Camping Samoza

Camping Samoza

4.2 reviewscore ÔÇó 17 reviews
S

Vaste Gasten

De vaste gasten op Samoza verpesten de hele camping althans de kindjes ervan ! Onze kindjes konden niet eens normaal spelen in de speeltuin . Ze werden uitgescholden geslagen en geschopt zonder ook maar enige aanleiding gegeven te hebben ! Jammer dat hier geen toezicht op kan zijn ­čą▓ en wij zijn echt geen ouders van ons kind doet niks ­čśëCamping vinden we helemaal top mooi zwembad mooie grote kampeer plekken . Mooie natuur en de medewerkers achter de bali patatzaak zijn top ! Natuurlijk Lisanne van de manege niet te vergeten wat werken deze meiden hard en wat zijn ze lief voor de leerlingen ! ÔŁĄ wij komen absoluut terug voor Lisanne maar niet op deze camping hoe mooi we het ook vinden veiligheid voor onze Kids staat voorop

Sebastiaan 28 apr 2023
Reageer
R

Schoonmaak

Weer eens op de camping gestaan de mooiste camping en aktyd welkom.
Even een dikke pluim voor de schoonmaak vab het sanitair .
Hardwerkende mensen die aktyd vriendelijk zijn en echt zo hun best doen om alles schoon te houden en de troep van een ander op te ruimen
Echt een 10*** voor al hun werk !

Renata 6 sep 2023
Reageer
V

Kampeerders

Fijne mooie hygi├źnisch camping. Zeer proper sanitair. Vriendelijk personeel,zowel aan de receptie als het poetspersoneel.Alles aanwezig. Leuke taverne,gezellig.Mooi proper zwembad. Veel te doen voor de jeugd. Winkel ook alles wat je nodig hebt. Veel wandel mogelijkheden. We hebben spijtig genoeg iet veel wild gezien.
We hebben een fijne rustige vakantie gehad!!

Verschooren Danielle 22 jul 2023
Reageer
P

Huisje nr.47

Geweldig huis, echt alles is aanwezig, zelfs twee fietsen, wasmachine, afwasmachine, Amerikaanse koelkast met ijsmachine, in iedere kamer een tv, Netflix, gratis WiFi, extra grote afgezette tuin, dubbele parkeerplaats, buitenkeuken op gas dus altijd bbq, camping zelf binnen en buiten zwembad, disco, winkel, kantine, kinderboerderij, speeltuinen, en niet te vergeten alles in de buurt, het gezellige Vierhouten en Nunspeet met veel restaurants en winkels, kom genieten op de Zandhoeve.

Petra pijpers 27 apr 2023
Reageer
R

Niet meer voor ons

De camping is slecht onderhouden en hygi├źne laat te wensen over. Er hangt veel hondenpoepgeur en de lichtknoppen werken niet altijd, deuren klemmen en er zijn beestjes in bed. De dames bij de balie zijn aardig, maar als we klagen over het gedrag van andere kampeerders, zegt niemand iets te kunnen doen. Bij aankomst werden we ingehaald door een automobilist die veel te hard reed, ondanks dat de maximumsnelheid duidelijk was aangegeven. Het zwembad is wel top voor kinderen, maar bij de spannende glijbanen is het in het hoogseizoen erg druk en moet je lang wachten. Al met al zou ik deze camping helaas niet aanraden.

Rob Kints 2 okt 2022
Reageer
K

Wat een tegenvaller

We hebben een week geboekt op een nieuw aangelegd terrein met priv├ę sanitair, maar bij aankomst was het sanitair niet schoon en werkte de wifi niet. E-steps reden veel te hard, wel 40 km/u, en auto's reden af en aan, zelfs voor korte afstanden zoals naar de supermarkt op 300 meter afstand. Er was onvoldoende verlichting en sommige campinggasten keken je aan alsof je van een andere planeet kwam. Het zwembad was groot en mooi, maar er was geen toezicht, dus iedereen deed waar ze zin in hadden. De receptie bevond zich bij het zwembad en was onvriendelijk en ontoegankelijk met een balie van 140 cm hoog. De milieustraat en het nieuwe "Wouw" veldje waren niet aangegeven.

K Pol 28 sep 2022
Reageer
C

Hele fijne camping

De camping is werkelijk prachtig. Het personeel is niet alleen gezellig, maar ook lief en behulpzaam. Er zijn veel honden op de camping aanwezig, wat het geheel erg fijn en gezellig maakt. De jeugd vermaakt zich uitstekend, wat je natuurlijk wel kunt horen, maar het is tenslotte vakantie dus laat iedereen lekker genieten. Het zwembad is werkelijk heel mooi en zeker de moeite waard. De kampeerplekken zijn groot en ruim opgezet. Wij hebben op het voormalige jeugdveldje gestaan en het sanitair was weliswaar niet nieuw, maar wel schoon en goed onderhouden. Wij komen zeker terug naar deze camping.

Carmen Lieveling 18 sep 2022
Reageer
L

Leuke vakantie gehad

Wij zijn deze vakantie een paar weken naar camping samoza geweest en het was echt leuk. Wij hebben ons echt vermaakt. De camping bevindt zich op een mooie locatie midden in het bos. De kinderen hebben er ook echt van genoten want het is een gezellige camping met veel gezinnen met kinderen. Op de camping zelf is ook genoeg te doen voor ze.
Het is een rustige omgeving maar wel een hele mooie omgeving. We hebben kunnen zwemmen in een meertje vlakbij Nunspeet, we hebben leuke dorpjes midden in het bos bezocht en we hebben mooie wandelingen gemaakt. Op de camping heb je veel gezelligheid en in de omgeving heb je veel rust. Een leuke combinatie.
Een geslaagde vakantie. Als het aan onze kinderen ligt zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben er ook van genoten. Echt een gezellige camping op een mooie locatie.

Linda 11 sep 2022
Reageer
B

Samoza review

Het chalet wat wij gehuurd hadden was in alle opzichten goed. Schoon en ruim. Samoza is ook een erg gezellig recreatiepark. Je hebt er ook alles. Je kunt kamperen of zoals wij in een chalet. Alles is mogelijk. Ze hebben zelfs een overdekt zwembad. Ideaal voor bij slecht weer, maar ook een buitenzwembad met mooie glijbanen. Wij hadden gelukkig goed weer en onze jongens konden tal van dingen doen. Speeltuinen, game hal, kinderboerderij en leuke animatie. Zelf heb ik heerlijk kunnen paardrijden terwijl de jongens zich ook vermaakten met andere dingen. Een hele mooie omgeving om buitenritten te maken. Er is altijd ruimte voor verbeteren, ondanks dat deze moeilijk te vinden zijn. Wij hebben besloten om volgend jaar terug te komen.

Brenda 7 sep 2022
Reageer
R

Geweldige camping

Deze camping is werkelijk een geweldige plek voor het hele gezin, jong en oud zal zich hier zeker vermaken. Mijn tieners hadden een geweldige tijd en er is genoeg te doen voor alle leeftijden. De camping zelf is prachtig, met uitstekende sanitaire voorzieningen, leuke activiteiten en een werkelijk prachtig zwembad. Bovendien kun je met je honden gemakkelijk het bos in wandelen vanaf verschillende kanten van de camping. De horecagelegenheden zijn ook van uitstekende kwaliteit en de campingwinkel heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt. Kortom, ik zou deze camping aan iedereen aanraden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, dus als er een probleem is, wordt het snel opgelost. Als ik ├ę├ęn minpuntje zou moeten noemen, dan is het dat het zwembad op zeer warme dagen eerder zou mogen sluiten. Maar over het algemeen hebben we hier een fantastische vakantie gehad.

Ruud V 6 sep 2022
Reageer
D

Mooiste campingzwembad Nederland

Ik wil Camping Samoza feliciteren met het winnen van de ACSI Award 2022 in de categorie mooiste campingzwembad Nederland. Dat hebben jullie zeker verdient! Wij komen vrijwel elk jaar terug naar deze fantastische camping. Onze kinderen vinden het zwembad ook helemaal geweldig! Nu met de nieuwe glijbanen is het er alleen maar leuker op geworden. Alles is leuk aan deze camping. De sfeer, kinderboerderij en natuurlijk de natuur. Echt een aanrader of je nou met of zonder kinderen gaat. Je zult het er zeker naar je zin hebben.

David 30 aug 2022
Reageer
S

Grote familiecamping

Samoza is een grote familiecamping op de noordelijke Veluwe. De camping zelf is erg gezellig en levendig maar je komt hier tegelijkertijd voor je rust. De omgeving straalt een enorme rust uit. Een leuke mix tussen gezelligheid en rust. Je moet er alleen wel van houden. Elspeet en Uddel zijn leuke dorpjes om te bezoeken. Dit kan met de auto maar valt ook prima te doen met de elektrische fiets. Nunspeet idem. Wij zijn vaste bezoekers van Samoza en gaan hier al jaren met veel plezier heen. Van ons krijgt Samoza ook zeker 5 sterren. Een hele fijne, kindvriendelijke en gezellige camping!

Sabrina 21 aug 2022
Reageer
A

Mixed feelings

Gisteren hebben we een bezoek gebracht aan Camping Samoza, die 5 sterren heeft. Overdag is de camping zeker 5 sterren waard. Helaas was het echter teleurstellend dat de horeca om 20:00 uur op zaterdagavond, tijdens het hoogseizoen, al dicht ging. Dit is onaanvaardbaar op een 5-sterren camping.

Gelukkig was er wel een gezellige Hollandse avond met leuke artiesten die het publiek wisten te vermaken. Helaas was de organisatie van deze avond een grote flop. De artiesten moesten zich omkleden in hun eigen bus of auto en er werd gebruik gemaakt van een buitenkeuken op het terrein bij het podium. Helaas was er weinig tot geen aandacht voor sociale hygi├źne. Het personeel had geen enkele ervaring in de horeca, wat het geheel nog teleurstellender maakte.

AR 12 aug 2022
Reageer
A

Veel honden op het park

Groot park met vriendelijk personeel. Wij hadden een mooie chalet en voor onze honden was het ook super. Manege was ook leuk. Hier mochten we elke dag van genieten. Soms wel wat last van blaffende honden maar dit blijft toch een probleem op een park waar honden zijn toegestaan. Veel mensen nemen de hond of honden dan ook mee. Wij kunnen hier niet echt over klagen want wij hadden onze honden zelf ook mee.

Aart 18 jul 2022
Reageer
F

De laatste keer

We hebben over het algemeen een aangename vakantie gehad, maar we hadden wellicht te hoge verwachtingen van het verblijf. Er waren veel vaste gasten, vooral grotere groepen die met elkaar optrokken, waardoor het moeilijk was om aansluiting te vinden. De drempel om naar binnen te gaan bij de Chilldown was hoog vanwege groepjes jongeren buiten die aan het roken en drinken waren en ons vreemd aankeken. Maar uiteindelijk hebben we ons toch prima vermaakt. We realiseerden ons dat we zelf de slingers moesten ophangen. Het sanitair was prima en er was toiletpapier aanwezig. Het was soms wel rommelig, doordat sommige gasten make-up remover doekjes en andere dingen lieten slingeren, maar dat was niet de schuld van de camping. We zouden immers thuis ook onze rommel opruimen. Gasten gebruikten veel E-steps, en hoewel ze officieel 5 km/uur moesten rijden, werd daar niet altijd aan gehouden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

Familie Meerink 7 jul 2022
Reageer
F

De mooiste camping op de Veluwe

Wij hebben met de familie een fantastische vakantie gehad op Camping Samoza. Wat ons betreft is dit ook de mooiste camping op de Veluwe. Het is meer dan alleen een camping, want er zijn ook huisjes en eigenlijk alles wat je kunt bedenken. Het is echt een vakantiepark. Centraal op het park is een zwembad met nieuwe spectaculaire glijbanen, manege, speeltoestellen, sportveldjes en een snackbar, supermarkt en restaurant. Zelfs ook nog een kinderboerderij en ik zal nog ongetwijfeld dingen vergeten. Er is dus heel veel te beleven op het park zelf. Ideaal voor jong en oud.

Er hangt een hele gezellige sfeer op het park. Het is ook een gigantisch park, dus als je van gezelligheid houdt, zit je op Camping Samoza goed. Het park ligt midden in het bos, vlakbij het plaatsje Vierhouten. Dit is een heel mooi stukje natuur en je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Dit zijn ook zeker activiteiten die wij met de familie ondernemen. Het park grens aan alle kanten aan het bos en je kunt het park aan alle kanten verlaten en dan loop je zo het bos in. Prachtige heidevelden en zandverstuivingen vindt je hier ook.

Wij hebben een geweldig leuke vakantie gehad. Het weer zat ook mee en wij gaan hier volgend jaar zeker terug komen.

Familie van Doorn 6 jul 2022
Reageer
I

Wel wat aanmerkingen

De receptioniste was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. We kwamen speciaal voor de glijbanen vanwege het mooie weer, maar tot onze teleurstelling waren ze gesloten. Dankzij mijn overredingskracht gingen ze toch open, wat ik echt super tof vond. Als de glijbanen gesloten waren gebleven, zou dat echt een domper zijn geweest, vooral omdat het binnenzwembad volledig verhuurd was aan een zwemschool, waarover ik geen informatie of vermelding had kunnen vinden. Op de website staat vermeld dat de zwembaden open zijn. Verder was alles op het park nog gesloten, maar met de fiets is alles in de omgeving goed bereikbaar. Het sanitair was perfect, alleen misten we wc-papier in de wc. Ondanks deze kleine tekortkoming hebben we het heerlijk gehad en komen we snel terug.

Ingrid Romers 20 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Vierhouten.

Over Camping Samoza

Camping Samoza is een populaire vakantiebestemming gelegen in het prachtige Veluwse landschap te Plaggeweg 90 in Vierhouten. De camping biedt een ontspannen en natuurlijke omgeving voor gezinnen, stellen en groepen die op zoek zijn naar een kampeerervaring dicht bij de natuur. Op Camping Samoza vind je een breed scala aan accommodaties, waaronder ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers en comfortabele huuraccommodaties zoals bungalows, stacaravans en chalets. De camping beschikt over moderne faciliteiten, waaronder sanitairgebouwen, een wasserette, speeltuinen, sportvelden, een verwarmd buitenzwembad, een restaurant, een supermarkt en een recreatieteam dat diverse activiteiten organiseert voor jong en oud. In de omgeving kun je wandel- en fietstochten door de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe bestieren, of ontspannen bij de nabijgelegen recreatievijver of op het terras van het restaurant.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vierhouten, Gelderland
  • https://www.samoza.nl
  • info@samoza.nl