Center Parcs Parc Sandur

Center Parcs Parc Sandur

3.5 reviewscore • 17 reviews
A

Weekend nov. 23 huisje 161

Zeer slecht schoon gemaakt, gaat om huisje 161, alles te smerig..gore dekbedden..overal spinraggen..half jaar stof op en in de kasten,roosters,afzuigkap, waar was het niet smerig kun je beter vragen..wc en badkamer al tijden niet gestopt..urine en bloed op de deuren..glas kapot geslagen op het terras..kapotte parasol naast het huisje, deurpost voordeur helemaal kapot.. super slecht..erg jammer

Anita 17 nov 2023
Reageer
a

slechte service, mooi park

bij aankomst zagen wij dat de tafel buiten stuk was,gebeld naar receptie en antwoordt was "vervelend maar wij gaan het drect oplossen"Helaas elke dag moeten bellen en steeds het zelfde antwoord .bij vertrek nog steeds niet verholpen dus konden niet buiten aan de tafel eten en lunchen.
Ook het huisje was slecht schoon gemaakt
Heel jammer want het is een mooi park maar krijgt op deze manier een slechte naam,wij komen er in iedergeval NIET meer en zullen het ook niet aan andere aanraden

aakster 29 aug 2023
Reageer
B

Hello festival 2023

Heerlijk om nu een huisje te huren op vakantiepark Center Parcs Parc Sandur! We hebben een huisje aan het water waarbij we over het meer kijken naar het festival. We horen nu (vrijdagavond) al muziek, ze zijn dingen aan het testen zo klinkt het. We kunnen zo de brug over lopen, langs het strand, en we zijn binnen 10 minuten op het festival. Met 28 graden en volop zon gaat dit een heerlijk weekend worden. We zijn heel goed ontvangen door het personeel. Ze hebben door het festival op het park zelf ook allerlei extra arrangementen qua eten en drinken op het buitenterras.

Barry 9 jun 2023
Reageer
B

Geldwolven willen niets doen met annulering

Wat een geldwolven organisatie is dit zeg.
Wij hadden bij park Sandur een bungalow geboekt van 26 december 2022 tot 6 januari 2023.
Ik samen met mijn moeder.

Nu hebben wij net voor deze dagen te horen gekregen dat mijn moeder niet lang meer te leven heeft. En dat het totaal niet mogelijk is om nog weg te gaan ivm alle kwalen die ze op het moment heeft en krijgt.
Het heeft mij een hele ochtend en veel energie gekost om het geld (1000 euro) terug te kunnen krijgen. Park Sandur zegt hier gaan wij niet over dit is voor bungelowspecial en bungelowspecial legt het weer bij sandur. Nu had ik het hoofdkantoor gebeld van sandur en nogmaals het verhaal uitgelegd. maar ik kon niet eens een zin afmaken of zij van de telefoon praatte er net zo hard over heen.... Heel onmenselijk dit allemaal. Uiteindelijk maar weer gebeld met bungalowspecial die dan vervolgens zelf maar contact ging opnemen met sandur. maar sandur blijft volhouden met je hebt Annuleringsrecht tot 28 dagen voor de datum. Daarna pakken wij de volle 1000 euro.

Dit is toch absurd!
Ik weet toch niet 28 dagen van te voren of mijn moeder komt te overlijden of niet. En ik snap heus wel dat mensen leugens gebruiken als ze iets willen annuleren buiten die 28 dagen om.
Maar.... Ik ga niet toch over de dood van iemand liegen!

En als ze nou komen met een tegoedbon of klein bedrag terug.
Niks doen ze voor je. NIKS

Het gaat ze alleen maar om het geld.
Krijgen ze er een faillissement om? Om een bungelow die amper wat kost?
Ze leven niet eens mee. Ze laten je niet je verhaal doen.
Organisatie is groot genoeg. Ze verdienen nog duizenden overal mee.
Nee lekker met kerst iemand laten voelen hoe ik mij nu voel.
Mijn hoofd zit al vol genoeg met zorgen en wat er allemaal straks geregeld moet worden. En dan komt er sandur die je nog veel rotter laat voelen.
Voor die 1000 euro kunnen we net iets extras doen voor mijn moeder. Net een extra kop koffie bij de uitvaart of een mooier bloemstuk. Nee nu gaat het geld waar zo hard voor is gewerkt en gespaard op aan iets wat geld genoeg heeft !

Echt vreeeeselijk schandalig.

Wij komen hier nooit maar dan ook nooit meer heen!

Je bent hier een nummer en geen mens.

Update.... Want ik had dit bericht al klaarstaan om te verzenden. Maar durfde niet zo goed.
Inmiddels is ze overleden....
Dus en fluiten naar het geld wat we zo graag hadden willen steken in net iets meer voor de crematie. En een bult gezeur en gebel met dit bedrijf terwijl ik eigenlijk met andere dingen had bezig moeten zijn.

Boek 18 jan 2023
Reageer
G

CenterParcs Parc Sandur klein zwembadje

Als je naar CenterParcs gaat voor een mooi zwembad moet je hier niet zijn, zo simpel is het. Heel karig en voor de kinderen al helemaal geen kinderbadje te bekennen, ja een 1,50 bij 1,50 badje... Als je hier echter komt voor de rust, mooie huisjes en mooie omgeving ben je wel aan het juiste adres. Wij zijn in de herfstvakantie hier nog geweest en dacht zal nog even een review schrijven. We denken erover om aankomende zomer hier weer heen te gaan. We kwamen er pas later achter maar er is dus dichtbij Emmen een plaatsje genaamd Dalen waar je wel naar een groot waterpark kan. Als je dat meldt bij de klantenbalie kan je er gratis heen omdat het ook van CenterParcs is. Dat vonden wij en met name onze kinderen het minste aan dit park, CenterParcs staat bekend om hun luxe "Aqua Mundo's". Vandaar 4 sterren in plaats van 5.

Gerrit en Marianne 12 jan 2023
Reageer
K

Parc Sandur binnencentrum vernieuwd

Waar Parc Sandur eerder verouderd was met een binnencentrum waar je niks kon doen, is het nu flink vernieuwd. Er is een grote snackbar bijgekomen waar je kan bestellen via een bord die je ook ziet bij de mac donalds etc. Je kan er ook een heerlijk kopje koffie drinken waarbij je uitkijkt op de sportzalen. Je kan nu naast de supermarkt in het overdekte deel ook pizza's bestellen, tevens via zo'n elektrisch bord.

Het is eigenlijk nog wachten totdat er een redelijke Aqua Mundo komt zoals de overige Center Parcs parken. Dat is eigenlijk nog het enige wat hier mist, een Aqua Mundo met wildwaterbaan etc. Misschien is het idee dat ze dit niet doen omdat 15km verderop in Dalen wel een Center Parcs zit met een wildwaterbaan en een redelijke Aqua Mundo..?

Nog een verbeterpunt trouwens is dat het voor nieuwe bezoekers vrij onduidelijk is waar je moet zijn. Sommige bezoekers rijden zelfs het gedeelte in waar je alleen koophuizen hebt. De reden is dat de receptie in het overdekte deel zit, waar je dus eerst je auto moet parkeren op de parkeerplaats alvorens je daadwerkelijk door de poort kunt naar de huisjes toe. Hier ging het bij ons de eerste keer ook mis waardoor we andere mensen moesten vragen waar we moesten zijn.

Wij hebben in ieder geval genoten van ons weekje weg in Drenthe. De rust wat je bij de huisjes hebt valt niet te evenaren.

Kevin 7 nov 2022
Reageer
A

Perfect

Het park is geweldig het personeel heel vriendelijk het eten heel erg lekker bij de beach Lounch 👍 dus echt een aanrader komen zeker nog een keer terug in dit prachtig park in de zomer dan kunnen we nog meer doen want er is genoeg te doen hadden we gezien

Asg Lucht 1 nov 2022
Reageer
S

Goed vakantiepark

We zijn een weekje op vakantie naar Emmen geweest en verbleven in Parc Sandur. Goed vakantiepark, weinig op aan te merken. Wij hebben het naar ons zin gehad. Ook een dagje naar Wildlands geweest, was erg leuk. De stad is ook verrassend leuk. Je kunt ook mooi wandelen in de omgeving. De volgende keer gaan we wel naar De Huttenheugte, want daar heb je schijnbaar een veel mooier zwembad e.d. Maar als je dichterbij Emmen wilt zitten, kun je prima naar Parc Sandur. Niks mis mee.

Sem 16 sep 2022
Reageer
R

Positief met paar kleine puntjes

Vandaag 30 graden met zon, dan zit je wel goed bij dit center parcs park in Emmen. Ons eerste plan was om naar de wildlands dierentuin te gaan maar we kwamen er al snel achter dat het niet te doen was met deze warmte. We hadden de boeking enkele maanden geleden al gedaan voor deze zomervakantie dus het was een verrassing wat voor weer het zou zijn. Gelukkig wel midden in de zomer dus heel slecht kan het niet zijn, vandaar dat we het vroeg hadden geboekt met vroegboekkorting. Alle huisjes van dit park liggen aan het water, geen heel groot meer waardoor het water al lekker warm was (niet dat je moet adem happen als je in het water springt), het werkte toch verkoelend. Het loopt niet stijl af vanaf de wal dus we hadden wat stoeltjes in het water gezet, genieten! Kinderen hebben de hele dag in het water gespeeld. Er zijn meerdere strandjes aanwezig bij dit vakantiepark, echter was ons huisje helemaal achteraan waardoor we uit keken op een strandje aan de andere kant van de brug. Deze brug was echter 'open' waardoor we er niet over konden om het strandje te bereiken. Dit hebben we ook aangegeven bij de klantenbalie en hier mag wel iets aan gedaan worden. Uiteindelijk zijn onze kinderen er heen gezwommen maar dit zou niet zo moeten zijn. De binnenplaats van Parc Sandur is relatief klein en valt niet heel veel te doen dus je moet gewoon lekker bij je huisje zitten, barbeque mee en daar lekker genieten. Als het weer tegen valt zijn er simpelweg betere parken te bezoeken met wat meer indoor activiteit maar als het 25+ graden is, is er geen fijner park als deze. Dus paar kleine minpuntjes maar zeker een ruime voldoende, hopelijk regelen ze snel dat de brug 'dicht' gaat zodat we bij een eventueel volgende keer wel van het strandje gebruik kunnen maken.

Rene en Sandra 13 aug 2022
Reageer
G

Parc Sandur wordt alleen maar mooier

Voor Center Parcs begrippen is dit park niet zo groot maar het is voor veel gasten wel een van de betere parken doordat het zo rustgevend is. Huisjes staan allemaal aan het water van de grote rietplas. Een meertje in Emmen waar je gratis kunt vissen en met elektro motoren lekker kunt varen. In het Parc Sandur centrum kan je waterfietsen en bootjes huren, hier is ook een fitness ruimte, tennisbanen, squashbanen en een klein zwembad inclusief sauna's. Wij waren er afgelopen week en ze zijn nu bezig om een grote koffiecorner te plaatsen, wat volgens mij wel erg mooi wordt. Hier zit tevens de snackbar bij in, zit nu in het midden van het pand. De receptie is naar voren gehaald. De harbour club, waar je kunt eten en drinken aan het water, is recent al helemaal vernieuwd dus het wordt er alleen maar mooier op in Drenthe!

Gerard 30 mei 2022
Reageer
T

Veel rust bij Parc Sandur

Voor de rust moet je naar Parc Sandur gaan. Allemaal huisjes aan een klein meertje (waar ook veel vis zit trouwens). Je kan er heerlijk zwemmen, bootjes huren, een aantal lekkere etenstentjes. Enig nadeeltje is dat je wel echt mooi weer moet hebben. Anders valt er niet veel te doen. Wel fijn dat je tevens gebruik kan maken van De Huttenheugte overdekte zwembad. Deze is heel groot en zeker de moeite waard. 20 minuutjes in de auto en je kan er gewoon gratis in als je aantoont dat je een huisje in Parc Sandur huurt.

Tim Vissers 13 jan 2022
Reageer
M

Vakantie in eigen land leuk maar ook duur

Gezien de hele corona toestand hebben wij er dit jaar voor gekozen om op vakantie in eigen land te gaan en niet naar een ander land te reizen met de risico's die daarbij horen.
We zijn de afgelopen twee weken naar Center Parcs Sandur geweest in Drenthe en ondanks dat we niet mochten klagen wat het weer betreft, want het heeft bijna niet geregend, heb ik toch niet vaak het vakantie gevoel gehad.
Voor mij is het vakantiegevoel toch wel zwemmen in een zwembad of de zee met temperaturen van rond de 30 graden.
Mocht er weer zoiets voorkomen of als we volgend zomer nog steeds met de coronatoestanden zitten, dan zou ik er waarschijnlijk eerder voor kiezen om een jaar over te slaan en thuis te blijven dan dat we weer zoiets zouden doen.
Ik vond het het geld in ieder geval niet waard en ondanks dat het heel gezellig was, we hadden het thuis net zo gezellig kunnen maken en dan zonder de kosten.

Matthias 26 aug 2020
Reageer
K

Center Parcs Sandur ervaring

Center Parcs Sandur is een park waarbij alle vakantiehuisjes aan het water staan dus voor vissers is dit the place to go. Als het fijn weer is, is het hier ook super vertoeven. Echter! Als je met kinderen gaat en je hebt er wat regenachtige dagen tussen dan is het wel beperkt. Het zwembad is tamelijk klein, de sportschool is heel klein zelfs (1 zaaltje), er zijn 2 squashbanen in totaal en ga zo maar door. Later bleek dat je ook naar Center Parcs Huttenheugte kon, waar je gratis gebruik kunt maken van het grote zwembad als je een huisje huurt bij Sandur. Wellicht voor de volgende keer... Was ons niet verteld.

Positieve dingen:
Huisjes met veel ruimte aan het water. Goed voor je rust en leuk voor de kids.
Je kan bootjes huren.

Negatieve dingen:
Kleine binnenplaats waar een beperkt aanbod is.
Kleine zwembad.

Keesie 3 mrt 2020
M

Wij zijn hier ook geweest, boeking gedaan voor een weekje. Het weer zat erg mee dus heerlijk bij het huisje gezeten, kids in het water. Wat wil men nog meer? Zit ook best wat vis dus ook nog best wat leuks gevangen. Ook nog een dagje naar Wildlands geweest wat ongeveer 15 minuutjes rijden is in de auto.

Martijn 9 aug 2022
N

Center Parcs Parc Sandur klacht

Ik heb een enorme klacht over dit Center Parcs en dat is ook niet iets wat zo maar even één, twee drie kan worden opgelost. Wij hebben een bootje en gaan ieder jaar ergens naartoe waar we lekker kunnen varen. Dit jaar was dat naar Center Parcs Parc Sandur, maar wat ons niet was verteld was dat het water daar zo laag stond dat de boot meerdere keren vastliep op de bodem omdat het amper een 40 cm diep was op die plekken en de motor dus aan de grond kwam. Met als gevaar dat je boot beschadigd kan raken, maar dan nog. Op deze manier is er weinig aan om te gaan varen, want je moet de hele tijd op je hoede zijn of het er wel diep genoeg is en dan ontspan je niet echt en kun je ook niet optimaal van het tochtje genieten. Ik snap dat het een droge zomer is geweest, maar er moet toch een oplossing te vinden zijn. Pomp water bij of maak er open water van, ik weet het niet, maar doe er in ieder geval iets aan! Het klimaat verandert nu eenmaal dus het water zal de komende jaren daar wel steeds lager worden vrees ik als er niets aan gebeurt.

Nico 6 jan 2020
Reageer
R

Centerparcs heel ruimtelijk

In tegenstelling tot andere Center Parcs parken is Center Parcs Sandur qua centrum en activiteiten redelijk klein maar zijn de huisjes heel ruimtelijk en allemaal aan het water. Als je naar een groot zwembad wilt, kan je naar Center Parcs huttenheugte, 10 minuutjes in de auto dus dat is prima, kost ook niets als je een huisje huurt in Sandur Emmen. In de zomer is het heerlijk vertoeven in zo'n huisje aan het water kan ik jullie vertellen. Er is tevens een supermarkt aanwezig waar je wat vlees etc kan halen voor op de barbeque, toppie.

Overigens wel een kanttekening, wat ik net al beetje beschreef. Er is in het park weinig activiteit waardoor als het slecht weer is, tja dan kan je nergens echt heen. Ja een dagje huttenheugte zwembad en een dagje Wildlands maar dan heb je het in Emmen ook wel gezien. Je kan wel tennissen en squashen overigens maar daar zijn ook maar 2 banen van.

Van mij krijgt het park 4 sterren.

Ronnie 5 dec 2019
N

Ondanks mijn klacht van net ben ik het hier niet perse eens met de negatieve kanttekening van dat er weinig te doen is bij slecht weer. Toen wij daar waren was het ook twee dagen regenachtig en de ene dag hebben we lekker gezwommen en de andere dag zijn we wezen bowlen en hebben we tijd doorgebracht in de gamehal, mijn kinderen hebben zich geen moment verveeld en ook mijn vrouw en ik hebben ons prima vermaakt. Dus dat er bij slecht weer niets te doen is, daar ben ik het dan weer niet mee eens. Dat lage water stoort mij meer dan dit.

Nico 6 jan 2020
J

Center Parcs met de feestdagen

Wij hebben de traditie in de familie om altijd rond de feestdagen met zijn allen naar een center Parcs te gaan, ieder jaar weer een ander.
Dit doen we nu al jaren en rond de feestdagen hebben ze alles altijd zo mooi versierd!
En nu we zelf kids en neefjes hebben, is het alleen nog maar leuker want center parcs heeft altijd hele leuke voorstellingen (gratis) voor kinderen waar ze naar kunnen kijken.
Die van ons zijn hier altijd dol enthousiast over en ik moet zeggen dat ik als volwassen man zijnde deze voorstellingen ook altijd wel grappig bedacht vind.
Het zijn geen amateurs die dit verzorgen dus de kwaliteit ervan is altijd prima.

Jesse 27 nov 2019
Reageer
A

CenterParcs beoordeling

Als wij een keer een uitstapje doen met één of meerdere overnachtingen erbij in Nederland zelf, dan kiezen we er eigenlijk altijd voor om naar CenterParcs te gaan.
Bij CenterParcs weten we ook gewoon zeker dat dat het altijd goed geregeld is en dat er nooit gekke dingen aan de hand zijn of dat het niet schoon is of wat dan ook.
Bij iedere vestiging hiervan heb je ook wel wat leuks te bezichtigen, van een super mooi zwembad met alles er op en er aan tot aan een mooie binnenplaats, tot aan een meertje waar je bootjes en dergelijke kunt huren.
En met het zomerweer van tegenwoordig, wat steeds een beetje warmer wordt, kun je de vakantie ook prima in ons eigen landje blijven vertoeven.
Hoewel je met die hittegolf van 40 graden laatst soms nog beter in het buitenland op vakantie kunt zijn dan dat je hier was, maar dat is natuurlijk ook wel een extreme uitzondering.
CenterParcs is bij ons een echte favoriet als het gaat om dit soort uitstapjes en zo lang we hier plezier in blijven houden, gaan we hier ook zeker heerlijk mee door.
We hebben nog lang niet alle verschillende vestigingen bezocht en ik ben benieuwd wat er nog meer voor moois te bezoeken is.

Annita 23 aug 2019
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Emmen.

Over Center Parcs Parc Sandur

Er zijn 17 reviews geschreven over Center Parcs Parc Sandur op Reviews.nl. Met een 3.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Emmen, Drenthe
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_SR_vakantiepark-parc-sandur
  • info@centerparcs.com