Landal Miggelenberg

Landal Miggelenberg

4.4 reviewscore • 10 reviews
M

Genoten

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf op dit park. Het is echt een aanrader vanwege de prachtige ligging, de kindvriendelijke faciliteiten en de luxe bungalows. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. We hebben een dagje doorgebracht in de nabijgelegen Apenheul, wat erg leuk was. Het park heeft een centrale ligging, waardoor het gemakkelijk is om verschillende activiteiten te ondernemen. Het zwembad, de bowlingbaan en de horecagelegenheden waren allemaal geweldig. Het ontvangst bij de receptie was hartelijk en het team deed er alles aan om ons verblijf onvergetelijk te maken. We kunnen met zekerheid zeggen dat dit een fantastisch verblijf was.

Marleen 14 mei 2023
Reageer
M

Fantastisch verblijf in een prachtige omgeving

Ons verblijf in het park was werkelijk fantastisch. We hadden een heerlijk huisje voor 6 personen dat vrij gelegen was op een schilderachtig heuveltje. Alles was brandschoon en het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van heerlijke maaltijden in de restaurants en van ontspannen wandelingen met onze trouwe viervoeter. Ook was het geweldig om 's avonds op ons eigen terras te genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Marloes 11 jul 2023
Reageer
T

Teleurstellen

Het voelde als een teleurstelling om zoveel geld te betalen voor ons verblijf. De huisjes op het park zijn dringend aan renovatie toe en laten veel te wensen over. De bedden waren zeer slecht, met matrassen die te zacht waren en veren die in je ribben prikten. De douche bevond zich in het bad, met een vies douchegordijn ervoor. De keuken was verouderd en de inventaris was karig. Van de vier tuinstoelen waren er twee kapot. Het zwembad was leuk voor jonge kinderen, maar onze kinderen van 10+ waren er al snel op uitgekeken. Het enige positieve was het restaurant, waar het eten lekker en betaalbaar was. Helaas kunnen we niet zeggen dat we een positieve ervaring hebben gehad en zullen we niet terugkeren naar dit park.

Thomas 26 jun 2023
Reageer
E

Geweldig park

Ons verblijf in dit park was geweldig. We hadden een huisje aan de rand van het park, grenzend aan het bos. De rust en de schoonheid van de omgeving waren adembenemend. Het park zelf is goed onderhouden en biedt tal van faciliteiten. Het restaurant serveerde heerlijk eten en het zwembad was groot genoeg voor onze behoeften. We waardeerden ook de hondvriendelijkheid van het park, waardoor we onze trouwe viervoeter konden meenemen naar het restaurant. Er zijn ook speciale hondenbungalows beschikbaar voor gasten. Kortom, een geweldige ervaring.

Everts 17 mei 2023
Reageer
L

Schitterend gelegen park

Dit park is werkelijk schitterend gelegen in een heuvelachtig gebied. De vrijstaande bungalows staan temidden van een prachtige natuur. Er zijn diverse speelgelegenheden voor kinderen en het personeel is erg vriendelijk. Onze 6-persoonsbungalow was comfortabel, maar de slaapkamers waren aan de kleine kant. Het badkamergedeelte met douche in het bad was niet ideaal en de digitale sleutel zorgde voor wat ongemak. Desondanks hebben we genoten van ons verblijf in dit rustige en mooie park.

Lisanne 12 mei 2023
Reageer
B

Geweldige ervaring op een prachtig park

We hebben een geweldige tijd gehad op dit park. Het is prachtig gelegen in een schitterende omgeving en de accommodaties zijn goed, maar zouden wel wat onderhoud kunnen gebruiken. Het was fijn dat de bungalows vrijstaand waren, waardoor we geen last hadden van onze buren. Het feit dat de meeste accommodaties een bad met douche hadden, was echter niet ideaal, vooral voor oudere mensen of mensen met beperkte mobiliteit. Mijn advies zou zijn om de helft van de accommodaties te voorzien van een bad en de andere helft van alleen een douche.

Beatrice 31 mrt 2023
Reageer
T

Goed uitgerust

We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad op dit park, dat op slechts 40 minuten rijden van ons huis ligt. Het park heeft een prachtige buitenspeeltuin en een heerlijk zwembad. Het animatieteam was bijzonder vriendelijk en deed extra hun best om het verblijf voor de kinderen leuk te maken. Het park is omgeven door bossen en heuvels, waardoor het perfect is om te wandelen. De brasserie bood lekker eten en drinken en het personeel bij de receptie was uiterst vriendelijk. We hebben echt een fantastisch weekend gehad op dit park.

Timo 19 mrt 2023
Reageer
Q

Ruime accommodatie met aparte slaapkamers

Ons verblijf in de accommodatie was zeer aangenaam. Het huisje voor 4 personen had maar liefst 3 aparte slaapkamers, wat erg ruim was. De bedden waren comfortabel en het huisje was redelijk schoon. Het is het vermelden waard dat er geen extra kosten waren voor de eindschoonmaak en dat het beddengoed gratis was. De keukenfaciliteiten waren goed, met een combimagnetron, een koffiezetapparaat en een Senseo-apparaat. De woonkamer was ruim en gezellig. Het restaurant, de cafetaria en de winkel hadden redelijke prijzen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik zou dit park zeker aanbevelen aan iedereen die van een bosrijke omgeving houdt.

Quinten 17 jan 2023
Reageer
L

Matige schoonmaak

Het huisje was helaas niet schoon toen we aankwamen. We verbleven in een 6-persoons huisje en overal lag zand. Ook de bedden waren niet schoon en er lagen schilfers van vorige huurders. De stofzuiger zat vol. Er was geen emmer aanwezig om iets schoon te maken. Bij aankomst hebben we zelf met vier personen schoongemaakt. Bij de receptie kregen we wel schoonmaakspullen, maar het was alsnog teleurstellend. Ze hebben ons de kosten van de voorkeursboeking terugbetaald, maar dat maakte de ervaring niet goed. Het park zelf is prima en het personeel bij de receptie is vriendelijk en begripvol. We zouden graag terugkomen, maar alleen als we zeker weten dat het schoon is. Als dat niet het geval is, zullen we direct naar de receptie gaan voor extra schoonmaak, zoals ons is verteld.

Lotte 10 dec 2022
Reageer
J

Terugkeren met mijn familie

Ons verblijf op dit park was prachtig. Het park is gelegen in een schitterende omgeving, vlakbij het bos. Het personeel was erg aardig en zag er verzorgd uit. We verbleven in een 10-persoonshuisje dat mooi was ingericht. De woonkamer had comfortabele meubels en de animatie voor de kinderen was uitstekend. Ook was er een leuke speeltuin aanwezig. Het enige wat we misten was een vloerwisser voor de badkamer. Er waren zelfs ligbedden op het terras aanwezig. Het enige wat nog beter kon was een extra ingang om direct het bos in te gaan. Het duurde lang voordat ik met mijn wandelstokken in het bos was. Het zwembad was ook 's avonds geopend, wat we erg leuk vonden. Kortom, we hadden een geweldige tijd op dit park en we kijken ernaar uit om terug te keren met onze familie.

Jan 2 nov 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Hoenderloo.

Over Landal Miggelenberg

Vakantiepark Landal Miggelenberg is gelegen te Miggelenbergweg 65 in Hoenderloo. Op Landal Miggelenberg kun je verblijven in comfortabele en goed uitgeruste bungalows, sommige zelfs met privé sauna. Het vakantiepark biedt een breed scala aan unieke faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zo is er op het park een avonturenhof en tipitent te vinden, is er een overdekt zwembad, een dierenweide en wildscherm en verschillende eetgelegenheden te vinden. De Veluwe is een geweldige bestemming voor liefhebbers van natuur en outdooractiviteiten. Maak prachtige wandelingen of fietstochten door de bossen, bezoek de nabijgelegen Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum, of spot wilde dieren in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook zijn er in de omgeving leuke attracties te vinden, zoals Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoenderloo, Gelderland
  • https://www.landal.nl/parken/miggelenberg
  • miggelenberg@landal.com