Vakantiepark Drentse Vennen

Vakantiepark Drentse Vennen

4.5 reviewscore • 4 reviews
R

Omgeving is prachtig

In de rustige Kop van Drenthe hebben we een ontspannen Meivakantie doorgebracht op een fijn vakantiepark. Nabij het park liggen enkele indrukwekkende hunebedden en in de omgeving zijn mooie fietspaden richting Norg en Roden te vinden. Het huisje was gezellig met een ruime tuin en alle benodigdheden, inclusief leuke spelletjes. Er is een fietsenberging voor 4 fietsen en parkeergelegenheid bij het huisje. Vriendelijk ontvangst en vlak naast het park is een stukje heide om te wandelen. Een nabijgelegen strand/plas biedt mogelijkheden bij mooi weer. Alles voor een rustige vakantie was aanwezig.

Richard K. 25 mei 2022
Reageer
P

Heel goed onderhouden park

Keurig onderhouden vakantiepark en de parkmedewerkers waren ook heel vriendelijk en behulpzaam. Wel handig om te weten voor nieuwe bezoekers: als je het park binnen komt moet je bij een rotonde gelijk een keuze maken welke kant je op gaat in het park. Volg eerst de bordjes van de receptie omdat je anders niet veel verder komt. Na een vriendelijk welkom zijn we naar ons huisje gegaan waar we een weekje verbleven zijn. Zoals gezegd was alles heel goed onderhouden (huisje, tuin en eigenlijk het hele park). Het was heel rustig waardoor we zelfs een dag hebben gehad dat we in alle rust in slaap zijn gedommeld midden overdag in onze tuin bij het huisje. Je hoort de vogeltjes fluiten, heerlijk. Heel erg bedankt voor dit heerlijke verblijf medewerkers van vakantiepark Drentse Vennen.

P 30 aug 2021
Reageer
R

Prima vakantiepark

Dit is een heel fijn vakantiepark tussen Norg en Roden met hele mooie stukken waar je kunt fietsen langs hunebedden en mooie stukken bos. Op het vakantiepark zelf is een voetbalveld aanwezig en een speeltuin waar de kids een beste tijd kunnen vertoeven. Zoals ook staat aangegeven op de website heb je bij ieder huisje een tuin met privacy, dit is zeker waar, de tuinen zijn goed aangelegd en hebben een hoge heg als omheining. Huisje was niet speciaal, alles zat er verder wel in. Ook handig dat je de auto gewoon bij het huisje kunt parkeren en er een stuk heide naast het park zit waar je heerlijk kunt wandelen. Er is ook een stuk strand aan een meertje vrij dichtbij, helaas hebben wij hier niet van kunnen genieten i.v.m. matig weer.

Rogier 25 mei 2021
Reageer
P

Rustig park zonder vuurwerkoverlast

Denk dat veel hondenbezitters het wel kennen, oud en nieuw terwijl je een hond hebt die doodsbenauwd is voor vuurwerk. Uitkomst was lekker even een weekje op vakantie in een rustige omgeving. Na wat te hebben gezocht op internet zijn we uitgekomen bij Buitengoed Drentse Vennen wat in het dorpje Een ligt. Ik kan jullie vertellen dat het park geweldig is en de beheerders hun woord zijn nagekomen omtrent het feit dat het totaal vuurwerkvrij zou zijn. Het park is voor de rest heel rustig gelegen in de natuur waar je heerlijk kunt lopen en fietsen. Vrij dichtbij het park op een half uur lopen heb je het dorp Roden waar genoeg winkelgelegenheid was met restaurants en mooie kerstverlichting door het dorp. De overige gasten op het park waren ook erg vriendelijk en waren tevens op zoek naar rust. Sommige hadden hun viervoeters ook meegenomen dus dan kom je al snel met anderen aan de praat. Het was een zeer aangenaam verblijf en de kans is heel groot dat we volgend jaar met de feestdagen weer naar dit vakantiepark zullen gaan. Onze hond is erg belangrijk voor ons, als een kind, waardoor we met alle liefde het op deze manier oplossen. Overigens vinden we het zelf ook heel prettig dus een win-win situatie. Buitengoed Drentse Vennen bedankt!

Pieter 3 jan 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Een.

Over Vakantiepark Drentse Vennen

In de kop van Drenthe ligt het vakantiepark Drentse Vennen aan Amerika 10 te Een. Via de website van Drentsevennen.nl kan je gemakkelijk een vakantiehuis of chalet boeken. De vakantiehuizen zijn gebouwd van stenen en zullen met name goed worden beoordeeld door een wat ouder publiek. De chalets hebben een moderne inrichting, die hierdoor wat meer aansluiten op de wensen van de jongere doelgroep. De focus van het vakantiepark is rust. Het is een kleinschalig park, waarbij iedereen een eigen tuin heeft met ruimte en privacy. Bezoekers zullen worden omgeven door een prachtig landschap waar ze heerlijk kunnen fietsen en wandelen in de natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Een, Drenthe
  • https://www.drentsevennen.nl
  • service@fijnopvakantie.nl