Theorie.nl

Theorie.nl

4.5 reviewscore • 10 reviews
D

De klantenservice is snel en behulpzaam bij vragen

Hoewel de examenvragen enigszins afweken van de oefenexamens, kwamen de afbeeldingen sterk overeen met die in de oefenexamens. De vraagstelling was echter iets anders. Tijdens het examen dacht ik meerdere keren: "Hé, dit herken ik." De oefenexamens zijn dus zeker gebaseerd op het echte CBR-examen.
Net als bij de oefenexamens is het cruciaal om aandachtig te lezen en de afbeeldingen goed te bestuderen om te slagen. Het zit hem in de details. Ik heb ook mijn motortheorie in één keer gehaald.

Dylan 29 sep 2023
Reageer
E

Geweldige theoriecursus

Dit is een uitstekende cursus waarmee je snel de benodigde theorie kunt leren. De uitleg is helder en bevat handige ezelsbruggetjes. Bovendien zijn de oefenexamens zeer nuttig. De klantenservice is ook uitstekend! Toen ik een probleem had, namen ze binnen een minuut contact met me op en losten ze het direct op.

Eva 16 okt 2023
Reageer
S

Professioneel en precies de juiste hoeveelheid

De website is zeer professioneel en gestructureerd, en biedt precies de benodigde hoeveelheid informatie. De instructievideo's zijn kort maar krachtig, begrijpelijk en van hoge kwaliteit. De oefenexamens zijn goed samengesteld en volgen dezelfde vraagstelling als het CBR-examen. Ik heb het weekpakket voor het A-rijbewijs gebruikt en ben vandaag met slechts 3 fouten geslaagd! Absoluut een aanrader!

Sophie 13 okt 2023
Reageer
D

Efficient en goede hulp bij Theorie.nl

Dit is een uitstekende leermethode. Ik heb dit als aanvulling op een andere leermethode/cursus gekocht omdat ik graag examens wilde oefenen. Uiteindelijk ben ik met succes geslaagd voor het examen.
Bovendien had ik per ongeluk het verkeerde pakket aangeschaft, maar ik werd direct en efficiënt geholpen. Binnen een half uur had ik het juiste pakket en kon ik aan de slag.

David 10 okt 2023
Reageer
R

Quizzen zijn informatie en praktisch

De quizzen op theorie.nl zijn zeer informatief en praktisch. Ik heb op verschillende websites enquêtes ingevuld, maar theorie.nl was voor mij de beste, vooral omdat ik de Nederlandse taal niet goed beheers en Google Translate moest gebruiken. Theorie.nl heeft me goed geholpen. Bedankt voor wat jullie bieden.

Ruben 31 aug 2023
Reageer
E

Super makkelijk!

Deze leermethode is werkelijk een waardevol hulpmiddel om je voor te bereiden op het theorie-examen. Wat mij het meest opviel, is dat de oefenvragen bijna identiek lijken te zijn aan die op het daadwerkelijke examen. Dit heeft me enorm geholpen, want ik voelde me goed voorbereid en zelfverzekerd toen ik het examen aflegde.

Emma 31 aug 2023
Reageer
B

Door de vele oefenexamens haal je het!

De overvloed aan oefenexamens die deze leermethode biedt, is werkelijk een zegen voor iedereen die zijn theorie-examen wil afleggen. Wat deze methode echt onderscheidt, is de variatie in verkeerssituaties die je kunt oefenen. Dankzij deze uitgebreide oefeningen ben je goed voorbereid op vrijwel elke situatie die je tijdens je theorie-examen kunt tegenkomen.

Bianca 24 aug 2023
Reageer
S

Duidelijk, maar komt niet overeen met CBR-examen

Het oefenen met de online examens was een plezierige en leerzame ervaring. Ik merkte dat mijn kennis aanzienlijk was uitgebreid door regelmatig te oefenen. De online oefenexamens boden een goede basis om vertrouwd te raken met de verkeersregels en -situaties.

Echter, toen ik het daadwerkelijke CBR-examen aflegde, merkte ik dat de vraagstelling en benadering van verkeerssituaties compleet anders waren dan bij de online oefenexamens. Dit was verrassend en zorgde voor enige verwarring tijdens het examen.

Sara 17 aug 2023
Reageer
T

In een keer kunnen slagen

Ik heb uitgebreid geoefend met deze methode voor mijn rijbewijs B en ben in één keer geslaagd.

Het sluit goed aan op het examen, hoewel sommige oefenexamens moeilijker zijn dan het daadwerkelijke examen. Ook zou ik graag meer geanimeerde afbeeldingen willen zien, vergelijkbaar met het CBR. Over het algemeen ben ik echter zeer tevreden.

Thomas 7 aug 2023
Reageer
J

Geslaagd voor auto theorie-examen

Ik kan wel stellen dat ik voor mijn auto theorie-examen ben geslaagd dankzij Theorie.nl. Je kunt zoveel proefexamens doen voor je theorie-examen als dat je wilt. Het werkt echt veel beter dan het uit een boekje leren en het gaat ook veel sneller. Ik heb een stuk of 10 proefexamens gedaan en ik kan wel zeggen dat ik het toen redelijk in de vingers had. Op het echte examen krijg je soortgelijke vragen. Je bent dan echt goed voorbereid. Iedereen die auto theorie-examen moet doen kan ik Theorie.nl heftig aanbevelen.

Joost 22 dec 2021
B

Wij deden dit bij de rij instructeur thuis in het dorp. Op een groot scherm met beamer en we hadden allemaal hetzelfde bedieningspaneel waarmee je het antwoord kon invullen. Wel grappig concept want zo krijg je ook wat meer informatie mee van de rij instructeur zelf. Moet wel zeggen dat in dit online tijdperk Theorie.nl wel heel gemakkelijk is en de kosten vallen ook wel mee.

Ben 22 dec 2021
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van juni 2024.

Over Theorie.nl

Er zijn 10 reviews geschreven over Theorie.nl op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.