Roompot Noordzee Residence Dishoek

Roompot Noordzee Residence Dishoek

4.5 reviewscore • 4 reviews
M

Super gewoon

Wij hebben geweldig genoten van ons verblijf. Toen we eerder aankwamen, werkte de code nog niet, maar na een telefoontje kregen we een tijdelijke code waardoor we toch naar binnen konden, wat ontzettend fijn was met onze drie kinderen. Er was één ding vergeten schoon te maken, maar dit werd snel en goed opgelost door de vriendelijke medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over hun service!

Mons 12 feb 2022
Reageer
I

Wij komen nog een keer terug

Wij hebben een fantastische vakantie gehad en dit was al onze derde keer dat wij naar dit park gingen. De locatie is ideaal voor ons gezin, omdat het rustig is en we onze hond mee kunnen nemen. Bovendien zijn de huisjes comfortabel en bieden ze alles wat we nodig hebben. Kortom, dit park is een heerlijke bestemming en we zouden het zeker opnieuw bezoeken.

Ivanity 24 nov 2022
Reageer
I

Tja

an 8 tot 15 oktober 2021 verbleven we in appartement 26F in Dishoek. Het was een prachtig en goed onderhouden appartement. We ondervonden enkele kleine luxeproblemen, die we bij de receptie hebben gemeld. De voordeur en de centrale hal van het appartement kunnen alleen met een code worden geopend, maar we hadden problemen met de voordeur. Gelukkig was er Marcel van de Technische Dienst die ons de laatste dagen een fysieke sleutel verstrekte. Het appartement ademt luxe uit en een melkopschuimer naast het Nespresso-apparaat zou dit gevoel nog verder verhogen. Voor mensen die slecht ter been zijn, biedt de kustwacht een haal- en brengservice aan.

I.B. 25 okt 2021
Reageer
F

3 weken genoten van de zonnestralen

Het park is prachtig gelegen, met luxe woningen en appartementen in een rustige omgeving (september 2021). 3 uitstekende restaurants op het centrale plein. Na een klim over de duinen bereik je de zee, waar je de vaargeul dicht langs de kust kunt bewonderen. Er zijn meerdere strandtenten voor een hapje en drankje en mooie fiets- en wandelroutes langs de kust. Dit was onze derde keer en we hopen nog vaak terug te komen. Van harte aanbevolen!

Familie Ammers 29 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Koudekerke.

Over Roompot Noordzee Residence Dishoek