Landal Drentse Lagune

Landal Drentse Lagune

4.4 reviewscore • 14 reviews
M

Geweldig verblijf

We hadden een geweldig verblijf in deze ruime en luxe huisjes. Het uitzicht op de weide of het rustige water was prachtig en zorgde voor veel rust. Onze hond kon lekker wandelen, wat het voor hem een echt hondenparadijs maakte. We hebben een onvergetelijke tijd gehad en raden het iedereen aan. De combinatie van luxe, ruimte en rust zorgt ervoor dat je hier in harmonie met de natuur kunt genieten. Een echte aanrader voor wie zoekt naar een vredige en mooie vakantieplek.

Morgan 22 okt 2023
Reageer
D

Leuke week gehad, ondanks het slechte weer

We hebben een leuke week gehad, ondanks het slechte weer. Er ontbraken wat spullen, zoals kleine glazen en keukengerei, maar we hebben zelf gezorgd voor de dingen die we nodig hadden. De omgeving was heel mooi. Jammer genoeg merkten we dat het huisje snel ouder werd, dat vonden we niet leuk. Als Landal ons bij aankomst vriendelijk had ontvangen, was het misschien beter geweest. Toch sluiten we de week af met goede herinneringen aan de mooie natuur.

Dylan 4 dec 2023
Reageer
J

Gezellige huisje

We hebben een fijne tijd gehad in dit gezellige huisje. Het is mooi ingericht en de ramen laten een prachtig uitzicht op de rustige lagune zien. Elke ochtend was bijzonder door het betoverende uitzicht. De rust en schoonheid van de omgeving maakten ons verblijf heel speciaal. Het huisje is zorgvuldig ingericht en het uitzicht is echt betoverend. Een aanrader voor wie op zoek is naar een rustige en mooie plek.

Jamie 29 nov 2023
Reageer
A

Ons verblijf heel speciaal.

We hebben een fijne tijd gehad in dit gezellige huisje. Het is mooi ingericht en de ramen laten een prachtig uitzicht op de rustige lagune zien. Elke ochtend was bijzonder door het betoverende uitzicht. De rust en schoonheid van de omgeving maakten ons verblijf heel speciaal. Het huisje is zorgvuldig ingericht en het uitzicht is echt betoverend. Een aanrader voor wie op zoek is naar een rustige en mooie plek.

Alex 22 nov 2023
Reageer
C

Gewoonweg geweldig

Dit betoverende park heeft werkelijk alles! De huizen zijn gewoonweg geweldig en de natuur eromheen is adembenemend. Het personeel is niet alleen vriendelijk, maar ook enorm behulpzaam. Zelfs met regen konden we volop genieten van onze vakantie, dankzij de gezellige sfeer en de ontspannende dagen. Dit is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte en echt tot rust te komen te midden van prachtige omgevingen. Een absolute aanrader voor een betoverende vakantie-ervaring!

Casey 15 nov 2023
Reageer
J

Gemakkelijke stoelen

We hebben een heerlijke week gehad door de mooie omgeving en het gezellige, goed verzorgde huisje. De bedden waren comfortabel en zorgden voor een goede nachtrust, en de gemakkelijke stoelen maakten ontspannen momenten nog fijner. Te midden van de natuur en de rust van de omgeving waren de dagen gevuld met blijdschap. Het huisje en de betoverende omgeving vormden samen een geweldige vakantie-ervaring. Een echte aanrader voor wie comfort en natuurpracht waardeert.

Jamie 2 nov 2023
Reageer
L

Een mooi park

Een mooi park met splinternieuwe en super schone huisjes. Jammer genoeg is het park nog niet helemaal klaar, wat hier en daar wat tijdelijke ongemakken met zich meebrengt. Maar tussen die onvolmaaktheden door zie je de belofte van iets groots en unieks schitteren. Elk huisje vertelt het verhaal van een veelbelovende plek in ontwikkeling, waar de tijdelijke ongemakken slechts het begin zijn van toekomstige pracht. Ondanks wat ruwe plekjes laat de locatie al zien dat het een betoverende vakantiebestemming zal worden.

Lucas 1 nov 2023
Reageer
D

Wordt een geweldige plek

Dit mooie park wordt nog gebouwd! De huisjes zijn geweldig en lijken op die van Hof van Saksen. Hoewel de voorzieningen nog niet klaar zijn, wordt het een geweldige plek. Het is net alsof je op ontdekkingstocht bent, en elk nieuw huisje is een verrassing. Ondanks dat er nog wordt gewerkt, kun je al zien dat het een geweldige vakantieplek gaat worden. Aan te raden voor avontuurlijke mensen die de ontwikkeling van iets bijzonders willen meemaken!

Daan 1 nov 2023
Reageer
E

Fijn weekend gehad in een mooi huisje

We hebben een fijn weekend gehad in een mooi huisje, maar de sauna was een beetje klein. Het was jammer dat we voor alle uitstapjes de auto moesten gebruiken. Ondanks dat was het overal mooi en hebben we genoten van de omgeving. Het huisje was gezellig om te ontspannen, ondanks de kleine sauna. Ook al moesten we de auto gebruiken voor uitstapjes, de schoonheid en charme van de locatie maakten het weekend toch geslaagd.

Emma 1 okt 2023
Reageer
J

Hier geniet je van de charme van het platteland

Het is zeker iets voor mensen die van wandelen en fietsen houden, met de prachtige natuur om je heen. Als je liever stedelijke avonturen beleeft, is het handig om te weten dat je een stukje moet rijden naar Emmen. Maar zodra je terugkomt naar de rust en stilte van de accommodatie, vergeet je snel de autorit. Hier geniet je van de charme van het platteland en het gemak van nabijgelegen steden, wat zorgt voor een veelzijdige en onvergetelijke vakantie-ervaring.

Julia 20 sep 2023
Reageer
T

Vakantiepark nog niet volledig voltooid

Zoals eerder vermeld, is het vakantiepark nog niet volledig voltooid, en dat begrijpen we. Hierdoor was waarschijnlijk de prijs aan de lagere kant. Dat zorgde ervoor dat de verhouding tussen kosten en kwaliteit bijzonder voordelig was. De buitenfaciliteiten, waaronder de sauna, hottub en groene-ei barbecue, samen met de houtkachel binnen in de woning, waren echt geweldige en leuke extra's. We hebben er echt van kunnen genieten.

Taylor 20 sep 2023
Reageer
A

Huisjes op het park zijn echt heel mooi

De huisjes op het park zijn echt heel mooi en omgeven door water. Het park wordt nog steeds gebouwd, dus er is nog niet veel te doen. Maar we denken dat er in de toekomst veel te beleven zal zijn. Gelukkig is er genoeg te doen in de omgeving, van avontuurlijke ontdekkingen tot rustige wandelingen. We zijn benieuwd naar hoe het park zich verder ontwikkelt!

Avra 8 jul 2023
Reageer
R

Paar kleine minpuntjes

We hadden een fijn verblijf, ook al had het nieuwe huisje een paar kleine minpuntjes. De leuke hottub, ontspannende sauna en gezellige houtkachel maakten dat meer dan goed. Gezellige avonden bij het knetterende vuur en ontspannen momenten in de warme hottub maakten onze dagen echt bijzonder. Ondanks dat het niet helemaal perfect was, zorgden de bijzondere voorzieningen voor een magische ervaring. Een aanrader voor wie een gezellige plek zoekt, waar kleine tekortkomingen wegvallen in de warmte van gezelligheid en ontspanning.

Riley 17 mei 2023
Reageer
J

Buitengewoon vredig

Buitengewoon vredig, vooral buiten het hoogseizoen! In die periode is de prijs ook heel redelijk. De bouwwerkzaamheden waren totaal niet hinderlijk, we hebben er helemaal geen last van gehad. Er waren geen voorzieningen, maar dat was voor ons geen verrassing en we hebben ze ook niet gemist. De woningen zien er prachtig uit, ik ga er zeker weer naar toe.

Jordan 13 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Westerbork.

Over Landal Drentse Lagune

Landal GreenParks Drentse Lagune is gelegen te Gagelmaat 5 in Westerbork. Het biedt een unieke vakantiebeleving met zijn accommodaties aan een recreatieplas, compleet met eigen strandjes. Dit vakantiepark staat garant voor luxe en comfort, met extra luxe ingerichte accommodaties voorzien van faciliteiten zoals houtkachels, inloopdouches, sunshowers, sauna's, en terrassen of veranda's. Sommige accommodaties bieden zelfs een buiten-wellness met luxe bubbelbad en douche. Omgeven door prachtige natuur, liggen pittoreske Drentse dorpjes zoals Westerbork en Orvelte in de nabijheid, evenals uitgestrekte duinen en heidevelden. Het vakantiepark ligt dicht bij drie Nationale Parken, waaronder het Nationaal Park Dwingelderveld, bekend als het stilste plekje van Nederland. Dit maakt Landal Drentse Lagune de perfecte locatie voor natuurliefhebbers en diegenen die rust en ruimte zoeken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Westerbork, Drenthe
  • https://www.landal.nl/parken/drentse-lagune
  • drentselagune@landal.nl