Center Parcs Terhills Resort

Center Parcs Terhills Resort

4.2 reviewscore • 12 reviews
T

Nog wel verbeterpunten maar wel een prachtig park

Het is een prachtig park die nog wel wat verbeterpunten kent. Je kan nergens een patatje halen, alleen pasta en pizza kan je via het restaurant ophalen en bij je huisje opeten. Contant betalen kon gek genoeg niet bij de beachclub dus ik weet niet of ze dat nog gaan verbeteren maar zou eigenlijk wel moeten. Restaurant is prijzig maar het eten is heerlijk. Voor de rest krijg je wel echt kwaliteit op dit park, alles oogt nieuw en goed verzorgd. Ons huisje stond best ver van andere huisjes af en we zagen veel eendjes, ganzen en zwanen dagelijks passeren, geweldig! We kunnen iedereen het Lakeside Cottage aanraden waar je een bootje bij hebt. Met name als het heerlijk weer is, is er geen beter plekje te vinden.
Ps. we hadden wel erg veel geluk met het weer, wie gaat er nou vanuit dat het eind oktober nog steeds 20 graden is.

Tim 1 nov 2022
Reageer
D

Mooi verblijf

De bungalow is prachtig, maar heeft ook zijn beperkingen. Zoals eerder vermeld, schieten de lampen in de gang automatisch fel aan, wat niet ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen. Ook mist de bungalow een slot op de voordeur. Het zwembad is wat klein en saai voor kinderen, maar wel schoon. De ontbijtservice viel tegen, vooral gezien de prijs van 110 euro voor 4 dagen, in vergelijking met andere parken die bijvoorbeeld broodjes aanbieden bij de VIP-service. Het restaurant leek ook niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Ondanks dat het park prachtig is, voldoet het niet aan de verwachtingen van een Center Parcs park. Daarom zullen we de volgende keer een ander park uitkiezen.

Doortje 18 nov 2022
Reageer
E

Goed genoten

Ik ben het eens met onderstaande reviews. Het is een mooi nieuw park met veel luxe, een restaurant waar je heerlijk kan eten. Ook kan je hier het eten ophalen (italiaans) om het bij het huisje op te eten. Geen patat mogelijk wat wel apart is. Voor de rest heerlijk genoten en zeker een aanrader als je een keer op vakantie wilt naar België. Center parcs is normaal prijzig maar als je het vergelijkt met een vliegvakantie valt het reuze mee. Je kan er immers met de auto heen dus dat scheelt je ook in de kosten, ben je toch even het land uit.

Evelien 2 nov 2022
Reageer
W

Weekendje Terhills Resort Belgie geweest

Altijd al fan geweest van Center Parcs maar Terhills Resort maakt het nog een stuk mooier dan wat je gewend was. Ook fijn dat het in belgie zit, voelt het toch een beetje alsof je het land uit bent. Het huisje was echt schitterend, we hebben een grote familie maar hoorden vrijwel niets van elkaar. Veel van het huisje gaat met sensoren zoals lampjes, oogde heel luxe. Er was een beach bar aan het water waar je prima een kopje koffie kon halen. Het restaurant gaf ook de optie om het eten mee te nemen zodat je het bij het huisje op kon eten, eten was trouwens heel goed! Een heerlijk ontspannen weekend gehad waarbij onze kinderen zich heel goed hebben vermaakt.

Willink 8 sep 2022
Reageer
B

Prachtig maar kan echt beter

Het park is prachtig en de huisjes zijn zeer mooi. Echter, de lichtsensor in de gang is niet heel handig, aangezien je een tijdje moet wachten voordat het uitgaat. Bovendien is er geen slot op de voordeur, wat niet altijd even praktisch is met kleine kinderen. Het park zelf is niet echt gericht op kinderen en er zijn maar beperkte eetmogelijkheden, met als enige opties pasta of pizza die bezorgd of opgehaald kunnen worden. Er zijn een groot restaurant en beachclub, waar je alleen contant kan betalen. Het eten en de service in de restaurants op het park kunnen echter beter, aangezien het duur is en de smaak te wensen overlaat. De poolbar sluit vroeg, wat vervelend is, en de service kan verbeterd worden.

Boom 6 aug 2022
Reageer
M

Heerlijk

De locatie was adembenemend. Wij hebben een Lakeside Cottage met een boot gehuurd en het was een onvergetelijke ervaring. Ons verblijf was zeer luxueus, met verwarming op het terras, sauna, airconditioning en heerlijke bedden. Alles was van topkwaliteit. Het kleine formaat van het park en de luxe maakte ons verblijf extra bijzonder. Echter, alles op het park was ongelofelijk duur, zelfs een simpel hard bolletje kostte 1,60 euro. Dit maakte het uit eten of een drankje bij de bar buitensporig duur. Het gebied was prachtig, met groene bergen die ooit mijnpuinbergen waren en perfect om te fietsen en te wandelen, met een grote speeltuin in de omgeving. Op het park zelf was het aanbod aan speelmogelijkheden beperkt, met een kleine binnen- en buitenspeelplaats en een redelijk klein zwembad. Dit park is geschikt voor kleine kinderen of volwassenen die op zoek zijn naar luxe en verwennerij.

Marianne Koost 17 jun 2022
Reageer
P

Heel leuk met de familie

We verbleven in een prachtig huisje, maar helaas was het niet voldoende gereinigd; er lagen nog hondenbrokken achter de gordijnen. Een pluspunt was dat elke kamer een eigen badkamer had. Het kinderbed was echter te klein voor een peuter van 2 jaar. Gelukkig was de kinderboerderij erg populair.

Wel een hele fijne ervaring met het personeel, die heeft echt aan de ervaring meegedragen! Tot de volgende keer!

Posthuis 1 mei 2022
Reageer
V

Heel erg mooi alleen niet echt kindvriendelijk

Wij hebben samen met vrienden en 4 kinderen een 8-persoons VIP-huisje bezet. Het huisje was zeer mooi en ruim, met uitzicht op het water. Het park is zorgvuldig ontworpen met afstand tussen de huisjes en gericht op volwassenen of mensen zonder kinderen. Hoewel het zwembad klein is, is het wel erg mooi. Helaas is er weinig te doen voor kinderen, zoals speeltuinen. Het restaurant was niet bezocht omdat het niet geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen en te duur is, evenals de beachclub. Het park is prachtig gelegen.

Van der Boere 6 mrt 2022
Reageer
O

Erg mooi resort!

We hebben een prachtige ervaring gehad op deze plek, hoewel we vanwege een storm niet veel konden wandelen. Het huisje was zeer comfortabel en uitgerust met alles wat we nodig hadden. Echter maakte de warmtepomp wel wat lawaai, wat soms storend was. Het was ook vervelend dat de lampen in de gang en badkamers automatisch aangingen, wat de nachtrust beïnvloedde. Het zwembad bood een prachtig uitzicht op het meer en was een heerlijke plek om te ontspannen.

OL 27 feb 2022
Reageer
A

Mooi park

We verbleven in het nieuwe en mooie park. Ons verblijf was in een "Exclusive Lake Villa", gelegen aan het meer met een prachtig uitzicht. Het huisje was comfortabel en compleet ingericht, elke slaapkamer had een eigen badkamer. Er was een sauna in de tuin, maar helaas was deze vol met de kussens van de tuinmeubelen. Het zou beter zijn als er een apart schuurtje was voor de kussens. De verlichting in de gangen en badkamers ging automatisch aan, wat in de nacht storend was. Honden waren helaas niet toegestaan in het restaurant, dus we konden niet uit eten gaan. Het zwembad was klein maar comfortabel en schoon. We huurden een elektrische auto, wat leuk was om naar Maasmechelen Village te rijden, maar niet nodig voor het park omdat het park zelf vrij klein is. De medewerkers waren overal erg vriendelijk. Toch miste ik meer entertainment, vooral voor kinderen.

Andrea 22 feb 2022
Reageer
L

Dik tevreden

We hebben net een heerlijk ontspannend weekend achter de rug! Het huisje was prachtig, de locatie aan het water was mooi, het personeel was vriendelijk en het zwemmen was heerlijk rustig. Er waren echter enkele minpuntjes. Ons huisje, nummer 225, had geen tapijt in de woonkamer, er was geen toiletpapier en het water in de douche liep niet weg. Het was ook jammer dat het zwembad om 20 uur sloot. Maar verder was alles in orde!

Lianne M 7 feb 2022
Reageer
A

Luxe midden in het natuur!

Dit nieuwe park is gelegen in het enige nationaal park van België en is aangelegd met respect voor de natuur en een gevoel van luxe. De prachtige moderne huisjes beschikken allemaal over een terras en een BBQ. Het park is ruim opgezet en biedt privacy en mooie uitzichten voor alle gasten. Het zwembad is mooi, maar helaas niet super groot en zonder glijbaan voor kinderen. Het restaurant is luxe met bijbehorende prijzen, en dient wel vooraf gereserveerd te worden, anders is het vaak al volgeboekt. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen, zoals een schaatsbaan in december en een ranger expeditie met gids, die erg leuk en interessant was. Door COVID was de Kidsplay helaas gesloten, maar het zwembad was gewoon open zonder reservering.

Annemiek Florijn 4 dec 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Center Parcs Terhills Resort

Center Parcs Terhills Resort, gelegen aan Nationaal Parklaan 1 te Dilsen-Stokkem, is een vakantiepark waar je samen met al je zintuigen van de natuur kan genieten. Het park kenmerkt zich door de mooie natuuromgeving in combinatie met elegante cottages aan het water. Tevens is er een zwembad, workouts, natuuractiviteiten en een indoor speeltuin. In de omgeving van het vakantiepark vind je Nationaal Park Hoge Kempen en Maasmechelen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/belgie/fp_TH_vakantiepark-terhills-resort
  • x