Residence Wijngaerde

Residence Wijngaerde

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Wat een relaxed weekje was dit zeg!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in appartement Wijngaarden 71. Het appartement was zeer ruim en comfortabel, met een dakterras en infrarood sauna. Er waren twee badkamers, waarvan een en-suite met bad en douche en de andere met alleen een douche en de sauna. Er was ook een los tweede toilet in de hal. De slaapkamers waren ruim en de woonkamer was zeer ruim met een lekkere bank en stoel. De keuken was ruim en open met een bar. Er was ook een klein balkon waar in de middag de zon op stond en waar meestal geen wind was. Via een vaste trap konden we een luik naar een groot dakterras openen, waar we een prachtig uitzicht hadden over heel Domburg en de zee. Het strand was letterlijk op een steenworp afstand en we zaten boven een bakker en restaurant aan het begin van de hoofdstraat met de terrassen en winkels. De beddenopmaakservice en handdoeken pakket waren inbegrepen, evenals een Rituals pakketje voor iedereen. We hebben heerlijk tot rust gekomen en genoten van alles.

Jaap Klooster 12 mei 2022
Reageer
D

Lekker en ontspannend

Wij verbleven in het prachtige appartement Wijngaarden 71. Het was een heerlijke plek om te verblijven, met een ruime en smaakvol ingerichte woonkamer, voldoende servies en een prachtige ruime badkamer. Helaas was er een minpunt, de tweede slaapkamer was donker omdat er geen raam was. Het appartement was voorzien van een mooi terras, voorzien van tafels, stoelen en ligstoelen. Het terras was ook helemaal afgesloten, waardoor het een veilige plek was voor onze hondjes om te verblijven zonder dat ze weg konden lopen.

Deborah Kwintsheul 8 jul 2022
Reageer
E

Geweldig!

Ons verblijf was absoluut geweldig. Het huis was prachtig opgemaakt en schoon, met ruime kamers en leuke sauna en badkamers. De locatie was ideaal, dichtbij het strand en het centrum van de stad. De bedden waren in uitstekende staat en netjes opgemaakt, en er waren alle voorzieningen aanwezig voor een ontspannen vakantie. Onze familie, bestaande uit 6 volwassenen, hebben het echt genoten van ons verblijf en zullen zeker terugkomen in de toekomst. Overigens een dikke 10 voor het restarant, was geweldig.

Ehron 30 okt 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Domburg.

Over Residence Wijngaerde