UnitedConsumers

UnitedConsumers

4.8 reviewscore • 4 reviews
W

Mijn fout hebben ze goed opgelost

Ben altijd al een twijfelaar en ja dan ga ik ook nog eens alle telefoonabonnementen naast elkaar leggen en kom ik er niet uit. Heb 2x een telefoonabonnement afgesloten in zeer korte tijd, moest dan 1 weer annuleren en zo ging het maar door. Uiteindelijk heb ik de klantenservice benaderd van united consumers en zij hebben dit allemaal voor me geregeld.

Willem 5 okt 2023
Reageer
T

Geen zorgen, goede dekking

Ik heb o.a. mijn zorgverzekering via United Consumers lopen en heb ook mijn nutzaken qua gas en elektra via hen afgesloten. krijg keurig maandelijks een overzicht van mijn verbruik dus super tevreden. Krijg ook nog korting trouwens en ben volgens mij heel goed verzekerd dus prima.

Tessa 13 okt 2023
Reageer
L

Oplossing voor dubbele dekking

Had mijn autoverzekering dubbel verzekerd, kan gebeuren maar nu komt het: UnitedConsumers kwam hier zelf mee en de medewerker heeft me dan dus zonder eigen gewin geholpen. Gebeurd niet vaak meer dus wilde dat even zeggen. Heel fijn dat er nog zo meegedacht word door personeel.

Liesbeth 1 mrt 2023
Reageer
S

Fijn bedrijf, goede service

Had een probleem met mijn verhuizing, hebben ze uitstekend opgelost. Er was een probleem dat onze voorgaande bewoners geen meterstanden hadden doorgegeven. Waardoor er discussie was over de begin standen van ons. Door contact op te nemen hebben we dit probleem snel kunnen verhelpen. Daarnaast altijd een leuke korting die je opspaart.

Suusje 28 feb 2023
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van juni 2024.

Over UnitedConsumers

Er zijn 4 reviews geschreven over UnitedConsumers op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://www.unitedconsumers.com
  • info@unitedconsumers.com