Landal De Vlinderhoeve

Landal De Vlinderhoeve

4.0 reviewscore • 9 reviews
T

Warm Ontvangen met Heerlijke Snacks en IJsjes

Een nieuw en prachtig park met een fantastische snackbar aan het water. Het eten was verrukkelijk en de medewerkster zorgde voor een extra speciale ervaring met haar gastvrijheid. Heerlijk om op het park te eten en te genieten aan het water. Het ijs was overheerlijk!

We komen zeker terug en bevelen deze snackbar aan iedereen aan die op zoek is naar lekker eten en een warm ontvangst!

Tim 5 jun 2023
Reageer
L

Geweldig Verblijf, enkel een klein minpuntje

Mijn verblijf was geweldig met hartelijke gastvrijheid, prachtige voorzieningen en een ideale locatie, maar soms was de WiFi-verbinding wat traag. We hadden een prima tijd met ons allen en hebben ons niet verveeld, maar de minpuntjes waren er zeker wel. Toch zou ik deze plek zeker aanbevelen aan anderen die een leuke tijd weg willen hebben.

Laura 16 jun 2023
Reageer
B

Uitstekende Parkervaring!

Wat hebben we een fantastische tijd gehad bij Landal De Vlinderhoeve! De vakantiehuisjes waren knus en goed onderhouden, en het park bood allerlei activiteiten voor jong en oud. De serene en landelijke omgeving bood de perfecte gelegenheid om te ontspannen en van de natuur te genieten. We kijken met veel voldoening terug op onze prachtige belevenis in dit vakantiepark.

Bas 16 jun 2023
Reageer
T

Schitterend park, enkel wat beperkte privacy

Het chalet was prachtig en smaakvol ingericht met veel ramen. Bij aankomst was het binnen wel erg warm (ruim 28 graden) terwijl het buiten nauwelijks 20 graden was. We moesten meteen de airco aanzetten, zelfs in dit koude voorjaar! Verder was het huis prima, met een goed uitgeruste keuken. Het enige minpuntje was dat er op woensdagochtend om 9 uur iemand verscheen om de hele buitenkant, inclusief ramen, schoon te spuiten. Dit was een onaangename verrassing, want we lagen nog in bed. Buiten het lawaai en de verspilling van water op regenachtige dagen, voelde het alsof de persoon bijna in de woonkamer stond. Gelukkig hadden we de gordijnen dicht, maar hij spoot uitgebreid met een harde straal tegen de ramen. Wie bedenkt zoiets? We zijn op vakantie! Desondanks hebben we genoten van de vijvers en de grote vissen erin. Het is een heel mooi park!

Theo 10 mei 2023
Reageer
M

Prima verblijf met eenvoudige faciliteiten

De bungalows waren modern ingericht, maar leken meer op verkapte stacaravans. Het park was leuk opgezet rond een vijver. Onze locatie aan de rand van het park gaf uitzicht op de weilanden (wel aan een weg, maar dat vonden we niet storend, het was niet druk). Wel hadden we graag wat meer privacy gehad, bijvoorbeeld met haagjes tussen de bungalows. Voor onze 2 kleine kinderen (2 en 4 jaar) was er naast het zwembad niet veel te doen. Het zwembadwater was erg koud en niet erg schoon. De speeltuin was meer geschikt voor oudere kinderen vanwege een erg hoog klimtoestel. Jammer, want het zag er wel aantrekkelijk uit. Een eenvoudige lage glijbaan zou voor onze kinderen al genoeg zijn geweest. Verder bood het park weinig extra voorzieningen, maar dat wisten we van tevoren. Gelukkig is er genoeg te doen in de omgeving. Als je komt voor rust en een goed onderhouden en modern ingerichte bungalow, is dit zeker een aanrader.

Mark 30 apr 2023
Reageer
H

Park in beginfase

Een aantal pluspuntjes waren dat het mooie bungalows waren.. Maar er waren meer minpuntjes: Doorgezakte banken, chagrijnige beheerder, zwembadentree zonder bankje om schoenen aan en uit te doen, schoonmaak na openingstijden lastig voor bezoekers. Ga er zeker niet nog eens naartoe. Zou het zeker niet aan iemand aanraden. Groetjes Hugo.

Hugo 25 mrt 2023
Reageer
F

Leuk huis, matige schoonmaak!

Het huis was ruim en bood een prachtig uitzicht, maar overal waren hondenharen, dus we moesten eerst stofzuigen. Het sanitair in de badkamer was wel piekfijn in orde! We meldden een kapotte stoel en een gebroken broodplank, maar er werd niets aan gedaan. De vaatwasser leverde geen 100% schone vaat op. Handig dat er een wasmachine was, maar tijdens het zoeken naar mijn ontbrekende sok, vond ik onder het bed een boxershort en kanten slipje die niet van ons waren! De vloer was echt slecht schoongemaakt! Jammer!

Femke 2 mrt 2023
Reageer
A

Fantastische ervaring

Het huisje was prachtig, super netjes en schoon. Ik was meteen enthousiast. Het zwembad was heerlijk en ik heb ook genoten van de stoomcabine. Het zwembad werd goed onderhouden. Wat een ontspanning, ik kon heerlijk relaxen en zorgeloos genieten. Het personeel was ontzettend vriendelijk, lief en behulpzaam en stond altijd klaar om te helpen bij elke vraag. Ik kan dit park aan iedereen aanraden. In één woord: geweldig!

Anneke 28 jan 2023
Reageer
B

Voor ons nooit meer dit park

Op foto's ziet het er prachtig uit, maar het valt toch wat tegen. De ontvangst rond de feestdagen is altijd een plezier op verschillende parken, omdat er dan net wat meer gedaan wordt. Hier niet, het komt erg zakelijk en kil over. De bewegwijzering op het park is vrijwel onleesbaar, waardoor het zoeken is. We kregen geen plattegrond mee. In het donker is het helemaal niet te doen, omdat er zeer slechte verlichting is. Opvallend is dat je meerdere mensen met zaklampen ziet lopen. Onze bungalow (336) lag niet prettig, pal langs de weg (het park is niet autovrij). Steeds schenen koplampen naar onze "bungalow" of stacaravan. De slaapkamers waren erg krap en het toilet in de slaapkamer was niet fijn. Bij regen was er veel geluid van constant stromend water, waardoor slapen niet echt lukte. Het hang- en sluitwerk moest allemaal afgesteld worden. De voordeur moest je echt met een klap dichtgooien, de schuifdeuren in de slaapkamers hingen uit de beugels, waardoor deze moeilijk te verplaatsen waren. Etc. Etc.

Bram 7 jan 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Kring van Dorth.

Over Landal De Vlinderhoeve

Vakantiepark Landal De Vlinderhoeve is gelegen te Bathmenseweg 7 in Kring van Dorth. Op Landal De Vlinderhoeve vind je comfortabele en goed uitgeruste vakantiehuizen die geschikt zijn voor zowel kleine gezinnen als grotere groepen. Het park zelf heeft ook verschillende faciliteiten om het verblijf van gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een overdekt zwembad (en een buitenzwembad in de zomer), een multifunctioneel sportveld en een mini-ParkShop. Daarnaast biedt de omgeving van Vakantiepark Landal De Vlinderhoeve tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken door de omliggende natuur, genieten van de rust en stilte van het platteland, en nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties bezoeken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kring van Dorth, Gelderland
  • https://www.landal.nl/parken/de-vlinderhoeve
  • vlinderhoeve@landal.nl