Laudius

Laudius

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Laudius school slechte keus

Als je er over nadenkt om een thuisstudie te gaan doen, doe dit dan niet bij Laudius.
Ik heb dit geprobeerd en de hulp die je vanuit school zou krijgen is amper aanwezig, je wordt echt aan je lot over gelaten, heel erg slecht.
Nu ben ik van mening dat je sowieso altijd beter naar een echte school kunt gaan met praktijkstages en dergelijke, maar wanneer je ouder bent en al werkt, is dit niet altijd mogelijk.
Dus dan grijp je naar de thuisstudies, zoals ik, maar ik ben inmiddels alweer gestopt omdat dit niet te doen was.
Ik ben niet tevreden over Laudius maar zal alsnog deze studie willen volgen, dus dan moet ik op zoek naar iets anders.

Maurits 18 sep 2020
Reageer
M

Omscholen kleinere stap

Ik heb jarenlang getwijfeld om me te laten omscholen, omdat ik al heel lang geen voldoening meer uit mijn werk haal en heel graag iets anders zou willen doen.
Nooit eerder heb ik het aangedurfd om me te laten omscholen of een leer-werk traject in te gaan, tot ik deze vorm van studeren tegen kwam.
De stap om voor een andere studie te kiezen was voor mij zo veel kleiner en veel minder eng.
Ik kan mijn tijd zelf indelen en er gewoon bij blijven werken, zodat ik niet mijn inkomsten verlies.
Wel komt er veel op je eigen bord terecht bij een thuisstudie, maar ik heb genoeg verantwoordelijkheidsgevoel om dit werk keurig te doen zodat ik geen achterstand oploop.
Nog een jaar en dan hoop ik mijn nieuwe opleiding afgerond te hebben en dan kan ik eindelijk met de baan aan de slag die ik al zo lang zo graag zou willen hebben.

Margreet 11 sep 2020
Reageer
R

Laudius ervaring

In de tijden van het coronavirus die nu heerst, zullen meer en meer mensen gaan spelen met het idee om zich te laten omscholen.
Nu is het moment er wel voor, dus als je twijfelt zou ik absoluut zeggen dat je het niet doen!
Ik heb het ook gedaan, lang getwijfeld want het is wel een gok die je neemt natuurlijk en er zitten wel kosten aan verbonden.
Maar als je op je huidige werk niet meer gelukkig bent en je hebt wel de droom voor een andere baan, dan weet ik zeker dat er altijd een oplossing mogelijk is om dit uit te laten komen.

Zelf heb mijn opleiding bij Laudius genoten en hier was ik altijd prima tevreden over.
Je moest veel zelfstudie thuis doen, maar we zijn allemaal volwassen en dan moet je de discipline ook hebben om dit te doen.
Wat ik erg fijn vindt aan zo’n thuisstudie is dat je het grotendeels zelf kunt indelen wanneer je bepaalde dingen gaat doen, waardoor het voor mij mogelijk was om deze studie naast mijn baan van dat moment te volgen.

Rick 29 aug 2020
Reageer
Beste opleidingen en werk

Dit zijn de beste opleidingen en werk van maart 2023.

Over Laudius