair was prima en de keuken was voorzien van alle benodigdheden. Er was voldoende parkeergelegenheid bij de accommodatie. Ondanks de waarschuwing voor werkzaamheden in de buurt hebben we geen overlast ervaren (waarschijnlijk omdat het weekend was). De kleedruimte in het zwembad kan schoner en er zijn te weinig kleedhokjes. Desondanks is deze locatie in en rond "de Roompot" in Breskens absoluut fantastisch!

Dominic 5 okt 2021
Reageer
E

Vakantie bij Zeebad

We hebben een aangenaam verblijf gehad in vakantiepark Zeebad. In eerste instantie hadden we een bungalow geboekt die vlakbij een bouwput lag. Het was jammer dat dit niet tijdens het boeken was vermeld, maar pas in de boekingsbevestiging stond dat er "enige overlast" kon zijn. In werkelijkheid was er echter sprake van "veel overlast". Nadat we bij de receptie hadden geklaagd, hebben ze er alles aan gedaan om ons naar een betere locatie om te boeken. Ondanks dat er veel honden op het park waren, hebben we hier totaal geen overlast van ondervonden.

Eva Janssen 1 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Breskens.

Over Zeebad

Roompot Zeebad is een gezellig vakantiepark gelegen te Nieuwesluisweg 1 in Breskens, in het zuidwesten van Nederland. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen op korte afstand van het strand gelegen. Het park beschikt over alle benodigde faciliteiten en verschillende sport en spelprogramma’s, een Kid’s Club en binnenbad. Gasten kunnen ontspannen op het nabijgelegen strand, zwemmen in de zee of genieten van watersportactiviteiten zoals windsurfen en zeilen. De omgeving van Zeebad biedt ook mogelijkheden voor mooie wandel- en fietstochten langs de kustlijn en door de duinen. Breskens zelf is een levendig vissersdorp met gezellige restaurants, winkels en terrasjes waar gasten kunnen genieten van lokale lekkernijen. Op korte afstand van het park bevinden zich ook bezienswaardigheden zoals het pittoreske stadje Sluis en de historische stad Brugge in België.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Breskens, Zeeland
  • https://www.zeebad.nl
  • info@roompot.nl