Yourhosting

Yourhosting

3.4 reviewscore • 10 reviews
R

Servicedesk heeft mij gered

Ik ontving een mogelijk phishingbericht en verwijderde het uit mijn inbox en prullenbak. Om er zeker van te zijn dat er geen malware was geïnstalleerd, vroeg ik de servicedesk om het verwijderde bericht uit een back-up te halen en de bijlage offline te controleren. Gelukkig bleek het slechts phishing te zijn, zonder enig effect in dit geval, maar er was geen malware geïnstalleerd. Dat was een grote opluchting. Dank aan Thommas van de servicedesk voor zijn inspanningen!

Ronald 7 sep 2023
Reageer
M

Verlengen terwijl ik al betaald heb

Yourhosting heeft Versio overgenomen, maar lijkt niet te beseffen welke problemen ze hebben geërfd. Het blijft een rommeltje.

Ik heb betaald voor verlenging, maar na 3 dagen had ik geen toegang meer tot mijn account. Na meerdere keren bellen werd me verteld om opnieuw te verlengen, ondanks dat ik betaalbewijzen heb verstrekt.

Mariska 18 sep 2023
Reageer
K

Ongekend goede service

De service is ongekend goed. Ik had moeite met het instellen van een account in Apple Mail en maakte een supportticket aan. Binnen enkele uren ontving ik een e-mail met het aanbod om een telefonische afspraak te maken. We hebben samen de nodige stappen doorlopen en het probleem was snel opgelost. Dergelijke uitstekende service kom je zelden tegen.

Karel 17 sep 2023
Reageer
S

Beste klantenservice ooit

Ik had een ingewikkeld probleem met het instellen van webmail. Lisette heeft me met veel geduld, creativiteit en vriendelijkheid geholpen. Ze verdient echt een standbeeld! Verder ben ik tot nu toe blij met de service en alles werkt naar behoren. YourHosting heeft een top klantenservice en dat is het belangrijkste voor mij.

Sophie 8 sep 2023
Reageer
S

zeer tevreden en dankbaar voor de hulp

Michel heeft ons zeer professioneel en deskundig geholpen. We hadden al meer dan een week geprobeerd het probleem op te lossen, maar niemand anders was in staat om ons te helpen. Michel slaagde erin het probleem grondig en van hoge kwaliteit op te lossen. We zijn zeer tevreden en dankbaar voor zijn hulp.

Saskia 7 sep 2023
Reageer
H

Overname was niet de beste keuze

Ik ben al jaren klant bij Argeweb en was erg tevreden, totdat ze werden overgenomen door YourHosting. De factuur voor onze eenvoudige skiverenigingswebsite steeg met 120%, zonder enige uitleg. Ik heb direct gebeld en zou de volgende dag worden teruggebeld, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Momenteel zit ik al bijna 40 minuten in de wacht bij de helpdesk. Het is jammer om te zien hoe zo'n bedrijf kan afglijden. Uiteindelijk kreeg ik een medewerker aan de lijn die een vriendelijk aanbod deed, maar het blijkt dat na de overname alle prijzen aanzienlijk zijn verhoogd en dat bestaande pakketten van Argeweb zijn gewijzigd.

Hans 3 sep 2023
Reageer
R

Als reseller op zoek naar antwoorden

Al maanden gaat dit niet lekker en wordt je als reseller aan je lot overgelaten.
Tickets zelf nabellen en proberen contact te krijgen eindigd in: we zijn ermee bezig en pakken het op.
Voor ons geld dat hierdoor klanten onvrede ervaren en geen begrip meer hebben in de lange responsetijden.

Ron Termeer 12 jun 2023
Reageer
M

Onbetrouwbaar, overpriced en GEEN service!

- Veel te hoge prijzen!
- Zonder toestemming of overleg is mijn website naar een ander pakket gemigreerd en daardoor helemaal overhoop gehaald.
- Vervolgens wordt de toegang tot de website editor en dus toegang tot website en webshop weken lang geblokkeerd.
- Dan wordt je website zonder uitleg offline gehaald.
- Op email tickets wordt in de meeste gevallen niet gereageerd.
- Je moet overal zelf achteraan.
- Extreem lange telefonische wachttijden.
- Klantenservice is telefonisch niet in staat te helpen.
- Telefonisch gemaakte afspraken worden niet nagekomen.
- Aan terugbel-verzoeken wordt geen gehoor gegeven.

Behalve iemand die de telefoon opneemt en verifieert of je wel bent wie je zegt dat je bent, is er blijkbaar GEEN klantenservice. Er is ook geen verantwoordelijkheidsgevoel, fatsoen of betrokkenheid binnen dit bedrijf.

Kortom: Nooit mee in zee gaan en trap niet in de mooie praatjes op hun website want ze zijn echt niet waar!

Mickael 11 apr 2023
Reageer
S

SoHosted Vevida en VIP internet fusie Yourhosting

Yourhosting krijgt er een hoop klanten bij. Heb in het verleden eens wat domeinnamen hier gehad dus dacht zal hier even een review over schrijven. Een uitstekend webhostingbedrijf met prima prijzen en een goede snelle service. Las vandaag dat Vevida en VIP internet gaan fuseren naar Yourhosting. Waar dit eerder ook al gebeurde met SoHosted. In principe een stap in de juiste richting. Al die kleine hostingbedrijfjes kunnen beter hun krachten bundelen om de juiste service te kunnen bieden. Daarnaast hoeven ze dan ook niet meer zo met prijzen te concurreren.
Wel leuk om te zien want andere grote hostingbedrijven als Neostrada en Versio gaan ook fuseren. De kleintjes kunnen het blijkbaar niet meer bolwerken.

Ik geef Yourhosting 4 sterren. Zeker een goed hostingbedrijf waar je goed je websites online kan brengen.

Simar 14 sep 2021
Reageer
F

Websites hosten op Yourhosting positief

Al jaren host ik tientallen websites via Yourhosting. Ik heb daar al mijn domeinnamen ingekocht en opgeslagen. Ook huur ik via hen een VPS waar ik al mijn websites op heb gezet. Heb nog nooit downtime ondervonden en het werkt altijd naar behoren. De server is erg snel en de websites zijn dan ook snel toegankelijk. Dat kan je ook via verschillende websites testen hoe snel je website is, dit geeft altijd een hoge score aan. Google kan de websites ook goed vinden in verband met crawlen zodat je goed in Google komt te staan. Wel belangrijk omdat je toch graag mensen op je website wilt krijgen, dit gaat het gemakkelijkst vind Google. Soms als ik een nieuwe domeinnaam bestel, chat ik even met YourHosting (ze kennen me onderhand al). Ze helpen me altijd erg snel om alle DNS instellingen goed te zetten en ben dan ook zeer tevreden over de service. Prijzen zijn ook fair en goed te doen. Als een website een beetje begint te lopen en je wat adsense vergoeding krijgt, heb je dit er zo weer uit!

Fred Winkels 2 sep 2021
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van maart 2024.

Over Yourhosting

Yourhosting is een solide en betrouwbare webhostingprovider die al vele jaren actief is in Nederland. Het bedrijf biedt verschillende hostingpakketten aan, waaronder shared hosting, VPS en dedicated hosting, zodat er voor elk type website een geschikte optie beschikbaar is. Het controlepaneel van Yourhosting is zeer gebruiksvriendelijk en biedt tal van handige functies om uw website te beheren en uit te breiden. De klantenservice van Yourhosting is uitstekend, met deskundige medewerkers die snel reageren op vragen en problemen. De uptime van Yourhosting is ook zeer betrouwbaar en de snelheid van de servers is goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.yourhosting.nl
  • info@yourhosting.nl