Park Molenheide

Park Molenheide

5.0 reviewscore • 3 reviews
Q

Voor de 3e keer genoten

De Greenhouse bungalow was fantastisch! Mooi ingericht, schoon en comfortabel. Ook het vakantiepark zelf was goed onderhouden. Het zwembad was schoon en er waren voldoende binnenactiviteiten. Sommige activiteiten kosten wel geld en we vonden het niet goedkoop, maar tegenwoordig is niks meer goedkoop. Ook het eten was erg duur. Vanuit het vakantiepark kun je mooi fietstochten maken. Ook valt er goed te wandelen. Echt een aanrader wat dat betreft!

Quila 7 mrt 2023
Reageer
R

Heel erg genoten

Dit park bevindt zich op een uitstekende locatie. Het park zelf is ook erg goed. Bij het centrumgebouw konden we terecht met al onze vragen. Zwembad is mooi en er is een grote binnenspeeltuin. Ook een minigolfbaan, bowling en goede restaurants. Als het regent kun je je hier dus ook nog goed vermaken. We vonden de animatie ook erg leuk. Het personeel was vriendelijk en we gaan zeker terugkomen.

Ronald Lesman 1 mrt 2023
Reageer
R

Leuk voor met de kinderen

Met onze jonge kinderen hebben we ons goed vermaakt bij Park Molenheide. Er zijn veel activiteiten en er is een grote binnenspeeltuin en een zwembad. Het water in het kinderbadje was goed op temperatuur, maar in het grote zwembad was het aan de frisse kant. In het weekend werden er veel kinderfeestjes gevierd in de binnenspeeltuin, waardoor het wel druk was. Hierdoor was het even zoeken naar een plekje om te zitten. De accommodatie was verder prima, alleen was het even wennen met het elektrische kacheltje.

Renate Janssen 25 feb 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Park Molenheide

Park Molenheide is gelegen te Molenheidestraat 7 in Houthalen-Helchteren in het groene hart van Belgisch Limburg. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin, met een combinatie van natuur, avontuur en ontspanning. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen, voorzien van alle gemakken. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een subtropisch zwemparadijs met glijbanen en wildwaterbanen, een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Daarnaast biedt Park Molenheide ook unieke attracties, zoals een indoor minigolfbaan en een indoor piratenwereld. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen of te fietsen in de nabijgelegen bossen en heidevelden. In de omgeving zijn er ook diverse mogelijkheden voor uitstapjes, zoals een bezoek aan het nabijgelegen natuurgebied Hoge Kempen of een dagje naar het bruisende stadscentrum van Hasselt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.molenheide.be
  • info@molenheide.be