XLEasy

XLEasy

4.3 reviewscore • 3 reviews
C

Private Lease met een korte looptijd

Ik heb lang getwijfeld om een auto te leasen vanwege de lange contracten waar je doorgaans aan vastzit. Het idee om een auto te leasen spreekt mij enorm aan. Je rijd een nieuwe auto zonder onvoorziene kosten. Kortom, je rijdt zorgeloos rond. Het nadeel vind ik doorgaans de kosten. Hoe korter het leasecontract, hoe hoger de kosten.

Bij XLEasy hebben ze korte looptijd deals. Je krijgt een scherpe prijs voor een looptijd van 24 maanden. Nu vind ik 24 maanden alsnog best lang, maar voor een auto valt hier nog wel wat voor te zeggen. Een auto heb je sowieso vaker al wat langer. Ondanks de 24 maanden deals vind ik de leaseauto's alsnog best duur, maar een auto hebben is gewoon duur. Ik snap dus wel dat het zoveel kost. Ze nemen toch het onderhoud en reparatie voor hun rekening.

Ik betaal ongeveer € 300 per maand voor een best leuke auto. Deze auto heb ik uiteraard geleased bij XLEasy. Voor mij is het best veel geld, maar veel goedkoper kan gewoon niet. Helemaal niet met zo'n relatief kort contract. Ik heb nu tenminste een auto en daar ben ik heel blij mee.

Claudia 10 okt 2021
F

Kan je de auto naderhand afkopen bij xleasy of moet je de auto weer inleveren? Persoonlijk ook al lang aan het twijfelen, vind private lease sowieso een stuk fijner dan een zakelijke lease. Hou dingen graag in eigen hand.

Frank 10 okt 2021
C

Dat is een goede vraag Frank. Ik heb even gekeken voor je of ik het antwoord op je vraag kon vinden en ik kan dit niet met 100% zekerheid zeggen, maar volgens mij is het mogelijk om de auto aan het einde van het leasecontract over te nemen. Zelf kies ik liever voor een nieuwe auto aan het einde van mijn leasecontract, dus met deze vraag heb ik mij nooit beziggehouden. Het lijkt mij handiger om deze vraag rechtstreeks aan XLEasy te stellen. Ga anders even naar de website van XLEasy, neem contact met ze op en vraag het ze zelf. Dat lijkt mij het beste. Succes!

Claudia 10 okt 2021
T

Goedkope Private Lease

Vroeger heb ik veel pech gehad met auto's. Ik kocht altijd een occasion, maar er ging altijd wel iets stuk. Hierdoor heb ik echt heel veel geld uitgegeven aan reparaties en onderhoud. Natuurlijk heb je dat minder als je een iets nieuwere auto koopt, maar ik zit niet in de positie om 10.000 euro uit te geven aan een occasion. Ik was hier echt meer dan zat van. Ik wil geen geld meer uitgeven aan reparaties en onderhoud. Ik wil gewoon voor een relatief laag maandbedrag een nieuwe auto rijden, waar ik niet hoef te betalen voor onderhoud en reparaties. Gelukkig bestaat er zoiets als Private Lease. Dankzij XLEasy kun je voor een relatief laag maandbedrag in een nieuwe auto rijden. Je betaald niks voor het onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting. Dit zit allemaal verwerkt in het maandbedrag. Hierdoor heb je geen stress dat er wat stuk gaat aan je auto. Voor hun kan het waarschijnlijk uit, omdat ze nieuwe auto's hebben die relatief weinig problemen geven. Zo'n nieuwe auto kan ik normaal gesproken niet betalen, dus het is een win win situatie. Heb ik alles wat ik wil, zonder de stress dat er wat stuk gaat aan de auto. Of dat de auto wel door de APK komt. Zelfs voor nieuwe banden hoef je niet te betalen. Alles kosten zitten in het vaste maandbedrag. Wat mij zo aantrekt aan XLEasy in het bijzonder is dat de maandelijkse kosten erg laag zijn. Voor nog geen 300 euro per maand kun je al een hele leuke en spiksplinter nieuwe auto leasen. Ik rij niet veel kilometers per jaar. Voornamelijk naar mijn werk en om boodschappen te doen. Dit scheelt mij ook weer wat geld. Als je ook een nieuwe auto wilt leasen voor een goedkoop maandbedrag, zal ik zeker eens bij XLEasy kijken.

Tim 10 okt 2021
Reageer
F

Snel auto leasen bij XLEasy

Ik had op redelijk korte termijn een nieuwe auto nodig en die vond ik bij XLEasy. Bij XLEasy hebben ze een heel leuk assortiment aan auto's die je kunt leasen. Je vind hier niet de aller duurste auto's, maar wel hele betaalbare leuke auto's. Zelf heb ik voor een Opel Corsa gekozen. Dit nieuwe model ziet er harstikke sportief uit en is niet zo heel duur. Qua communicatie is XLEasy heel goed. Door mijn contactpersoon ben ik in het keuze stadium heel goed begeleid. Na aflevering had ik ook nog wat vragen en door mijn contactpersoon is daar snel en goed op gereageerd. Duidelijkheid vind ik heel belangrijk als je zo'n lang contract aan gaat. De auto zelf rijdt echt fantastisch. Ik heb nog nooit in zo'n lekker autotje gereden. Ik ben echt blij met mijn keuze en daar ben ik heel goed bij geholpen. Er zijn tegenwoordig maar weinig bedrijven die zo klantvriendelijk zijn als XLEasy. Op de website van XLEasy kun je ook veel informatie vinden. Dit heeft mij ook goed geholpen. Voor dat je een private lease aangaat, is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of je in aanmerking komt voor Private Lease. Op hun website staat dit heel duidelijk vermeld, wie wel en wie niet in aanmerking komen voor Private Lease. Ik mag nog een paar jaar met veel plezier in mijn nieuwe Opel Corsa rijden. Hier wil ik XLEasy voor bedanken!

Floris 8 okt 2021
Reageer
Beste leasemaatschappijen

Dit zijn de beste leasemaatschappijen van juli 2024.

Over XLEasy

Er zijn 3 reviews geschreven over XLEasy op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.