Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof

4.25/5.00 • 3 reviews
L

aanrader voor vakantie met gezin

Als je nog op zoek bent naar een leuke vakantie of gewoon voor een paar daagjes weg in eigen land met je gezin, dan vind ik dit echt wel een aanrader.
Wij zijn hier elf dagen naartoe geweest en we hebben ons super vermaakt, er is werkelijk van alles te doen. De kinderen lagen het liefst iedere dag in het zwembad, met een wild waterbaan, wat natuurlijk groot feest is. Maar ook voor volwassenen is het hier heerlijk vertoeven.

In principe zou je niet eens van het park af hoeven gedurende vakantie. Wij hebben dit wel gedaan, zo zijn wij bijvoorbeeld ook nog een dagje naar Batavia stad geweest en we zijn een middag naar het Dolfinarium geweest, wat allebei ook heel erg leuk was. Het eten was er heerlijk, zowel in als rondom het park, en ons huisje was ook wel prima (enkele dingen waarvan ik dacht mwahh kan beter/schoner, maar we klagen niet). Zou hier best nog een keer naartoe willen in de toekomst.

Linda 12 aug 2022
Reageer
L

Mooi vakantiepark

De Eemhof is een mooi vakantiepark. Voor kinderen valt er genoeg te doen, maar voor volwassenen is het ook zeker leuk. Veel activiteiten en mooi vormgegeven restaurantjes. Het zwembad is ook erg leuk. Met kinderen zult je hier een leuke tijd beleven. De omgeving is alleen iets minder. Het ligt in Flevoland, veel weilanden en weinig groen. Het park zelf is verder niks mis mee.

Lotte 27 mrt 2022
Reageer
O

Leukste wildwaterbaan van Nederland

Helaas is nu alles dicht, maar ik ben heel vaak bij Center Parcs De Eemhof geweest. Eigenlijk speciaal voor het zwembad en dan de wildwaterbaan in het bijzonder. Ik ben bij veel zwembaden geweest, maar niets overtreft de wildwaterbaan bij De Eemhof. Verder is het een mooi zwembad, maar wel vergelijkbaar met andere zwembaden van Center Parcs. Er zijn ook leuke winkels en restaurants te vinden op vakantiepark De Eemhof. De gebouwen zijn leuk gethematiseerd en je waant je echt een beetje op vakantie. Ik heb nooit in een vakantiehuisje gezeten bij De Eemhof, want ik ging altijd speciaal voor Aqua Mundo.

Oliver 15 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van oktober 2022 in de omgeving van Zeewolde.

Over Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof, gelegen aan Slingerweg 1 te Zeewolde is een vakantiepark met mediterraanse sferen aan het Eemmeer, een paradijs voor watersporters. Het park kenmerkt zich door het grote Aqua Mundo met veel glijbanen, waaronder de Duo Racer, wildwaterbaan en een surfsimulator. Er is een Indoor speelhal Action Factory aanwezig en qua buitenactiviteiten is er veel te beleven op het water als wakeboarden, windsurfen en stand up paddling. In de omgeving van het vakantiepark vind je Dolfinarium en Walibi Holland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Zeewolde, Flevoland