Camping Samoza

Camping Samoza

4.5 reviewscore • 6 reviews
F

De mooiste camping op de Veluwe

Wij hebben met de familie een fantastische vakantie gehad op Camping Samoza. Wat ons betreft is dit ook de mooiste camping op de Veluwe. Het is meer dan alleen een camping, want er zijn ook huisjes en eigenlijk alles wat je kunt bedenken. Het is echt een vakantiepark. Centraal op het park is een zwembad met nieuwe spectaculaire glijbanen, manege, speeltoestellen, sportveldjes en een snackbar, supermarkt en restaurant. Zelfs ook nog een kinderboerderij en ik zal nog ongetwijfeld dingen vergeten. Er is dus heel veel te beleven op het park zelf. Ideaal voor jong en oud.

Er hangt een hele gezellige sfeer op het park. Het is ook een gigantisch park, dus als je van gezelligheid houdt, zit je op Camping Samoza goed. Het park ligt midden in het bos, vlakbij het plaatsje Vierhouten. Dit is een heel mooi stukje natuur en je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Dit zijn ook zeker activiteiten die wij met de familie ondernemen. Het park grens aan alle kanten aan het bos en je kunt het park aan alle kanten verlaten en dan loop je zo het bos in. Prachtige heidevelden en zandverstuivingen vindt je hier ook.

Wij hebben een geweldig leuke vakantie gehad. Het weer zat ook mee en wij gaan hier volgend jaar zeker terug komen.

Familie van Doorn 6 jul 2022
Reageer
L

Leuke vakantie gehad

Wij zijn deze vakantie een paar weken naar camping samoza geweest en het was echt leuk. Wij hebben ons echt vermaakt. De camping bevindt zich op een mooie locatie midden in het bos. De kinderen hebben er ook echt van genoten want het is een gezellige camping met veel gezinnen met kinderen. Op de camping zelf is ook genoeg te doen voor ze.
Het is een rustige omgeving maar wel een hele mooie omgeving. We hebben kunnen zwemmen in een meertje vlakbij Nunspeet, we hebben leuke dorpjes midden in het bos bezocht en we hebben mooie wandelingen gemaakt. Op de camping heb je veel gezelligheid en in de omgeving heb je veel rust. Een leuke combinatie.
Een geslaagde vakantie. Als het aan onze kinderen ligt zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben er ook van genoten. Echt een gezellige camping op een mooie locatie.

Linda 11 sep 2022
Reageer
B

Samoza review

Het chalet wat wij gehuurd hadden was in alle opzichten goed. Schoon en ruim. Samoza is ook een erg gezellig recreatiepark. Je hebt er ook alles. Je kunt kamperen of zoals wij in een chalet. Alles is mogelijk. Ze hebben zelfs een overdekt zwembad. Ideaal voor bij slecht weer, maar ook een buitenzwembad met mooie glijbanen. Wij hadden gelukkig goed weer en onze jongens konden tal van dingen doen. Speeltuinen, game hal, kinderboerderij en leuke animatie. Zelf heb ik heerlijk kunnen paardrijden terwijl de jongens zich ook vermaakten met andere dingen. Een hele mooie omgeving om buitenritten te maken. Er is altijd ruimte voor verbeteren, ondanks dat deze moeilijk te vinden zijn. Wij hebben besloten om volgend jaar terug te komen.

Brenda 7 sep 2022
Reageer
D

Mooiste campingzwembad Nederland

Ik wil Camping Samoza feliciteren met het winnen van de ACSI Award 2022 in de categorie mooiste campingzwembad Nederland. Dat hebben jullie zeker verdient! Wij komen vrijwel elk jaar terug naar deze fantastische camping. Onze kinderen vinden het zwembad ook helemaal geweldig! Nu met de nieuwe glijbanen is het er alleen maar leuker op geworden. Alles is leuk aan deze camping. De sfeer, kinderboerderij en natuurlijk de natuur. Echt een aanrader of je nou met of zonder kinderen gaat. Je zult het er zeker naar je zin hebben.

David 30 aug 2022
Reageer
S

Grote familiecamping

Samoza is een grote familiecamping op de noordelijke Veluwe. De camping zelf is erg gezellig en levendig maar je komt hier tegelijkertijd voor je rust. De omgeving straalt een enorme rust uit. Een leuke mix tussen gezelligheid en rust. Je moet er alleen wel van houden. Elspeet en Uddel zijn leuke dorpjes om te bezoeken. Dit kan met de auto maar valt ook prima te doen met de elektrische fiets. Nunspeet idem. Wij zijn vaste bezoekers van Samoza en gaan hier al jaren met veel plezier heen. Van ons krijgt Samoza ook zeker 5 sterren. Een hele fijne, kindvriendelijke en gezellige camping!

Sabrina 21 aug 2022
Reageer
A

Veel honden op het park

Groot park met vriendelijk personeel. Wij hadden een mooie chalet en voor onze honden was het ook super. Manege was ook leuk. Hier mochten we elke dag van genieten. Soms wel wat last van blaffende honden maar dit blijft toch een probleem op een park waar honden zijn toegestaan. Veel mensen nemen de hond of honden dan ook mee. Wij kunnen hier niet echt over klagen want wij hadden onze honden zelf ook mee.

Aart 18 jul 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Vierhouten.

Over Camping Samoza