EuroParcs Schoneveld

EuroParcs Schoneveld

2.5 reviewscore • 8 reviews
M

Een onverwachte tegenvaller

Ons verblijf op deze bestemming was allesbehalve bevredigend. Om het maar simpel te zeggen, ik kan het niet aanbevelen. Laat me enkele punten opsommen: we troffen knaagdieren in onze tuin aan, wildgroei had zich verspreid, en onder de bedden was er hondenhaar te vinden. De gordijnen lieten te wensen over, ontbraken soms zelfs, of hingen vuil en los. Een deurslot zat los, terrasstoelen waren gebroken en er was een gebrek aan hygiëne na de schoonmaak. Toen ik mijn klachten bij de receptie indiende, kreeg ik geen bevredigende reactie. Een alternatieve chalet werd voorgesteld, maar het prijskaartje ervan zou op mijn rekening komen. Het was een teleurstellende ervaring die ik aan anderen zou afraden.

Marjolein 9 mei 2023
Reageer
S

Prima ligging, enkele minpunten

Onze ervaring met de Cube chalet was gemengd. De locatie aan het strand was zeker een pluspunt. Toch waren er enkele kanttekeningen te plaatsen. Veel faciliteiten, zoals de broodjesbar, waren helaas niet beschikbaar tijdens ons verblijf. Ondanks dat het buitenshuis 10 graden was, warmde het binnen snel op door de zon. Dit wekte vragen op over de warmte tijdens de zomermaanden. Vooral met het oog op kinderen en huisdieren is voorzichtigheid geboden.

Sally 9 mrt 2022
Reageer
F

Gebrek aan privacy H195

Onze accommodatie was niet vrij van teleurstellingen. Tot maar liefst vijf keer toe betraden onaangekondigde personen ons terrein. Eenmaal zelfs iemand met een sleutel die zonder toestemming naar binnen kwam. De buren waren luidruchtig en hinderlijk in de nabijheid van ons slaapkamerraam. Ondanks dat we onze bezwaren bij de receptie kenbaar maakten, werd er geen oplossing geboden. Ons favoriete huisje met duinzicht was niet meer beschikbaar. Na meerdere bezoeken was dit helaas de laatste keer. De staat van het huis en de tuin rechtvaardigden de prijs niet.

Fleur 26 feb 2022
Reageer
B

Schitterende woning, niet geschikt voor huisdieren

De Cube woning was een esthetisch kunstwerk, maar de afwezigheid van airconditioning bracht problemen met zich mee. Wij verbleven eind september, en de hitte was al een uitdaging. Dit wekte bezorgdheid over de mogelijke hitte in de zomer. Vooral met huisdieren moet rekening worden gehouden, aangezien de temperatuur binnen extreem kan stijgen. De technische dienst erkende het belang van airconditioning. Deze woningen zijn wellicht niet geschikt voor huisdieren zonder aanvullende voorzieningen.

Bram 14 okt 2021
Reageer
R

Geweldige ervaring en sterk aanbevolen

Onze tiendaags verblijf in een 4-persoons Cube chalet was een doorslaand succes. Het park was goed onderhouden en de huisjes waren schoon en verzorgd. De grootste troef was de nabijheid van het strand, op slechts vijf minuten loopafstand. We hebben al acht jaar op dit mooie park verbleven en zijn van plan om volgend jaar terug te keren. Het adembenemende uitzicht op zee bij eetgelegenheid Loods 10 maakte onze ervaring compleet.

Ronald 28 sep 2021
Reageer
M

Onaangename geuren

Ons verblijf in chalet H122 was een tegenvaller van formaat. De beperkte privacy en het beknellende gevoel waren teleurstellend. Het uitzicht werd belemmerd door omliggende chalets en de geur in het huisje was onaangenaam. Ondanks herstelwerkzaamheden bleven problemen bestaan en de klachten werden niet serieus genomen. Dit was ons laatste verblijf na meerdere teleurstellende ervaringen. De prijs-kwaliteitverhouding voor het huis en de tuin klopte niet.

Max 15 sep 2021
Reageer
C

Uitstekend

We brachten een week door in een 4-persoons Cube chalet, inclusief onze viervoeter. De ligging van het park was fantastisch, zo dicht bij het strand. We hebben genoten van de omgeving en heerlijk gewandeld. Ook in de buurt eten en drinken was geen enkel probleem en maakten onze uitstapjes echt een heerlijke vakantie. In een woord gewoon uitstekend.

Charlotte 14 sep 2021
Reageer
I

Grote teleurstelling

Onze ervaring in dit park was ronduit teleurstellend. Verschillende aspecten van ons verblijf lieten te wensen over. Onder andere was er sprake van vuil en haren in de slaapkamers, matrassen van slechte kwaliteit en ongeschikte kinderstoelen. Het park voldeed niet aan de beloofde luxe en comfort. We kwamen hier om echt te genieten, maar kregen meer stress dan we al hadden thuis!

Iris 13 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Breskens.

Over EuroParcs Schoneveld

EuroParcs Schoneveld is gelegen te Schoneveld 1 in Breskens. Op het park vind je een divers aanbod aan luxe vakantiehuizen en chalets. Het park zelf biedt veel faciliteiten en activiteiten aan, zoals een overdekt zwembad, een wellnesscentrum, een restaurant en snackbar en een gedegen animatieteam. De omgeving van EuroParcs Schoneveld is ideaal voor natuurliefhebbers en strandliefhebbers. Maak een wandeling over het strand, geniet van de zonsondergang of maak een fietstocht door de duinen. In de nabije omgeving zijn er ook leuke uitstapjes mogelijk, zoals een bezoek aan de historische stad Brugge of een dagje naar attractiepark Het Arsenaal in Vlissingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Breskens, Zeeland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/schoneveld
  • kcc@europarcs.nl