Roompot Noordzee Residence Dishoek

Roompot Noordzee Residence Dishoek

4.3 reviewscore • 3 reviews
V

Geweldige bestemming voor het gezin

Deze toplocatie heeft ons aangenaam verrast met een prachtig huis dat van alle gemakken is voorzien. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we konden overal makkelijk naartoe. Roompot heeft echt goed werk geleverd. Het contactloos inchecken verliep vlekkeloos en zorgde voor een probleemloze start van onze vakantie. Het park zelf is klein maar zeer goed onderhouden, met mooie huisjes die aan al onze behoeften voldeden. Alle voorzieningen waren aanwezig, waardoor we volop konden genieten van een zorgeloze vakantie.

Victoria 5 nov 2022
Reageer
M

Super gewoon

Wij hebben geweldig genoten van ons verblijf. Toen we eerder aankwamen, werkte de code nog niet, maar na een telefoontje kregen we een tijdelijke code waardoor we toch naar binnen konden, wat ontzettend fijn was met onze drie kinderen. Er was één ding vergeten schoon te maken, maar dit werd snel en goed opgelost door de vriendelijke medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over hun service!

Mons 12 feb 2022
Reageer
I

Tja

Van 8 tot 15 oktober 2021 verbleven we in appartement 26F in Dishoek. Het was een prachtig en goed onderhouden appartement. De voordeur en de centrale hal van het appartement kunnen alleen met een code worden geopend, maar we hadden problemen met de voordeur. Gelukkig was er Marcel van de Technische Dienst die ons de laatste dagen een fysieke sleutel verstrekte. Voor mensen die slecht ter been zijn, biedt de kustwacht een haal- en brengservice aan.

I.B. 25 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Koudekerke.

Over Roompot Noordzee Residence Dishoek

Roompot Noordzee Residence Dishoek is gelegen te Kaapduinseweg 24 in Koudekerke. Deze exclusieve residentie biedt moderne en stijlvolle vakantiewoningen en villa's op steenworp afstand van het prachtige strand van Zeeland. Gasten kunnen genieten van hoogwaardige voorzieningen van vakantiepark Hof Domburg en het zwembad De Parel. De residentie zel beschikt over weinig faciliteiten, maar er is wel een centraal laadstation voor elektrische auto’s aanwezig. Het vakantiepark ligt ook in de buurt van gezellige kustplaatsen zoals Middelburg en Vlissingen, waar bezoekers kunnen genieten van winkels, restaurants, culturele bezienswaardigheden en historische charme. Ook het openbaar vervoer vanaf de residentie maakt het gemakkelijk om de buurt te verkennen en zelfs verder het land in te trekken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Koudekerke, Zeeland
  • https://www.roompotresidencedishoek.nl
  • info@roompot.nl