Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof

3.6 reviewscore • 19 reviews
K

Muizen in restaurant aqua mundo zeewolde

We gingen dagje naar aqua mundo zwembad. Bij het patatje besteld, daar zagen we muizen die vrolijk heen en weer liepen. Het was smerig. Bij navraag bleek alle restaurants personeel al dat wisten
Smerig smerig, wij durfden niet meer het water in en meteen het park verlaten. Zeen onhygiënisch

Kamell 28 sep 2023
Reageer
C

Slecht

Dichtbij Duitse leerlingen dus tot middernacht roepen op straat en luide slecht Duitse muziek.
Heb dit gemeld maar er werd niets gedaan.
Mijn dochter van 2 jaar kon niet slapen. Relax vakantie.. begrijp dit niet om zoveel jonge mensen samen de laten logeren in een familiepark. Alles voor het geld he

Christophe 12 sep 2023
Reageer
l

zwembad sluit extra vroeg uit bezuiniging

Ik hoor van anderen dat Eemhof probeert te besparen op kosten, zoals energie, door het zwembad slechts tot 18:00 uur open te houden. Ze beweren dat dit te maken heeft met een personeelstekort, maar ik begin te twijfelen aan die verklaring. Een vriend van me wilde daar solliciteren, maar de Eemhof gaf aan dat er geen openstaande vacatures waren voor het zwembad. Toch blijven ze beweren dat ze vroeg sluiten vanwege een personeelstekort.

Dit roept vragen op over de eerlijkheid van hun verklaringen. Ik denk dat het hoofdkantoor snel moet ingrijpen om deze situatie op te helderen, want dit lijkt op bedrog. Het is belangrijk dat gasten waar krijgen voor hun geld en dat ze kunnen genieten van de faciliteiten zoals het zwembad zonder onnodige beperkingen. Hopelijk zal er snel duidelijkheid komen over deze kwestie.

leon sanders 11 sep 2023
Reageer
K

Prachtig luxe bungalows

In september 2022 verbleven we in een prachtig VIP cottage voor twee personen. De moderne inrichting was een genot om naar te kijken. Het grote tweepersoonsbed met de geweldige wellness badkamer met een groot bubbelbad was uniek en onvergetelijk. De luxe dubbele regendouche maakte ons verblijf nog aangenamer. De buitenkant van de cottages bij De Eemhof was ook vernieuwd, wat bijdroeg aan een betere beleving tijdens het rondlopen. Helaas waren tijdens ons verblijf enkele eetgelegenheden gedeeltelijk gesloten en was het zwembad beperkt geopend, maar dit kon onze vakantieplezier niet drukken. We zullen zeker terugkomen!

K. Oppersma 15 dec 2022
Reageer
M

Geweldig

We hebben een geweldig weekend beleefd met activiteiten als bowlen, zwemmen, klimmen en wandelen. Het zwembad was prachtig, hoewel het water wel een beetje fris was, maar de douches waren heerlijk warm. Alle glijbanen werden goed bevonden en de wildwaterbaan was fantastisch. Ons huisje was prima en netjes, en we hadden geboekt met een voorkeurslocatie, dus we hoefden niet ver te lopen naar de "plaza". We zullen zeker nog eens terugkomen!

Mees 4 dec 2022
Reageer
P

Voelt als thuiskomen

Als 60-plussers voelt de Eemhof voor ons als een tweede thuis. Na een aantal bezoeken hebben we een specifiek type cottage gevonden die we zeer waarderen. Het Grand Café, het all-you-can-eat restaurant "Evergreens" en de Aqua Mundo bevallen ons ook zeer goed. De boottocht naar Bunschoten-Spakenburg en het dorp zelf vinden we leuk. Tot de volgende keer, Eemhof! We laten de fietsen echter thuis omdat we vinden dat er niet zoveel mee te doen is.

Pieter en Ineke 30 nov 2022
Reageer
A

Geweldig voor de kinderen

Wij verbleven in een waterrijk appartement met sauna en jacuzzi. Het huis was verzorgd en voorzien van alles wat nodig was. We hadden gourmetten besteld en deze werden keurig bezorgd, hoewel de pannen wat beschadigd en vuil waren. Het zwembad sloot om 18 uur, wat jammer was. Helaas was het grillrestaurant voor de hele week volgeboekt. Onze kinderen hadden veel plezier en dus had ik ook een geweldige tijd.

Annemijn Lorentz 26 nov 2022
Reageer
S

Veertig euro voor WIFI?!

De huisjes zijn aanvaardbaar, maar de rest was teleurstellend. Het zwembad was te druk en de standaard WiFi was slecht. Je moest extra betalen voor betere WiFi en dat is in deze tijd onaanvaardbaar. Het was ook jammer dat het zwembad 's avonds gesloten was en er geen achteruitgang was naar het bos. Bovendien stonden er te veel auto's geparkeerd op een park zonder verkeer. Hierdoor was het moeilijk om de auto op de dag van vertrek in te laden.

Stefano Klein 7 nov 2022
Reageer
R

Weer is wat anders

De Waterfront Suite bood een prachtig uitzicht. Het appartement was van alle gemakken voorzien en elke dag werden verse broodjes aan de deur gehangen, behalve op de dag van vertrek. We hebben heerlijk rondgelopen door het park en gebruikten Centerparcs als uitvalsbasis voor activiteiten buiten het park. Onze eerste dag aten we in het restaurant, maar dat was verschrikkelijk. De onderkant van de pizza was half rauw en half zwart en het personeel kwam niet meer bij ons tafeltje in de buurt. Voor de rest van de week reden we 's avonds naar Zeewolde waar we een goed restaurant vonden.

R.M. 29 okt 2022
Reageer
E

Lekker appartementje

Het appartement was geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen en was schoon en comfortabel, met goede bedden. Het was fijn dat er elke ochtend verse broodjes aan de deur werden gehangen. Het zwembad was fantastisch. Wij hebben de geocaching speurtocht gedaan, wat erg leuk was, hoewel misschien iets te uitdagend voor onze 5-jarige kleindochter. Tot nu toe vonden wij dit de meest aangename Center Parcs-ervaring.

Emel 27 okt 2022
Reageer
J

Behoorlijk verouderd

Het personeel is vriendelijk, de huisjes zijn binnen vernieuwd, het park is proper, maar niet consequent autovrij. Auto's blijven op het park staan, ondanks de aanwezigheid van stickers op de ramen. Er zijn tientallen auto's en ze blijven rondrijden, wat bezorgdheid oproept over de veiligheid. De renovaties zijn niet altijd geslaagd, met dode muggen aan de gordijnen, een oud plafond en een overwoekerd terras. De Market Place is oudbollig en op een mooie dag met 18 graden was er geen terras open voor een drankje. Het VIP arrangement omvatte gratis koekjes, maar op de eerste dag werden er alleen pistoletjes zonder iets erbij geboden. In vergelijking met Center Parcs Parijs is dit een vergane glorie en verre van de nieuwe standaard.

Janneke Marits 10 okt 2022
Reageer
A

Geweldig voor de kids!

We hebben voor een opgeknapt park gekozen en het verschil is duidelijk te zien. De huisjes zijn uitstekend! Het park biedt tal van activiteiten en de kinderen vermaken zich uitstekend in de binnenspeeltuin of op het voetbalveld. We hebben een heerlijke vakantie gehad, vooral omdat onze zoon zich zo vermaakte. Het feit dat het park aan een haven ligt, maakte het nog specialer!

Andre en Annie 5 okt 2022
Reageer
M

Vrij duur allemaal

Onze vakantie werd verzorgd door de aller vriendelijkste medewerkers. Helaas was het huisje vrij klein voor de prijs van €2178,- voor 11 nachten en hadden de bedden een harde ligging. Gelukkig was er voor één van ons een topper beschikbaar, maar de overige 5 volwassenen hadden moeite met slapen. Het was wel handig dat er op het park een supermarkt met pizza's en patat te verkrijgen was en goed uitgerust was.

Mevrouw van Dijk 11 sep 2022
Reageer
K

Service kan beter

De bezoekers van Grand Café hadden teleurstellende ervaringen. De pizza was duur en smaakte niet goed. De baby zwemactiviteiten waren niet aanwezig of op verkeerde tijden en locaties, en ook was er foutieve informatie over aangeboden. De pasta bij Nonna's was overgekookt en na klachten werd er niet op gereageerd. Het buffetrestaurant was te warm en kostte 37,50 per persoon zonder verbetering. De airco was kapot en er was weinig medewerker en slecht bereikbaarheid via telefoon. Het was moeilijk om te reserveren voor de restaurants door gebrek aan personeel en de receptie was slecht bereikbaar.

Kim Trust 18 aug 2022
Reageer
L

aanrader voor vakantie met gezin

Als je nog op zoek bent naar een leuke vakantie of gewoon voor een paar daagjes weg in eigen land met je gezin, dan vind ik dit echt wel een aanrader.
Wij zijn hier elf dagen naartoe geweest en we hebben ons super vermaakt, er is werkelijk van alles te doen. De kinderen lagen het liefst iedere dag in het zwembad, met een wild waterbaan, wat natuurlijk groot feest is. Maar ook voor volwassenen is het hier heerlijk vertoeven.

In principe zou je niet eens van het park af hoeven gedurende vakantie. Wij hebben dit wel gedaan, zo zijn wij bijvoorbeeld ook nog een dagje naar Batavia stad geweest en we zijn een middag naar het Dolfinarium geweest, wat allebei ook heel erg leuk was. Het eten was er heerlijk, zowel in als rondom het park, en ons huisje was ook wel prima (enkele dingen waarvan ik dacht mwahh kan beter/schoner, maar we klagen niet). Zou hier best nog een keer naartoe willen in de toekomst.

Linda 12 aug 2022
Reageer
M

Fantastisch park

Wij hadden het genoegen om in een van de vernieuwde kinderhuisjes te verblijven, wat ideaal was voor jongere kinderen omdat ze hun eigen speelplaats hadden. Ook bezochten we op zaterdag het gezellige en drukke Spakenburg met het botentripje dat over en weer vaart. We kiezen altijd voor half pension, wat zeer prettig is omdat je zonder zorgen kunt genieten van lekker eten. Het restaurant Evergreens biedt een all-you-can-eat dinerbuffet en drankjes zijn inbegrepen. Het park biedt veel vermaak voor jong en oud, maar hou er wel rekening mee dat sommige gebouwen wat verder weg liggen en je een eind moet lopen of fietsen. Het zwembad was, in onze optiek, het hoogtepunt met veel glijbanen voor de fans. Het enige minpuntje is dat het baby- en peuterbad niet heel groot is en ook het zand in het peuterbad is niet optimaal.

Meneer de Kogel 11 aug 2022
Reageer
M

Geweldig genoten van deze vakantie

We hebben weer een geweldige vakantie gehad! De hoogtepunten waren de fantastische locatie (vip120), heerlijke broodjesservice, het mooie zwembad, de uitstekende service en schoonmaak, de comfortabele bedden en de fantastische activiteiten, met name het team van indoor wandklimmen. Er waren echter ook enkele minpunten, zoals de duurdere supermarkt en het slechte eten bij Evergreens. Het concept van all you can eat dinerbuffet werkt echt niet. Onze tip voor de redactie is om het thema te veranderen in Aziatisch, met gerechten uit Japan, China, Indonesië, Thailand en Zuid-Korea. Dat zou veel gasten aantrekken. Nonna's en Fuego waren echter top!

Maarten W 1 aug 2022
Reageer
L

Mooi vakantiepark

De Eemhof is een mooi vakantiepark. Voor kinderen valt er genoeg te doen, maar voor volwassenen is het ook zeker leuk. Veel activiteiten en mooi vormgegeven restaurantjes. Het zwembad is ook erg leuk. Met kinderen zult je hier een leuke tijd beleven. De omgeving is alleen iets minder. Het ligt in Flevoland, veel weilanden en weinig groen. Het park zelf is verder niks mis mee.

Lotte 27 mrt 2022
Reageer
O

Leukste wildwaterbaan van Nederland

Helaas is nu alles dicht, maar ik ben heel vaak bij Center Parcs De Eemhof geweest. Eigenlijk speciaal voor het zwembad en dan de wildwaterbaan in het bijzonder. Ik ben bij veel zwembaden geweest, maar niets overtreft de wildwaterbaan bij De Eemhof. Verder is het een mooi zwembad, maar wel vergelijkbaar met andere zwembaden van Center Parcs. Er zijn ook leuke winkels en restaurants te vinden op vakantiepark De Eemhof. De gebouwen zijn leuk gethematiseerd en je waant je echt een beetje op vakantie. Ik heb nooit in een vakantiehuisje gezeten bij De Eemhof, want ik ging altijd speciaal voor Aqua Mundo.

Oliver 15 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Zeewolde.

Over Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof, gelegen aan Slingerweg 1 te Zeewolde, is een vakantiepark met mediterraanse sferen aan het Eemmeer, een paradijs voor watersporters. Het park kenmerkt zich door het grote Aqua Mundo met veel glijbanen, waaronder de Duo Racer, wildwaterbaan en een surfsimulator. Er is een Indoor speelhal Action Factory aanwezig en qua buitenactiviteiten is er veel te beleven op het water als wakeboarden, windsurfen en stand up paddling. In de omgeving van het vakantiepark vind je Dolfinarium en Walibi Holland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zeewolde, Flevoland
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_EH_vakantiepark-de-eemhof
  • info@centerparcs.com