Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes

4.1 reviewscore • 14 reviews
D

AquaMundo Les Ardennes

Op internet staat dat het zwembad tot 21 uur open is. Maar het sluit om 1745. De snackbar in het zwembad sluit om 1730 maar om 1720 mag je al niets meer bestellen. Het zwembad is verder wel oke, het is niet heel groot en er is geen wildwaterbaan.
Mini quads zijn stuk.
Al met al btje teleurstellend.

Djody 1 feb 2024
Reageer
D

Mini slaapkamer en veel te warm

Helaas was dit de eerste en laatste keer. We hadden voor 5 dagen geboekt en na dag 1 weer vertrokken. We kwamen toe en het huisje was gepoetst maar niet grondig, aan de lichtschakelaar badkamer nog kaka of bloed, de senseo nog vuil, de witte lakens lagen vol bladeren en nog haar. In het huisje hing een heel muffe geur. De slaapkamer was heel heel klein, je kon niet naast je bed staan met je twee benen. Je kon zelf niet rechtop je bed zitten of je bonkt met je hoofd tegen het schuine dakraam. Dan was het er ook in de slaapkamer in onder het dak ontzettend warm. Er hing geen rolgordijn aan het dakvenster, in de ochtend het volle zonlicht binnen. Dan vind ik ook dat de tuin geen enkele privacy gaf. Niet te spreken over de heuvels, alles was steeds berg op en af. Er was nu niets vlak. Door mijn spierziekte kon ik na 1 wandeling naar het onthaal nadien amper nog stappen door die heuvels. Zelf mijn man voelde het in zijn benen. We zijn gewoon naar huis vertrokken na 1 dag. Spijtig

De smet Maaike 19 sep 2023
Reageer
R

Center Parcs Les Ardennes

Het huisje dat wij hadden gehuurd was heel schoon en uitstekend ingericht waardoor alles wat je nodig had aanwezig was. Een fijn verblijf voor onze gehele familie. Eetgelegenheden op het park zijn erg prijzig al hadden we dit wel verwacht want alles is tegenwoordig vrij duur door de inflatie. Als je niet elke dag uit eten wilt kan je ook even naar de supermarkt die naast het park ligt om zo wat goedkoper uit te zijn want de keuken in het huisje volstaat prima. Het park is vrij heuvelachtig, dit geeft de omgeving en het gevoel ook wel wat unieks. Het zwembad is wat klein en leuk voor kinderen maar verder is er ook geen buitenbad o.i.d. wat je normaal wel gewend bent van een Center Parcs. Rondom het park kan je ook geweldig fietsen en wandelen.

Rianne 3 nov 2022
R

Nog een kleine aanvulling trouwens op mijn review. Baluba (een overdekt speelparadijs) is erg leuk voor de kinderen. Was een risico om eind het jaar een huisje te huren dus we wilden wel graag wat zekerheid dat als het weer tegen zou zitten, je toch ook wat binnenpret hebt. Dat is zeker gelukt!

Rianne 3 nov 2022
I

Wij willen nog een keer genieten!

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Hoewel we helaas alleen zon hadden op de dag van aankomst en vertrek en de rest regen, was het park precies waar we naar op zoek waren. Het Baluba-zwembad en indoor speelparadijs waren een groot succes, ons kind heeft zich er prima vermaakt en we zijn er vaak geweest. De service was top, we bestelden een extra kinderstoel bij de receptie en die werd snel gebracht. Het huisje was frisser, hip en schoner dan onze vorige ervaring bij Center Parcs (Meerdal). Er lag wat stof onder het bed en een hondenspeeltje van de vorige hond onder de bank, maar de keuken en sanitair waren schoon en dat is voor mij belangrijker. Mijn suggestie zou zijn om een betere bank en betere pannen aan te schaffen, want alles in de koekenpan brandt aan en ruikt chemisch en we misten een braadpan. Dus, nog iets om over te zeuren!

Ingrid Willem 18 sep 2022
Reageer
L

Fijne plek mindere accommodatie

Het park is prachtig, vooral het zwembad, de buitenspeeltuin en de binnenspeeltuin zijn geweldig. Het park is erg heuvelachtig en daarom uitdagend voor ouders met kinderwagens of mensen die minder mobiel zijn. Het personeel is vriendelijk en het park is zeer schoon. Echter, de accommodatie is teleurstellend. De enige positieve noot is de fijne douche. Het huisje is klein en erg donker binnen, in tegenstelling tot de foto's. Er lag veel stof onder de bedden en de pannen zijn aan vervanging toe. De deur naar het terras kan niet volledig open en het binnenmeubilair (bank en eettafelstoelen) is oncomfortabel. De stoelen zijn veel te laag voor de tafel en dus ongeschikt voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor we op kussens moesten zitten. Het dieptepunt was de aanwezigheid van schimmel op een van de matrassen waar mijn zoon de hele week op had geslapen, wat we pas op de dag van vertrek ontdekten. Dit was erg vies.

Laura Knokken-Weersman 12 aug 2022
Reageer
W

VIP huisje

Laten we beginnen met het VIP huisje die we hadden gehuurd. Deze had een fijne douche en een heerlijk bed. De tv die vrij klein was deed het wel maar het beeld was vrij onduidelijk. Nu vind ik dat je geen tv hoeft te kijken als je een huisje huurt in zo'n mooie omgeving dus dat is verder geen probleem, uiteraard wel gemeld bij de klantenbalie en dit werd na dag 2 verholpen. De keuken is erg functioneel met alle snufjes aanwezig. Ideaal is dat de Spar (supermarkt) naast het park ligt waardoor je snel even wat boodschappen kunt halen. Er is verder genoeg buiten te doen zoals tennis, tafeltennis, midgetgolf en de kinderen hebben ook veel gespeeld in het zwembad. Voor mountainbikers is er ook veel te doen want er liggen meerdere MTB routes bij het park. Klein puntje van verbetering is dat het park veel trapjes en hellingen heeft waardoor het voor ouderen misschien wat lastiger is om overal te komen. Handig om dit op de website te zetten. Wij hadden hier soms wat last van met onze kinderwagen namelijk dus geen overbodige luxe om dit vooraf te weten als klant.

Belangrijkste is dat onze kinderen een heerlijke week hebben gehad en wij als ouders heerlijk tot rust zijn gekomen. Als ze nog wat kleine verbeterpunten uitvoeren geef ik 5/5 sterren, nu 4/5.

:-)

W. 7 aug 2022
Reageer
W

Mooi zwembad!

Ons verblijf in het VIP huisje was heerlijk rustig gelegen en vrijstaand. De douche en het bed waren comfortabel, hoewel de mini-tv wat onscherp was. Het interieur was wat verouderd en viezig, maar daar hebben we niet veel last van gehad. Elke ochtend werden we verwelkomd door lekkere broodjes aan de deur. De Spar was dichtbij voor boodschappen en het zwembad was prachtig met voldoende toezicht. De keuken was functioneel en de tennisbaan, tafeltennis en midgetgolf buiten waren een leuke extra. We hebben ook gegeten in de Market Dome, waar we zelf konden kiezen wat we wilden eten. Er zijn mooie fietsroutes in de buurt, waaronder vier MTB routes bij het park, waarvan route 3 naar onze mening het mooiste is. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, maar het park had steile hellingen en trapjes, wat lastig kan zijn voor kinderwagens en rolstoelen. Het groenonderhoud kon beter, want het pad was overwoekerd.

Willem Jonkers 3 aug 2022
Reageer
E

Leuk midweek weg geweest

Het park is gelegen in een rustige omgeving waarbij de premium cottages (waar wij in gebleven) een mooie upgrade hadden gekregen. Dit werd ons gelijk medegedeeld toen we aan de servicebalie stonden om onze sleutel te halen. De grote badkamer en slaapkamer met tv hadden meer luxe dan wat we normaliter thuis hebben. Klein puntje is dat we niet heel veel privacy hadden op ons terras bij de cottage.
Medewerkers waren vriendelijk en hebben ons geholpen waar nodig, sommige aardiger dan anderen maar dat hou je toch. Het supermarktje heeft niet heel veel maar toch wel alles wat je nodig hebt (voor hoofdprijzen maar daar kijk je niet naar op vakantie), wel handig dat ze ruime openingstijden hanteren. Bij het park zit een gezellige zwembad waar we meermaals heen zijn gegaan. Je kan er ook heerlijk eten in het restaurant en op bepaalde avonden heb je live muziek op het podium.

Edd 19 jun 2022
Reageer
F

Voor ons niet top

De locatie biedt een prachtig uitzicht, maar is niet geschikt voor mensen met een slechte fysieke conditie vanwege de steile hellingen. Deze hellingen maakten het moeilijk voor ouders met kinderwagens en mensen met rolstoelen. Mijn schoonmoeder, die hartpatiënt is, moest tijdens het klimmen regelmatig pauze nemen. Het zwembad was een pluspunt voor de kinderen, maar de entertainment was te beperkt en te duur volgens de schrijver. De prijzen in de Action Factory vonden zij belachelijk hoog, met bijvoorbeeld een pak chocomelk voor 2,65 euro. Uiteindelijk is dit park niet geschikt voor hen en zullen ze niet terugkomen.

Familie Schrijvers 7 jun 2022
Reageer
Y

Geweldige omgeving

We hadden een geweldige tijd in de mooie omgeving met veel te doen voor zowel volwassenen als kinderen. Het park is heuvelachtig en biedt veel wandel- en fietsmogelijkheden. Er zijn supermarkten en lekkere restaurants in het dorp en het huisje is comfortabel en huisdiervriendelijk (met uitzondering van de binnenruimtes). Een uitstapje naar de Citadel in Dinant of Adventure Valley in Durbuy is ook sterk aanbevolen en je huisdier kan mee. Ons enige minpuntje was dat de bowling 10 minuten eerder stopte dan we verwacht hadden en we betaalden dus voor 50 minuten in plaats van een uur.

Yvette en de kids 5 mei 2022
Reageer
D

Heerlijk rustgevend

Wij hebben ons verblijf in het park zeer gewaardeerd. Het park ligt in een prachtige omgeving, die uitnodigt tot wandelingen. De cottage was zeer mooi en rustig gelegen in het park. Het was een bonus dat de bedden in de premium cottage bij aankomst al opgemaakt waren. Dit was onze tweede keer dat we hier kwamen en we hebben al direct voor later dit jaar opnieuw gereserveerd. Onze ervaring was echter niet helemaal zonder minpuntje, er was namelijk een tekort aan kookpotten.

De Jonghe 17 mrt 2022
Reageer
M

Top vakantie in Les Ardennes

Onze verblijf in dit prachtige park was gewoonweg onvergetelijk. Er was zoveel te beleven en het was ook leuk om te wandelen of te fietsen. Voor kinderen was er ook volop vermaak en vlakbij was er ook een supermarkt voor eventuele vergeten boodschappen. Binnen 20 km rijden bevond zich Luxemburg waar je kon tanken, shoppen, etc. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke, beleefde en behulpzame personeel die meerdere talen spraken. Onze cottage was schoon en de bedden waren opgemaakt, de keuken was ook mooi. In de premium cottage kregen we ook handdoeken, theedoeken, een gele keukendoek, afwassponsje, 2 afwasmachinetabletten, een pedaalemmerzak en een vuilniszak als service. Er was nog veel meer beschikbaar, zoals broodjesservice, maar dat hadden we niet nodig. Het was jammer dat het restaurant gesloten was, maar we konden wel terecht in het Grand Café. We komen snel weer terug voor ons 3de bezoek.

Myra 12 mrt 2022
Reageer
D

Echt genoten in Center Parcs

Ons verblijf was onvergetelijk en we hebben het er enorm naar onze zin gehad. Het park was rustig en biedt zeker de mogelijkheid voor een herhaling. We hebben 4 dagen genoten van ons verblijf, ondanks de coronamaatregelen was het een geslaagde vakantie. Ondanks dat veel activiteiten gesloten waren, hebben we toch ons best gedaan om leuke dingen te ondernemen, zoals een bezoek aan de watervallen van COO en een ritje door het dierenpark met een treintje. Het eten in Center Parcs was ook top en het personeel was zeer vriendelijk. Bedankt Center Parcs voor een geweldige ervaring!

Djovano Riet 25 feb 2022
Reageer
F

Ontspannend verblijf in een mooi park

Tijdens ons verblijf in het park hebben we een onvergetelijke tijd gehad dankzij het vriendelijke en behulpzame personeel. Onze cottage was niet alleen mooi, maar ook schoon en smaakvol ingericht. Het zwembad was ook perfect onderhouden en de hele omgeving was keurig verzorgd. Wat ons verder opviel was de aandacht die werd besteed aan de coronamaatregelen, alles was daarop voorbereid. Het park ligt ook op een perfecte locatie, vlakbij het dorp, zodat we te voet naar de plaatselijke restaurants en winkels konden gaan. De restaurants in het park zelf waren ook fantastisch en we hebben genoten van de diverse gerechten die ze aanboden.

Ferdinand 19 feb 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Center Parcs Les Ardennes

Er zijn 14 reviews geschreven over Center Parcs Les Ardennes op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/belgie/fp_AR_vakantiepark-les-ardennes
  • info@centerparcs.com