Landal Stroombroek

Landal Stroombroek

3.6 reviewscore • 2 reviews
J

Een aanrader voor herhaling vatbaar

Net terug van een weekendje Landal Stroombroek met onze twee kinderen (2 jaar en 6 maanden). We verbleven in een kinderbungalow die schoon en smaakvol was ingericht, inclusief speelgoed voor de kinderen. De slaapkamer met het tweepersoonsbed was wel wat aan de kleine kant, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden een leuk tuintje bij de bungalow. Het zwembad was niet groot, maar wel overzichtelijk en hoewel het water wat fris was, hebben de kinderen enorm genoten. Zowel binnen als buiten was er genoeg speelgelegenheid voor de kinderen. Het park is bovendien prachtig gelegen aan een meer, waar je bij mooi weer kunt zwemmen of lekker op het strand kunt liggen.

Jacobus 17 apr 2023
Reageer
M

Slechte schoonmaak en achterstallig onderhoud

We hebben al vaker dit park bezocht, maar dit jaar viel de schoonmaak echt tegen. Bij aankomst was ons huisje om 16.00 uur nog niet schoongemaakt. Uiteindelijk zijn we er maar ingegaan, maar tot onze verbazing was er al wel schoongemaakt. Wat er precies is schoongemaakt, is ons een raadsel, want het toilet zat nog vol met de "overblijfselen" van de vorige gasten. We hebben zelfs chloor moeten gebruiken om het schoon te maken. Ook waren er etensresten op de vloer en in de keukenkastjes, en niet alleen hier en daar een spinnenweb, maar gewoonweg vies. Daarnaast waren er problemen met de sloten van de deuren, sommige waren kapot en konden niet geopend worden. De koelkast was ook niet in orde, het duurde een hele dag voordat het eten en drinken koud werd en daarna werd het vanzelf weer lauw. Wat betreft de reservering in het Landal-restaurant, we hadden een bevestiging gekregen via de app en per e-mail, maar bij het restaurant hadden ze geen bevestiging van onze reservering. Helaas denken we dat dit ons laatste bezoek aan Stroombroek was.

Martijn en Anneke 16 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Braamt.

Over Landal Stroombroek

Er zijn 2 reviews geschreven over Landal Stroombroek op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Braamt, Gelderland
  • https://www.landal.nl/parken/stroombroek
  • stroombroek@landal.nl