XLEasy

XLEasy

4.5 reviewscore • 11 reviews
N

Alleen maar goede woorden

Tijdens mijn zoektocht naar de KIA Niro Hybrid Executive Line in de kleur Gravity Blue kwam ik erachter dat KIA Tilburg deze uitvoering pas na vijf maanden kon leveren. Nieuwsgierig naar andere aanbieders ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik dankzij geweldige interactie met Leaseauto.nl bij XLeasy terecht. Het verliep allemaal razendsnel en veel beter dan ik ooit had kunnen bedenken. Reinoud Miggels van Leaseauto.nl vertelde mij op dezelfde dag dat XLeasy (Mark Hendriks) al op zoek was naar de gewenste auto en het mooiste nieuws kwam al snel: Mark vond precies de auto die ik al wekenlang zocht bij KIA garage De Beer in Rotterdam, met een mogelijke levertijd van slechts één maand en gunstigere condities en een financieel voordeel van meer dan 60 euro per maand. Dat betekent bij mijn contract van 36 maanden een voordeel van zo'n dikke 2.200 euro. Ik wil XLeasy nogmaals bedanken voor hun snelheid van handelen, goede marktkennis en prettige communicatie waardoor het leasecontract tot stand is gekomen. Als alles goed gaat, neem ik over drie jaar weer contact met jullie op.

Nadia Van der As 27 sep 2022
Reageer
R

Fijn bedrijf

We hebben XLEasy benaderd om private lease offertes te krijgen voor specifieke automodellen en waren erg tevreden over hun service. XLEasy was de enige site die dit snel en efficiënt voor ons kon regelen, terwijl andere sites deze mogelijkheid niet eens aanboden. Als we een auto met bepaalde opties vonden en wilden weten wat de maandelijkse kosten waren, kon XLEasy ons hierover snel informeren en dachten ze ook met ons mee. Uiteindelijk hebben we besloten om een tweedehands auto te kopen, maar als we voor private lease hadden gekozen, zou XLEasy onze voorkeur hebben gehad vanwege hun uitstekende service en snelle reactietijd.

Ronald van Lingen 6 sep 2022
Reageer
R

Flink tegengevallen

Een maand na ontvangst van mijn geleasede T-Rock ervaar ik dat mijn klacht wordt afgewimpeld met de opmerking dat het mijn eigen probleem is en dat Xleasy er niets aan kan doen. Ik had een contract voor 4 jaar (Volkswagen VW T-Roc 1.0 TSI 81kw/110pk STYLE met kenteken L-410-HX) zorgvuldig overwogen. Ik ging ervan uit dat de Apple-Carplay functie bij dit contract inbegrepen zou zijn. Echter, bij aflevering bleek dit niet het geval te zijn en moest deze functie apart worden aangeschaft, wat een flinke tegenvaller was gezien het pittige maandbedrag voor deze auto. XLeasy gaf aan dat dit mijn keuze voor dit type auto was en dus niet hun probleem. Ik had verwacht dat XLeasy mij beter had geïnformeerd over de mogelijkheden en beperkingen van het contract en de auto.

Roos Reekers 16 aug 2022
Reageer
O

Duidelijk en transparant

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf. Het is duidelijk dat ze transparant en eerlijk zijn over de voorwaarden van de private lease. Ik vond het proces van het aanschaffen van een auto erg gemakkelijk en de prijs was ook zeer goed. Het duurde slechts twee weken vanaf de aanvraag tot het moment dat ik mijn nieuwe auto kon ophalen. Dat was erg vlot en efficiënt.

Okan Tabouni 4 aug 2022
Reageer
T

De beste

Na een periode van vijf jaar en twee auto's verder kan ik met zekerheid zeggen dat XLeasy de beste keuze is voor private lease. Hun eerlijke en vriendelijke benadering is iets wat me keer op keer aanspreekt. XLeasy zorgt ervoor dat alles voor je geregeld wordt, wat een ontzorgende ervaring oplevert. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe Fiesta en kan het niet nalaten om mijn enthousiasme over XLeasy te delen!

Tamara W 26 jul 2022
Reageer
D

Goed geholpen

Onlangs ben ik in contact gekomen met XLEasy via de chat en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service die ik heb ontvangen. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft mij snel en uitvoerig geholpen bij het vinden van een geschikte private leaseauto. De manier waarop hij met mij communiceerde was uiterst prettig en ik voelde me als klant echt gehoord. Ik zou XLEasy dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een private leaseauto en die waarde hecht aan goede service en klantgerichtheid.

Deborah Leuven 13 jul 2022
Reageer
W

Super geholpen

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik van Pascal heb gekregen. Hij communiceerde prettig en snel, waardoor ik goed op de hoogte werd gehouden van het proces. Ik had een auto samengesteld, maar de levertijd zou 2-3 maanden zijn, wat voor mij te lang was. Gelukkig heeft Pascal snel een goed alternatief gevonden dat aan mijn wensen voldeed en binnen 1,5 week bij mij thuis werd afgeleverd! Alles verliep erg soepel en de voorwaarden werden netjes uitgelegd. Ik ben erg tevreden over de service die ik heb ontvangen.

Walter Stokkers 23 jun 2022
Reageer
R

Prima partij

Ik ben destijds snel geholpen door Pascal bij mijn zoektocht naar een nieuwe Nissan Qashqai. Helaas stond het specifieke model dat ik zocht, de XL met een gemakkelijke motorinhoud, nog niet op de website. Gelukkig nam Pascal contact op met de dealer om te controleren of deze al beschikbaar was en stuurde hij mij vervolgens een keurige offerte toe voor het nieuwe type.

Rene Kleermaker 17 mrt 2022
Reageer
C

Private Lease met een korte looptijd

Ik heb lang getwijfeld om een auto te leasen vanwege de lange contracten waar je doorgaans aan vastzit. Het idee om een auto te leasen spreekt mij enorm aan. Je rijd een nieuwe auto zonder onvoorziene kosten. Kortom, je rijdt zorgeloos rond. Het nadeel vind ik doorgaans de kosten. Hoe korter het leasecontract, hoe hoger de kosten.

Bij XLEasy hebben ze korte looptijd deals. Je krijgt een scherpe prijs voor een looptijd van 24 maanden. Nu vind ik 24 maanden alsnog best lang, maar voor een auto valt hier nog wel wat voor te zeggen. Een auto heb je sowieso vaker al wat langer. Ondanks de 24 maanden deals vind ik de leaseauto's alsnog best duur, maar een auto hebben is gewoon duur. Ik snap dus wel dat het zoveel kost. Ze nemen toch het onderhoud en reparatie voor hun rekening.

Ik betaal ongeveer € 300 per maand voor een best leuke auto. Deze auto heb ik uiteraard geleased bij XLEasy. Voor mij is het best veel geld, maar veel goedkoper kan gewoon niet. Helemaal niet met zo'n relatief kort contract. Ik heb nu tenminste een auto en daar ben ik heel blij mee.

Claudia 10 okt 2021
F

Kan je de auto naderhand afkopen bij xleasy of moet je de auto weer inleveren? Persoonlijk ook al lang aan het twijfelen, vind private lease sowieso een stuk fijner dan een zakelijke lease. Hou dingen graag in eigen hand.

Frank 10 okt 2021
C

Dat is een goede vraag Frank. Ik heb even gekeken voor je of ik het antwoord op je vraag kon vinden en ik kan dit niet met 100% zekerheid zeggen, maar volgens mij is het mogelijk om de auto aan het einde van het leasecontract over te nemen. Zelf kies ik liever voor een nieuwe auto aan het einde van mijn leasecontract, dus met deze vraag heb ik mij nooit beziggehouden. Het lijkt mij handiger om deze vraag rechtstreeks aan XLEasy te stellen. Ga anders even naar de website van XLEasy, neem contact met ze op en vraag het ze zelf. Dat lijkt mij het beste. Succes!

Claudia 10 okt 2021
T

Goedkope Private Lease

Vroeger heb ik veel pech gehad met auto's. Ik kocht altijd een occasion, maar er ging altijd wel iets stuk. Hierdoor heb ik echt heel veel geld uitgegeven aan reparaties en onderhoud. Natuurlijk heb je dat minder als je een iets nieuwere auto koopt, maar ik zit niet in de positie om 10.000 euro uit te geven aan een occasion. Ik was hier echt meer dan zat van. Ik wil geen geld meer uitgeven aan reparaties en onderhoud. Ik wil gewoon voor een relatief laag maandbedrag een nieuwe auto rijden, waar ik niet hoef te betalen voor onderhoud en reparaties. Gelukkig bestaat er zoiets als Private Lease. Dankzij XLEasy kun je voor een relatief laag maandbedrag in een nieuwe auto rijden. Je betaald niks voor het onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting. Dit zit allemaal verwerkt in het maandbedrag. Hierdoor heb je geen stress dat er wat stuk gaat aan je auto. Voor hun kan het waarschijnlijk uit, omdat ze nieuwe auto's hebben die relatief weinig problemen geven. Zo'n nieuwe auto kan ik normaal gesproken niet betalen, dus het is een win win situatie. Heb ik alles wat ik wil, zonder de stress dat er wat stuk gaat aan de auto. Of dat de auto wel door de APK komt. Zelfs voor nieuwe banden hoef je niet te betalen. Alles kosten zitten in het vaste maandbedrag. Wat mij zo aantrekt aan XLEasy in het bijzonder is dat de maandelijkse kosten erg laag zijn. Voor nog geen 300 euro per maand kun je al een hele leuke en spiksplinter nieuwe auto leasen. Ik rij niet veel kilometers per jaar. Voornamelijk naar mijn werk en om boodschappen te doen. Dit scheelt mij ook weer wat geld. Als je ook een nieuwe auto wilt leasen voor een goedkoop maandbedrag, zal ik zeker eens bij XLEasy kijken.

Tim 10 okt 2021
Reageer
F

Snel auto leasen bij XLEasy

Ik had op redelijk korte termijn een nieuwe auto nodig en die vond ik bij XLEasy. Bij XLEasy hebben ze een heel leuk assortiment aan auto's die je kunt leasen. Je vind hier niet de aller duurste auto's, maar wel hele betaalbare leuke auto's. Zelf heb ik voor een Opel Corsa gekozen. Dit nieuwe model ziet er harstikke sportief uit en is niet zo heel duur. Qua communicatie is XLEasy heel goed. Door mijn contactpersoon ben ik in het keuze stadium heel goed begeleid. Na aflevering had ik ook nog wat vragen en door mijn contactpersoon is daar snel en goed op gereageerd. Duidelijkheid vind ik heel belangrijk als je zo'n lang contract aan gaat. De auto zelf rijdt echt fantastisch. Ik heb nog nooit in zo'n lekker autotje gereden. Ik ben echt blij met mijn keuze en daar ben ik heel goed bij geholpen. Er zijn tegenwoordig maar weinig bedrijven die zo klantvriendelijk zijn als XLEasy. Op de website van XLEasy kun je ook veel informatie vinden. Dit heeft mij ook goed geholpen. Voor dat je een private lease aangaat, is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of je in aanmerking komt voor Private Lease. Op hun website staat dit heel duidelijk vermeld, wie wel en wie niet in aanmerking komen voor Private Lease. Ik mag nog een paar jaar met veel plezier in mijn nieuwe Opel Corsa rijden. Hier wil ik XLEasy voor bedanken!

Floris 8 okt 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van februari 2024.

Over XLEasy

Voor ‘makkelijke’ private lease contracten kun je terecht bij XLEasy. Het bedrijf biedt verschillende merken en modellen auto's aan, tegen vaste maandelijkse kosten waarin alle autokosten zijn inbegrepen, behalve brandstofkosten. De contractduur varieert van 12 tot 60 maanden. Klanten kunnen hun leasecontract naar wens samenstellen en aanpassen aan hun specifieke behoeften en budget, bijvoorbeeld door het toevoegen van extra opties of door te kiezen voor een kortere of langere looptijd. XLEasy streeft naar transparantie en flexibiliteit, en biedt klanten onder meer de mogelijkheid om tussentijds kosteloos het contract op te zeggen bij persoonlijke omstandigheden zoals echtscheiding, overlijden of werkloosheid.