Laudius

Laudius

3.0 reviewscore • 11 reviews
P

Tevreden met ervaringsdeskundige cursus

Mijn ervaring met de cursus Ervaringsdeskundige was over het algemeen positief. Hoewel er enkele kleine verbeterpunten zijn wat betreft de cursusinhoud, was de communicatie goed en kreeg ik binnen enkele dagen antwoord op mijn vragen. Dit is zeer positief. Ik ben van plan om nog een cursus bij Laudius te volgen.

Patrick 14 apr 2023
Reageer
J

Matige begeleiding

Mijn ervaring met de opleiding tot Adem coach was teleurstellend. De begeleiding liet veel te wensen over vanwege de lange vakantie van de docente, waar we niet van op de hoogte waren. Hierdoor werd het huiswerk niet gecontroleerd. Om toch vooruitgang te boeken, heb ik alle modules zelf bestudeerd en geoefend met de oefentoetsen. Het examen heb ik zonder feedback afgelegd, waarvan de uitslag ook nog vertraagd werd. Uiteindelijk ben ik geslaagd, maar zonder inzicht in hoe mijn cijfer tot stand kwam. Vragen hierover werden beantwoord met een uitnodiging om langs te komen op het kantoor in Venlo. Hoewel ik blij ben met het behalen van mijn diploma, blijft de behoefte aan feedback bestaan.

Jeroen 7 sep 2023
Reageer
E

Spaanse cursus ervaring

De cursus Spaans van Laudius liet veel te wensen over. Het zat vol met taalfouten, waaronder grammaticale blunders en slordige vertalingen. Ook de opmaak was problematisch en de schema's klopten vaak niet, waardoor de cursist veel creativiteit moest tonen om er iets van te begrijpen. Zelfs de woordenlijsten bevatten fouten met betrekking tot het geslacht van zelfstandige naamwoorden. Deze cursus heeft het plezier van het leren van deze mooie taal volledig bedorven. Het luistermateriaal was eveneens bron van ergernis vanwege de onjuistheden die niet waren gecorrigeerd voordat het aan de lessen werd gekoppeld. Als iemand serieus Spaans wil leren schrijven en spreken, raad ik aan om elders een cursus te volgen.

Eline 25 aug 2023
Reageer
K

Slechte ervaring met deze partij

Na mijn ervaringen zou ik deze organisatie niet aanbevelen. Ik heb de opleiding tot Particulier Onderzoeker gevolgd en hoewel de inhoud van de lesstof er op het eerste gezicht goed uitzag, was de manier van begeleiding teleurstellend. De antwoorden op de oefenopgaven waren alleen beschikbaar als je extra betaalde voor "nakijken," zelfs als het om meerkeuzevragen ging. Toen ik vroeg welke hoofdstukken betrekking hadden op de 3 afzonderlijke examens van het SVPB waar deze cursus op voorbereidde, kreeg ik het antwoord dat ze niet op de hoogte waren van de inhoud van deze externe examens. Dit gebrek aan informatie was frustrerend, en zelfs de oefenexamens werden niet voorzien van antwoorden. Al met al, geen positieve ervaring.

Koen 7 aug 2023
Reageer
N

Gemengde gevoelens over de cursus recruiter

Mijn ervaring met de cursus Recruiter had zowel positieve als negatieve aspecten. Hoewel ik veel plezier beleefde aan de cursus en veel leerde, was ik teleurgesteld over mijn cijfer van slechts een 6 voor het examen. Toen ik om feedback vroeg, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was. Dit vond ik vreemd, want het is belangrijk om te begrijpen waar eventuele fouten zijn gemaakt en hoe je kunt verbeteren. Laudius zou op dit gebied kunnen verbeteren. Ondanks deze uitdagingen was ik blij met wat ik heb geleerd tijdens de cursus.

Noor 1 aug 2023
Reageer
A

Cursus creatief schrijven

De cursus Creatief Schrijven van Laudius was een grote teleurstelling. Het lesmateriaal zat vol met taalfouten, wat ironisch is gezien het onderwerp. Toen ik mijn zorgen hierover deelde met de docent, bleek dat Laudius op de hoogte was van de problemen, maar er werd niets aan gedaan. Dit gaf me het gevoel dat Laudius zijn cursisten minacht. Ik besloot te stoppen met de cursus en zou anderen adviseren elders een cursus te volgen, niet bij Laudius.

Anneke 9 jun 2023
Reageer
L

Goede cursus met wisseling van docent

Ik heb de cursus als prettig ervaren en de docent gaf goede begeleiding. Echter, halverwege de cursus vond er een wisseling van docent plaats, wat resulteerde in een verandering in de beoordelingsmethode. Het was netjes geweest als cursisten van tevoren op de hoogte waren gesteld van deze wijziging. Verder was het een goede cursus.

Lieke 28 feb 2023
Reageer
M

Teleurstellende ervaring met hypothecaire krediet

Ik ben diep teleurgesteld in de cursus Hypothecair Krediet. Halverwege de cursus merkte ik op dat er essentiële berekeningen ontbraken, die cruciaal zijn voor dit vakgebied. Tijdens het examen werden onbekende rekentools geïntroduceerd, waarmee ik niet bekend was. Dit resulteerde in een onvoldoende, wat voor mij onbegrijpelijk is. Je mag verwachten dat een opleidingsinstituut volledige informatie verschaft. Het ontbreken van deze cruciale berekeningen heeft mijn vertrouwen in dit soort instituten geschaad.

Mark 4 dec 2022
Reageer
M

Laudius school slechte keus

Als je er over nadenkt om een thuisstudie te gaan doen, doe dit dan niet bij Laudius.
Ik heb dit geprobeerd en de hulp die je vanuit school zou krijgen is amper aanwezig, je wordt echt aan je lot over gelaten, heel erg slecht.
Nu ben ik van mening dat je sowieso altijd beter naar een echte school kunt gaan met praktijkstages en dergelijke, maar wanneer je ouder bent en al werkt, is dit niet altijd mogelijk.
Dus dan grijp je naar de thuisstudies, zoals ik, maar ik ben inmiddels alweer gestopt omdat dit niet te doen was.
Ik ben niet tevreden over Laudius maar zal alsnog deze studie willen volgen, dus dan moet ik op zoek naar iets anders.

Maurits 18 sep 2020
Reageer
M

Omscholen kleinere stap

Ik heb jarenlang getwijfeld om me te laten omscholen, omdat ik al heel lang geen voldoening meer uit mijn werk haal en heel graag iets anders zou willen doen.
Nooit eerder heb ik het aangedurfd om me te laten omscholen of een leer-werk traject in te gaan, tot ik deze vorm van studeren tegen kwam.
De stap om voor een andere studie te kiezen was voor mij zo veel kleiner en veel minder eng.
Ik kan mijn tijd zelf indelen en er gewoon bij blijven werken, zodat ik niet mijn inkomsten verlies.
Wel komt er veel op je eigen bord terecht bij een thuisstudie, maar ik heb genoeg verantwoordelijkheidsgevoel om dit werk keurig te doen zodat ik geen achterstand oploop.
Nog een jaar en dan hoop ik mijn nieuwe opleiding afgerond te hebben en dan kan ik eindelijk met de baan aan de slag die ik al zo lang zo graag zou willen hebben.

Margreet 11 sep 2020
Reageer
R

Laudius ervaring

In de tijden van het coronavirus die nu heerst, zullen meer en meer mensen gaan spelen met het idee om zich te laten omscholen.
Nu is het moment er wel voor, dus als je twijfelt zou ik absoluut zeggen dat je het niet doen!
Ik heb het ook gedaan, lang getwijfeld want het is wel een gok die je neemt natuurlijk en er zitten wel kosten aan verbonden.
Maar als je op je huidige werk niet meer gelukkig bent en je hebt wel de droom voor een andere baan, dan weet ik zeker dat er altijd een oplossing mogelijk is om dit uit te laten komen.

Zelf heb mijn opleiding bij Laudius genoten en hier was ik altijd prima tevreden over.
Je moest veel zelfstudie thuis doen, maar we zijn allemaal volwassen en dan moet je de discipline ook hebben om dit te doen.
Wat ik erg fijn vindt aan zo’n thuisstudie is dat je het grotendeels zelf kunt indelen wanneer je bepaalde dingen gaat doen, waardoor het voor mij mogelijk was om deze studie naast mijn baan van dat moment te volgen.

Rick 29 aug 2020
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van maart 2024.

Over Laudius

Bij Laudius profiteert men van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van thuisstudies. Met hun kennis en ervaring ontwikkelen ze kwalitatief hoogwaardige cursussen die perfect aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends. Met meer dan 300 erkende thuisstudies op maat bieden ze flexibiliteit aan studenten, waarbij ze de keuze hebben tussen digitale cursussen of cursussen op papier. Men kan op elk moment beginnen en examens afleggen wanneer men er klaar voor is. Begeleiding wordt geboden door ervaren topdocenten en de cursussen zijn erkend en gecertificeerd. Laudius staat bekend om hun hoogste klanttevredenheid in Nederland, met een gemiddelde beoordeling van 8,5 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daarnaast bieden ze een moderne Online Campus waar studenten hun huiswerk kunnen maken, contact kunnen hebben met docenten en medestudenten, en toegang hebben tot waardevolle studie-informatie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://www.laudius.nl
  • info@laudius.nl