DuckTypen.nl

DuckTypen.nl

3.1 reviewscore • 7 reviews
E

Ervaringen met DuckTypen

Als ouder merk ik dat mijn negenjarige dochter positief gestemd is over DuckTypen en anderen zou aanbevelen zich hier ook voor in te schrijven. De speelse manier waarop het typen geleerd wordt via de spelletjes spreekt haar bijzonder aan, vooral het aspect waarbij ze 'Duckse Duiten' kan verdienen en besteden, vindt ze fantastisch. Echter, zij en wij hebben ons deel van de uitdagingen gekend. Bijzonder lastig waren enkele artikelen, vooral krant nummer vier en het gebruik van hoofdletters in de laatste krant. Als ouders hebben we soms flink moeten aanmoedigen om de motivatie hoog te houden. Het negatieve commentaar van meester Warbol bij het niet halen van een level was demotiverend. Onze feedback hierover werd door de klantenservice tamelijk nonchalant ontvangen. Gelukkig droegen de bijgeleverde toetsenbordstickers bij aan het verminderen van spieken, en met een consistente oefenroutine van vijf dagen per week, tussen de vijftien en dertig minuten, behaalde mijn dochter na ongeveer zes maanden haar diploma. Ze beheerst nu het blindtypen met tien vingers, wat het uiteindelijke doel was. Mijn advies: zet gezamenlijk met je kind een realistisch doel en houd vast aan die afspraak, ook als het even tegen zit.

Emma 7 jul 2023
Reageer
M

Niet authentiek

Mijn zoon was in de eerste instantie heel enthousiast over Ducktypen. Leuke spelletjes en leuke beloningen. Echter, in de laatste krant liep hij vast. Hij maakte veel fouten. Hij heeft toen een andere typecursus gedaan en al snel gehaald. Terug bij Ducktypen liep hij opnieuw vast. Hoe kon dat? Wat bleek, aan het eind van een regel moet je direct door naar de onderliggende regel. Dus geen spatie of enter typen. Dat is raar. Als je in een natuurlijke situatie aan het typen bent, moet er na een woord altijd een spatie, of moet je een enter geven om op een nieuwe regel te komen. Kortom, Ducktypen verwacht iets dat niet natuurlijk is in het typen en leert het kinderen daarmee ook verkeerd aan. De klantenservice geeft alleen aan dat hier nu eenmaal voor gekozen is.

Marjolein 5 mei 2024
Reageer
K

Ducktypen.nl basis pakket

Wij zijn positief over Ducktypen.nl. In 2024 is het wel belangrijk dat kinderen goed en snel kunnen typen dus we hebben zelf als ouders een basis pakket besteld voor ons kind. Op school zijn ze er ook wel mee bezig maar we willen zelf ook graag hierin helpen. Mijn man werkt veel op kantoor dus onze kinderen vinden dat ook interessant, het speelse idee hoe Ducktypen.nl werkt, is goed bedacht en leuk opgezet.

Kim - Harold 24 mrt 2024
Reageer
B

Reactie op DuckTypen service

In mijn ervaring levert DuckTypen een frustrerende klantenservice op. Wanneer ik probeerde in contact te komen voor inhoudelijke vragen, werd ik geconfronteerd met lange wachttijden en kreeg ik geen bevredigende antwoorden. Er zijn tegenstrijdigheden op de website over de geldigheid van het diploma en de tijdsduur voor het afronden van de cursus wordt niet eenduidig weergegeven, wat varieert van drie tot zes maanden. Ook is het onduidelijk of het programma zelfsturend is; zelfs na herhaaldelijk mailen bleef dit onbeantwoord. Mijn persoonlijke conclusie is dat ik mezelf niet snel weer zou inschrijven voor dit programma.

Bas 11 mei 2023
Reageer
I

De uitdaging van krant vier

Mijn ervaring met DuckTypen is dat het een goede aankoop kan zijn voor kinderen met doorzettingsvermogen. Mijn dochter is momenteel vastgelopen op krant vier, die onoverkomelijk lijkt. Ze heeft er de hele ochtend aan gewerkt en komt nog steeds niet vooruit. Hoewel DuckTypen leuke beloningen biedt, zou ik het niet aanraden als je kind niet het type is dat doorzet wanneer het moeilijk wordt. De eerste drie kranten waren relatief snel voltooid, binnen twee tot drie dagen, maar over de latere kranten kan ik helaas nog niet veel zeggen.

Iris 18 apr 2023
Reageer
L

Mijn strijd met de klantenservice

DuckTypen leek een geweldige keuze voor mijn dochter om te leren typen, met name vanwege haar affiniteit met Donald Duck, echter is onze ervaring allesbehalve positief. Ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen via telefoon, mail en contactformulieren, blijven we zonder bruikbare inloggegevens zitten, nu al een half jaar lang. We worden van het kastje naar de muur gestuurd zonder concrete oplossingen of verantwoordelijkheidsgevoel bij de medewerkers. Hun excuus? 'We zijn groot en niet iedereen heeft dezelfde kennis.' Voor een niet-goedkope cursus is dit een teleurstelling, zeker omdat mijn dochter niet kan wachten om te leren typen met haar favoriete Donald Duck-personages. Het lijkt erop dat ik verder moet kijken naar een ander bedrijf dat de zaken beter voor elkaar heeft.

Lucas 6 mrt 2023
Reageer
S

Overzicht Duck Typen basispakket

Duck Typen biedt een uitstekend basispakket voor kinderen om typen te leren. Mijn kind vond de manier van leren via het spel met Donald Duck erg aantrekkelijk en was gemotiveerd om te oefenen. De opzet van het programma is goed gestructureerd en de diversiteit aan oefeningen zorgt ervoor dat het leren typen niet eentonig wordt. De voortgangsrapportages waren een goede manier om de voortgang te monitoren en gaven ons als ouders inzicht in waar eventuele extra ondersteuning nodig was. De klantenservice was behulpzaam bij vragen. Al met al een goede manier om de motorische vaardigheden en het geheugen van mijn kind te ontwikkelen.

Sophie 25 jan 2023
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van mei 2024.

Over DuckTypen.nl

Ducktypen.nl is dé plek waar je op een leuke en interactieve manier snel kunt leren typen. Met uitdagende oefeningen, spelletjes en persoonlijke begeleiding word je stap voor stap een betere typist. Het platform is gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, Ducktypen.nl biedt een effectieve leerervaring. Bovendien is het leuk! Je kunt badges verdienen, deelnemen aan wedstrijden en je vorderingen bijhouden. Met de mogelijkheid om thuis te oefenen en op school in te loggen, is het een handige tool voor zowel individuen als onderwijsinstellingen. Verbeter je typevaardigheid op een leuke en motiverende manier met Ducktypen.nl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://www.ducktypen.nl
  • support@donaldduck.nl