Camping Ommerland

Camping Ommerland

4.8 reviewscore • 4 reviews
S

Bosrijke camping

Een leuke vakantie hebben wij gehad met het gezin op de camping in Ommen. Camping Ommerland ligt aan de rand van het bos in Ommen. Dit is een heel mooi bos waar je lekker kunt wandelen. Er zijn meertjes, heide en zandverstuivingen te vinden. Een heel mooi naaldbos waar ik erg van hou.
Wij hadden de Outdoor Logde waar we met het hele gezin inpasten. Wij zijn niet echte kampeerders maar wouden wel de kampeerervaring. Kamperen maar toch een eigen douche, toilet en zelfs wifi!! Helemaal top! Er was zelfs wifi aanwezig op de camping. Voor kinderen is dit ook een geweldige camping en er is genoeg te doen voor ze. Het zwembad met de glijbanen vonden ze erg tof. Op deze manier willen wij Camping Ommerland bedanken voor onze onvergetelijke vakantie!

Sonja 11 aug 2022
Reageer
H

Leuk park

Het park is ruim opgezet met veel voorzieningen voor jong en oud, zodat je het park niet hoeft te verlaten. Er wordt veel tijd en geld besteed aan het vernieuwen en renoveren van het park, met nieuwe speeltoestellen, een mooie manege, leuke klimbos, paintball, fietsbaan, binnenspeeltuin en afwisselende animatie. Het binnenzwembad is echter klein en het water is koud, en er zijn geen speeltoestellen. Het buitenzwembad is mooi en groot, met diverse glijbanen. De accommodaties zijn wisselend, wij verbleven in een bungalow die was gestyled met nieuw meubilair, maar de keuken was eenvoudig.

H. Tuin 13 okt 2022
Reageer
Y

Fantatische camping!

Laat u niet ontmoedigen door een paar slechte recensies, maar aarzel niet om deze camping te boeken. Wij hebben 4 jaar achter elkaar met veel plezier en gezelligheid op deze camping verbleven en er is sindsdien veel positiefs veranderd. Er is een geweldig zwembad, zeer goede animatie en ondanks de aanwezigheid van veel jeugd, is het verrassend rustig. Mensen die zich storen aan wat zij als overlast beschouwen, zouden een camping zoeken voor campings 80 jaar en ouder zonder gezinnen. Ik zou zeggen, camping Ommerland, ga zo door. Ik heb in ieder geval al 4 weken voor 2023 geboekt. En ik zou zeggen, houd de sanitaire ruimtes schoon, zoals het nu ook is, een groot pluspunt. Bedankt voor de mooie vakantie en tot volgend jaar.

Ynze de Vries 27 aug 2022
Reageer
W

Kamperen met de hond

Camping Ommerland is een zeer hondvriendelijke camping in Overijssel. Je mag maximaal 4 honden meenemen en je bent zeker niet de enige met een hond op de camping. Er is een speelveld voor honden, zelfs een hondencentrum met workshops en trainingen en een hondendouche. Je kunt zelfs een speciale omheining huren, zodat je hond niet aan de riem hoeft. Vanwege al deze voorzieningen is dit onze vaste camping geworden. De camping ligt ook midden in de natuur waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Dit is absoluut de beste hondencamping waar wij in ons leven zijn geweest. Er wordt overal rekening mee gehouden. De speciale honden bungalows zijn voorzien van een hondenmand en drinkbakken. Scheelt weer bagage. Wij houden het gewoon bij de camping, veel gezelliger!!

Wilma 24 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Ommen.

Over Camping Ommerland

Camping Ommerland is een vakantiepark gelegen midden in de bossen van het Vechtdal. Door de geweldige ligging kan je genieten van de vele outdoor faciliteiten en raak je tegelijkertijd verbonden met het buitenleven. Overnachten kan door middel van een eigen kampeermiddel op een ruime kampeerplaats, in een bungalow of in een glamping lodge. Voor de kampeerders zijn er verschillende kampeervelden aanwezig met elektra en gratis WiFi, de comfortvelden beschikken over een eigen aan- en afvoer van water en digitale televisie. Huurders van een bungalow of chalet genieten van vele luxe en de glamping lodge huurders krijgen een tent voorgeschoteld met houten wanden met de nodige luxe als comfortabele boxspringbedden, eigen badkamer, keuken met zelfs een vaatwasser. Kinderen, en natuurlijk ook ouderen, kunnen spelen in het grote bos met air trampoline of zwemmen in het binnen- of buitenzwembad met waterspeeltuin en waterglijbaan van maar liefst 22 meter! Voor de durfals is het mogelijk om op 12 meter hoogte te klimmen, paintballen en zijn er andere leuke activiteiten mogelijk zoals boogschieten. Honden, paarden en pony's zijn ook van harte welkom.