Justlease

Justlease

3.0 reviewscore • 4 reviews
M

Waar gaat het mis?

Begin juni een contract afgesloten voor een MG ZS EV met verwachte levertijd van 11 weken. Eind augustus/begin September zou de verwachte levering zijn.Begin juli bericht mogen ontvangen dat de Occacion vertraagd is en nieuwe verwachte levering in November zou zijn. Dus nam ik ter overbrugging een voorloopauto. Op 16 augustus 2023 heb ik de voorloopauto ingeleverd bij Justlease, waarbij ik na 10 minuten te horen kreeg dat het goed bevonden is. Mooi mag ik daar een bewijs van? Ja, dat ontvangt u binnen enkele dagen. Mag ik dan een bewijs dat de auto is ingeleverd? Dat hoeft niet wij zullen de auto afmelden. 2 dagen later nog steeds niets vernomen van JustLease.Het was bij JustLease niet eens bekend dat de auto ingeleverd is. Ik nam contact op met de klantenservice en bespraken dit voorval. Ik maakte mij zorgen dat de facturering door zou lopen, ik las op internet dat crediteringen lang op zich laten wachten. Eind augustus kreeg ik de factuur voor september en eind september voor oktober. Voor elke periode zeker 2 keer gebeld om dit te voorkomen. Elke telefonisch contact werd gezegd: ''Het komt goed meneer, wij zullen de creditering verwerken''. Verschillende keren zou JustLease contact met mij opnemen over dit voorval. Elke keer mag ik opnieuw mijn verhaal kwijt. Gisteren was de 15e keer dat ik belde over dit voorval. Volgende week bel ik weer voor de 16e keer en mag ik opnieuw mijn verhaal vertellen. Wanneer de auto geleverd wordt kunnen ze tot heden geen antwoord geven en hebben hier geen inzage op. Een SEPP subsidie is 6 maanden geldig na aanvraag, mocht JustLease opnieuw de verwachte levering verlengen. Dan vervalt mijn recht op de subsidie. 2 opties heb ik dan, opnieuw aanvragen als er nog budget is of verzoek tot uitstel. Bij beide geen garantie dat de aanvraag geacteerd wordt. Transparantie, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn niet de sterkste punten van JustLease. De behulpzaamheid stopt na het afsluiten van je contract;)

Mehmet Varol 30 sep 2023
Reageer
B

Slecht

Ook een auto via Just Lease gehad. Het gaat goed tot je iets aan de auto krijgt, bv een spiegel er af. Ik kreeg facturen die nergens op sloegen. Zelfs voor een telefoontje kreeg ik een factuur omdat deze informatie in mijn leasecontract stond en ze het dus overbodig vonden dat ik hier over belde. Als je de auto gaat inleveren wordt deze gecontroleerd op zandkorrelniveau om maar iets te kunnen factureren. Nooi meer lease.

Brouwer 3 feb 2023
Reageer
A

BMW 1 Serie

Bij Justlease heb ik een BMW 1 Serie geleased. Een helemaal nieuwe BMW voor een redelijk bedrag per maand. Ik heb gekozen voor eentje uit voorraad, want ik wou niet lang wachten om mijn nieuwe auto. Dit is de eerste keer dat ik een auto lease, dus ik heb nog wel contact gehad met Justlease. Ik zat met nog wat vragen en wou bepaalde dingen wel zeker weten. Ze legden alles duidelijk uit en namen mijn twijfels helemaal weg. Ik ben blij dat ik gekozen heb om een auto te leasen, want ik heb nu een hele mooie auto en alleen benzinekosten. Helemaal top!

Aaron 30 dec 2021
Reageer
T

Voordelen Private Lease

Vanwege de vele voordelen van Private Lease heb ik gekozen om een auto te leasen bij Justlease. Private Lease heeft een paar enorme voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Je hebt geen groot aankoop bedrag nodig en je hoeft je geen zorgen te maken over reparatie en onderhoud. Dit wordt namelijk allemaal voor je betaald. Ook krijg je standaard een Allrisk verzekering en krijg je indien nodig vervangend vervoer na 24 uur. Het leasebedrag blijft altijd hetzelfde, ook als er een onderhoudsbeurt of reparatie nodig is. Deze voordelen gelden voor Justlease, maar zijn eigenlijk altijd hetzelfde bij elk Private Lease bedrijf.

De reden waarom ik specifiek voor Justlease heb gekozen is het enorme aanbod aan leaseauto's en de prijzen. Ze beschikken over hele leuke leaseauto's onder de € 300 per maand. Zelfs voor rond de € 200 kun je al hele leuke autotjes leasen. Zelf heb ik gekozen voor een Toyota Aygo. Deze zit net tussen de € 200 en € 300 in. Erg leuk autotje voor een hele goede prijs. Het is ook fijn dat het een nieuwe auto is. Als ik een tweedehands Toyota Aygo had moeten kopen, had ik een veel oudere gehad, waar waarschijnlijk ook snel onderdelen aan vervangen zouden moeten worden. Nu rijd ik zorgeloos rond in een veel nieuwere en mooiere auto.

Justlease is een fijn bedrijf om mee te werken. De communicatie was goed en de auto werd snel geleverd.

Teun 10 okt 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van juni 2024.

Over Justlease

Er zijn 4 reviews geschreven over Justlease op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.