RCN de Schotsman

RCN de Schotsman

4.3 reviewscore • 4 reviews
M

Fantastisch echt aan te raden

We hadden het geluk dat we een vakantie naar RCN de Schotsman in Kamperland hadden gekregen van de vakantiebank. We verbleven in bungalow de Boei, een prachtige, ruime en sfeervolle bungalow waar we ons meteen thuis voelden. Alles was keurig schoongemaakt. Het park heeft een mooi buitenzwembad, een leuke binnenspeeltuin en ligt aan het Veerse meer. De locatie is prachtig. Bovendien had het park een heel leuk animatieteam, bestaande uit enthousiaste jongeren die proactief met de kinderen bezig zijn en er plezier in hebben. Het aanbod aan activiteiten is ook erg gevarieerd en leuk. Het park ligt ook centraal in Zeeland, dus zowel Middelburg als Domburg zijn binnen een half uur te bereiken. We hebben enorm genoten. Een aanrader is wel om tijdens warme temperaturen een ventilator mee te nemen, want het kan binnen meer dan 35 graden worden.

Miranda 14 aug 2022
Reageer
C

Fijne camping wel wat prijzig

Wij verbleven op een comfortabele plek op de camping hoewel de plekken niet heel groot waren das wel jammer
Door de hitte was er geen gras meer te zien en was het een grote zandzooi.
Het onderhoud aan het veld was dus slecht met veel kuilen.

de camping organiseert wel leuke activiteiten en live muziek er is een prachtige buitenspeeltuin en het strand is op fietsafstand.

Het buitenzwembad is verouderd en er wordt weinig aandacht besteed aan hygiëne. Gelukkig wordt er een nieuw buitenzwembad gebouwd. We mochten het binnenzwembad niet gebruiken, behalve voor sommige activiteiten. Het park heeft ligt wel mooi aan een meer

Corrie 28 aug 2022
Reageer
C

Onvoldoende door de hygiene

De camping ligt op een mooie locatie en heeft leuke staanplaatsen voor gezinnen.
Het zwembad is leuk voor jong en oud, maar in het hoogseizoen wordt het onvoldoende schoongemaakt voor zoveel gasten.
We hebben urine, ontlasting, dode vliegen en haren gevonden tijdens bezoeken aan het toilet en de douche, wat niet fijn is. Hygiëne is vooral belangrijk tijdens de zomer en deze basisvoorzieningen op de camping moeten in orde zijn. Het is jammer, want de camping is verder goed, met haar nieuwe verbouwingen.
Als tip voor de toekomst zouden meer schaduwplekken bij het buitenbad fijn zijn tijdens warme dagen.

Cynthia 19 jul 2022
Reageer
H

Waanzinnig beter als verwacht

We hebben een lang weekend doorgebracht in een huisje voor 6 personen de prijs die we betaalden was zeer gunstig we waren verbaasd over de grootte en het comfort van het huis.

Het park is zeer compleet met een binnen en buitenbad en trampolines en speeltuintjes en een brasserie en strandjes en fietsverhuur.

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kleine problemen die we tegenkwamen werden snel opgelost. We hebben echt genoten van het grote park en hopen hier ooit nog eens terug te komen echt een aanrader!

Hanneke 2 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Kamperland.

Over RCN de Schotsman

RCN de Schotsman, gelegen aan Schotsmanweg 1 te Kamperland, is een RCN vakantiepark geleden direct aan het Veerse Meer waardoor het een fijn park is voor watersportliefhebbers. Er is een verwarmd binnen- en openluchtzwembad aanwezig, windsurfschool, zeilschool, waterskibaan naast het park, surfboetiek en een recreatieteam voor optimaal plezier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kamperland, Zeeland
  • https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/zeeland/rcn-de-schotsman