Landal Waterresort Blocksyl

Landal Waterresort Blocksyl

4.6 reviewscore • 16 reviews
E

O+vervloed aan ruimte

In eerste instantie werden we heel vriendelijk begroet. Ze waren zelfs zo attent om de verwarming alvast voor ons op te warmen voordat we arriveerden. De accommodatie waar we een lang weekend doorbrachten, was buitengewoon mooi! Een overvloed aan ruimte, weelde en een gezellige aankleding. Alle benodigdheden waren voorhanden. De positie van de huizen is fantastisch. We plannen absoluut een herbezoek, het liefst bij mooi weer. En natuurlijk nemen we dan de boot mee!

Evi 7 dec 2023
Reageer
N

Perfecte ligging!

Perfecte ligging! Maar de netheid van de sanitaire voorzieningen viel tegen. Mijn verwachtingen waren hoger, vooral gezien de situatie met corona. Persoonlijk de toiletten intensief schoongemaakt. Daarnaast trof ik stoffige kasten en banken met talrijke vlekken aan. Het wordt tijd om de matrassen te vernieuwen. Er lagen nog steeds tijdschriften die door vorige huurders waren achtergelaten. Overigens een uitstekend onderkomen!

Noa 20 sep 2023
Reageer
F

De plek was heel aangenaam

Onze verblijfsplek, type 6L, was echt prachtig, met ruime kamers, twee badkamers en zelfs een sauna! Het is mogelijk om voor je verblijf te zwemmen, hoewel het water een beetje troebel is. De kinderen leken zich er echter niet aan te storen. De plek was heel aangenaam, je bevond je bijna in het hart van het dorp met een charmante lokale winkel en een snackbar. Er is ook een Grieks restaurant in de buurt en een plek om ijsjes te halen! Bij het andere Landal-park in Ternherne is er eveneens een stukje strand op een bereikbare afstand per fiets of te voet.

Fleur 29 jul 2022
Reageer
E

Alles in orde daar

Alles in orde daar. Frans en Mirjam zijn altijd beschikbaar om te helpen. Het is spijtig dat ze besluiten de operationele verantwoordelijkheid voor het park neer te leggen. Echter, we hebben begrip voor hun keuze. Na een periode van 12 jaar is het nu wellicht mogelijk voor jullie om meer te genieten van diverse andere activiteiten. We zullen zeker opnieuw gebruikmaken van jullie diensten voor het huren van boten. Het verheugt ons dat jullie die service blijven aanbieden.

Emma 24 dec 2021
Reageer
D

Een onvergetelijke ervaring!

Een onvergetelijke ervaring! De plek straalt ware gastvrijheid uit. Bij elke vraag voel je de warmte van hun service. Alsof je een ontdekkingsreiziger bent op een avontuur, altijd bijgestaan door de behulpzame bemanning. Of het nu om verborgen parels gaat of simpelweg om vragen, ze staan klaar met glimlachende antwoorden. Hier wordt gastvrijheid met hoofdletters geschreven. Een bestemming waar vragen niet alleen beantwoord worden, maar waar ze omgetoverd worden tot verhalen vol vreugde en verwondering.

Daan 23 dec 2021
Reageer
J

Een magische belevenis

Een magische belevenis met de hartelijke gastvrijheid van dit charmante duo. Helaas hebben we vernomen dat ze volgend jaar hun huidige bezigheden beëindigen, maar de voortzetting van de bootverhuur brengt troost. De naadloze combinatie van dienstverlening en rust is bewonderenswaardig. Elk ogenblik op hun domein leek op een ontsnapping naar een oord van zorgeloosheid. We kijken hoopvol uit naar komende wateravonturen, in de wetenschap dat de kwaliteit en ontspanning behouden blijven.

Julia 26 sep 2021
Reageer
S

Echt super leuk

Het was echt super leuk door de goede hulp van Frans, Redmer en Mirjam. Ze zijn relaxte mensen en zorgen voor een fijne sfeer. De bootjes maakten het extra leuk. Het voelde alsof we op avontuur waren in een magische wereld waar mensen extra goed voor je zorgen. Ze waren enthousiast en deden hun best om alles speciaal te maken. Dank aan dit team voor het maken van mooie herinneringen tijdens ons avontuur.

Sophie 30 jun 2021
Reageer
M

Bij betreding van de verblijfplaats is er een geur

De aankomst per auto leek tamelijk bescheiden, verscholen achter reeds bestaande huizen openbaarde zich een klein park. De parkeergelegenheid nabij de huizen is uiterst beperkt en krap, en de woningen zijn zeer compact opgesteld. Bij betreding van de verblijfplaats is er een geur van rook merkbaar, en er is overduidelijk gebruikgemaakt van een spray, wat een aanzienlijke impact heeft op de keel en de ogen.

Mila 20 apr 2021
Reageer
O

Heel fijn verblijf

We hadden een heel fijn verblijf dat precies was wat we wilden. Het was lekker rustig en het huisje was heel netjes. De mensen die het beheren waren super aardig en hielpen ons goed, waardoor ons verblijf extra speciaal was. De omgeving was heel mooi en we konden leuke boottochtjes maken. Kortom, het was een geweldige ervaring met veel rust, vriendelijkheid en mooie natuur.

Olivia 24 sep 2020
Reageer
S

Perfecte plek!

Perfecte plek! Echter, de netheid van de sanitaire voorzieningen liet te wensen over. Mijn verwachtingen waren hoger, gezien de omstandigheden rondom corona. Persoonlijk de toiletten grondig schoongemaakt. Bovendien trof ik stoffige kasten en banken met talrijke vlekken aan.De matrassen hebben behoefte aan vernieuwing. Er waren nog steeds tijdschriften achtergelaten door vorige huurders. Al met al een uitstekend verblijf!

Sara 20 sep 2020
Reageer
N

Mensen daar waren super aardig

In september zijn we naar Waterpark Terherne geweest en het was echt heel leuk! De mensen daar waren super aardig en wilden alles voor ons regelen. Toen we aankwamen, was het huisje heel schoon, wat fijn is, vooral nu. We gaan zeker nog een keer terug! Het was een super leuke ervaring met mooie herinneringen, en we voelen ons welkom om weer naar dit mooie waterpark terug te gaan.

Nora 18 sep 2020
Reageer
Z

Bijzonder vriendelijk

Fijn de zomer mogen beëindigen op dit schitterende landgoed. Samen met de kinderen genoten van een weekje weg. De vakantiewoning was uitgerust met alle benodigdheden, en de netheid was een verfrissing in vergelijking met de meeste vakantieverblijven. De parkverantwoordelijken zijn bijzonder vriendelijk en hebben een zeer positieve indruk op ons achtergelaten. Over het algemeen geweldig, en we zullen zeker volgend jaar terugkomen om te genieten van de nazomerse zonnestralen.

Zoe 18 aug 2020
Reageer
T

Supermooie plek

Een supermooie plek direct aan het water met gezellige huizen en aardige mensen die altijd voor je klaarstaan. Het huis was heel goed schoon, wat fijn is in deze tijd. Je merkt dat ze goed voor de gasten zorgen en alles met zorg doen. Het lijkt alsof elk deel van de plek een verhaal heeft van vriendelijkheid en aandacht voor details. We hebben een geweldige tijd gehad die onze verwachtingen overtrof, en we willen zeker nog een keer terugkomen naar deze mooie plek bij het water.

Tamara 28 jul 2020
Reageer
L

Een schitterend huis met unieke look

Een schitterend huis met unieke look, genietend van een uitzicht op het water en een privéaanlegplaats. Tijdens deze periode van Corona had ik gehoopt op een betere hygiëne: er waren gedroogde druppels te vinden op de kranen, de vloer was niet schoon en bij het afnemen van de keukenwasbak kwam er bruine aanslag vanaf. Niet bepaald netjes... De receptie was wel vriendelijk en bood zelfs bootverhuur aan.

Lynn 4 jul 2020
Reageer
L

Zalige stilte

De accommodatie van het type 6L was vrij standaard. Wat een zalige stilte heerste er. Het huisje bevond zich centraal in het dorp. Cafés en eetgelegenheden op wandelafstand. In het zomerseizoen zal de verhuur aanzienlijk levendiger zijn. De supermarkt in het dorp opent slechts tijdens het drukke seizoen. Daarom moet je voor je boodschappen naar een buurdorp gaan. Er is geen bakker in de buurt. Het huis aan het water heeft een privésteiger. Er is ook een aangename sauna, twee badkamers en één bad aanwezig.

Lisa 16 mrt 2020
Reageer
L

Schitterend en compact Landal-park

Een schitterend en compact Landal-park, gelegen in het betoverende waterlandschap rondom Ter Herne, aan de oever van het Sneekermeer. Vrijwel alle woningen bevinden zich aan het water, met een aanlegplaats voor een sloep of zeilboot die allemaal beschikbaar zijn voor verhuur via het park. Ook hebben we uitstekende fietsen en elektrische fietsen tegen zeer betaalbare tarieven. Onze accommodatie voor 8 personen. De woning was keurig en voorzien van alle benodigdheden. Het enige minpuntje voor ons waren de zachte matrassen en het beperkte opbergruimte in de slaapkamers.

Lotte 25 jul 2018
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Blokzijl.

Over Landal Waterresort Blocksyl

Landal Waterresort Blocksyl is gelegen te Duinigermeerweg 1 in Blokzijl. Het is een unieke vakantiebestemming aan het open vaarwater. Dit resort is ideaal voor liefhebbers van varen, met de mogelijkheid om een boot te huren en de omliggende wateren te verkennen. Een opvallende attractie is een boottocht naar het wereldberoemde dorp Giethoorn, gelegen aan de andere kant van het Nationaal Park Weerribben-Wieden, dat bekend staat als het grootste aaneengesloten laagveengebied in Noordwest-Europa. Alle huizen in het resort liggen aan het water, hetzij aan het hoofdkanaal, hetzij aan een zijtak of aan de vijver. Gasten hebben de mogelijkheid om hun eigen sloep aan te meren in het hoofd- of zijtak. Deze luxe huizen hebben terrassen aan het water, waardoor gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht en de voorbijvarende boten kunnen begroeten. Op slechts 350 meter van het park ligt Blokzijl, een pittoresk en historisch stadje. Bezoekers kunnen hier naartoe wandelen of aanmeren in de haven van deze voormalige Zuiderzee-stad. Blokzijl heeft een rijke handelsgeschiedenis en een prestigieuze sfeer die nog steeds te voelen is in de vele sfeervolle restaurants en cafés die gehuisvest zijn in eeuwenoude gebouwen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Blokzijl, Overijssel
  • https://www.landal.nl/parken/waterresort-blocksyl
  • blocksyl@landal.nl