Justlease

Justlease

5.00/5.00 • 2 reviews
A

BMW 1 Serie

Bij Justlease heb ik een BMW 1 Serie geleased. Een helemaal nieuwe BMW voor een redelijk bedrag per maand. Ik heb gekozen voor eentje uit voorraad, want ik wou niet lang wachten om mijn nieuwe auto. Dit is de eerste keer dat ik een auto lease, dus ik heb nog wel contact gehad met Justlease. Ik zat met nog wat vragen en wou bepaalde dingen wel zeker weten. Ze legden alles duidelijk uit en namen mijn twijfels helemaal weg. Ik ben blij dat ik gekozen heb om een auto te leasen, want ik heb nu een hele mooie auto en alleen benzinekosten. Helemaal top!

Aaron 30 dec 2021
Reageer
T

Voordelen Private Lease

Vanwege de vele voordelen van Private Lease heb ik gekozen om een auto te leasen bij Justlease. Private Lease heeft een paar enorme voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Je hebt geen groot aankoop bedrag nodig en je hoeft je geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud. Dit wordt namelijk allemaal voor je betaald. Ook krijg je standaard een Allrisk verzekering en krijg je indien nodig vervangend vervoer na 24 uur. Het leasebedrag blijft altijd hetzelfde, ook als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is. Deze voordelen gelden voor Justlease, maar zijn eigenlijk altijd hetzelfde bij elk Private Lease bedrijf.

De reden waarom ik specifiek voor Justlease heb gekozen is het enorme aanbod aan leaseauto's en de prijzen. Ze beschikken over hele leuke leaseauto's onder de € 300 per maand. Zelfs voor rond de € 200 kun je al hele leuke autotjes leasen. Zelf heb ik gekozen voor een Toyota Aygo. Deze zit net tussen de € 200 en € 300 in. Erg leuk autotje voor een hele goede prijs. Het is ook fijn dat het een nieuwe auto is. Als ik een tweedehands Toyota Aygo had moeten kopen, had ik een veel oudere gehad, waar waarschijnlijk ook snel onderdelen aan vervangen zouden moeten worden. Nu rijd ik zorgeloos rond in een veel nieuwere en mooiere auto.

Justlease is een fijn bedrijf om mee te werken. De communicatie was goed en de auto werd snel geleverd.

Teun 10 okt 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van december 2022.

Over Justlease

Justlease is een van de voorlopers in de Private Lease markt. Door de fijne persoonlijke service, grote inkoopkracht en de duizenden positief rijdende private lease klanten, kan je wel stellen dat je met een gerust hart bij Justlease een auto kan leasen. Deze leasemaatschappij is niet gebonden aan een merk waardoor ze een breed assortiment nieuwe auto's en occasions kunnen aanbieden. Bij een leasecontract is onderhoud, pechhulp, vervangend vervoer, wegenwacht en schadeafhandeling allemaal standaard inbegrepen in de prijs.

  • Nog niet geverifieerd