Theorie.nl

Theorie.nl

5.0 reviewscore • 1 review
J

Geslaagd voor auto theorie-examen

Ik kan wel stellen dat ik voor mijn auto theorie-examen ben geslaagd dankzij Theorie.nl. Je kunt zoveel proefexamens doen voor je theorie-examen als dat je wilt. Het werkt echt veel beter dan het uit een boekje leren en het gaat ook veel sneller. Ik heb een stuk of 10 proefexamens gedaan en ik kan wel zeggen dat ik het toen redelijk in de vingers had. Op het echte examen krijg je soortgelijke vragen. Je bent dan echt goed voorbereid. Iedereen die auto theorie-examen moet doen kan ik Theorie.nl heftig aanbevelen.

Joost 22 dec 2021
B

Wij deden dit bij de rij instructeur thuis in het dorp. Op een groot scherm met beamer en we hadden allemaal hetzelfde bedieningspaneel waarmee je het antwoord kon invullen. Wel grappig concept want zo krijg je ook wat meer informatie mee van de rij instructeur zelf. Moet wel zeggen dat in dit online tijdperk Theorie.nl wel heel gemakkelijk is en de kosten vallen ook wel mee.

Ben 22 dec 2021
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van september 2023.

Over Theorie.nl

Theorie.nl is dé website waar je terecht kunt als je je theoriecertificaat voor de auto, motor of bromfiets wilt behalen. Naast de uitgebreide theorie op de website, bieden ze ook een praktijkgerichte oefenmodule voor de theorie-examens. Deze module stelt je in staat om op een gemakkelijke, overzichtelijke en betaalbare manier de theorie te leren volgens de CBR-richtlijnen. Na het maken van de oefenexamens ontvang je een gedetailleerde analyse van eventuele fouten die je hebt gemaakt, en kun je zien of je geslaagd of gezakt bent. Theorie.nl biedt een waardevolle en praktische leerervaring om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen en je slaagkansen te vergroten.