Bospark Ede

Bospark Ede

3.8 reviewscore • 5 reviews
B

Matig

De ligging was perfect. Wij zaten aan een vijver in een afgelegen stuk. Het was heerlijk relaxed en rustig met voldoende privacy en groen.
De inrichting en stijl van het huisje vond ik netjes en prettig. De omgeving was netjes onderhouden, zo ook de buitenkant van het verblijf.

De hygiëne binnen was echter zwaar onder de maat. Om te beginnen was er heel veel vliegenpoep op het plafond en alle muren te vinden. Echt disgusting! Ook hadden we veel vliegen binnen. De douche was tevens erg vies. Zo ook de verwarming aldaar (helaas geen foto van gemaakt). Er wordt duidelijk niet goed schoongemaakt. Daarbij is de bezem en stoffer en blik ook duidelijk aan vervanging toe. Hiermee schoonmaken geeft ook niet echt een fijn gevoel.
Het bedrag dat voor de eindschoonmaak wordt gevraagd, kan ik niet begrijpen.

Koffiezetapparaat was wel nieuw en schoon. Zo ook het gros van de keukenmaterialen.

Barbara 15 sep 2023
Reageer
M

Slechte ervaring Bospark Ede bungalow 5 personen

Andere bungalow type 5 personen als dat we hebben gereserveerd, documentatie van een andere bungalow ontvangen, bij navraag werd gezegd dat niet van elke bungalow een foto kon worden gemaakt maar dat het dezelfde bungalow is.
Zeker niet bedoeld voor (mindervalide) senioren, Heel lage toiletpot (kindertoilet)
Smerige toiletborstel, met restanten van vorige bewoners. Pannen/service niet schoon, borden set een mengelmoes van verschillende borden, Geen diepe bakjes voor muesly te maken alleen ondiepe soepkommetjes, Filterkoffie apparaat niet aanwezig alleen een DE filterapparaat waarvan cupjes alleen maar verkrijgbaar zijn in de nachtwinkel (een automaat bij de receptie alleen te bedienen met betaalpas) . Koffie apparaat was ook nog smerig, het vuile water stond er nog in. Kastdeuren in slaapkamer liepen uit de rails en waren scheef. Insectenhorren in de slaapkamer waren gescheurd en niet te gebruiken met het warme weer. Meerdere lampen binnen waren defect. Geen parkeerruimten voor auto met aanhangwagen voor vervoer van Mindervalide elektrische driewielfiets, moest maar op het parkeerterrein worden gezet, Geen park/omgevingsinformatie of gebruiksomschrijving voor de apparatuur in de bungalow. Slechte wegbewijzering af en toe een doolhof om de uitgang te bereiken.
Bij aankomst niet gemotiveerde medewerkster die aangaf dat eerst de parkkosten betaald moesten worden om daarna een plattegrond en sleutel te krijgen. We waren zeer ontevreden en zijn na 2 van de 7 dagen alweer vertrokken. Bij het lezen van andere reviews worden hoofdzakelijk vermeldingen omschreven met een hoog cijfer, dit sloeg zeker niet op het huisje wat voor ons gereserveerd was.

M.v.d.Berg 8 jul 2023
Reageer
S

Perfecte locatie op de Veluwe

Dit vakantiepark ligt eigenlijk op de perfecte locatie op de Veluwe. Niet ver van Nationaal Park de Hoge Veluwe en andere mooie bestemmingen. Wij hebben echt genoten. Ons vakantiehuisje was schoon en voldeed aan onze verwachtingen. We waren voornamelijk weg dus van het vakantiepark hebben we niet heel erg kunnen genieten. Het is echt een hele mooie omgeving, maar misschien komen we een keer terug en dan kunnen we wat meer van het vakantiepark zien.

Silvia 4 nov 2022
Reageer
T

Mooi huisje

We hadden een mooi huisje voor 5 personen. Iedereen was tevreden. Wel een klein huisje met 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden. Ook een stapelbed. De woonkamer was gezellig met veel lichtinval. Ook konden we in de tuin zitten. Er is niet heel veel op het park zelf te doen, maar in de omgeving is altijd wel wat te vinden. Ede, Veenendaal en Wageningen zijn leuke plaatsen om te bezoeken. Plekken waar je normaal gesproken nooit komt en dat maakt het leuk.

T. Smit 17 sep 2022
Reageer
V

Leuke vakantiebestemming

Bospark Ede is een leuke vakantiebestemming voor de hele familie. Wij hadden een heel mooi vakantiehuisje voor 4 personen. Het is een rustig park met vriendelijk personeel. Er werd bijvoorbeeld direct wat te drinken aangeboden. De omgeving is net als het park ook erg mooi. Een heel bosrijk gebied, wat je natuurlijk ook kan verwachten van de Veluwe. In de omgeving valt ook meer dan genoeg te doen. Kortom, wij hebben een erg fijne vakantie gehad bij Bospark Ede. Echt een top park van TopParken.

Veenstra 12 jul 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Ede.

Over Bospark Ede

Er zijn 5 reviews geschreven over Bospark Ede op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ede, Gelderland
  • https://www.topparken.nl/bospark-ede
  • info@topparken.nl