Camping Ommerland

Camping Ommerland

5.00/5.00 • 2 reviews
S

Bosrijke camping

Een leuke vakantie hebben wij gehad met het gezin op de camping in Ommen. Camping Ommerland ligt aan de rand van het bos in Ommen. Dit is een heel mooi bos waar je lekker kunt wandelen. Er zijn meertjes, heide en zandverstuivingen te vinden. Een heel mooi naaldbos waar ik erg van hou.
Wij hadden de Outdoor Logde waar we met het hele gezin inpasten. Wij zijn niet echte kampeerders maar wouden wel de kampeerervaring. Kamperen maar toch een eigen douche, toilet en zelfs wifi!! Helemaal top! Er was zelfs wifi aanwezig op de camping. Voor kinderen is dit ook een geweldige camping en er is genoeg te doen voor ze. Het zwembad met de glijbanen vonden ze erg tof. Op deze manier willen wij Camping Ommerland bedanken voor onze onvergetelijke vakantie!

Sonja 11 aug 2022
Reageer
W

Kamperen met de hond

Camping Ommerland is een zeer hondvriendelijke camping in Overijssel. Je mag maximaal 4 honden meenemen en je bent zeker niet de enige met een hond op de camping. Er is een speelveld voor honden, zelfs een hondencentrum met workshops en trainingen en een hondendouche. Je kunt zelfs een speciale omheining huren, zodat je hond niet aan de riem hoeft. Vanwege al deze voorzieningen is dit onze vaste camping geworden. De camping ligt ook midden in de natuur waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Dit is absoluut de beste hondencamping waar wij in ons leven zijn geweest. Er wordt overal rekening mee gehouden. De speciale honden bungalows zijn voorzien van een hondenmand en drinkbakken. Scheelt weer bagage. Wij houden het gewoon bij de camping, veel gezelliger!!

Wilma 24 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van november 2022 in de omgeving van Ommen.

Over Camping Ommerland
  • Nog niet geverifieerd
  • Ommen, Overijssel