Yourhosting

Yourhosting

4.50/5.00 • 2 reviews
S

SoHosted Vevida en VIP internet fusie Yourhosting

Yourhosting krijgt er een hoop klanten bij. Heb in het verleden eens wat domeinnamen hier gehad dus dacht zal hier even een review over schrijven. Een uitstekend webhostingbedrijf met prima prijzen en een goede snelle service. Las vandaag dat Vevida en VIP internet gaan fuseren naar Yourhosting. Waar dit eerder ook al gebeurde met SoHosted. In principe een stap in de juiste richting. Al die kleine hostingbedrijfjes kunnen beter hun krachten bundelen om de juiste service te kunnen bieden. Daarnaast hoeven ze dan ook niet meer zo met prijzen te concurreren.
Wel leuk om te zien want andere grote hostingbedrijven als Neostrada en Versio gaan ook fuseren. De kleintjes kunnen het blijkbaar niet meer bolwerken.

Ik geef Yourhosting 4 sterren. Zeker een goed hostingbedrijf waar je goed je websites online kan brengen.

Simar 14 sep 2021
Reageer
F

Websites hosten op Yourhosting positief

Al jaren host ik tientallen websites via Yourhosting. Ik heb daar al mijn domeinnamen ingekocht en opgeslagen. Ook huur ik via hen een VPS waar ik al mijn websites op heb gezet. Heb nog nooit downtime ondervonden en het werkt altijd naar behoren. De server is erg snel en de websites zijn dan ook snel toegankelijk. Dat kan je ook via verschillende websites testen hoe snel je website is, dit geeft altijd een hoge score aan. Google kan de websites ook goed vinden in verband met crawlen zodat je goed in Google komt te staan. Wel belangrijk omdat je toch graag mensen op je website wilt krijgen, dit gaat het gemakkelijkst vind Google. Soms als ik een nieuwe domeinnaam bestel, chat ik even met YourHosting (ze kennen me onderhand al). Ze helpen me altijd erg snel om alle DNS instellingen goed te zetten en ben dan ook zeer tevreden over de service. Prijzen zijn ook fair en goed te doen. Als een website een beetje begint te lopen en je wat adsense vergoeding krijgt, heb je dit er zo weer uit!

Fred Winkels 2 sep 2021
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van december 2022.

Over Yourhosting

Yourhosting biedt al jarenlang domeinnamen, webhosting en websites aan. Met meer dan een miljoen geregistreerde domeinnamen en honderdduizenden klanten is dit een van de grootste shared webhostingproviders van Nederland. Websites worden gehost op de beste apparatuur die optimaal beveiligd is in het Equinix datacenter te Amsterdam. Dit hostingbedrijf onderscheidt zich door de goede betrouwbaarheid, optimale up time en snelheid van de websites en gratis helpdesk.

  • Nog niet geverifieerd