Bospark Ede

Bospark Ede

3.8 reviewscore • 13 reviews
B

Matig

De ligging was perfect. Wij zaten aan een vijver in een afgelegen stuk. Het was heerlijk relaxed en rustig met voldoende privacy en groen.
De inrichting en stijl van het huisje vond ik netjes en prettig. De omgeving was netjes onderhouden, zo ook de buitenkant van het verblijf.

De hygiëne binnen was echter zwaar onder de maat. Om te beginnen was er heel veel vliegenpoep op het plafond en alle muren te vinden. Echt disgusting! Ook hadden we veel vliegen binnen. De douche was tevens erg vies. Zo ook de verwarming aldaar (helaas geen foto van gemaakt). Er wordt duidelijk niet goed schoongemaakt. Daarbij is de bezem en stoffer en blik ook duidelijk aan vervanging toe. Hiermee schoonmaken geeft ook niet echt een fijn gevoel.
Het bedrag dat voor de eindschoonmaak wordt gevraagd, kan ik niet begrijpen.

Koffiezetapparaat was wel nieuw en schoon. Zo ook het gros van de keukenmaterialen.

Barbara 15 sep 2023
Reageer
M

Slechte ervaring Bospark Ede bungalow 5 personen

Andere bungalow type 5 personen als dat we hebben gereserveerd, documentatie van een andere bungalow ontvangen, bij navraag werd gezegd dat niet van elke bungalow een foto kon worden gemaakt maar dat het dezelfde bungalow is.
Zeker niet bedoeld voor (mindervalide) senioren, Heel lage toiletpot (kindertoilet)
Smerige toiletborstel, met restanten van vorige bewoners. Pannen/service niet schoon, borden set een mengelmoes van verschillende borden, Geen diepe bakjes voor muesly te maken alleen ondiepe soepkommetjes, Filterkoffie apparaat niet aanwezig alleen een DE filterapparaat waarvan cupjes alleen maar verkrijgbaar zijn in de nachtwinkel (een automaat bij de receptie alleen te bedienen met betaalpas) . Koffie apparaat was ook nog smerig, het vuile water stond er nog in. Kastdeuren in slaapkamer liepen uit de rails en waren scheef. Insectenhorren in de slaapkamer waren gescheurd en niet te gebruiken met het warme weer. Meerdere lampen binnen waren defect. Geen parkeerruimten voor auto met aanhangwagen voor vervoer van Mindervalide elektrische driewielfiets, moest maar op het parkeerterrein worden gezet, Geen park/omgevingsinformatie of gebruiksomschrijving voor de apparatuur in de bungalow. Slechte wegbewijzering af en toe een doolhof om de uitgang te bereiken.
Bij aankomst niet gemotiveerde medewerkster die aangaf dat eerst de parkkosten betaald moesten worden om daarna een plattegrond en sleutel te krijgen. We waren zeer ontevreden en zijn na 2 van de 7 dagen alweer vertrokken. Bij het lezen van andere reviews worden hoofdzakelijk vermeldingen omschreven met een hoog cijfer, dit sloeg zeker niet op het huisje wat voor ons gereserveerd was.

M.v.d.Berg 8 jul 2023
Reageer
S

Perfecte locatie op de Veluwe

Dit vakantiepark ligt eigenlijk op de perfecte locatie op de Veluwe. Niet ver van Nationaal Park de Hoge Veluwe en andere mooie bestemmingen. Wij hebben echt genoten. Ons vakantiehuisje was schoon en voldeed aan onze verwachtingen. We waren voornamelijk weg dus van het vakantiepark hebben we niet heel erg kunnen genieten. Het is echt een hele mooie omgeving, maar misschien komen we een keer terug en dan kunnen we wat meer van het vakantiepark zien.

Silvia 4 nov 2022
Reageer
T

Mooi huisje

We hadden een mooi huisje voor 5 personen. Iedereen was tevreden. Wel een klein huisje met 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden. Ook een stapelbed. De woonkamer was gezellig met veel lichtinval. Ook konden we in de tuin zitten. Er is niet heel veel op het park zelf te doen, maar in de omgeving is altijd wel wat te vinden. Ede, Veenendaal en Wageningen zijn leuke plaatsen om te bezoeken. Plekken waar je normaal gesproken nooit komt en dat maakt het leuk.

T. Smit 17 sep 2022
Reageer
R

Geweldig

We waren erg onder de indruk van het prachtige huisje waarin we verbleven! Ook de omgeving was erg mooi, we konden zo vanaf het park het bos inlopen voor een heerlijke wandeling. Tijdens ons verblijf hebben we ook een e-chopper gehuurd via de receptie, wat echt een aanrader is om te doen.
Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Het park was tijdens ons verblijf druk bezig met verbeteringen, wat veelbelovend is voor een volgend verblijf. We hebben het zo naar onze zin gehad dat we zeker nog eens terug zullen komen!

Roger T 22 aug 2022
Reageer
V

Leuke vakantiebestemming

Bospark Ede is een leuke vakantiebestemming voor de hele familie. Wij hadden een heel mooi vakantiehuisje voor 4 personen. Het is een rustig park met vriendelijk personeel. Er werd bijvoorbeeld direct wat te drinken aangeboden. De omgeving is net als het park ook erg mooi. Een heel bosrijk gebied, wat je natuurlijk ook kan verwachten van de Veluwe. In de omgeving valt ook meer dan genoeg te doen. Kortom, wij hebben een erg fijne vakantie gehad bij Bospark Ede. Echt een top park van TopParken.

Veenstra 12 jul 2022
Reageer
F

Matig park

Er wordt momenteel hard gewerkt op het park om nieuwe chalets te plaatsen. Hierdoor oogt het park momenteel wat rommelig met bulten zand en half afgebroken huisjes. Gelukkig was de ruimte van ons chalet (ik denk dat het een privé chalet was) prima, evenals de ruimte rondom ons chalet.
Wel merkten we op dat het interieur van ons chalet aan een opknapbeurt toe was. Het zou goed zijn als Topparken hier meer aandacht aan besteedt wanneer ze deze chalets onder hun naam verhuren.

Familie Peeters 7 jun 2022
Reageer
D

Slechte service

Het park zelf was prima, echter was de service richting de vakantiegangers ronduit slecht! Bij aankomst troffen we een kapot matras aan. We hebben dit gemeld bij de receptie en de volgende dag kregen we een nieuw matras. Echter werd er wel €150 borg ingehouden, wat niet prettig was.

Helaas lijkt het erop dat het park nu niet meer reageert op onze berichten, wat erg teleurstellend is.

Deborah Marsman 17 mei 2022
Reageer
K

Heel fijn verblijf

We werden hartelijk ontvangen en het personeel was zeer behulpzaam tijdens ons verblijf. De woonruimte voor 6 personen voldeed aan onze verwachtingen. Houd er wel rekening mee dat de ruimte tussen de bedden erg smal is en er geen ruimte is om je om te kleden in de slaapkamer. Dit moet op de badkamer gebeuren. Gelukkig waren de matrassen comfortabel en was de douche ook goed.

Bij het maken van de reservering is het wel belangrijk om te letten op de aanwezigheid van een vaatwasser. Wij hadden deze niet aangevinkt en hierdoor was er geen aanwezig in onze accommodatie.

De ligging van het park was fantastisch en bood vele mogelijkheden om mooie wandelingen te maken in de omgeving. Al met al hebben we een fijn verblijf gehad.

Koos 23 mrt 2022
Reageer
J

Erg mooi en fijne accommodatie

Het chalet waar wij verbleven was prachtig met grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgden. Hierdoor konden we genieten van een schitterend uitzicht op de omringende bomen, struiken en vijver. Het park zelf was ook goed verzorgd en het was erg handig dat we naast het chalet konden parkeren.
De medewerkers bij de receptie en andere faciliteiten waren erg vriendelijk, correct en professioneel. Dit droeg bij aan een prettige sfeer en maakte het verblijf nog aangenamer.
Helaas was er wel een minpuntje. De bewegwijzering op het park was niet voldoende, vooral niet in het donker en bij regenachtig weer. Bovendien waren de huisnummers te klein en was er geen verlichting bij, waardoor we de eerste avond vaak uit de auto moesten stappen om te zien waar we waren. Gelukkig zijn deze problemen allemaal eenvoudig te verhelpen en kan het de algehele ervaring verbeteren.
Al met al was ons verblijf op dit park zeer positief. Het chalet was mooi en het uitzicht was prachtig. Het park was goed verzorgd en het was erg praktisch om naast het chalet te kunnen parkeren. De enige verbeterpunten zijn de bewegwijzering en huisnummers, maar deze zijn makkelijk te verhelpen en mogen de prettige ervaring niet overschaduwen.

Jeroen Vente 12 mrt 2022
Reageer
N

Fijn voor een kort verblijf

We hebben vijf nachten doorgebracht op deze camping met onze eigen caravan, maar uiteindelijk hebben we er maar vier netto geboekt, omdat dit voor ons meer dan voldoende was. Gelukkig waren we net voor de storm vertrokken. Het personeel was erg vriendelijk en deed hun uiterste best om het ons naar de zin te maken binnen de beperkingen die de Corona-maatregelen met zich meebrachten.
De prijzen op het terras en in de eetgelegenheid waren marktconform, wat betekent dat het geen absurde prijzen waren. Het park zelf is verdeeld in drie categorieën. Bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerkant het gedeelte zoals vermeld op de website, het middengebied bestaat uit losse kampeerplaatsen en rechtsachter de camping is er een gebied dat duidelijk vergane glorie uitstraalt.
Als dit achterste gedeelte ook gesaneerd zou worden, zou dit zeker bijdragen aan het totaalbeeld van de camping. Het zou de gasten nog meer kunnen laten genieten van hun verblijf op de camping. Al met al was ons verblijf op deze camping redelijk bevredigend.

Nancy Bakker 10 feb 2022
Reageer
C

Best tegenvallend

p deze locatie is er geen winkel aanwezig, maar er is wel een box die 24-7 beschikbaar is. Helaas zijn er in deze box allerlei zaken aanwezig waar je niet direct op zit te wachten. Daarnaast is er ook nog ruimte voor verbetering als het gaat om de hygiëne van de toiletgroep. Momenteel wordt deze slechts één keer per dag gereinigd met een zwabber, wat niet toereikend lijkt te zijn.
Het is ook belangrijk om te vermelden dat er douche munten vereist zijn om te kunnen douchen, wat niet duidelijk aangegeven staat. Bovendien lijkt er maar één keer warm water beschikbaar te zijn op de drie aanwezige wasbakken, wat voor sommige mensen wellicht een uitdaging kan zijn.

Carl Kersten 24 okt 2021
Reageer
M

Hele fijne locatie

De locatie van het park is uitstekend en de service is ook goed. Echter, er is nog wel wat ruimte voor verbetering als het gaat om het schoonmaken van de chalet. Het verdient meer aandacht om ervoor te zorgen dat het volledig schoon is voor de gasten die er verblijven. Er was een enquête aanwezig in het huisje, en het zou aanbevolen zijn als deze ook ingevuld wordt. Desondanks is het nog steeds zeker aan te bevelen om op dit park te verblijven.

Manfred Joosten 19 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ede.

Over Bospark Ede

TopParken Bospark Ede, gelegen aan Zonneoordlaan 47 te Ede, is een vakantiepark gelegen op de Veluwe midden in de Gelderse bossen waar honden zijn toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, activiteitenprogramma, Grand Cafe met terras, cafetaria, broodjesservice, BBQ service, verwarmd buitenzwembad, binnenzwembad in de omgeving, multifunctioneel sportveld en een speeltuin.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ede, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/bospark-ede
  • info@topparken.nl