NHA

NHA

4.1 reviewscore • 10 reviews
J

Positieve ervaring met flexibel leermateriaal

Het gebruik van zowel een fysieke lesmap als een online platform voor het inzien van opdrachten is erg prettig. De snelle reactie op ingeleverd huiswerk bevordert mijn leerproces. Ik zou echter graag zien dat de antwoorden op vragen die gesteld worden tijdens de studie wat uitgebreider en duidelijker zijn. Over het algemeen ben ik tevreden met deze methode van leren, maar ik zie zeker ruimte voor verbetering in de directe communicatie.

Jasper 13 dec 2023
Reageer
P

Noodzaak tot actualisatie van spaanse cursus

Ik heb onlangs een beginnerscursus Spaans gestart, maar stuitte al snel op teleurstelling door de verouderde inhoud. Hoewel de structuur van de cursus degelijk lijkt, zijn de thema's zoals douane, het kopen van sigaretten, en het tanken van verschillende soorten brandstof achterhaald. Deze onderwerpen reflecteren een periode ver voor het digitale tijdperk. Dit zorgt voor een minder boeiende leerervaring en ik zou dan ook willen adviseren om de inhoud dringend te herzien en te moderniseren, zodat deze weer aansluit bij de huidige tijd.

Pieter 14 dec 2023
Reageer
E

NHA maakt beloftes waar

NHA komt hun beloftes na met korte communicatielijnen en snelle reacties op vragen. De feedback van professionals op mijn huiswerk is zowel zinvol als relevant. Het feit dat de lesstof zowel online als in mappen wordt aangeboden, maakt studeren flexibel en aangenaam, zonder dat ik constant achter de computer hoef te zitten. Een waar genot om onderdeel van te zijn.

Emma 7 dec 2023
Reageer
L

Tevredenheid over nha cursussen

Sinds september 2023 volg ik diverse cursussen bij NHA. De verwerking van mijn huiswerk is snel en correct, en de klantenservice reageert prompt en adequaat op mijn vragen. Mijn algemene ervaring met NHA is uiterst positief, mede dankzij hun efficiënte benadering en betrouwbare service. Ik kan het aan iedereren aanraden om hier een cursus te volgen die je in je carriere zeker verder kan helpen.

Lars 7 dec 2023
Reageer
T

Uitstekende leerervaring bij nha

Mijn ervaring met NHA is tot nu toe zeer positief. De cursus is duidelijk in wat er van mij verwacht wordt en biedt nuttige studietips. De tweewekelijkse updates over mijn voortgang zijn motiverend. Aanvankelijk had ik wat onduidelijkheden over de levering van materialen, maar na contact met de klantenservice werd alles helder. Ik ben zeer geneigd om voor toekomstige studies weer voor NHA te kiezen, gezien de kwaliteit van de ervaring.

Thomas 7 dec 2023
Reageer
M

Goede ervaring met kindercoach opleiding

Mijn recente ervaring met de kindercoach opleiding bij NHA is zeer positief. De website is duidelijk en ik kan in mijn eigen tempo studeren. Snelle en kwalitatieve feedback op huiswerk draagt bij aan mijn leerproces. Ondanks een bezorgprobleem in Italië, was NHA zeer behulpzaam en proactief in het vinden van een oplossing, wat de kwaliteit van hun service benadrukt.

Marcel 15 nov 2023
Reageer
F

Geweldige start met zweedse cursus

Mijn start met de Zweedse cursus bij NHA is tot nu toe erg goed. De cursus is goed gestructureerd met duidelijke lessen. Ik heb gekozen voor huiswerkbegeleiding, wat een waardevolle toevoeging is voor het bevestigen van mijn begrip van de stof en voor extra motivatie om door te gaan. Ik hoop binnen een korte tijd goed Zweeds te leren en daarna door te gaan met een meer geavanceerde cursus bij NHA.

Frank 15 okt 2023
Reageer
I

Leuke cursus met ruimte voor verbetering

Ik geniet van de cursus die ik volg en leer veel nieuwe dingen, ondanks mijn eerdere ervaring. Het zou echter beter zijn als er meer mogelijkheden waren voor direct contact met de docent voor extra uitleg. Hoewel ik begrijp dat het beantwoorden van alle vragen een uitdaging kan zijn, zou meer interactie het leerproces zeker ten goede komen.

Iris 10 okt 2023
Reageer
D

NHA cursus was teleurstellend

Mijn ervaring met een NHA cursus is helaas teleurstellend. De belofte van zelfstudie in eigen tempo kon niet worden waargemaakt, aangezien slechts een beperkt aantal lessen beschikbaar was bij de start. Er heerst onduidelijkheid over de beschikbaarheid van de rest van het materiaal en de communicatie met NHA is ontoereikend. Hoewel de online omgeving prettig is, kan ik de cursusinhoud niet beoordelen vanwege deze beperkingen.

Daniel 30 sep 2023
Reageer
S

Tevreden over seo en wordpress cursus

De SEO en Wordpress cursussen bij NHA hebben mijn verwachtingen grotendeels ingelost. Het lesmateriaal is uitgebreid en de uitleg per les is duidelijk. De respons van de cursusbegeleiding op vragen en huiswerk is vlot, alhoewel de mogelijkheid tot diepgaande conversatie beperkt is. Over het algemeen ben ik tevreden met de aangeboden cursussen en de stof die geboden wordt.

Sander 22 sep 2023
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van mei 2024.

Over NHA

NHA is al meer dan 85 jaar een vooraanstaande aanbieder van thuiscursussen en -opleidingen in Nederland. Met meer dan 2.000.000 cursisten hebben ze bewezen betrouwbaar en succesvol te zijn. De oprichter had als doel om onderwijs betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen, en dat is precies wat ze doen. Ze bieden hoogwaardige cursussen en opleidingen tegen een betaalbaar lesgeld. Bovendien is NHA erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, waardoor ze bevoegd zijn om opleidingen te verzorgen die leiden tot staatsexamens in het voortgezet onderwijs. Met NHA kun je op een flexibele en kwalitatieve manier je kennis en vaardigheden vergroten.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Dienstverleners
  • https://www.nha.nl
  • klantenservice@nha.nl