Justlease

Justlease

3.7 reviewscore • 15 reviews
M

Waar gaat het mis?

Begin juni een contract afgesloten voor een MG ZS EV met verwachte levertijd van 11 weken. Eind augustus/begin September zou de verwachte levering zijn.Begin juli bericht mogen ontvangen dat de Occacion vertraagd is en nieuwe verwachte levering in November zou zijn. Dus nam ik ter overbrugging een voorloopauto. Op 16 augustus 2023 heb ik de voorloopauto ingeleverd bij Justlease, waarbij ik na 10 minuten te horen kreeg dat het goed bevonden is. Mooi mag ik daar een bewijs van? Ja, dat ontvangt u binnen enkele dagen. Mag ik dan een bewijs dat de auto is ingeleverd? Dat hoeft niet wij zullen de auto afmelden. 2 dagen later nog steeds niets vernomen van JustLease.Het was bij JustLease niet eens bekend dat de auto ingeleverd is. Ik nam contact op met de klantenservice en bespraken dit voorval. Ik maakte mij zorgen dat de facturering door zou lopen, ik las op internet dat crediteringen lang op zich laten wachten. Eind augustus kreeg ik de factuur voor september en eind september voor oktober. Voor elke periode zeker 2 keer gebeld om dit te voorkomen. Elke telefonisch contact werd gezegd: ''Het komt goed meneer, wij zullen de creditering verwerken''. Verschillende keren zou JustLease contact met mij opnemen over dit voorval. Elke keer mag ik opnieuw mijn verhaal kwijt. Gisteren was de 15e keer dat ik belde over dit voorval. Volgende week bel ik weer voor de 16e keer en mag ik opnieuw mijn verhaal vertellen. Wanneer de auto geleverd wordt kunnen ze tot heden geen antwoord geven en hebben hier geen inzage op. Een SEPP subsidie is 6 maanden geldig na aanvraag, mocht JustLease opnieuw de verwachte levering verlengen. Dan vervalt mijn recht op de subsidie. 2 opties heb ik dan, opnieuw aanvragen als er nog budget is of verzoek tot uitstel. Bij beide geen garantie dat de aanvraag geacteerd wordt. Transparantie, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn niet de sterkste punten van JustLease. De behulpzaamheid stopt na het afsluiten van je contract;)

Mehmet Varol 30 sep 2023
Reageer
B

Slecht

Ook een auto via Just Lease gehad. Het gaat goed tot je iets aan de auto krijgt, bv een spiegel er af. Ik kreeg facturen die nergens op sloegen. Zelfs voor een telefoontje kreeg ik een factuur omdat deze informatie in mijn leasecontract stond en ze het dus overbodig vonden dat ik hier over belde. Als je de auto gaat inleveren wordt deze gecontroleerd op zandkorrelniveau om maar iets te kunnen factureren. Nooi meer lease.

Brouwer 3 feb 2023
Reageer
V

Zeker een aanrader

Graag wil ik Justlease bedanken voor hun hulp en in het bijzonder Mitchel. Hij heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van een auto en ik kon met al mijn vragen bij hen terecht. Bovendien waren ze zeer goed bereikbaar, wat ik enorm waardeer. Ik zou Justlease dan ook van harte aanbevelen!
En wanneer ik weer aan de beurt ben, kom ik zeker terug!
Met vriendelijke groet,
Een trouwe klant

Van der Mijakker 14 okt 2022
Reageer
B

Grandioze klantenservice

Ik heb contact opgenomen met Michael over een vraag met betrekking tot mijn privé lease-auto bij Justlease. Hij moest iets nagaan en beloofde me erop terug te komen. Binnen een kwartier heeft hij me teruggebeld en mijn vraag beantwoord met een passend antwoord. Ik waardeer de snelle reactie en de duidelijkheid die Michael bood. Dit is precies wat ik graag zie bij een bedrijf.

Beukema 2 okt 2022
Reageer
B

Voor mij geen Justlease meer

Mijn ervaring met Justlease is dat de after sales service zeer slecht is. Tijdens de coronaperiode hebben ze de app verwijderd waarmee ik de kilometerstand kon aanpassen en ik heb geen reactie ontvangen op mijn e-mails. Daarnaast werd ik geconfronteerd met onterechte extra kosten vanwege enkele kleine krassen die ik zo kon inleveren. Al met al ben ik zeer ontevreden en zal ik nooit meer gebruik maken van Justlease.

BJ 23 sep 2022
Reageer
H

Keurig bedrijf

Mijn ervaring met JustLease is positief, niet alleen omdat ik afgelopen 3 jaar in een prima auto heb gereden, maar ook omdat het een flexibel bedrijf is dat bereid is om mee te denken met de klant. In mijn geval had ik te maken met vertraging bij de levering van mijn nieuwe auto. Justlease heeft goed meegedacht door mijn huidige contract met 3 maanden te verlengen, waarbij ik zelfs de mogelijkheid heb om de auto enkele weken voor het verlopen van het contract in te leveren. Dit geeft mij de ruimte om het afleveren van mijn nieuwe auto en het inleveren van mijn huidige auto beter op elkaar af te kunnen stemmen. Ik ben blij met deze oplossing en vind het top geregeld door JustLease!

Henk van der Broek 11 sep 2022
Reageer
F

Puur klantgericht

Direct nadat ik mijn offerte had ingediend, werd ik gebeld door een medewerker van het bedrijf. Hij gaf mij waardevolle adviezen en dacht met mij mee over mijn wensen. Daarnaast kreeg ik handige tips over hoe ik mijn documenten makkelijk kon doorsturen naar het bedrijf. Ik ben goed geholpen en heb een goede service ervaren, zonder dat ik het gevoel kreeg dat er opdringerig werd gedaan.

Familie Der Asten 29 aug 2022
Reageer
V

Service naar de klanten kan wel verbeterd worden

Ik heb het idee dat Justlease een heel goede klantenservice heeft voor nieuwe klanten, maar dat dit minder het geval is voor bestaande klanten. Het lijkt erop dat er minder mogelijkheden zijn om contact te leggen en dat het langer duurt voordat er wordt gereageerd op berichten van bestaande klanten.
Het geeft ons in ieder geval al het gevoel dat wij aan het twijfelen om naar een andere partij te gaan.

Vos 20 aug 2022
Reageer
R

Naar alle tevredenheid

Ik heb vandaag contact opgenomen met Justlease en ben uitstekend geholpen door Lukas. Hij was duidelijk en vriendelijk in zijn communicatie en heeft mijn vraag naar tevredenheid beantwoord. Binnen 5 minuten ontving ik de bevestiging van ons gesprek. Ik ben erg blij dat ik mijn contract, dat eigenlijk in mei zou aflopen, nog met 3 maanden heb kunnen verlengen. Toppers!

Ruby Klaassen 7 jul 2022
Reageer
R

Pas op

Wees voorzichtig met wie je zaken doet.
Bij het inleveren van mijn auto werden er schades geconstateerd die er eigenlijk niet waren. Voordat ik de auto inleverde, had ik hem laten controleren door de schademaatschappij. Zij vonden slechts één kras op mijn velg. Echter, Justlease beweerde dat er nog veel meer schades waren en stuurde mij een rekening van bijna 1000 euro.

Reinier Lubbers 5 jun 2022
Reageer
D

Wat een chagerijn

Een dag na onze aanvraag voor een private lease auto werden we gebeld door een man die nogal agressief overkwam. Hij vroeg waarom we voor die specifieke auto wilden leasen en of we wel wisten wat we deden. Het was een ongebruikelijke en onplezierige manier om kennis te maken met nieuwe klanten.
Voor ons overduidelijk geen Justlease, wij wijken wel uit naar een andere firma!

De Heer Van der Otter 22 apr 2022
Reageer
W

Top bedrijf

Bedankt Justlease voor het meedenken. Ik had een probleem en de medewerker van Justlease heeft me uitstekend geholpen. Ik ben erg blij met de geboden oplossing. Het is fijn dat Justlease flexibel is met de regels en meedenkt met de klant. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. Ook wil ik graag mijn dank uitspreken voor de afgelopen 6 jaar van leasen bij Justlease.

Willemijn Douwe 24 mrt 2022
Reageer
S

Dankjewel Maarten

Hoewel we enige problemen hebben ondervonden met Justlease met betrekking tot onze auto en het correct opvolgen van het opzeggen en het wijzigen van de debiteur, willen we graag benadrukken dat Maarten een uitstekende medewerker is. Ondanks de onvoorziene omstandigheden heeft hij ons altijd zeer goed bijgestaan en al onze vragen beantwoord. Dankzij zijn inzet hebben we een positieve ervaring met Justlease gehad, ondanks de aanvankelijk negatieve beleving. We geven hem daarom vier sterren als waardering. Het ontbreken van de vijfde ster is te wijten aan de problemen die we hebben ondervonden met Justlease zelf.

Soraya Liedewijer 13 mrt 2022
Reageer
A

BMW 1 Serie

Bij Justlease heb ik een BMW 1 Serie geleased. Een helemaal nieuwe BMW voor een redelijk bedrag per maand. Ik heb gekozen voor eentje uit voorraad, want ik wou niet lang wachten om mijn nieuwe auto. Dit is de eerste keer dat ik een auto lease, dus ik heb nog wel contact gehad met Justlease. Ik zat met nog wat vragen en wou bepaalde dingen wel zeker weten. Ze legden alles duidelijk uit en namen mijn twijfels helemaal weg. Ik ben blij dat ik gekozen heb om een auto te leasen, want ik heb nu een hele mooie auto en alleen benzinekosten. Helemaal top!

Aaron 30 dec 2021
Reageer
T

Voordelen Private Lease

Vanwege de vele voordelen van Private Lease heb ik gekozen om een auto te leasen bij Justlease. Private Lease heeft een paar enorme voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Je hebt geen groot aankoop bedrag nodig en je hoeft je geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud. Dit wordt namelijk allemaal voor je betaald. Ook krijg je standaard een Allrisk verzekering en krijg je indien nodig vervangend vervoer na 24 uur. Het leasebedrag blijft altijd hetzelfde, ook als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is. Deze voordelen gelden voor Justlease, maar zijn eigenlijk altijd hetzelfde bij elk Private Lease bedrijf.

De reden waarom ik specifiek voor Justlease heb gekozen is het enorme aanbod aan leaseauto's en de prijzen. Ze beschikken over hele leuke leaseauto's onder de € 300 per maand. Zelfs voor rond de € 200 kun je al hele leuke autotjes leasen. Zelf heb ik gekozen voor een Toyota Aygo. Deze zit net tussen de € 200 en € 300 in. Erg leuk autotje voor een hele goede prijs. Het is ook fijn dat het een nieuwe auto is. Als ik een tweedehands Toyota Aygo had moeten kopen, had ik een veel oudere gehad, waar waarschijnlijk ook snel onderdelen aan vervangen zouden moeten worden. Nu rijd ik zorgeloos rond in een veel nieuwere en mooiere auto.

Justlease is een fijn bedrijf om mee te werken. De communicatie was goed en de auto werd snel geleverd.

Teun 10 okt 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van maart 2024.

Over Justlease

Een van de grootste private leasemaatschappijen in Nederland is JustLease. Dit bedrijf richt zich op private lease van personenauto's en bedrijfswagens. Het bedrijf biedt verschillende modellen aan van diverse merken tegen een vast maandbedrag, waarbij onderhoud, reparatie, verzekering en pechhulp zijn inbegrepen. Naast private lease heeft Justlease ook zakelijke lease-oplossingen. Justlease werkt samen met verschillende partners, waaronder leasemaatschappijen, dealers en importeurs, om klanten de beste deals te bieden. Justlease hecht veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid en streeft ernaar om het leasen van een auto zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken. Justlease is onderdeel van Terberg Leasing B.V.