Youbahn

Youbahn

4.2 reviewscore • 6 reviews
D

Beperkte beschikbaarheid in almere

Ik vind youbahn een goede app, maar het is jammer dat er niet genoeg diensten in mijn buurt zijn. ik woon in almere en merk dat er bijna geen diensten zijn, terwijl in steden zoals amsterdam en rotterdam veel meer mogelijkheden zijn. dit beperkt mijn mogelijkheden om via youbahn te werken, wat frustrerend kan zijn gezien de potentie van de app. vroeger deed youbahn ook aan bezorging, wat een geweldige functie was voor extra inkomsten en flexibiliteit. het is onduidelijk waarom deze service is gestopt, maar ik hoop dat youbahn overweegt om deze weer in te voeren of in ieder geval het aantal diensten in kleinere steden zoals almere uit te breiden. deze uitbreiding zou de app veel waardevoller maken voor gebruikers zoals ik die buiten de grote steden wonen.

Daan 7 apr 2023
Reageer
R

Professioneel en flexibel werk

Twee avonden van tevoren reageerde ik op een dienst die goed betaalde. binnen een uur kreeg ik antwoord en alle benodigde informatie, wat getuigt van de efficiëntie en professionaliteit van youbahn. het werk via youbahn is erg flexibel en betaalt goed, wat het ideaal maakt voor iemand zoals ik die op zoek is naar flexibele bijverdiensten. de communicatie via de app is helder en snel, en het platform biedt een verscheidenheid aan werkopties die passen bij verschillende vaardigheden en beschikbaarheden. ik raad youbahn ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar flexibel werk met een fatsoenlijk inkomen.

Rick 15 nov 2022
Reageer
J

Tevreden met weinig werkervaring

Ik ben erg blij met youbahn. ondanks dat ik weinig werkervaring had, kon ik via youbahn werk en ervaring opdoen. het platform biedt een geweldige kans voor starters en studenten om hun eerste stappen in de arbeidsmarkt te zetten. dankzij de gebruiksvriendelijke interface en het behulpzame personeel van youbahn, kon ik snel en gemakkelijk aan de slag. de diversiteit aan werkopties die beschikbaar zijn via de app stelt gebruikers in staat om verschillende soorten banen te proberen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. ik ben dankbaar voor de kans die youbahn mij heeft geboden en voor het vriendelijke personeel dat altijd bereid is te helpen en vragen te beantwoorden.

Jasper 18 okt 2022
Reageer
T

Goede klantenservice bij problemen

Mijn ervaring met youbahn was redelijk. ik had geen geweldige ervaring met het werk zelf, maar de klantenservice van youbahn was opmerkelijk. ze hielpen me snel en efficiënt bij het oplossen van mijn problemen, wat een positieve invloed had op mijn algehele ervaring. dit toont aan dat youbahn waarde hecht aan zijn gebruikers en bereid is om extra stappen te zetten om hun ervaringen te verbeteren. bij problemen kun je rekenen op hun ondersteuning, wat een geruststellende gedachte is. de professionaliteit en responsiviteit van het klantenserviceteam verdienen lof en maken een groot verschil in de gebruikerservaring.

Tim 15 sep 2022
Reageer
S

Teleurstellende professionaliteit

Ik werk al jaren bij youbahn. afspraken worden niet altijd nagekomen en soms moet ik mijn geld nog achterna zitten. dit leidt tot frustratie en teleurstelling, aangezien je verwacht dat een professioneel platform zoals youbahn deze zaken goed regelt. eerder was het werk alleen op locatie, maar dat lijkt nu niet meer noodzakelijk, wat soms tot verwarring leidt. ik heb door de regen gereisd en reiskosten gemaakt voor niets, wat een onaangename ervaring was. het reageren op diensten via de app is makkelijk, maar de app zelf zou beter en gebruiksvriendelijker kunnen zijn. er is ruimte voor verbetering, vooral op het gebied van communicatie en het nakomen van afspraken.

Saskia 22 mei 2022
Reageer
E

Aangename ervaring met cateringwerk

Ik heb youbahn gebruikt voor mijn cateringwerk en had een zeer aangename ervaring. de ingehuurde student kwam op tijd en was zeer professioneel, wat een positieve impact had op het evenement. alles verliep vlekkeloos via het platform, wat het proces van het inhuren van tijdelijk personeel aanzienlijk vereenvoudigde. ik waardeerde de kwaliteit van de dienstverlening en de efficiëntie waarmee alles werd geregeld. zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft, aangezien youbahn betrouwbare en kwalitatieve diensten biedt die perfect aansluiten bij de behoeften van mijn cateringbedrijf.

Erik 10 feb 2022
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van april 2024.

Over Youbahn

Bij Youbahn heb je de vrijheid om altijd je eigen agenda te bepalen. Of je nu op zoek bent naar flexibele shifts of de zekerheid van langlopende vacatures, Youbahn biedt beide opties. Wat het nog interessanter maakt, is dat je hier niet als freelancer werkt, maar in loondienst bent. Dit betekent dat ze alles voor jou regel op het gebied van verzekeringen, vakantiegeld en pensioen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over administratieve zaken en kunt je volledig concentreren op je werk. Met Youbahn heb je de flexibiliteit én de voordelen van een vast dienstverband. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar vrijheid en zekerheid in zijn werk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://www.youbahn.nl
  • info@youbahn.nl