Camping en Villapark De Paardekreek

Camping en Villapark De Paardekreek

4.8 reviewscore • 6 reviews
V

Heerlijk schoon

Tijdens ons verblijf hebben we geen rondzwervend vuil gevonden op de camping. De vegetatie wordt goed onderhouden. Er is een groot bos naast de camping waar je met de hond kunt wandelen. We hebben het zwembad niet gebruikt, maar het zag er schoon uit en is meer geschikt voor jonge kinderen. Er is ook een binnenspeeltuin aanwezig. Bij aankomst hebben we een medewerker genaamd Saartje gezien die het zeepaardje was en de kinderen vermaakte. Dit is een leuke extra in het naseizoen. Als je het park wilt verkennen met een apart voertuig, kun je een buggy huren. Wij hadden de grootste route en dat is een echte aanrader.

Van Steijnvoorden 12 nov 2021
Reageer
F

Dit was alles wat we wilden

Fantastisch park met super lieve en vriendelijke personeel. Er was voor ieder wat te doen volwassen of kind. Heb heerlijk gewandeld met de honden over het park en in de natuur echt heerlijk gewoon. We hadden ook een omheining dus onze honden konden lekker in de tuin rond banjeren.
Maar echte een aanrader als je effetjes tot rust wil komen!

Fam Jans 28 sep 2021
Reageer
N

Zalig was het in het zonnetje

We hebben voor de derde keer verbleven in De Paardekreek en hebben enorm genoten van onze lodge met een terras met uitzicht op het prachtige Veerse Meer. De camping is rustig gelegen en biedt voldoende ruimte voor ons gezin. Het was fijn dat onze hond ook mee mocht. Er is een leuke binnen- en buitenspeeltuin voor ons zoontje en er zijn veel zwemmogelijkheden zonder drukte. Het weer zat ook nog eens mee. De camping is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar een van de vele stranden of leuke stadjes zoals Vlissingen, Middelburg. We hebben een superfijne vakantie gehad en komen zeker terug!

Natasja 8 sep 2021
Reageer
N

Genoten van de zon, strand, alles!

Onze derde keer in De Paardekreek was weer geweldig. We hebben genoten van onze lodge met terras met uitzicht op het prachtige Veerse Meer. De camping is rustig gelegen en biedt voldoende ruimte voor ons gezin. Het was fijn dat onze hond ook mee mocht. Er is een leuke binnen- en buitenspeeltuin voor ons zoontje en er zijn veel zwemmogelijkheden zonder drukte. Het weer zat ook nog eens mee. De camping is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar een van de vele stranden of leuke stadjes zoals Vlissingen, Middelburg enz. We hebben een superfijne vakantie gehad en komen zeker terug!

Nora 1 sep 2021
Reageer
K

Echt een top park

Echt een superleuk park! Wij zaten op villapark was echt netjes en schoon.echt heel erg kunnen vermaken en en voor de kinderen was er genoeg te doen op het vakantiepark met een leuk animatieteam en aardig personeel.Ook inde omgeving is er echt genoeg te doen en konden we er dus lekker samen op uit met het gezin en wat andere parkgasten.

Kelly Konings 27 aug 2021
Reageer
C

Genoeg vermaak

Ik zou deze camping aanbevelen voor gezinnen met kinderen, er is voldoende vermaak voor hen. Echter, het zwembad sluit om 16:30 uur, zelfs op dagen met prachtig weer tot 1 juli. Dit vonden wij niet acceptabel. Bovendien is er regelmatig een stankoverlast van de groenvoederdrogerij in de buurt. Ondanks dat we een geweldige tijd hebben gehad, waren de vroege sluiting van het zwembad en de stank een afknapper.

Connie en Sjaak 4 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Kortgene.

Over Camping en Villapark De Paardekreek
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kortgene, Zeeland
  • https://paardekreek.ardoer.com